u180206
u180206
Živijo!

To je moj prvi blog. V njem bom pisala, kar mi pade na pamet, torej: kaj mi je všeč, kaj me jezi, kakšne knjige berem, kako pišem svoje zgodbe...
Zakaj se blog imenuje lovely books? Zaradi tega, ker sama naravnost obožujem knjige in jih prebiram ves čas.
Upam, da boste moj blog z veseljem brali in boste z mano držali do konca in še čez.
Adijo!
28. september 2014
u180206
u180206
Tema: Fanfiction na Igre123

Na igrah123 veliko punc objavlja fanfiction-e o One Direction. Zadnje čase ugotavljam, da so vedno slabše. Pred letom dni sem brale kvalitetne knjige, v katere je bilo vloženo veliko truda, všeč mi je bila z slikami in brez slik, zdaj pa... Čisto druga prekleta zgodba.
Kakšne fictione vidim v zadnjih časih:

Živijo! Sem Annabele Hill in sem stara štirinajst let.
(slika zelo seksi punce)
To je moja bff Lilly:
(še ena slika seksi punce)
To je moj fant Damon:
(slika luštnega fanta)

Danes me je prebudila nadležna budilka: DRIIIN, DRIIIN!
(slika budilke)
Vstala sem in oblekla to:
(slika obleke)
Šla sem dol in pojedla zajtrk:
(slika nuttele in kruha)
Nato sem šla ven in tam me je čakal Damon. Naredila sva to:
(slika para, ki se strastno poljublja)
Ful se dobro kušuje!
Nato sem mu rekla, naj me počaka, ker sem nekaj pozabila v hiši. Ko sem prišla nazaj, sem ga zagledala, kako se kušuje z mojo sovražnico Kelly.
(slika sovražnice Kelly)
>>Kako si mi upaš to narediti!<< sem zakričala, ga udarila in nato odkorakala stran. >>Med nama je konec!<< sem še zavpila in nato s torbico odvihrala do taksija. Kako sem jezna!
Šla bom v London!

*čez tri dni*
OMG, ne boste verjele, koga sem spoznala! Harryja Stylesa! Takoj ko me je videl, me je povabil na zmenek in zdaj sva že zaročena in sem noseča!
(slika smajlija)
KONEC.

*moj misli*
NE, NE, NE, NE, NE, NE, NE, NE, NE...
ŽENSKA, STARA SI ŠTIRINAJST. IMAŠ FANTA, ŠLA SI SAMA V LONDON, ZDAJ PA SI ŠE FUKALA Z NEKIM ČLOVEKOM, KI GA V RESNICI NE POZNAŠ IN IMAŠ Z NJIM OTROKA. NE, BUDALO NEUMNO.

Takšni fanfictioni so časa nevredni. In kaj me še najbolj jezi potem, ko jaz označim to knjigo za grozno? Pojavljajo se dvanajst in deset letnice, ki pišejo:

OOOOMMMGGGG, FUUUL DOBRAAAA ZGODBICAAA!

pikijaaa :***

...

Ja. Sovražim to sranje. Prosim nehajte s tem. OR I WILL KICK YOUR ASS

Velikokrat pa vidim tudi še ene vrste fanfictionov. Take, v katerih te en član benda ugrabi in te nato posili, in ti se zaljubiš vanj. Moti me, da posilstvo opisujejo, kakor da je to vsakdanje in naravno.
PUNCE, TO JE RESNO. POSILSTVO JE GROZNO IN VELIKO MLADIM PUNCAM SE TO ZGODI. TO NI SMEŠNO, NITI SPREJEMLJIVO.
Zaljubljenost v posiljevalca pa tudi navadno. Te bolezni se reče Stocholmov sindrom. In to je zelo resna bolezen. Ugrabljenemu ali posiljenemu se zdi, da razume storilca, zakaj je to naredil. Prosim vas lepo, nima vsak tega sindroma! Nehajte ga uporabljati!

...oh, malce sem spustila svoj ventil. To kar piše v tej temi, je resno. Če si eden od tistih, ki spadajo pod to kategorijo, lahko se jeziš, kakor hočeš. Kar je res, je res.

Lep pozdrav.
28. september 2014
u180206
u180206
Tema: Homoseksualci - podpora in homofobija

'Ali ne veste, da krivični ne bodo deležni Božjega kraljestva? Ne dajte se zavesti! Ne nečistniki ne malikovalci ne prešuštniki ne moške vlačuge ne homoseksualci ne tatovi ne lakomniki ne pijanci ne obrekljivci ne roparji ne bodo dediči Božjega kraljestva. In taki ste bili nekateri. Toda bili ste umiti, posvečeni ste bili, opravičeni ste bili v imenu Gospoda Jezusa Kristusa in v Duhu našega Boga.'

Kr, 6: 9-12

Kaj me je pri tem odlomku zmotilo? Besedici NE HOMOSEKSUALCI. Ko sem to prebrala to v Svetem pismu (bodimo iskreni, prebrala sem to v neki knjigi in šele nato sem ta odlomek poiskala v Bibliji, ker nisem verjela, da res to piše), sem edino, kar sem rekla : "Fuck you." In Sveto pismo treskoma vrgla v mizo. Šele nikoli nisem bila tako jezna na Boga, čeprav sem katoličanka, ki pridno hodi v cerkev. Nikoli nisem bila proti gejem, pravzaprav sem šele v zadnjih dneh bolj razmišljala o tem. Na začetku sem bila skeptična, a na koncu sem ugotovila, kako je zelo 'ne fer' to do njih.

Nikoli nisem razumela župnikov, ki imajo proti njim kaj za povedati. Vem, da obstaja celo neka knjiga, ki so jo izdali v založbi Družina z naslovom 'Kaj je narobe z istospolno poroko.' Pravzaprav me je to zelo razjezilo, a tega preprosto nisem govorila nobenemu.

Spomnim se, da sem hodila na predavanja Teologijo telesa, katero je vodil neki mlad par in govoril o spolnosti in kako to sprejema cerkev. Zraven je bil tudi župnik, zato je bilo vse skupaj malce 'akward'. A vem, da je nato žena rekla, da je imela za prijatelja geja in da je bil to najbolj prijazen fant, kar jih je poznala. Bil je duhovit in 'sweet'. Rekla je, da so taki vsi geji. Župnik o tem zraven ni ničesar rekel, a vem da je enkrat med mašo pri pridigi govoril, kaj je s tem zelo narobe in kako papež to poudarja (govorim o prejšnjemu papežu, Benediktu XVI).
Zdaj je v našo cerkev nov župnik, a pri njemu še nevem, kakšno mnjenje ima o tem. Upam, da pozitivno.

A vem zagotovo, kdo ima pozitivno mnenje o gejih! Papež Frančišek! My birthday twin!
Izrekel je stavek, ki mi je ostal v glavi za dolgo časa: 'Če je oseba gej in išče Boga v dobrem, kdo sem jaz, da jih sodim?'

Ta stavek mi je dal misliti o odlomku iz Biblije. To je napisal človek, Pavel, kasnejši Jezusov učenec. Tega NI napisal Bog. Mogoče pa le ni nič narobe z geji?

Take teme sem opazila tudi v veliko zgodbah. Berem boyxboy zgodbe na Wattpadu in vse so mi neznansko všeč, pravzaprav uživam v njih. Že dolgo časa razmišljam, da bi tudi jaz sama napisala eno, a nevem, kako bi se izcimilo. Razmišljala sem celo, da bi jo izdala v založbi, a ena ovira se nahaja tukaj: založniki.
A ideja še vedno ostaja.
Kakorkoli, če si homoseksualec, bodi moj prijatelj (ali lezbijka... to me je malce strah, ker sem tudi sama punca, a si vseeno kul. ).

Kaj pa vi mislite o tem? Razpišite se, tudi če si homofob (to pomeni siloviti sovražnik gejov). Če si tak kot ta slednji, mi povej par dobrih razlogov, zakaj je biti gej narobe. TELL ME. Jaz takih ljudi isto ne razumem, kakor tistih, ki so rasisti.

Lep pozdrav.
29. september 2014
ja tko se men zdi. Js osebno nimam nič proti njim pa js sm tut kristjanka na to sm ponosna sam me to ni ful razjezil...se ne ubadam s tem tok...mam še zmer rada boga
glede 1. se kr strinjam. Do zdej se sploh nism ubadala s tem sm sm ugotovila d je reeees gorz in mi gre na jetra in na žeelodec
29. september 2014
u180206
u180206
saj jaz se tut nisem tako veliko ukvarjala s tem na začetku (geji), ampak z leti mi je že prišlo malce v kri... saj ne pravim, da ne maram Boga, pravim, da ne maram tistih, ki si to spisali dol na list pred 2000 leti .
29. september 2014
Aaam jaz sem tudi katoličanka in verjamem v boga, hodim k maši... (; in tudi nimam nič proti istospolnim. Saj ubistvu niso oni krivi. Res pa je, da jih cerkev ne podpira. Ampak to zato, ker je Bog ustvaril moškega in źensko da bi bila skup in mela potomce. Zato je ustvaril dva različna spola in zato je cerkev proti homoseksualcem.
Jaz na to nikoli nisem bila jezna, vsak ma pač svoja razmišljanja o tem in mislim, da nobeno od njih ni napačno. Mislim, da noben nima nič proti njim dokler dokler niso vpleteni v cerkev in krščanstvo. Noben jim ne prepoveduje skupnega življenja, ne?
+ papež Frančišek ma prav... ;D

Hmm ja to je samo moje mnenje (;
Pa neext
29. september 2014
u180206
u180206
me veseli, da maš tako mnenje! ((; next bo jutri, saj imam temo že v glavi.
29. september 2014
Next, preberem ko dobim vsaj malo cajta. Na prvi pogled mi zgleda ful zanimivo.
29. september 2014
u180299
u180299
Full fajni blog. Vse kar si do zdaj napisala se strinjam s tabo. ((; Da pa kaj takšnega piše v svetem pismu... Malce me je bilo za trenutek sram, da sem katoličanka. Skratka, všeč mi je, da nisi napisala tisto: Hej! Ja še en blog, problem? Tukaj bom pisala o sebi, moji modi, stilu,... Napišite, če imate kakšno idejo, ker jih jaz res nimam. (slika) Za začetek potrebujem 10 nexov. c: Kisses :*
Hvala bogu, da sem našla en drugačen blog. Kar tako naprej komaj čakam nov next.
29. september 2014
u180206
u180206
.◥Cupcake◣.
next bo kmalu- upam.


✝Combative
uau, hvala za podporo! verjetno si tudi opazila, da pišem skoraj ves čas v pravilni slovenščini... to je samo zaradi tega, ker sem tako pikra glede tega.
ja, tudi meni gredo takšni blogi na živce...
tudi mene je bilo malce sram, ko sem to prebrala... tega nisem omenila, a sigurno se opazi, da me je bilo prekleto sram. :/
nexti bodo različni, teme drugačne... mislim, da ti bo blog zanimiv (upam). že razmišljam naprej.
29. september 2014
u180206
u180206
Tema: Zaljubljenost

Ah, zaljubljenost... Kako lepa stvar!

Naj vam povem o ljubezni na splošno. Lahko je to ljubezen do fanta, do bratov in sester, staršev, babice in dedka, živali... Različno. Ljubezen je bila vedno tukaj in nobeden je ne bo moral iztrebiti. Nobeden.
Spomnim se, da sem brala neko knjigo, Delirium je naslov (trilogija: Delirium, Pandenomirum, Rekviem). Pravzaprav govori o prihodnosti amerike, postapokaliptični roman, kakor Razcepljeni ali Igre lakote.
Knjiga govori o tem, kako mora vsak polnoleten američan prestati operacijo, pri kateri ti odstranijo del možganov, ki sočvostuje in ljubi, saj vlada in znanstveniki pravijo, da je ljubezen nevarna in da so se zaradi nje dogajale vojne in takšne in drugačne stvari.
A, glej, glej!
Glavna junakinja se zaljubi tik pred operacijo. In, tako se nadaljuje...
Nočem vam preveč izdati, saj bi jo nekateri radi prebrali. Knjiga je IZJEMNA. Morate jo prebrati (Lauren Oliver: Delirium)
Kaj že že tema? Aja, zaljubljenost...
Po znanstevni razlagi se zaljubiš po treh mesecih zatreskanosti- pazi! Zaljubiš se, ne ljubiš še! Zelo pomembna razlika!
Torej, ja... Meni sta všeč dva fanta in po tej razlagi sem v enega zaljubljena, v drugega pa sem zatreskana. Pač, razlika...
Zaljubljenost te lahko zmede. Mene je že prekleto dobro zmedla- zaljubljenost do dveh fantov in ljubezen do knjig.
Moji možgani premlevajo, kaj bi se lahko zgodilo, si izmišljuje dogodke, imam umazane misli... Prekleto umazane misli.
Če boste kdaj brali moje zgodbe, boste v njej dobili vsaj eno umazano misel. Ne glede na to, ali je glavna junakinja ateistka ali katoličanka.
Glede katolištva in spolnosti... Meni je vseeno. Mogoče sem bila vzgojena v drugačen mišljenju, a meni osebno je vseeno. Ampak samo za druge. če bi kdo hoetl imeti z mano spolne odnose pred poroko, bi mu rekla: "Slow down, budy." Preprosto ne bi... mogla.

Aaaah, prekleto! Preklete te misli in preklete te zaljubljenosti do vsega! (Čeprav... Ja ) hihi.

Če imate kaj povedati k tej temi ali za pripomniti, razpiši se! To sem napisala zato, da bo tukaj atmosfera malce bolj sproščena.
Lep pozdrav!

P.S. To sem napisala med glavnim odmorom v šoli, zato ni nobenih slik ali kakšnih citatov. Upam, da vas ne moti.
30. september 2014
u180299
u180299
Neeeeeeeeeeeext ;3
30. september 2014
Ahah. Ne moti nas ne. Am drugač pa next
30. september 2014
Me ne moti
Neeext! (;
30. september 2014
next
30. september 2014
Js mam en primer za prvo temo................... sem lepa in vedno osvajam ......nekoga,ampak on je nadut in stoprocentno ne morem biti v sorodu z njim.Imam tudi smaragdne zelene oči in živim samo z mamo.Pravkar živiva v Los Anglesu čeprav sem po
narodnosti Britanka.Stara sem 17 let in čez dva tedna bom 18.Živiva v prelepi hiši.Nimam prijateljic ker hočejo vse biti z mano zaradi denarja.Sem velika fanica 1D.Najljubši mi je
Liam ker je prijazen in odgovoren pa še piki je........
Po tem sranju pa se še vazjo kok so lepe bogate.....FUJ...FUJ..FUJ.FUJ......
02. oktober 2014
u180206
u180206
Hahaha, dober primer! sploh nisem pomislila na to, ampak imaš definitivno prav!
02. oktober 2014
u180206
u180206
Tema: Knjige

Da, knjige! Moja prva in zadnja ljubezen, moja obsedenost, moj način zapravljanja denarja, moje mišljenje in moje življenje. Prekleto.
Da, to je res. Jaz sem dobesedno OBSEDENA s knjigami. Rada preživljam čas s črkami iz sveta, ki v resnici ne obstaja. Fantazijski ali pravi, saj je vseeno.
Obožujem kriminalke in fantazijske knjige. Včasih rada preberem kakšno romantično zgodbo in včasih preberem tudi kakšno grozljivko.
Zadnje čase sem začela prebirati tudi zgodovinske romane, a so dokaj dolgočasni, če jih bereš dolgo časa (a z veseljem bi enega napisala. Rada dolgotvezim in pišem dolgočasno. LOL).
Berem samo knijige, ki imajo sto strani ali več. Ne manj. A preberem lahko tudi do tisoč strani (moj dosežek: Igre prestolov-890 strani).
Rada zahajam v knjižnico kar tako. Tam sedim in hodim med policami in berem zadnje stranice knjig. To je preprosto moje življenje.
-
Malce kratka objava, a daljše objave mi preprečuje večji demon- ŠOLA. lol. Probam dobiti petice (čeprav je bila moja prva ocena 1. še en velik LOL.)
Next?

P.S. Če se komu da, lahko na Wattpadu prebere prvo poglavje moje knjige in komentira, kaj bi lahko napisala naprej ali kaj na bi se zgodilo. Vse ideje dobrodošle (tudi kritike in pohvale, vote in follow)! Love ya, **
10. oktober 2014
u180206
u180206
Oki, lol, kako sem jaz neumna. Tukaj je link zgodbe:
http://www.wattpad.com/story/23749276-crush-on-mr-bad-boy-slovensko
10. oktober 2014
u180206
u180206
Tema: Pisatelj/Pisateljica tedna #1

Pisateljica tedna: Camila Läckberg


Camila Läckberg je švedska pisateljica psiholoških kriminalk. Njene knjige so bile že prevedene v 33 jezikov in leta 2012 je bila na Švedskem izbrana za žensko leta 2012.

Tukaj so njene knjige, prevedene v slovenščino:

Ledena princesa

'Po nenadni smrti svojih staršev se pisateljica Erika Falck vrne v svojo rojstno vasico Fjällbacka z majhno in tesno povezano skupnostjo, kjer se je pravkar zgodila tragedija. V kopalni kadi najdejo mrtvo žensko in izkaže se, da gre za Ericino prijateljico iz otroštva Alex Wijkner. S prerezanimi zapestji je videti, kot da je storila samomor. Patrik Hedström s svojimi sodelavci na policijski postaji Tanumshede začne s preiskavo, Erico pa potegne v mrežo prevar, laži in skrivnosti iz preteklosti. Sprva zgolj naključno, potem pa z vse večjo radovednostjo skupaj raziščeta, kaj se je dogajalo v vasi, kjer imajo vsi nadzor drug nad drugim in kjer je treba za vsako ceno obvarovati svoje skrivnosti.'

Pridigar

'Nekega poletnega jutra se majhen fantič odpravi igrat viteze v Kraljevo sotesko v Fjällbacki. Igra se nenadno konča, ko zagleda mrtvo žensko. Na prizorišče pokličejo policijo in stvari se še bolj zapletejo, ko pod umorjeno žensko najdejo še dve ženski okostji. Patrik Hedström in njegovi sodelavci s policije v Tanumshedeju so postavljeni pred težko rešljivo skrivnost. Izkaže se, da okostji pripadata ženskama, ki sta izginili leta 1979. Takrat je bil osumljen Johannes Hult, sin znanega pastorja Svobodne cerkve, ki pa je kmalu zatem naredil samomor. Morda ni bil krivec on in mogoče iščejo morilca, ki je več kot dvajset let čakal na svojo priložnost, ali pa gre morda za blazneža, ki so ga navdihnili prejšnji umori.'

Kamnosek

Ko eden od ribičev, ki lovijo jastoge, najde utopljeno deklico, so najprej prepričani, da je bila smrt nesrečen dogodek. Vendar obdukcija pokaže, da ima v pljučih sladko vodo z ostanki mila. Nekdo je deklico torej utopil v hiši, jo oblekel in jo odvrgel v morje. Toda kdo bi želel škodovati sedemletni Sari? In zakaj?'

Tujka

'Patrik Hedström in njegovi kolegi na policijski postaji v Tanumshedeju so imeli mirno zimo. Ob nastopu pomladi pa se razblini mirno obdobje in se dogodki kar vrstijo. Na postaji dobijo novo policistko Hanno Kruse, v kraj pripeljejo kontroverzni resničnostni šov in Fjällbacko znova doletijo nenadne nasilne smrti.
Kar je bilo najprej videti kot nesreča, se izkaže za umor. Zatem Patrik odkrije povezavo še z dvema podobnima primeroma na Švedskem in uvidi, da ima storilec na vesti več življenj. V smetnjaku najdejo mrtvo eno od udeleženk resničnostnega šova. Ali je brutalni umor zagrešil serijski morilec, ki ga išče policija?'

Neznanka

'Pisateljica Erika Falck, žena policijskega inšpektorja Patrika Hedströma, med pospravljanjem podstrešja najde dnevnik svoje pokojne matere, hladne, zadržane ženske, ki je kot otroka ni nikoli stisnila v objem. Podoba matere kot mlade deklice je popolnoma drugačna od ženske, ki jo je poznala. Kaj je povzročilo, da se je radoživo in nasmejano dekle spremenilo v nedostopno žensko z žalostjo v očeh?
Erica upa, da ji bo pri iskanju odgovora pomagal Erik Frankel, s katerim naj bi mati v mladosti prijateljevala. A starega gospoda nedolgo zatem najdejo mrtvega. Edina sled, ki policistom pomaga pri iskanju morilca, so grozilna pisma neonacistične organizacije Prijatelji Švedske, ki jo vodi Frans Ringholm, še eden od prijateljev Ericine mame iz preteklosti.
Ko čez dober mesec najdejo še Britto, četrto članico štiriperesno deteljice prijateljev, ki jih mati opisuje v dnevnikih, Erica posumi, da preteklost ni bila tako nedolžna, kot se zdi...'

Morska deklica

'V Fjällbacki neki moški izgine brez sledu. Čeprav policijski inšpektor Patrik Hedström in njegovi sodelavci s policijske postaje v Tanumshedeju naredijo vse, da bi ga našli, se zdi, kot da je za seboj zabrisal vse sledi. Po štirih mesecih ga najdejo. Umorjenega, zamrznjenega v ledu.
Primer se zaplete, ko ugotovijo, da Christian Thydell, nova zvezda na pisateljskem nebu in eden tesnih prijateljev umorjenega, že več kot leto dni prejema anonimna grozilna pisma. Christian sprva nikomur ne pove zanje, ko pa mu na zabavo ob izidu prvenca dostavijo šopek belih lilij in novo pismo, se zlomi in pisne grožnje pokaže pisateljici Erici Falck.
Erica o grožnjah pove svojemu možu Patriku, ki stvar vzame nadvse resno. Christiana očitno nekdo sovraži iz dna srca in se mu hoče za nekaj maščevati. Pri tem pa ton pisem nakazuje, da ne bo okleval pri uresničevanju svojih groženj. Policija hitro ugotovi, da obstaja povezava med pismi in umorom, sledi pa jih popeljejo daleč v preteklost...'

Čuvaj svetilnika

'Svetla predpoletna noč. Svetlolasa ženska skoči v avtomobil, njene roke na volanu so krvave. S sinčkom na zadnjem sedežu beži proti najvarnejšem kraju, kar jih pozna - proti Sivemu otoku v Fjällbaškem otočju.
Nekaj dni pozneje v Fjällbacki najdejo mrtvega moškega. Glavnega občinskega finančnika, ki se je pred kratkim iz Göterborga preselil nazaj v rodno mesto, je nekdo ustrelil na hodniku njegovega stanovanja. Bil je umirjen človek, rahlo zadržan, a zelo priljubljen med sodelavci. Ko začne policija iz Tanumshedeja pod vodstvom policijskega inšpektorija Patrika Hedströma razčlenjevati njegovo življenje, pa odkrije vrsto skrivnosti...
Izkaže se, da je Matte pred smrtjo obiskal Sivi otok, ki ga okoliški prebivalci imenujejo tudi Otok duhov. O njem že stoletja krožijo temačne govorice - govori se, da ga mrtvi nikoli ne zapustijo in da želijo živim nekaj povedati.'

Angel smrti

'Za veliko noč leta 1974 neka družina brez sledu izgine z otoka Valö pred Fjällbacko, so poilcisti našli samo enoletno hčerko Ebbo. Ali so bili žrtve zločina ali pa so izginili prostovoljno? Skrivnost je ostala nerazrešena.
Mnogo pozneje se Ebba vrne na otok, kjer je njen oče s trdo roko vodil internat. Z možem Martenom sta izgubila sinka in v poskusu, da bi premagala žalost in živela naprej, se odločita, da bosta prenovila hišo in se posvetila turizmu.
Ko pisateljica Erica Falck izve za načrte para, je presenečena in hkrati radovedna. Že dolgo je preiskovala skrivnost izginule družine, ne da bi našla pojasnila. Vendar je našla temne skrivnosti iz življenja Ebbinih prednic, še zlasti zgodbo o angelski rejnici.
Ebba in Marten začneta s prenovo, vendar se kmalu začnejo vrstiti nenavadni dogodki. Videti je, kot da ju je ujelo zlo iz preteklosti. Med preiskavo požara začne policist Patrik Hedström s svojimi kolegi znova kopati po starem primeru. Kaj se je pravzaprav zgodilo z Ebbino družino?'
12. oktober 2014
u180206
u180206
Tema: RABIM VAŠO POMOČ, ODZOVITE SE

Hej, sem v veliki dilemi...
Kot sem že omenjala v eni od mojih objav, sem zaljubljena in zatreskana... No, tisti, v katerega sem bila zaljubljena je imel punco in pred kratkim sem izvedla, da je šel narazen s svojo punco (mogoče se sliši grozno, ampak povejmo si po resnici... JEJ ZAME!).
In pred parimi dnevi sem začela ponoči razmišljati o tem, da bi mu povedala, da mi je všeč... Bila je noč. In da, takrat moji možgani bolj noro funkcinirajo kot podnevi, ko so bolj trezni. Ampak kmalu sem začela o tem razmišljati tudi podnevi... In zdaj sem zaradi tega izjemno živčna! Naj mu povem ali ne? Da, ne, da, ne, da, ne...???
Seveda sem pa tudi razmišljala naprej. On pozna tudi mojo sestro in če dobro pomislim, se z njo precej dobro razume... in vsi ju 'shipajo' skupaj, čeprav... ja... jaz... bi... jim... najraje... izrezala... srce. Kaj če me bo zavrnil, ker mu je bolj všeč MOJA SESTRA? Cele dneve bi prestala v sobi in se jokala in postala počasi depresivna... Zelo me je strah take zavrnitve. Resno, lahko bi preživela celo tako zavrnitev, da mu preprosto nisem všeč... lažje kot pa zaradi zavrnitve zaradi moje sestre!
O tem resno razmišljam in zanima me vašo mnenje... Ali naj mu povem? Kaj mislite o vsem tem? Karkoli?
Help!
14. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg