Forum
To bo zgudba o punci ,ki že zelo mlada postane mati hčerkici.
Vse to zaplete njeno življenje sama pa ne ve kako naj se loti problemov.
17. september 2011
Prooosim,te. Nehaj govoriti,ne o tem. Njegove modre oči so bile še bolj prepričane vase in čudovite in zlobne kot prej.Med nama je konec. Za vedno. Besede ,ki jih je izgovoril so te bolele,tako zelo bolele. Hotel je oditi proč ti pa si ga objela. Tako sta stala kakšne 3 minute nato pa je tvoje roke previdno odmaknil proč in odšel. Padla si na kolena in v neutolažljiv jok. Nikakor ne bi mogla sprejeti razhoda z Taylorjem. Ne,to ne more biti res.
17. september 2011
Predstaviteu glauniih osebc ♥
Christina:Zabavna,prijetna in priljubljena oseba.Stara je 17 let.
Eve:Christinina sestra in hkrati njena BFF. Stara je 19 let,in živi v svojem stanovanju.
(ta slikCa čeprouu ma u zgodbici boy modre učkee.)
Taylor:Izjemno priljubljen,prijazen čeprav se zna zgodit ,da je kdaj nesramen do drugih.To pa v posebnih okoliščinah.
17. september 2011
u59711
u59711
neeeeeext!
17. september 2011
Ko si se končno spravila domov te je tam čakal par rjavih,veselih oči.
Ta par oči je pripadal tvoji zlati prinašalki Belli,ki te je vedno znala spraviti
v dobro voljo. Bella se je igrivo stisnila k tebi."N
22. september 2011
"Ne zdaj. Zdaj res ni.... No prav pridi." Bella te je preprosila ,da si se z njo ulegla na savojo posteljo in se crkljala z njo. V mešanici prijateljstva, žalosti in obupa si zaspala.
22. september 2011
neksti
22. september 2011
u59711
u59711
next
22. september 2011
Zbudilo te je močno vibriranje v tvojem žepu. Zaspano si segla v žep in pogledala na
zaslon telefona. Klicala te je Eve. Oglasila si se.
c-(ti) , e-(eve)

C-Heei!
E-Ooj.
C-Zakaii me kličš tok zgodi?
E-Eee? Ura je 22.oo
C-Aiia prej sm zaspala. Kaj hočš?
E-Klepetat!
C-Eve sory ne morm,zaspana sm.

Odložila si. No,nisi mogla zaspati nazaj. Odjadrala si do leptopa in ga prižgala. Geslo.
Kaj je že geslo? Oh,saj res. Njegovo ime. Spomnila si se minulih dogodkov in potičila nekaj solzic. Ko ti je končno odleglo si pokukala na twiter. Zadnji twit je bil njegov @christina.sunshine oprosti. prijatelja? mogoče bova nekoč spet več. Twit je bil od Taylorja.To je bil njegov način zlobe. Odjavila si se in smuknila v posteljo.
22. september 2011
nexti pa prosla bi če v prvi al pa tretnji osebi pišeš seveda če se da
23. september 2011
next pa se s3njam sz weasly
23. september 2011
oki,bom naslednjič,ker mam nasledn del že natipkan.
23. september 2011
Zbudila si se. Uh,kere bedne sanje. Na računalniku si bila nazadnje prejšnji teden in ne včeraj zvečer. No,telefonski klic je bil resničen. Na telefonu te je čakalo sporočilo od Eve. Pridi nakupovat! Mam dnar! Zavzdihnila si. O,ta tvoja Eve. Odpisala si ji. Šolo mam-pozneje. Eve je že zaključila srednjo šolo. Zaposlena je pa...hudiiča,ne veš kje.
Torej si se oblekla za v šolo,hitro pojedla eno jabolko in stekla proti šoli. Avtobus ti je odpeljal pred nosem,ko si zagledala avto. Oh,bil je njegov. Avto se je ustavil,okno se je odprlo. Skoči noter. Hitro si odprla vrata ,se usedla in vrata zaprla. Razgledala si se po avtomobilu. Na mestu kjer je še pred dvema dnevoma počivala vajina prva skupna fotografija je bila zdaj fotografija njegove maltežanke Lilly.Nisi več zdržala. Ljubim te!
23. september 2011
V tistem trenutku sva se pripeljala pred šolo. Hitro sem vzela svojo torbo znamke Dakine in se mu izgubila izpred oči. Upala sem,da vse to,kar se dogaja ni res. Pa je bilo res. Na žalost me je na poti do moje omarice ustavila Valerie,moja hm...sošolka?
Valerie:Christina!
Christinaoo-žiujo!
Valerieunčka bo!
Christinauper,toda mudi se mi...

Valerie McKelly je bila izobčenka. Ni bilo vedno tako. Včasih je bila priljubljena. 2 tedna je celo hodila s Taylorjem.Bila sta še prijatelja,toda zdaj se z njo ne druži nihče.Vse to pa zato,ker je Valerie v 6.mesecu nosečnosti.Ravnokar mi je povedala,da bo imela punčko.Toda kmalu sem pozabila na vse skupaj saj nisem vedela,da bom kmalu imela podobne težave.
23. september 2011Moja zlata prinašalka Bella
Taylorjeva maltežanka Lilly
Valerie
23. september 2011
next
24. september 2011
Ko je Valerie končno odšla sem spet lahko mirno zadihala. Vzela sem svojo torbo in se spravila do telovadnice. V garderobi so bile že vse punce. Čakale so me. Temnolaska se mi je nasmihala njena sestra dvojčica pa je zmajevala z glavo. Christina! Končno si prišla. Sienna te je klicala tako naglas,da so se kmalu na meni znašli pogledi vseh punc. Sarah je odcapljala do mene mi v roke potisnila črno majico. Tako smo torej igrale rokomet. Bila sem v črni ekipi,druga ekipa je bila bela. Žogo sem podala Sienni,ona jo je podala proti Sarah. Ja to smo me. No,v naši ekipi so še tri punce. Maggie,Chloe in Lana. Odlične smo res delujemo kot... Chris! Žoga! Chris je moj vzdevek jaz pa sem bila v veliki težavi. Rešiti sem nas morala saj ni manjkalo veliko,da bi dobile zadetek v gol. Neeeeeee! Ni mi uspelo. Na srečo je Lana prestregla gol. Ona je izjemna! Podala mi je žogo jaz pa sem si jo podajala s soigralkami.... Zazvonilo je in mogle smo pohiteti k drugi šolski uri.
24. september 2011
next
24. september 2011
next
24. september 2011
Ko sem vstopila v učilnico glasbe me je na moji mizi že čakal učbenik,Sienna pa me je čakala na svojem sedežu,ki je bil poleg mojega. Ko je opazila,da sem se razkomotila na stolu mi je v roke potisnila pismo. Bilo je v roza ovojnici. Kaj je pa to? Po izrazu Sienne sodeč sem bila slišati zelo bebavo. Ja,vabilo na Taylorjevo zabavo za brzdey,ane!? Vsem ga je dal,toda tvoje je v popolnoma drugi ovojnici. Zagotovo te vabi na zmenek. Kako romantično,ko bi nekdo povabil še... Sienna! Nehaj! Razšla sva se,ok? Sienna je bila začudena,utihnila je v trenutku.Torej si prebrala pismo,vabilo ali karkoli je že bilo to.
Christina!
Pridi danes 26.9 ob 16.oo v Milk shake's world nekoga bi ti rad predstavil.
Pridi tudi na mojo zabavo,ki bo 30.9 ob 19.45 pri meni doma. Staršev ni!
Čau,Taylor.
24. september 2011
next
pa če lahko tm k kdo govori nekak označš pač d se ve d govori
25. september 2011
In res. Ko sem s popolnimi obličili,popolnim make upom in popolno pričesko stala pred Mikl shake's worldom sem se ustrašila. Kaj pa če ima novo punco? Kaj pa če sporočila ni poslal on? Še preden sem vstopila v lokal sem skozi steklo zagledala Taylorja kako se pogovarja z neko punco. Bila je totalno lepa. Imela je dolge rdeče lase. Njene oči pa so bile modre. Vau,če bi bila tip bi se totalno zaljubila. Namesto tega sem gledala povsem verjetno Taylorjevo novo punco. Odkorakala sem naprej. Moje srce je bilo strto.
05. oktober 2011
u60429
u60429
Neeext
20. oktober 2011
neeext, totalno!!!!!!!!!!!!
03. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg