Forum
Pisala bom zgodbo (neresnično) bilo bo zelo napeto in veliko se bo dogajalo..
Da napišem zgodbo, potrebujem nekaj nextov.
27. februar 2012
Mah, bom kr nextala.
Hodila sem po pločniku po stari ulici. Ta teden sem bila sama. Čisto sama. Starši so odšli na morje, jaz pa sem raje ostala doma. Najraje sem se ob mraku sprehajala po starih ulicah in razmišljala o vsem, kar se mi je danes zgodilo. Bile so počitnice in imela sem časa na pretek, da uživam, da se mi nikamor ne mudi.. Prišla sem do mosta ob reki Exnord, in ga prečkala. Gledala sem staro, na eni strani že porušeno hišo. Zdaj ni bil več mrak. Bila je popolna tema. Še bolj sem uživala, in razmišljala, kaj je v tisti hiši. Za trenutek sem pomislila, da je moje početje nevarno. Kaj, če je kdo notri... Vendar sem takoj misli preusmerila: kaj se mi pa lahko naredi, v tako brezskrbni poletni noči?
Počasi sem stopala proti hiši.. Ni me bilo strah..
Korak za korakom proti hiši.. Zdaj nisem več stopala proti hiši, temveč že proti vratom. Prijela sem za kljuko in na dlani začutila hlad kovine. Ozrla sem se. Nikogar ni bilo. Spet sem pomislila: kaj se bo zgodilo z mano, če je kdo notri?
Vendar me je premagala radovednost. Nisem se še resno zavedala, kaj se mi lahko naredi.
Počasi sem kljuko potegnila k sebi in vrata so najprej zaškripala, potem pa se odprla.
Nisem še stopila v hišo, ko sem zaslišala dihanje-vendar to ni bilo moje dihanje.
Bilo je od nekoga.. Ki je stal zelo blizu. Otrpnila sem. Dihanje je prenehalo.
Zdaj sem se opogumila in stopila v hišo. "Aaaaaa!" se je zaslišal hripav moški glas-glas požele... Nisem hotela misliti na to. Srce mi je začelo hitreje biti, in še preden sem se zavedla, da moram pobegniti, se je iz teme v hiši pokazala mišičasta roka in me zgrabila nad zapestjem...
27. februar 2012
2 NEXT-A.
27. februar 2012
Jaz:


28. februar 2012
neext hitroo
28. februar 2012
u31138
u31138
next
28. februar 2012
next
28. februar 2012
oki.
Pozkušala sem se iztrgati iz prijema vendar mi ni uspelo. Iz teme se je pokazal moški ki me je držal za roko. Pozkušala sem se iztrgati iz prijema, vendar je bil moški premočen. Začela sem panično kričati, čeprav sem vedela, da morda to ni najbolj pametno. Spomnila sem se prizora iz filma: najprej se moram sprostiti in postati mehka, potem pa se kar naenkrat iztrgati iz njegovih rok. To sem storila in uspelo mi je. Začela sem teči proti domu. Šele pri mostu ob reki Exnorth sem se ustavila in ozrla. Noben me ni zasledoval. Torej sem zdaj lahko mirno odšla domov.
Next?
28. februar 2012
u31138
u31138
nxt
28. februar 2012
Hvala še 1 next
28. februar 2012
next plis
28. februar 2012
OKI
"Pridi k meni, prosim." sem naslednji dan rekla prijateljici po telefonu. Ležala sem na postelji, in ona mi je odgovorila, da bo prišla čez pet minut.
Ko je prišla sem ji povedala vse, kar se mi je zgodilo in odločili sva se, da bova danes podnevi šli pogledati tisto staro hišo. Bila sem presenečena, da si po vsem tem kar sem ji povedala da se mi je zgodilo, še upa iti v staro hišo.
Ko sva hodili čez most ob reki Exnorth in se že približevali napol podrti hiši, sem se nekaj korakov proti hiši ustavila. "Kaj pa je, Emma?" me je vprašala prijateljica. "Ah, nič. Od včeraj se spominjam tistega dogodka in vedno bolj me je strah." "Pridi, no!" je rekla Leah in me potegnila za roko. Vedno znova so mi v mislih divjali spomini od včeraj, in vedno znova sva se približevali Stari hiši...
28. februar 2012
next!
28. februar 2012
Leah:


28. februar 2012
Hvala vsem, ki to berete!
28. februar 2012
rabim še 2 next-a
28. februar 2012
omg kk dobroo! next hitro!
29. februar 2012
OK. Nej ti bo.
"NE!" sem rekla na glas, ko je Leah že prijela za kljuko, da bi odprla vrata.
"Kaj?" me je čudno pogledala in zavila z očmi.
"Včeraj sem mu komaj ušla. Ne porini me v to še enkrat. Bilo je grozno."
"Daj no, Emma. Vem, da si trmasta, vendar prosim! Samo pogledala bi, kako zgleda notri. Nič več. Zdaj je dan. Tistega človeka najverjetneje ni notri. Prosiiim!" zmeraj je dosegla tisto kar je hotela, in tudi danes je bilo tako. "Prav." sem rekla, in vstopila v hišo ko mi je Leah odprla vrata. Zdaj tu ni bila tema, samo tam pa tam, kjer ni bilo oken. Ta so bila razbita. V hiši je bilo mokro in vlažno. "In kaj imaš zdaj od tega? Ti je tu notri všeč?" sem ji rekla, ona pa je še vedno bila pri vhodnih vratih in samo stegovala vrat, da bi kaj videla notri. "Res ni nikogar. Pridi notri no, ali bom zdaj morala jaz prepričevati tebe?!" sem se nasmehnila Leah. "ha, ha." je rekla brez da bi se nasmehnila. "Ampak sploh ni grozna." je še dodala. "Ja, res ni." sem ji odvrnila, ko sem za sabo zaslišala korake. Leah pa je zavpila: "Emma!! Za tabo.." .....
Next?
29. februar 2012
oo kk dobro next zame prosim!!!
29. februar 2012
next.
29. februar 2012
ok sam mal kasnej
29. februar 2012
ju3 nextam
29. februar 2012
oki.
"Emma! Teci!" je vzkliknila Leah in zbežala. Obrnila sem se, da bi videla kdo je za mano, in bil je tisti moški. Vedela sem, da ni dobra ideja da sva šli še 1x v Staro hišo. Moški me je prijel za obe roki in me na silo odnesel v neko sobo. Bila je vlažna in razpokana. V njej ni bilo nič, samo na sredi te ogromne sobe majhna preproga, na njej pa stol. Upirala sem se mu, vendar sem bila nemočna. "Usedi se!" je z globokim glasom zakričal nad mano moški. Ubogala sem ga. Saj nisem imela izbire. Prišel je za mano in mi na zadnji strani stola zvezal roke, tako da so bile pritrjene na stol. Prišel je pred mano ter mi zvezal na stol še noge, nato pa mi je z selotejpom zalepil usta. Hotela sem kričati, vendar bilo je prepozno. Kaj naj? Kako se naj rešim? Ali mi bo sploh kdaj uspelo priti iz Stare hiše?
..........
01. marec 2012
next!!
05. marec 2012
u82417
u82417
Deej Nekštii.!! Čarško je fulj.! (: :$$ :'3
05. marec 2012
nexti
05. marec 2012
nextxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxtxt
05. marec 2012
Odšel je iz sobe in me pustil samo. Vedela sem, da sem pogubljena, vendar sem še zmeraj poskušala najti neko rešitev. MORA obstajati!, sem si dopovedovala. Ampak kakšna?!
Pogledala sem, če je kakšno okno. In bilo je. Okno je bilo čisto majhno, tako majhno, da ne vem če bi lahko prišla ven skozenj. Tako ali tako, je bilo tik pod stropom in ne bi ga dosegla, povrhu vsega pa sem bila še zvezana.
Vrata so zaškripala in nenadoma so se odprla. Umaknila sem pogled z okna in pogledala, kdo je vstopil....
NeXt.?
09. marec 2012
yes next!
09. marec 2012
še 2 nexta
09. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg