Forum
Izmislila sem si neko zgodbo, ki bo imela vsaka punca svoje mnenje o tem šovu. Sploh se mi ni zdelo slabo. Če lahko obstaja Big Brother lahko obstaja Big Sister! Torej bom kar začela pisat.
_____________________________________________________________________________________
Živijo! Sem navadno mestno dekle. Želi obiskati vse trgovine z vsemi mogočimi stvarmi. No torej ime mi je Kathey. Vsi me kličejo Caty ali Kat. No torej stara sem 20 let in zelooo rada rišem. Ko sem bila še otrok, so bile vse stene v hiši porisane z voščenkami, barvicami, flumastri… No torej nekateri pravijo, da bi morala si že pri takih letih najti stanovanje in fanta. A se za njih ne zmenim kaj prav veliko. Zdaj je to že del mojega življenja. In kot kaže bo tako tudi ostalo. No sem zelo samozavestna in želim spoznati nekega prijatelja, ki bi mu zaupala skrivnost on pa bi jo izdal. Pravzaprav iščem prijateljico. Kot, da mi je sestra!
Jaz: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToD7jyVlkFaeaevhkC-XiAUMIUXaO1fe59sdtdfvGGAiKVwwFuyA .
Živijo! Ime mi je Lana. Stara sem skoraj 18. Živim v svojem razkošnem stanovanju. A kljub luksuzu mi vedno nekaj manjka. Saj res najboljša prijateljica. Ko sem šla na internet pogledat če se da najeti kakšno prijateljico, je nisem našla. Sem pa našla nekakšno spletno prijavo. Na hitro sem jo pogledala in ugotovila, da je to tisto kar potrebujem, da postanem slavna. Na TV-ju me bo vsak spoznal. Sploh pa. Aja sem žalostno rekla. Sploh nimam sreče. Ne bodo me žerebali. Sedaj me je minilo vse veselje. A poglejte me! Sedaj sem tu! V šovu. V TV-ju. Vsa srečna. In komaj čakam, spoznam (mogoče) mojo novo prijateljico.
Jaz: http://data.whicdn.com/images/17665554/tumblr_lpwrll5SMA1qk88t2o1_500_large.jpg
Upam da sta vam prvi dve dekleti všeč. Saj vas čaka še kar 4 deklet! Če vsak večer napišem 2 punci bomo zagotovo začeli že pred petkom. Sedaj pa le pridno pišite nexte in dobite next. Adijo in lahko noč! Aja pa če se vam da izpolnite še nekaj kar je tam vzpodaj!

ALI NEXTAM?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. junij 2013
u126015
u126015
next
25. junij 2013
okej
zvečer nextam
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg