Forum
živjo. sem hermiona (pravijo mi her) in sem stara 15 let.imam dolge temno rjave lase in črne oči. živim v ny. hodim na oš v 9. razred. in imam 2 bff. to sta lory (lo) in cleo (cley). bff smo že od 1. razreda. lo ima svetle kodraste lase, običajno spletene v 2 kitki. cleo je čist blontna in ima zelene oči. to je to o nas, zdaj pa bi rada povedala, kaj se nam je zgodilo na počitnicah na morju.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sedele smo na plaži, ko je cley nenadomaglasno kriknila. nekdo je namreč vrgel vanjo kepo peska. s lory sma se začeli smejati, toda ne za dolgo, kajti kmalu sma svoje dobili tudi medve. >> moja nova majčka! pa čisto umazana!!!>ne se jezit punce, sam mau smo se hecali> ja okej, ful hecno je blo. kdo sploh ste?!?> jas sem harry, to je louis to zayn, to niall in to liam, vam verjetno znani kot one direction>poglej tistega fanta!! že cel čas nas opazuje!!! in nič kaj vesel ni videti. poleg tega pa se mi zdi nekam čudno znn!

nextam???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. maj 2012
dmvkjdsv
06. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg