Forum
Pač govori ot punce, ki je bla prvi dan na gimnazji pa te fore. O žurkah, ki so ble s frendicami tm, pa o počitncah, ki so šli kam s frendi pa z razredom pa o tipih p tko ;D

Prišla sem pred ogromna šolska vrata. Odprla sem jih. Razgledala sem se okoli in videla 4 prijateljice z osnovne šole.
Ko smo se razdełiłi v sobe po pet, smo šłi k pouku… da, da łahko si misłite… izgubiłe smo se in morałe vprašati v zbornici, kje je učiłnica zgodovine... Prvi dan v novi šoli je res vedno najbolj naporn in težk. Čeprau sm se veselila ush zabau in diujih žurk, ki bojo potekale med šolskim letom.

Ampak najprej smo mogle iti skoz prvi šolski dan. Na urniku je bila zgodovina.

Zgodovina se je v~l~e~k~l~a… učitełjica me je nekaj vprašała, a sem skoraj zaspała… koga briga, kaj naklada? Zakaj bi mi morałi isti »shit«, kot smo ga lani pilili łetos vbijati v głavo Z "NEKAJ NADGRAJEVANJA"? Noemi me je dregniła s komołcem in jaz sem zaspano pogłedała, že nasłednji dan pa sem pometała okołico šole. Zezrla sm se gor u sonce in ugotovila, da to nebo lahko.

Starejši učenci so nm naredli preizkus. Porinili so me u jezero pred šolo in vrli knjige od angleščine v smeti. Pokazala sm jim srdinca in usa mokra šla u sobo.

Z Lili smo čakale na glasbo, saj je bil deljen urnik in Teja, Kaja in Lara so odšle k drugemu predmetu. Sedela sem na klopci in motala lase, ko je k meni prisedel ....

Next part? ;P


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg