Forum
Zakaj obstajajo takšni BFFji ko te hočejo samo zase? To ni prau. Tut jas sem nasedla tej deklini, misleč ona je dobra BFF. Samo zase me je hotela, zato sem se skregala z ostalimi. Ampak sem po nekem času ugotovila da sem zgrešla. Ko sma se nekega dne skregale, sem spoznala njen pravi obraz. Nebi zdaj pisala kaj vse mi je povedala. V tistem trenutku sma se popolnoma skregali in zasovražli. Imela sem tako umazane misli o njej, v tistem momentu ko sem ji rekla da je '' P**s**a'' sem pomislila kak bi te še vsipala zraven za vse kar si se mi nalagala. Ampak nisem. Raje sem se umaknila kraljici iz poti. Verjameš al pa ne. Žal mi je blo ker sem prijatelje izgubila. Nekega dne, bilo je na novo leto me pa klikne stara, dobra prijateljica Valerija. Najprej sma se pogovarjali kar tako potem pa kamera, mikrofon pa tak dalje. V tistem času semse počutla da me ima nekdo rad. Naslednji dan sma postali BFF, ampak takšni, da sva svobodni.

nadaljujem?

Nadaljujem zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. marec 2011
u38757
u38757
NexT. ! ;P
05. marec 2011
Next!
05. marec 2011
a vam je ušeč?
Osebe:
Lea ---> ias
Valerija, Jasmina: moji bFF
Jasper: popolnež iz avtobusa & moja ljubezen
Tadej: prijatL
Potem sva se vsaki dan pogovarjali in pogovarjali na avtobusu o pubecih, dokler pa na avtobus ne vstopi popolnež :$ Biu je taak fakin' popoun no. Pa se usede zravn naju. pa nekaj časa gleda potem pa začne: Hej! kk vama je ime? pa rečem: Hej, js sem Lea, to je pa Valerija, ki se je zagledala v njegovega prijatla Tadeja. No js sm Jasper am no in kolko si stara? js? jup. am 14 let? ti? am js sem 16. next?no to sm jasto je jasminato sta pa tadej in vaLerija.
next?
06. marec 2011
u38757
u38757
Jaaao hahah xD
NexT. !
06. marec 2011
Po tem ko sva začela kontaktirat, sem ga dodala na fbju, čez nekaj časa sva celo postala par.ampak vse ni bilo tako rožnato. Jasmina je bila edina v našem krogu BFFjev ki ni imela fanta. bila je zelo lubosumna, nasploh spremenila se je. Sploh se ni obnašala kod BFF, še kod prijatlca ne. Zadnjič smo jo povabli skupaj na pijačo da bi jo razvedrili pa je rekla da z takimi cepci zaljubljenimi pa že nebo šla na pijačo. Krava, sem si mislila in pustili smo jo samo. Čeprav mi je bilo žal da smo jo je bilo seveda najboljše, drugače bi pa tak vsem živce spila. Na pijači z Jasperom povema drugim, da sma par. usi smo to sprejeli. Na koncu sva z Jasperom odšla sama proti domu, še prej sma se ustavila na pomolu kjer.....
Next?
06. marec 2011
u38757
u38757
NexT.!
06. marec 2011
u52105
u52105
sam teb ni ime lea ampak ti je ime danijela (v resnici)
30. december 2011
HAHAHAHAHA tebi pa Katja. ka maš probleme al kaj
11. januar 2012
u52105
u52105
ne, sploh ne. Men je vseeno....
12. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg