Forum
1. Epizoda- PEGAZ JE PRISTAL

Kenta in prijatelji sodelujejo na Beyblad turnirju. Kenta se še kar izkaže, saj konča na osmem mestu. Nenadoma se pojavijo Lovci obrazov in Benkej, ki igralce, mlajše od sebe, prisilijo v spopad in jim kradejo točke. Napadejo tudi Kento, toda kot strela z jasnega se prikaže Ginga, ki mu pomaga in premaga Lovce obrazov. Kioja – vodja Lovcev se razjezi. Ginga pa Kento pouči o pravem pomenu Beyblad igre – igrati je namreč treba predano in s srcem.

Slike:

Ginga in nevihtni pegaz:


Kenta in ognjeni strelec:


Benkej in bik:Kioja in kamniti lev: https://images4.fanpop.com/image/photos/18400000/Kyoya-Tategami-kyoya-tategami-18491324-1280-720.jpg

Video:
01. marec 2013
u38484
u38484
next!
01. marec 2013
2. Epizoda- LEV RJOVI

Ginga se odloči ostati v mestu. Kenta in drugi otroci so navdušeni, saj jih bo lahko marsikaj naučil. Medtem pa Kioja s svojimi Lovci obrazov snuje, kako bi Kenti izmaknili Strelca. Na igrišču za Beyblade se pojavi skrivnostna Madoka, ki trdi, da je Pegaz nujno potreben popravila. Med neštetimi spopadi se je hudo poškodoval. Odnese ga v svojo delavnico. Kenta in Ginga ji sledita,Kioja in Lovci obrazov Kenti izmaknejo Strelca. Kento in Gingo zvabijo v Kovinski stolp, ker se vname spopad. Ker Pegaz še ni do konca popravljen, je Madoka v skrbeh zanj. Pegaz vseeno zmaga in Kenta dobi nazaj svojega Strelca. Kioja je obupan in za poraz krivi Lovce. Pojavi se skrivnostni Dodži.

Slike:

Madoka:Dodži in temačni volk:Ginga vs Kioja:Video:
01. marec 2013
u38484
u38484
next
01. marec 2013
u120372
u120372
Next! Samo opozorim te,da se prav napiše:Kyoya
01. marec 2013
ja ok
01. marec 2013
3.Epizoda- STREMUŠKI VOLK

Dodži Kyoyo in Lovce obrazov odpelje v neznani kraj. Tam želi Kyoyo trenirati, da bi postal najboljši bleyder in tako premagal Gingo. Kyoya ne sprejme ponudbe. Dodži ga izzove. Če izgubi, bo moral Kyoya sprejeti njegovo ponudbo. Vname se spopad in Dodži zmaga.Medtem Kenta in drugi dečki Gingo prepričujejo, naj jih trenira. Ginga okleva in celo pobegne pred njimi. Kento skrbi, da bo Ginga odšel iz mesta, saj ni našel pravega tekmeca. Odloči se, da ga bo izzval kar sam. Ginga sprejme njegov izziv. Pomerita se in Ginga le s težavo zmaga. Kenti izda pravo skrivnost Beyblada – zmaga namreč le tisti, ki igra s srcem.

Slike:

Dodži vs Kyoya:Ginga vs Kenta:Video:
01. marec 2013
3 nexti pa bo nova epizoda
01. marec 2013
u38484
u38484
next
01. marec 2013
u120372
u120372
next!
01. marec 2013
še en
02. marec 2013
4.Epizoda- TEMAČNI BIK, V NAPAD!

Kyoya izgine, Benkei je zaskrblejn in napade Dodžija. Le-ta mu ponudi svojega Temačnega bika in mu ukaže, naj se pomeri z Gingo. Temačni bik med Beybladi lovcev obrazov seje uničenje.Ginga je sestradan in si privošči trojni hamburger. Medtem drugi mladi bleyderji trenirajo.Nenadoma se pojavi Benkei in izzove Gingo. Ginga in Benkei se pomerita in Ginga osupne nad močjo Temačnega bika. V spopadu pa vseeno strašansko uživa. Nad Gingo se odtrga del stropa. Takrat se je zgodil čudež. Benki je rešil Gingo. Ginga je bil presenečen. Ginka kljub vsemu premaga Benkeija, saj vendar igra s srcem.

Slike:

Temačni bik:Čudež:Video:
02. marec 2013
u38484
u38484
next
02. marec 2013
u120372
u120372
Next!
02. marec 2013
back!
03. marec 2013
5.Epizoda- MAŠČEVALNI KLEŠČAR

Benkei se je odločil, da bo izboljšal svojo tehniko bleydanja. Med urjenjem je bil neustavljiv – neumorno je vadil v gozdu zunaj mesta. V mesto je prišel Tetsuja Vatarigani. Bojeval se je z drugimi in jim lomil vrtavke. Ginga, Madoka in Kenta so se odločili da ga ustavijo. Šel je vsak na svojo stran. Najprej ga je našla Madoka. Ta pa jo je ugrabil in odpeljal. Potem ga je našel Kenta in se z njim dvobojeval. Tetsuja ga je zamotim in na Strelca vrgel kamen. Prišel je Ginga in rešil Strelca. Ginga pa se je soočil z novim izzivom. Pomeril se je s Tatsujo, ki je obseden z rakovicami. Njegov beyblejd pa se imenuje Pobesneli Kleščar. Ginga in Tatsuja sta se pomerila na stadionu v obliki raka. Spopad je potekal skorajda brez pravil. Zato je moral Ginga uporabiti vse svoje veščine in vse svoje znanje. Najprej je Ginga zmagal čisto lahko. Potem je zmagal Tetsuja, ker so na stadion prišli raki in ustavili Pegaza. V tretjem dvoboju pa je stadion zasu pesek. Kleščar ni imel težav, Pegaz pa jih je imel. Tetsuja je povedal svojo zgodbo kako ga je premagal neki bleydar in od takrat nima več prijateljev. Po napornem spopadu je Gingi vendarle uspelo premagati maščevalnega Tetsujo.

Slike:

Tetsuja in Pobesneli Kleščar:


Video:
03. marec 2013
Madoko pa je rešil Benkei.
03. marec 2013
u38484
u38484
next
04. marec 2013
6.Epizoda -VODNARJEV IZZIV

Na vhodu v mesto se prikaže skrivnosta Hikaru, ki je neustrašna bleyderka in ji je samo do zmage. Kot za šalo premaga Lovce obrazov. Hikaru ima skrivnostnega Vodnarja, ki ima posebne zmožnosti. Ginga je bolan, zato se Kenta v njegovem imenu pomeri s Hikaru. Čeprav je Kenta zelo napredoval, ni kos Hikaru in njenemu Vodnarju. Najprej Hikaru zmaga ko uporabi posebno potezo. Kenta izgubi. V drugem dvoboju gresta na točke. Kenta izgubi vse točke. Potrt je in skrbi ga, da bodo zdaj vsi mislili, da je v resnici izgubil Ginga. Benkei je očaran nad njegovo zvestobo prijatelju, zato pristopi …

Slike:

Hikaru in nevihtni vodnar:


Hikarina posebna poteza:Video:
05. marec 2013
7.Epizoda -TO JE NAJINA POSEBNA POTEZA, STRELEC

Ginga okreva po bolezni in se sprašuje, kot hodi Kenta. Ko ga z Madoko vendarle srečata, se Kenta obnaša zelo skrivnostno. Sledita mu in odkrijeta, da skrivaj vadi z Benkeijem, ki hoče iz njega narediti močnega dvobojevalca. Hikaru izve, da njen nasprotnik ni bil Ginga. To jo ujezi, saj noče izgubljati časa z nepomembnimi tekmeci. Kenta je od Madoke dobil nov vijak za Stelca. Ko Kenta izzove Hikaru na povratni dvoboj Hikaru najprej ne privoli. Ko Kenta vztraja, se vendarle pomeri z njim. Kenta med dvobojem razvije posebno potezo svojega Strelca in premaga presenečeno nasprotnico. Medtem pa Tetsuja lovcem obrazov pove kako je Benkei treniral Kento. Lovci obrazov so na Benkeija jezni.

Slike:

Strelčeva posebna poteza:Video:
06. marec 2013
u38484
u38484
next
07. marec 2013
8.Epizoda- MERCIJEVA NEVARNA PAST

Ker se je Benkei izkazal kot odličen učitelj, ga za pomoč prosijo tudi Akira, Osamu in Takaši. Ginga se medtem sprašuje, kdo je bil skrivnostni tujec, ki je premagal Kyoyo, saj ga je sam ugnal le s težavo. Ko se odpravi na stranišče, ga tam pričaka televizijska kamera in ponudba za sodelovanje v televizijski oddaji Bleyderski izziv. Ker naj bi bila v igri lepa nagrade, se Ginga odloči, da bo sodeloval. Imel je 10 izzivov. Moral je teči in iztreliti vrtavko, premagati več vrtavk skupaj in premagati zelo veliko vrtavko. Kljub uspešno opravljenim izzivom pa nagrada ni takšna, kot jo je pričakoval. Medtem pa je Kyoya treniral. Moral je splezati na goro. Med potjo je naletel na volke in jih premagal s svojim Levom. Vse to je naredil da bi premagal Gingo.

Slike:

Akira, Osamu in Takaši:Video:
08. marec 2013
u38484
u38484
next
09. marec 2013
9.Epizoda -LEVJI PROTINAPAD

Kyoya se vrne iz Volčje soteske in razpusti tolpo Lovcev obrazev. Samooklicani novi vodja Tetsuja ne doživi podpore, zato usoda Lovcev še ni znana. Na Kentino prigovarjanje Benkei poišče Kyoyo in se mu opraviči, ker ni dobro pazil na Lovce. Kyoya pa mu ne nameni nobene besede, pač pa ga takoj pozove na dvoboj. Benke opazi, da se je Kyoya zelo spremenil in se sprašuje, kaj se je zgodilo z njim. Potem je prišel še Kenta in so se pomirili. Kyoya je zmagal. Hotel je stopiti na vrtavki od Benkeia in Kente ampak mu je Benkei preprečil. Benkei je bil po dvoboju zelo utrujen. Medtem pa je Ginga srečal Hikaru in jo prepriča, da se pomeri z njim. Hikaru uporabi posebno potezo. Ampak Ginga zmaga ker je videl odcev na pravi vrtavki. Čeprav je Hikaru poražena, je v dvoboju uživala, kar je zanjo nov občutek.

Video:
09. marec 2013
10.Epizoda- VELIKI DVOBOJ GINGE IN KYOYE

Kyoya se zdi kot obseden, odkar se je vrnil iz Volčje soteske, zato se požvižga na stare prijatelje. Kenta prinese Benkeija domov. Benkei roti Gingo, naj Kyoyi pokaže pravi pomen Beyblada in ga s tem reši obsedenosti. Gingi v dvoboju sprva ne kaže dobro, vendar se ob bučni podpori s tribun stvari le obrnejo. Čeprav ima Kyoya v rokavu težko premagljive posebne poteze, je na Gingini strani pravi duh Beyblada. Ginga zašliši jok. Jokal je Lev. Takrat je Ginga poučil Kyoyo, kako se je treba bojevati. Kyoya se spolni svojo otroštvo. Ginga konec dvoboja obrne sebi v prid. Na koncu tudi Koyoya spozna, da bistvo Beyblada le ni moč. Vse to je gledal Dodži. Po tekmi pa se je s helikopterjem pripeljal na stadion. Ginga je vedel kdo je Dodži. Bil je jezen na njega.

Slike:

Kyoyjino otroštvo:Video:
09. marec 2013
u38484
u38484
next
09. marec 2013
11.Epizoda- ULOVIMO VOLKA

Dodži je čestital Gingi, a Ginka nima časa zanj. Dodži v spopadu poniža Kyoyo. Kenta, Ginga in Madoka se odločijo da poiščejo Dodžijevo oporišče-Temačno meglico, da bi uničili prepovedano bey-vrtavko – Gromskega zmaja . Benkei se pridruži. Dodži pa jih skuša z zvijačami pokončati. Pride veliko vrtavk. Druščini res že trda prede, ko se nenadoma prikaže Kyoya in jim pomaga. Urejo v hišo. Toda iskanje Dodžija se nadaljuje.

Slike:

Znak Temačne meglice:Video:
10. marec 2013
u38484
u38484
next
10. marec 2013
12.Epizoda- V DVORCU TEMAČNE MEGLICE

Druščina vstopi v dvorec Temačna meglica. Tam jih pričakata Dodži in Merci. Zanje sta pripravila vrsto nevarnih nalog in zvijač. Najprej pridejo na trak in morelo leteti. Vsi razel Ginge padejo. Potem pa Gingi pomaga Benkei. Potem naletijo na veliko vrtavko. S skupnimi močmi jo preemagajo. Nato Madokaz računalnikom odpre vrata. Benkei in Kenta se gresta bojevati s bleybarji iz Temačne meglice. Ginga in Kyoya pa gresta naprej. Srečata dvojčka in Kyoya se pomiri z njima. Ginga pa gre naprej. Prišel je k Dodžiju in sta se pomirila. Ta čas so Benkei, Kenta in Kyoya premagali svoje nasprotnike. Dodžji je Gingi povedal da se bosta Gromski zmaj in Ryuga kmalu prebudila. Ginga je premagal Dodžija in šel naprej. Zagledal je Ryugo. Izzival ga je v dvoboj. Pritekli so tudi Gingini prijatelji.

Slike:

Ryuga in Gromski zmaj:Dvojčka:Video:
10. marec 2013
kr neki ne dam next buuuuuuuuuuuuu!
10. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg