Forum
Kratka obnova zgodbe:

Življenje se vedno konča!In tudi to se bo!Piše se leto,kdo ve katero,ker že zdavnaj ne štejejo več.Skoraj nič se ni spremenilo od današnje sedanijosti.le če v zgodbo dodamo malo domišljije.sedemnajst letnica Eva Fox se preseli v beverli hils.Končno spozna tudi svojo ljubezen.Toda ravno sredi dobrega življenja se mora vse končati.Tridesetletni kriminalec ve,da ima eva nekaj s čim bo preprečila konec sveta!Toda eva sploh ne ve kaj se dogaja!ridesetletnik se je večkrat prikradel v hišo družine Fox,toda ni dobil tistega kar je iskal!V zadnjem trenutku eva opazi,da luna joče!Potem pa se začne konec....
___________________________________________________
Prvo poglavje:

Sem eva,stara sem sedemnajst in ravno se selimo v beverli hils!Tam je kot vse na svetu.Imaš tablice,nova oblačila,očala za gledanje skozi stvari,in najpomembneje:
kozmetika.Predvsem denar,slavne osebnosti in slavne hiše.Že smo se vozili po poti i vodi v moje sanjsko mesto!Mojemu očetu je ime viljam,mojemu bratu pa Kaj.Matere nimam,ker je pred leti umrla zaradi prometne nesreče.Imam tudi psičko Deyssi.Deyssi včasih kličem Dez,največkrat kadar mečeva frizbi.
Deyssi je začela lajati in ozrla sem se na cesto.Pisalo je BEVERLI HILS(le da v njihovem jeziku).Planila sem k Des se nasonila ob njo in jo čohala po glavi za v zahvalo.Vedno laja,ko vidi kaj novega.
Tega cucka vedno mučiš z božanjem,ko ti pomeni bogastvo v resnici ga sploh ne maraš.Je rekel kaj.
Prvič,to ni cutek ampak psička.Drugič,ne ne zmenimse za bogastvo in rada jo imam.
Kot,da mi je mar.Je pripomnil.
Ja zelo ti je mar,ker si se ravno prej odprl go..usta(pčka ne mara grdih besed),če bi ti bilo mar nebi sploh spregovoril.
Zaveži!
NEHAJTA!!!!Tu smo in tukaj ne želijo kričanja,je spregovoril ter zavil levo.
To je naša hiša sva s Kajem vprašala.
Da to je naša hiša!
Mislim,imela sem kot vse,bazen kot v čateških celo tobogan.
Spredaj vodnjak,drevesno hišico(zame seveda oročje)in,in vse!
Sploh nisem opazila,da sem že nori in sem čisto rdeča.Notranjost je še boljša,imamo celo sobo za masaže,še en bazen v drugi sobi,čudovito kuhinjo in uau,moja soba je bila kot kot nebesa.Potem se je nenadoma vse zatreslo in spodrsnilo me je,dasem se zagozdila pod posteljokričala sem,toda nihče se ni oglasil.Mar so vsi umrli,so v komi ali jih ni več?Je bil to potres,ali je gdo premaknil hišo.
Še vedno sem skušala z rokami priti ven,vendar mi ni uspelo,le glava in vrat sta kukala ven.Še bolj sem kričala in naenkrat...
____________________________________________
nekaj nextov,pa pišem naprej,dala bom tudi slike.
23. avgust 2013
Evin družinski album:
Eva:Evin oče:Kaj:Dez:Naša nova hiša:


Evina soba:Če želiš vidti še kako sliko,ki se naveuje na to poglavje mi piši v sporočilu!
23. avgust 2013
nekaj nextov prosim
24. avgust 2013
PLis nextaj,ne bo ti žal!
24. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg