Forum
u37182
u37182
Živjo. Sm Madeline in sm stara 14 let. Hodim u 9.klas in mam best frendico 3 best frendice. ena je Ronie, druga je Marisa in tretja se kliče Magda ( totalno slovenska) sam ne mara, da jo kličemo Magda. Rajši ma, d jo kličemo Maggie. Ronie je moja bestica že iz vrtca in smo res skozi skup....04. marec 2011
u37182
u37182
gor na sliki je Ronie.

Marisa:

Maggie:
jst:


04. marec 2011
u37830
u37830
daljee da vidimo kaj se bo izcimilo...
04. marec 2011
u37182
u37182
jst in Marisa pa sva skup preživele že veliko... Maggie je sicer na ppogled zelo ostra in tudi nesramna je lahko ampak ko jo spoznaš, je zelo prijazna in fajn pupa. no use se je začelo tako, ko je na začetku leta u šolo prišel nov fant. Ime mu je bilo Matt in biu je no sej že veste... ful lep. takoj sem se zaljubila u njega in po enem tednu sm ugotovila, da skupi hodiva k izbirnemu predmetu računalništvo. Svojim frendicam sm povedala, da mi je zelo ušeč in use 3 so ble zelo vesele zame. Celo Ronie je bila vesela zame le da se je zelo zgražala ker je po njenem mnenju grd in da se grdo oblači in res jo nisem razumela, ker je biu on čist njen tip fanta in use punce na šoli so letale okoli njega.

Matt:
Seveda pa so tudi v tej zgodbi naše "sovražnice". Glavna od njih je Monica, potem pa ima še dve podložnici Tajo in Leah.
Monica:
Taja:
Leah:
Različne so si bile le po nečem. Leah je bila malo prijaznejša od drugih dveh, sam pač ni mela moči da bi se jima uprla. Monika je že prvi dan napadla plen in se nonstop vrtela okol Matta. Komaj sem še zadrževala kar je vrelo u meni ampak ubistvu sploh nisem imela pravice, ker z Mattom sploh še govorila nisem... :/ ampak ne bo več dolgo tako... monika se lahko spentlja z usemi fanti na šoli, le Matta naj pusti pri miru, ali pa ji bo žal!!!!!!!!
05. marec 2011
u37830
u37830
daljee
05. marec 2011
u37182
u37182
Ko je Marisa vidla d sm čist rdeča, me je odpeljala vn na zrak. najin pogovor: j-jst, m-marisa

m- Maddy, kej pa je? dej pomiri se...!
j- pa a si vidla moniko?! ona si misli d se lahko kar tam sklanja nad Matta in mu " poklanja" pogled na njen povešen balkon...!
m- lej sorry ampak ti nimaš ubistvu nč pr tem....
j- seveda mam! on je moj BODOČI fant in jst mu ne pustim da gleda drug balkon...! alpa celo drug fris! sploh pa no... od Monike!
m-Honey,... če ga hočeš sploh dobit, bo treba mal več kot sam fantazirat od vajine zveze.... glej. dans maš računalništvo in prašala sm učitelja in je reku, d bo danes delo u parih in u istih parih bomo mogli delat tudi seminarsko! a ni to zlo kul!?
j- ja itak sam jst sm vedno s tabo u paru.
m- no sej se bom ti odpovedla. bom bla pa z tino. sej z njo itak noben nikol noče bit!
j- oh carska si! sej obljubim, d bom s tabo pa pr drugi seminarski.. ok?
m- ja. no dej pohiti d greva k Lani (trgovina) in da te sploh lepo oblečemo!
( aja a sm pozabla omenit?? Marisa je zeloooo "mahnjena na modo in zanjo nismo nikoli dovolj dobro oblečeni.! vsakega ki gre mimo nje ga skritizira!)
05. marec 2011
u37182
u37182
tina :


05. marec 2011
u37182
u37182
Pri Lani(trgovina) so ble lih nove stvari na policah in tega smo se še posebej razveselile. Premetale smo use police in končno našle nekej primernega. zglealo je tko:
ampak čevlji na tej sliki niso bli tisti k jih je nosila. mela je te:
Marisa je bla še kar zadovoljna in to je pomenlo, d sm precej dobro zgledala. K računalništvu sm prišla 5 minut prej in Matt je biu že tm. Ko smo se končno spravli v učilnico sm sedela zravn Marise in ko sm bla še usa srečna je učitel reku, d bo on določu pare. Obe z Mariso smo ble zgrožene in vedle smo, da se najin načrt ne bo izcimiu tko kot smo hotle. Učitelj je že določiu pare in je bral povrsti. imela sm usaj upaje da bom u paru pristala z Mariso, pa je mogla bit z Tino. In ko je prebral moje ime, sm zamižala in ko sm odprla oči, sm ugotovila da sm u paru z MATTOM!!!! učitelj je reku tko: Madeline... mislil sem, da bi mogoče ti delala z tvojim novim sošolcem in bi ga tako bolje spoznala in bi ga lahko peljala malo po našem mestu. Prepričan sem, da bo Mattu še bolj prijetno, ker ga boš prav ti spremljala. No ubistvu, to bi se lahko zgodilo, pa se ni. Nadaljujmo od tam ko sm u paru z Mattom. ful sm bla srečna in tudi Marisa je bila zelo vesela zame. Učitelj pa je rekel to: Madeline. Z Mattom naredita seminarsko in predstavi mu učitelje in učiteljice na šoli in še nekaj. pelji ga po mestu...! Bila sm full vesela in ko sem se obrlna nazaj, da bi vidla kaj Matt dela in ugotovila sem, da je gledou mene. Nasmehnu se mi je in jst sm se mu tudi...
05. marec 2011
u37182
u37182
Po računalništvu, sm hotla it do njega, pa me je prehitel in me je povabu k njemu domou. SeVEDA sm rekla da ja in reku je da se vidva ob 5.oo na trgu in on itak živi blizu v enem naselju in bova šla peš do tja. In sm ga uprašala, zakaj tok pozn in je reku d ma še druge opravke. Rekla sm d ok in pol sva šla oba domov. jst z mariso in on pa z njegovimi frndi. bla sm čist živčna in pol sm se spomlna, d se mo rm it zrihtat. Marisa je na žal mogla it domou, je pa zato ššla Mgggie z mano se zrihtat domou. Ko smo pršle u mojo sobo se je Maggie začudla ker jo še ni vidla odkar sm jo prenovila. zlo ji je bla ušeč. zgledala je tko:
Ko smo se uredile, me je Maggie pospremla do trga in tm me je čakou Matt. Ko smo ga zagledale smo se poslovile in Maggie je šla domou, jst pa prot njemu. Ko sm se mu približala, sm vidla d ima šopek vrtnic. Bla sm presenečena in zahvalla sm se mu. Potem sva se odpravla in med hojo sva se pogovarjala o usem ... Prej ko sva prehodila 100 m, me je primu okol hrbta in me malček stisnu k njemu in tko sva hodila in u 20 min. sva pršla k njemu domou. Kar prestrašla sm se. Hiša je bla precej na sammem in bla je ogromna. Ko je vidu d sm tko odreagirala, se je začel malčk smejat in pelju me je notr. Razkazu mi je celo hišo in bla sva sama. Hiša je mela notranji in zunanji bazen in use je blo tko nobl.
hiša:
bazen notr:

11. marec 2011
u37182
u37182
bazen odzun:
In ko sva pršla u njegovo sobo je blo use kar sm vidla ogromna postelja.
biu je že večer in usedla sva se na posteljo in na nogah sva mela njegou prenosnik. Začela sva govorit o seminarski in ko sem mu dajala predloge in pisala na računalnik me je skozi gledu in se mi mal smehljal. ko mi je blo dost sm ga pogledala in rekla a sm tolk zanimiva al kaj? reku je: ne tok si lepa, d se te kar nemorm nagledat. gledala sva se neki sekund, pol pa je dau računalnik na nočno omarco in ko me je pogledu je vidu kaj si želim. Poljubu me je z uso strastjo in kamor se me je dotakmu me je ožgala vročina. začela sm vohat njegov parfum in tako me je omamu, da sm mu slekla srajco in prej ko sm opazla, sva se u spodnjem preilu valjala po postelji ampak vidlo se je da nobedn od naju ni mel namena it do konca tko da sva se sam poljublala in kar pozabila sva na nalogo. Ko sva končala je bla osem ura zvečer in posodu mi je telefon, d sm poklicala mamo, da bi mi dovolila ostat čez noč in mi je kej je bla ju3 sobota. rekla je pa da
brez neumnosti. Ko sm odložila telefon, mi je sleku modrček in spet sva se polubla. nč nism mela proti, kr mi je blo fajn in kmalu sva odprla televizjo k je bla u njegovi sobi in ležala sva skupi na postelji in gledala sva nek film k je biu bl komedija in ko se je nasmehnu sm šele ugotovila, kok ma lep nasmeh. Ob 11.30 sva zaspala in ko sva se zbudila tko en ob drugem, je reku d se gre stuširat. šou je, jst pa nism vedla kaj bi delala, zto sm uzela njegou telefon in po pomoti prtislna tipko kjer sm vidla, da se je pogovarju z mojo bestico Ronie. Bla sm preseneče na in zato sm ga uprašala takoj ku je pršu iz pod tuša. Kar mi je reu me ni čisto prepričalo, ampak prisilila sm se da sm mu vrjela, čeprou sm vedla, da neki more bit narobe. Reku mi je ,da je govoru z njo, kr.........
11. marec 2011
u37830
u37830
nexttt
13. marec 2011
u37182
u37182
dej reči še komu da bere plisss...
14. marec 2011
next♥♥♥
16. marec 2011
u37830
u37830
daj že naslednji del... komaj čakam

prijavi se...
http://www.igre123.com/forum/tema/borba-za-naj-pisateljico-by-nezika/15809/
20. marec 2011
u37182
u37182
reku mi je, da je govoriu z njo sam zato, d bi mi lohk prpravu čudovit večer, zto kr sm mu bla tolk ušeč... in pač ni blo kaj kot mu vrjet. Dan je poteal prefektno, in popoldne sm šla domou , da bi se lahko preoblekla, ker sm mela zvečer spet zmenek z njim. Poklicakla sm Marisso in prnesla mi je čudovito obleko v moji velikosti. bla je od znamke in od veselja sm tko stislna Marisso, d skori ni mogla dihat.
obleka:

čeuli:

bla sm zlo lepa in ko sm slučajno šla na moj balkon, sm vidla, d me Matt že čaka odpodi v enem zlo lepem autu...22. marec 2011
u37182
u37182
bla sm presenečena in na srečo me ni vidu. tekla sm dol in Marrisa mi je dajala še zadnje napotke.Ko sm stopila pred hišo in ko me je zagledu, sm mislna d bo padu skup. usedla sm se u auto, ga kislna in pol sva šla... zmenek je bu super. Pol me je odpelju k njemu domou in spet sva bla u njegovi sobi in se polublala do nezavesti. Spet sm prespala pr njemu in zjutrej sm mu rekla, da mam čez en mesec birmo in da bi rada da bi pršu. Še sreča da je veren in reku je ja. Skori usak da sva mela zmenek in use je šlo po načrtih. Seminarsko sva ze zdaunej končala in ko je pršu dan birme sm bla zelo žiučna, ker sm se spomlna...........
22. marec 2011
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
16. april 2011
nadaljujte plis! ;D
16. november 2011
next
17. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg