Forum
pišem kar se mi je zgodilo v resnici,ampak bodo destinacije in imena ter starosti izmišljene...
__---->
živijo¨! sem Rachel. stara sem 17 let. Nimam še fanta,imam pa 2 Bff. to sta Anna in Selena.
to smo me:jaz z blond lasi,na levi je anna,na desni pa selena....
-------->
ura je bila točno 8.00 ko smo odpotovali,v London. Na letalu,je bilo zelo glasno. sem zaspanka zato sem se odločila,da ko bomo vzleteli zaspala. Veselila sem se že Londona,saj so bili tam že tudi moji dve BFF,ter od njuna bratranca,ki ju še nisem poznala.
vzleteli smo in v nogah sem čutila,kot da bi sama letela! sedela sem zraven gospoda,mlajšim dečkom in njegovo mamico. Res nisem morala zaspati,gospod je smrčal,deček se je pogovarjal sam s sabo njegova mamica pa se je vsako minuto z stolom premaknala nazaj,enkrat naprej,nazaj,naprej,drugič je hotela vzglavnik,RESNO LJUDJE? tudi drugi smo na letalu,sem si mislila sama pri sebi.
Po težki vožnji,sem s taxi-jem prispela do mojega hotela ob plaži. Ni bilo zelo sončno,ampak preživela bom. Usedla sem se na plažo,in začela metati kamenje v morje. zaslišim krik. bil je podoben... Anni in Seleni! tako sem se ju razveselila da sem vse kamenje,ki sem jih imela v rokah spustila.
Pritekla sem k njima in ju objela. pol minute smo se objemale,potem pa rečem: "vesela sem da vaju vidim.!" odpravljale smo se do pomola,ko se je Selena spomnila "ej,predstaviti te moram bratrancema!" jaz:"sej boš zvečer!ne bi še rada ..." prekinila me je Anna,ki je rekla: "evo,tukaj sta!! " hodila sta po poti navzgor. bilo ju je sram. Anna in Selena me sploh nista predstavila njima,in smo odšli v njuno sobo. Sploh nisem vedela njuni imeni. starejši fant,ki mu je bilo ime Aco,in je bil star 19 let,mi je dal roko in se predstavil in bil malo žalosten,nisem vedela zakaj. Povedal mi je da ga Aco samo kličejo,in da mu je ime aleksander.
z mlajšim ki je bil star tudi 17 let,tako kot jaz,smo šli ven,ker je Aco igral telefon in nas je s tem dolgočasil. Mlajši fant se mi je predstavil takole: "aaaleex,lee-leepoo poo pooznaati" bilo mu je zelo nerodno,kar se mu je videlo. Postal je čisto rdeč. nisem vedela da obstajajo sramežljivi fantje. Anna in Selena sta me stisnili v kot,in povedali da sploh ni tako sramežljiv,samo dela se,in da je Aco preden me ni bilo spraševal če sem lepa,in da je malo užaljen kre nisem starejša...oprosti!
ob kakšnoh 15.oo sem dobila sobo! in ne boste vrjeli!! bila je zraven acove in alexsove! OMG!
Anna in Selena sta me čakali pred hotelom,da se uredim za kopanje. Ko sem prišla dol,sta me takoj zasuli z vprašanji. RACHEL povej kdo je lepši,Aco ali Alex? revimo da je bil lepši aco,in to sem tudi na nek način izrazila. oprosti Alex. kar naenkrat prileti vn. stekli smo do notranjega bazena. bilo je malo obiskovalcev,zato smo kar skočili v vodo. kar naenkrat začutim roko na vratu,in že mislim reči Alex,ampak ko izrečem a me že potopi. glu-glu,fuj! morska voda! potem sem potoipila alexsa še jaz.ura je bila 18.oo ko smo se odbravili z bazena...
------->
next????
05. maj 2013
nextt!!!!!!
05. maj 2013
u116985
u116985
nextt
05. maj 2013
nexttt
05. maj 2013
hvalaa
05. maj 2013
A niso to lažnivke iz pretty little liars na sliki?
05. maj 2013
Next..
05. maj 2013
nextiiii <3<3<3
05. maj 2013
Neeext
05. maj 2013
bom danes ali pa v sredooo,oprostite..
nwm,ne gledam...hehe
06. maj 2013
Se kak next
07. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg