Forum
hej, sem kaja
nekega jutra sem se zbudila in biu je ponedeljek.. šola, glasbena šola, učenje, domače naloge.. kaj je lahko še bolj dolgočasneje od tega? nič!! bla je ura sedem ko sem bla že na poti do šole, ko je prišla do mene moja bff in me pozdraula.. skupaj sva hodili do šole in se pogovarjali o vsakdanjih rečeh. kar naenkrat pa je do nje prišu en fant in njun pogovor je biu tako kratek. sploh nisem vedla o čem se gre ne od kje pozna ona tega fanta.. no pogovor je potekal takole (a-moja bff, f-fant):
f-hej ana.. a ju3 prideš?
a-hej, ja itak. piši mi hahha

no in to je blo to. in ko sem jo uprašala kaj imajo ju3 mi ni hotela povedat.. ampak saj sem njena bff. in ko sem jo uprašala od kje pozna tega fanta je rekla samo da se pač poznajo od nekje.. vedla sem da mi nekaj prikriva. jooj to ji bom zamirla sem si mislila.. in to se je moglo zgodit lih na ponedeljek na en usran ponedeljek.. zdej mi je ta ponedeljek uniču ceu teden.. odločila sem da bom ugotovila zakaj se gre.. vendar nisem vedla kako..

next??
23. julij 2013
u136975
u136975
next
23. julij 2013
ok bom useno nadaljevala....
usako šolsko uro sem premišljevala in sploh se nisem zavedala da mi je učitelca zastavla uprašanje... tko je blo (k-js, u-učitelca, s-sošolci):

u: kaja kako si ti odgovorila na 10.uprašanje?
u:kaja? kaja?!
s: hahahhahahahahhahahahahahha
k:ja a ste mene klicali?
u:ja in prosim pojdi zdaj k ravnateljici!

ravnateljica je razlagala da bom morala čistit smeti usako jutro.. pa kaj še... še vedno sem imela u mislih tistega fanta in mojo bff in njun pogovor. še vedno sem bila zelo jezna nanjo.. ko sem prišla damou sem vrgla torbo u kot in zagledala mamo!
(m-mama, k-kaja)
m: kaja kaj se je zgodilo danes u šoli?
k:nič samo malo sem sanjala nič takega..
m:mogoče zate ampak jas sem zelo jezna nate to ni značilno zate.. 1 teden brez televizije je jasno?
k:ja mama what ever!!

stekla sem u mojo sobo se zaklenla in se vrgla na posteljo ter se začela jokat.. premišljevala sem zakaj sem se sploh rodila.. moja bff mi ne zaupa več, danes sem mogla it k raunateljici prvič u žiulenju, mama me je kaznovala.. usaj 20 minut sem bla u sobi in se jokala, ko je naenkat ana potrkala na vrata.
k: kaj hočeš? mi boš spet kej prikrila ha?
a: ne samo pogovorit se hočem s tabo..
kojdi proč! NISEM VEČ TVOJA PRIJATELCA!!!

slišala sem ano tečt po stopnicah in potem kako je zaloputnila z vrati.. takoj sem šla na računalnik, zbrisala use slike na katerih je bla ona jo blokiraala na facebooku...vendar me je še vedno zanimalo kaj masta ana in tisti fant...

1.next?
2.kaj imasta po tvojem ana in tisti fant?
24. julij 2013
u90938
u90938
nextt
24. julij 2013
nwm
24. julij 2013
nwm nexti
24. julij 2013
no uglaunem bližau se je večer in jas sem še kar naprej zrla u anino okno.. saj je bla moja soseda. kmalu sem videla kako se je luč pred njeno hišo prižgala in ana jo stopila ven.. hitro sem vrgla nase jakno in skoraj padla ko sem tekla po stopnicah. po tiho sem odprla vrata in skočla na travo.. celo pot sem ji sledila, še dobro da je šla peš... ana se je pred eno veliko razkošno hišo ustavla in se obrnila..
a: kaja vem da mi slediš!
k: pa kaj?!
a: veš prej sem ti hotela povedat da..
k: nehaj ana. nočem te poslušat!
obrnila sem se in pretekla celo ulico..nato sem se ustaula da malo zadiham.. potem sem šla domou in na poti sem veliko premišljevala.. in kmalu so mi začele tečt solze po licu.. zgubila sem bff sem pomislila... naslednje jutro sploh nisem hotela it u šolo ampak me je mama prisila.. sošolci še vedno niso pozabili na tisto učeraj.. videla sem kako se se pogovarjali o meni.. bla sem sama... tam je bla tudi ana.. gledala sem samo tistega fanta in jooj zaradi njega sem zgubila prijatelco... in ceu razred se mi posmehuje.. po pouku sem vidla ano in tistega fanta, izvedla sem da se kliče tim.. bla sta u wc ju in se poljubljala.. takoj ko sem ju zagleddala se okamenela in telefon in use moje knige so mi padle iz rok na tla.. še vedno sem tam stala kot kip in ju gledala z velikimi očmi...

next?
25. julij 2013
u145481
u145481
http://www.igre123.com/forum/tema/grozne-sanje/59172/
next.
prosim berete
25. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg