Forum
Živjo, sem Misha in prvič pišem zgodbo. Upam da vam bo všeč !
Sem Ashling Lloyd in stara sem 17 let. Nimam mame ampak samo očeta Setha, starejšega brata Toma in starejšo sestro Casandro. Imam pa tudi najboljšo prijateljico Melany. Živim v bloku in naše stanovanje je kar veliko in razkošno, čeprav nismo bogati. Melany živi v bloku čez cesto, ki ima zvezdico več, je bolj razkošen od našega. Z Melany greva vsak dan peš v šolo še prej pa se ustaviva v StarBucks Cafe - ju.
Jaz
MelanyCasandraTomoče


boste prebral ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. maj 2012
next!!!!!!!
07. maj 2012
nexxtt !
08. maj 2012
Kot vsak navaden dan sem z Melany peš odšla v šolo. Zima je, zato sva bili toplo oblečeni. Kava nama bo dobr teklna. sem prišepnila Melany, ona pa je zaspano prikimala. Ko sva prišli v kavarno je tam, za šankom stal fant najine starosti. Moram priznati, da mi je bil všeč. Dva kapučina prosim. sem rekla fantu. Kaj, vidve pa kr peš v šolo ane? Ja, sam je kr mrzlo veš? sem odgovorila. No lepo, sm Charlie, Charlie Moonsand. Lepo da sva se spoznala, js pa sm Ashling Lloyd, lahko me kličeš Ash. To pa je Melany. Živjo, sem Melany Jackson. je odgovorila. Grem lahko z vama v šolo. Točn zdele sm kunčov. Ja itak. je rekla Melany in me naivno pogledala, jaz pa sm jo boksnila v ramo.
Next?
slike še dodam!
08. maj 2012
oblečena sem bla v to:Melany je bla oblečena v to:Charlie


08. maj 2012
next!!!!!!
08. maj 2012
nexti takoj!
08. maj 2012
Odkorakali smo v šolo. S Charliem sva se ves čas gledala. Melany me je večkrat dreznila, kot da bi namignila ,,Imaš priložnost." Melany je kar naenkrat izginila. Pogledala sem nazaj in sem jo videla, da se skriva za drevesom. Zato sem s Charlijem ostala sama. Čez čas me je Charlie prijel za roko. Pogledala sem ga in se mu nasmehnila. Prispela sva do šole in za nama je pritekla Melany in rekla da je morala na WC. Šola je bila dolgočasna, tako kot vedno. Iztopim iz šole in odkorakam domov na kar mi zazvoni telefon.Oglasila sem se in bil je Charlie. A maš cajt? me je vprašal. Itak. sem odgovorila. No pol pa prid do StarBucks Cafea. Odšla sem do tja in nikjer ga ni blo.
Kr naenkrat pride s šopom rož. Zasmejala sem se. Ja, hvala. Waw, lepe rože. A bi šla z mano vn? Tko, v kino. me je vprašal. Itak! A to še ni blo vse, na koncu me je peljal do morja (snega pri nas ni). Stopila sva na most in se sprehodila čisto do konca. O sh**, kok je že ura, dej, js morm jt! sem mu rekla in stekla z mostu, na kar sem se obrnila in stekla nazaj, skočila Charliju v naročje in ga poljubila.
next?
08. maj 2012
next fhuul dobr
09. maj 2012
še mau nextou
10. maj 2012
nextttttt
12. maj 2012
Drugi dan je bila šola, za spremembo super. Ves čas sem mislila na Charlia. Zaradi poljuba nisem spala celo noč (v dobrem smislu)!
Zime je bilo kmalu konec in prišla je pomlad.

Juhu, pomlad. sem si mislila. S Charliem sva že nekaj časa skupaj. Vsi smo srečni, dokler.........
Oooo neeeeee! Elenor je nazaj! Tok je blo dobr brez te važičke! Ta m**a, nej ustane proč od mene. se je govorilo po šoli. Skoraj noben je ne mara. Nekateri govorijo, kakšna mačka je, nekateri pa, da je hudič pod krinko!
Jaz je ne maram! Charlie je bil ceu čas tiho in to je bilo zelo sumljivo. Vedno ko sem mu kaj rekla, me je ignoriral. Grdo sem ga pogledala in jezno odšla stran. Na koncu je vedno pritekel za mano.

Elenor
Konec pouka smo jaz, Charlie in Melany odšli v StarBucks coffee. Pili smo kavo in razmišljali kaj bomo naredili, ko bo Elenor prišla nazaj v šolo.Vse je bolela glava od te Elenor, zato smo raje odšli domv. A drug dan, v šoli, se je zgodilo to............
NEXT???
12. maj 2012
next, noro!
12. maj 2012
hvala, še mau nextou
12. maj 2012
next
13. maj 2012
Elenor je stekla k Charliu in ga poljubila in mu rekla ,,Si me pugrešu, ljubček?"
Bila sem besna in nisem vedela kaj narediti, zato sem stekla v ženski wc, se tja zaklenila in se zjokala.Iz wc-ja sem prilezla, ko se je končala zadnja ura in pred wc-jem me je čakal Charlie. ,,Oprosti" mi je rekel in me poljubil, jaz pa sem ga odrinila stran in stekla iz šole.

Nekaj dni se nisem pogovarjala z njim. Pri vratih je pozvonilo. Bil je Charlie. Odprla sem mu in on mi je dal rože, med rožami je bil listek z napisom Sorry. Nasmehnila sem se mu in ga poljubila. Dal mi je škatlico s pentljo in mi rekel naj jo odprem. Ko sem jo odprla sem zagledala to:
........NEXT?
25. maj 2012
next
25. maj 2012
next
20. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg