Forum
Aloha.Sem Emily stara sem 16 let.Živim v Londunu.


26. avgust 2013
Hejla girls vem da sva pisale že veliko zgodbic ki jih nisva končale ampak tole obljubiva da bova. Zgodbica nebo vključevala 1D ker je tak zgodbic že biljon….. bo pa vsebovala veliko ljubezenskih in živjenski zapletov.. no zaj pa k zgodbici ker že nakladam……

*Stacy*
Ojla sem Stacy. Stara sem 16 let. Živim v prečudoviti Kaliforniji na velikem ranču katerega lastniki so moji stari starši in moji starši. nimam veliko prijateljev ampak se s tem ne obremenjujem preveč. In pred tremi dnevi sem izvedela grooznooo novicoo. S starši se bomo preselili v London, ker je očka tam dobil službo. S starši sem se že zelo sprla zaradi te selitve ampak ne uspešno. Čez dva dni odhajamo v London. Spakirala sem že vse svoje stvari. Očka je rekel da bomo tam imeli ogromno hišo ali bolje rečeno vilo ampak mi je poplnoma vseeno kje živimo ker bi najraje itak ostala tukaj v Kaliforniji.
ČEZ DVA DNI V LONDONU:
Ravno se peljemo proti naši hiši v Londonu. Ampak kot je v Lodonu v navadi dežuje. Strmim skozi okno in se sprašujem zakaj nam je bilo tega treba ampak sedaj je kar je. Itak pa mi je mami obljubila da bom lahko šla vsake poletne počitnce k dedku in babici v Kalifornijo.
Kmalu smo prispeli do hiše in očka je imel prav hiša je bila dobesedno vila in bila je poplona. Takoj ko je očka odklenil hišo sem se pognala po stopnicah v zgornje nastropje kjer so bile spalnice. Spalnic je bilo sedem torej je bilo pet sob za goste. Hitro sem pregledala vse sobe in si zbrala največjo in najlepšo. »si si izbrala sobo?« me je vprašal očka. » jap omg ati nemorem verjeti da hiša ima sedem spalnic« sem veselo vzkliknila. » pravzaprav osem midva z mamo imava spalnico spodaj« je rekel in se zasmejal. » torej je dejansko celo nadstropje zame ker kopalnico itak imata v spalnici tako kot vse sobe tukaj, kuhinja je spodaj dnevna soba tudi in terasa prav tako« sem še bol veselo vzkliknila. Očka se je zasmejal in priikimal me objel in odšel dol. Hitro sem odšla v sobo ki sem so jo že prej izbrala in se vrgla na posteljo. Iz enega od kovčokov sem potegnila prenosnika in se šla pozanimat o šoli v katero bom hodila. Izvedela sem da morejo nositi uniforme ampak dobro s tem se da živeti hehe.

Tole sem jaz:
To je naša hiša( v Londonu):
in pred hišo je tudi bazen
27. avgust 2013
*Emily*
Lahko rečem,da živim življenje posebne najstnice.Moja mama ima svojo modno hišo,oče pa je direktor v nekem podjetju.Tole sta moja starša:
Oče Mike in mama Emma..

[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMKZeNb3bhFXOF3h2RBiin9KT9czg0hqJMzkq9iwQ5C1g3d3i-SQ[/img]

http://www.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=538934&fmtId=160

Živimo v vili v Londonu:
http://montazne-hise-on.net/images/vile/ekskluzivna-vila.jpg

Imam veliko sobo:
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/phillydiamond/default/room-37--large-msg-1317761220.jpg
27. avgust 2013
Vse se je začelo..Naj pomislim..Teden pred prvim šolskim dnevom..Mama je oblikovala novo kolekcijo v modni hiši..Oče je bil v pisarni...Kot po navadi sta bila oborožena z delom.Jaz pa sem v svoji sobi ležala na postelji in razmišljala..Kako bom spet stopila v gimnazijo in se počutila tako kot vedno.Zasenčeno pred Nataly..Mojo življensko nasprotnico..Ki misli da se svet vrti samo okrog nje...
Nataly:27. avgust 2013
Nataly..Ja tista v narekovajih prijazna punca iz našega razreda. Druži se samo z popularnimi tako,da jaz v tem primeru odpadem. Sicer pa se z njo sploh nočem družiti ker je preveč zagledana vase. Njeni starši imajo neko podjetje.Vendar se ona na to ne spozna in ne misli nadaljevati družinskega posla.Glede nje pa mene sploh ne skrbi..Res je važna,lepa,bogata vsekakor pa ni človek. Takšne nesramnosti od nje res nebi pričakovali,vendar verjamite da je to res.
Glede naše družine pa je tako..Mama in oče sta s svojima podjetjema prepotovala že ves svet.Jutri gresta v Francijo.Jaz pa bom sama doma če izključim Lily,mojo malo psičko...In naše služkinje,Nine.
Tole je Lily:

http://www.radio1.si/img/Gallery/Photo/11_89fb80ff-a37b-4274-b6a3-c1df39282cf2.jpg

No v glavnem komaj čakam na šolo..Ker bom spet vidla fanta,ki mislim da mi je všeč,Tomasa..
Tole je Tomas:

http://data.whicdn.com/images/62951390/original.jpg
28. avgust 2013
*Thomas*
Hejla..Sem Thomas,star sem 17 let...Živim v Londunu...
Moja starša sta ločena že od rojstva..Živim pa z mamo,Kristino...
Joj ta šola..Po eni strani komaj čakam,da vidim Emily,po drugi strani pa sem bom moral spet učit..Mislim,da to res ni fer...Ampak ja..Letos bi naj dobili novo sošolko.Ampak imam še cel teden do šole..Naj kr počaka.V tem trenutku sem stopil v svojo sobo in se z ožitkom vrgel na posteljo...Razmišljal sem in razmišljal..Nato pa sem vzel telefon in poklical Emily,če ma čas da bi prisla k meni na obisk..Seveda je rekla ja...Hitro sem si oblekel majco...In druge hlače in šel pred hišo..Tam me je že čakala Emily.Rekel sem ji naj pride malo z mano..In šla sva na travo za našo hišo kjer sva se usedla in se nekaj časa pogovarjala..Potem pa sem se zamislo v njene oči..Vedno bol me je imelo,das bi jo poljubil..A nisem bil prepričan..Potem pa sta se najine ustnice kar same dotaknile..In poljubila sva se..


To je bil zame najlepši trenutek v mojem življenju....In upal,da se bo ta trenutek še ponovil...
28. avgust 2013
u144633
u144633
nneeext!!!
dobro pišeta
https://www.igre123.com/forum/tema/you-will-always-be-in-my-mind-about-one-direction:******/61028/

prosim če preberata bi mi ful vlko pomenlo

uu pa še isto ime ma ko jaz hihi
28. avgust 2013
Kmalu mi je bilo dovolj sedenja za prenosnikom zato sem odločila da vzamem ipada in grem malo ven. Ipada pa sem vzela zato da bom lahko malo poslikala London ki mi še zmeraj ni bil najbolj všeč. Kakorkoli, ko sem prišla v nek čudovit park in hodila po njem so me vso dobesedno zijali. In ker sem kar jezno bitje sem jih seveda nadirala zakaj tako zijajo, oni pa so samo hodli naprej. Whatever sem si mislila. Ampak poznje ko sem srečala skupino punc ki so se mi prav tako smejale kot zmešane sem ugotovila zakaj se mi tako smejijo. Zaradi oblek. Ampak to kot sem bila oblečena jaz so v Kaliforniji vsa dekleta. Hitro sem stekal proti domu in očku rekla naj mi da kartico ker morem nujnoo v shopping. Dal mi jo je jaz pa sem hitro stekla proti najbljižjemo nakupovalnemo središču. Ko sem prišla n+v neko trgovino so me spet gledli kot da sem jim kaj dolžna jaz pa sem samo zavila z očmi. Ko sem poklupla skoraj vso trgovino sem se še odpravila v trgovino s čevlji in še tam kupila nekaj parov. Ko sem se domov vrnila oborožena s vrečkami sta se mi starša samo smejala, jaz pa sem zavila z očmi. No in da še vam predstavim moja starša: moj očka ima ogromno športnih centrov oz. fitnesov po vsem svetu in v London smo se preselili zato ker so sprejeli njegovo prošnjo da tukaj odpre enega največjih centro v športa na svetu….. mami pa oblikuje čevlje, torbice, denarnice, nakit in te traparije in je tudi zelo slavna po vsem svetu. Ampak jaz sovražim te stvari ki jih moja mam dela ampak očitno bom mogla jih začeti uporabljati…

moja soba:iva hvala ker bereš ja pa res mam isto ime hehe
28. avgust 2013
u144633
u144633
jap hehe
neeext!!!
28. avgust 2013
in ja bova prebrali tvojo zgodbico jaz takoj zaj monika pa ko se nariše gore hehe
28. avgust 2013
u144633
u144633
oh tnx
28. avgust 2013
*Emily*
Ko me je Tomas vprašal če mam čas..Sem seveda rekla da..Hallo??
No vglavnem..Docakala sem svoj prvi poljub..Bla sem ful heppy.Pol pa me je klicala Nina,da morem prit domov,ker grema v shopping..yay!!Tomasu sem rekla da morem it in hitro odšla do limozine ki me je že čakala pred njihovo hišo.V njej me je že čakala Nina.
Pohitele sma po nakupih..Kupila sem si:
Vendar sem vedela kaj se bo zgodilo zjutraj na prvi šolski dan:


28. avgust 2013
Kupla sem tudi to:
In to:
Pol pa sma z Nino odšle domov in vse stvari dale da so se oprale..Pol pa so hitro sle v omaro...
28. avgust 2013
u144633
u144633
neext!!!
28. avgust 2013
Stvarem kar ni bilo konca!!
28. avgust 2013
Sreca sn v sobi imela dve ogroomni vgradni omari in svojo kopalnico. Vse stvari za v kopalnico sem jih pospravila v kopalnici. Vsa oblačila ki sem jih kupila sem jih pospravila v omaro v moji sobi, tista ki pa sem jih mela iz Kalifornije pa sem odnesla v eno od sob za goste ker itak nikoli nebodo uporabljene ker itak nimam prijateljev. No kakorkoli, ko sem končala sem šla dol na večerjo nato pa spat. Ko sem se zbudila je bila ura že devet in potiho sem zaklela ker sem se spomnila da je šola in da sem že prvi dan zamudila in to nebo ravno dober prvi vtis sem pomislila. Hitro sem se oblekla, vzela torbico in stekla v kuhinjo. »ljubiva zamujaš« je rekel ati. » ve, ja greva hitro« sem rekla.« John te bo peljal« je rekel. » in kdo naj bi bil John?« sem ga vprašala. » tvoj voznik in varnostnik« je rekel. Čudno sem ga pogledala. » no sedaj ko sem odpr ta center tukaj v Londonu nas pozna veliko ljudi in je lahko nevarno tako da bo John s tabo tudi pri pouku ampak seveda bo pred vrati ne v razredu« je rekel. » rabim varnostnika« sem vzkliknila. » rabiš« je rekel. Pogledala sem na uro in videla da je že deset in hitro sem stekla ven kjer je bil že John predvidevam ki mi je odprl vrata velike Range Roverja in hitro sem sedla noter. V avtu sem opazila še enega moškega ki se mi je predstavil kot Paul in da bo tudi on moj varnostnik. Tudi sama sem se mu predstavila. In deloval je zelo prijetno in sproščeno medtem ko je bil John resen in tih ampak tudi je bil ok. Še preden sem se zavedala sem že bila pred šolo. Pred šolo je bilo vse tiho, logično če so že vsi pri pouku. Z Paulom sva izstopila in počakala Johna da je parkiral. Ko je prišel do naju smo hitro vstopili v šolo. Najprej smo odšli k ravnateljici ki je povedala kje imam trenutno pouk, mi dala urnik, učbenike je dala Johnu ker je je bilo ogromno in jih je z izjemo tistih ki jih danes potrebujum odnesel v avtu. Ravnateljica mi je še zaželela uspešno leto nato pa sva s Paulom odšla iz pisarne in počakala Johna ki je hitro prišel. Napotili smo se v razred kjer sem imela pouk. Paul je potrkal in vstopili smo. Cel razred je potihnil ko nas je zagledal. » ti si prav gotovo Stacy« je rekla učiteljica. Prikimala sem. » to sem jaz« sem rekla. » kdo sta pa vidva?« je vprašal nek učenec iz klopi Johna in Paula. » njena varnostnika« je resno odgovoril John, Paul pa se je nasmehnil. Ves razred se je začel smejati. »in kaj je tako smešno če smem izvedeti?« sem vprašala. » kaj skrbijo da se neš popraskala« je rekla neko punca in v njenem glasu sem slišala da se norčuje. Pokazala sem ji srednica. Cel razred me je usuplo gledal in tudi učiteljica. »Stacy!« je rekel Paul . zavila sem z očmi.« kakorkoli, kam naj sedem?« sem vprašala učiteljico. » Am… v tretji vrsti poleg Kevina je še prostor je rekla in pokazala na sčkanega fanta. Prikimala sem in sedla k njemu. » Stacy midva bova zunaj in lepo se obnašaj« je rekel Paul in mi pomežiknil. Nasmehnila sem se mu nato pa sta odšla ven. » Stacy mogoče bi bilo lepo če bi se nam predstavila« je rekla učiteljica. » Amm moje ime je Stacy, prišla sem iz Kalifornije več pa nwm kaj bi povedala« sem rekla. » zakaj pa ste se preselili?« je vprašal en učenec. » očka je tukaj odprl nov športni center in smo prišli sem« sem odgovorila in se nasmehnila. Prikimal je in mi vrnil nasmeh. Kmalu je ura minila in hitro sem se odpravila iz razreda in pred razredom sta me že čakala John in Paul. Odpravili smo se do učilnive kjer sem imela naslednjo uro in ko sem vstopila so se mi vsi začeli smejati in vame metat neke papirčke. Pred mene sta se postavila John in Paul tako da me v bistvu nič ni zadelo hihi. No kakorkoli, nato pa sta v razred vstopila fant in punca predvidevam da sta bila par ker sta se dražala za roke. » Nehajte!!« je zavpil fant. In razred je res nehal metati papirčke. » jaz sem Thomas to pa je moja punca Emily« je rekel in mi podal roko. » Stacy » sem rekla in se nasmehnila. » no jaz morem iti ker sem v višjem razredu« je rekel poljubil Emily in odšel. Aha zato so ga prej ubogali hehe. » bi sedela z mano?« me je vprašala Emily. Prikimala sem in skupaj sva se odpravili v klop……

to sem imela oblečeno(glejte samo oblačila):


28. avgust 2013
*Emily*
No kot že veste sem le dočakala prvi šolski dan..Zgodaj zjutraj sem vstala in se uredila..Hotela sem biti popolna...In tudi sem bila..Vsaj tako je rekel Tomas..Zdaj sva uradno par..yuppy...No zdaj sem spoznala svojo novo sošolko,Stacy..Je iz Kalifornije...Kr vredu punca..Tomas jo je rešil pred papirči od sošolcev..Že ko sem jo zagledala sem vedela,da bova dobri prijateljici...Tomas je mogel iti v razred..Mi2 pa tudi.Ko sva sedli naju je Nataly gledala kot da sva padle iz nebes..Ja mi2 sva prava angela in priletela sva z nebes veš Nataly?' Sem si mislil...Učliteljica je vstopila in pouk se je začel..Vendar zame ne..Celo šolsko uro sem se pogovarjala z Stacy..Pohvalila me je celo glede mode...Oblečena sem bla tako:

Tomas pa je reku naj si vzamem tudi kopalke zdraven ker me bo po pouku nekam peljal...Vzela sem te:

Prvi šolski dan se je iztekal.Jaz in Stacy pa sva klepetale še uro po koncu pouka.Tomas pa je moral počakati..Potem sem se poslovila od Stacy.Zavezal mi je oči..Vozila sva se približno 20 min...Nato pa sva iztopila..Peljal me je do garderobe in mi odvezal oči.Preoblekla sem se v kopalke,vendar nisem vedela kje sem..Spet mi je zavezal oči.Šla sva nekam na svež zrak..Na to mi je odvezal oči in me v trenutku potisnil v njihov bazen,ki je približno tako velik kot naš..Nato je še sam skočil za mano..Nasmehnila sem se mu in kmalu so se najine ustnice spet dotaknile..Dolg čas sva se poljubljala...Bilo je zelo romantično...Potem pa me je celo mokro odnesel v njegovo sobo...Odložil me je na posteljo..In potem sva se še dolgo poljubljala...Vendar to še ni vse..Tomas je počasi segel proti vzponkam mojega zgornega dela kopalk..Hitro sem ga odrinila in vstala iz postelje...Bila sem tako jezna ker fantje ne razmišljajo na nič drugega kot samo na to..Oblekla sem se in poklicala Nino,če lahko pride po mene..Nina je čez nekaj minut že stala pred hišo..Hitro sem skočila v avo,ker sem vedela da je Tomas za mano..ZNino sva se odpravili domov..Ko sem vstopila v hišo,sem stekla v sobo,
se zaklenila in začela jokati..Nekaj minut zatem sem zaspala..Zjutraj sem bila pokonci že ob 6.00...Pogledala sem na svoj telefon..In imela sem 57 neodgovorenih klicev,in 30 sporočil..Le od koga??Tomasa..Vendar jih nisem brala..Zbrisala sem jih nato pa telefon vrgla v steno in nazaj zaspala...
28. avgust 2013
u144633
u144633
neeeeeeeeeeeeeext!!!
28. avgust 2013
Dobiš next..Ko pride ivicku nazaj ga bo napisala...<333
28. avgust 2013
Bom jaz nextala..Še prej pa imam eno vprašanje??
Se bosta Tomas in Emily pobotala??
Da
Ne
??
28. avgust 2013
*Emily*
Zjutraj sem se zgodaj zbudila..In se pripravila za šolo..Nina me je peljala,kar se ne zgodi dosti krat...Ko sem prišla v šolo sem poiskala najprej Stacy...Šle sma do omaric kjer sma srečale Tomasa..Stacy ga je vprašala če ne bo objel svoje punce.Rekel ni nič le obrnil se je in šel stran..Seveda sem ji morala povedati kaj se je zgodilo..Malo sva se pogovarjale tudi o počitnicah..Povedala sem ji za našo vilo naHavajih..Kjer sem preživela počitnice...
Tolele je vila:

Tolele pa so prostori:

Moja soba:
In soba staršev.


29. avgust 2013
u144633
u144633
neext!!!
29. avgust 2013
Med odmorom sma pri omaricah srečale Tomasa in bilo mi je čudno da ne objame Emily in zato sem mu to tudi rekla pa je potem samo odšel stran…. Kasneje mi je Emily pripovedovala o počitnicah in mi kazala slike njihove počitniške hišice. Nato sem še jaz njej govorilo o Kaliforniji in ji prav tako kazala slike.

Kmalu mi je na misel prišla briljantna ideja. Hitro sem se poslovila od Emily in stekla ven in se po poti zaletela v nekega tipa in podrla na tla. Ampak sem se mu hitro opravičila in stekla naprej. Paul in John sta seveda šla za mano ampak sta bila veliko za mano ker sta mi puščala malo zasebnosti za kar sem jima bila zelo hvaležna. Na poti me je ustavila neka Nataly al neke takšnega. » če misliš da boš dobila Jacka se motiš« je rekla. »glej nevem niti kdo je Jack in sedaj se nimam časa kregat čeprav bi se rada« sem rekla in se ji ljubko nasmehnila.« Jack je tisti ki si se prej zaletela v njega« je rekla jezno in se približala. Dvignila je že roko da mi me vdarila ampak je od nekod prišel Tomas in jo ustavil. Ko ga je videla se mu je samo nasmehnila in z njenimi ˇprijatelicamiˇ odšla stran. » hvala. Spet« sem rekla in se mu nasmehnila. » je že vredu« je rekel in se zasmejal.« veš ravno tebe sem iskala« sem mu rekla.« nujno se morava pogovoriti« sem nadaljevala. Prikimal je in me vodil na nek kotiček kjer ni bilo skoraj nikogar. Vsedla sem na neko klo in posnema me. » poglej nevem kaj se je zgodilo med vama z Emily ampak ona je zelo žalostna in sedaj ko so počitnice sem namerava oditi nazaj v Kalifornijo in sem mislala da bi vidva odšla z mano in tam bi se mogoče lahko pobotala« sem rekla. » to je super ideja« je rekel in me objel. Nasmehnila sem se mu. » torej gremo jutri zvečer prav?? Šli bomo z očkovim letalo tako da se boš lahko skril nekam da te emily nebo vidla prav??!« sem rekla. Prikimal je in se mi nasmehnil nato pa je zazvonilo in morala sva vsak v svoj razred. Pri pouku sem vprašala Emily če gre z mano v Kalifornijo in stinjala se je. In seveda ji nisem povedala da gre tudi Tomas. Po pouku sem se hitro odpravila proti avtu in hitro smo se odpeljali domov. Doma sem spakirala stvari in odšla spat ker ko sem končala je bilo že pozno. Ko sem se zbudila je do mene prišla Emily in skupaj smapreživele dan in ura je zelo hitro bila deset zvečer takrat ko smo imeli letalo. Ati naju je odpeljal na letališče in tam sem zagledala Tomasa. Hitro sem Emily potegnila na stranišče Tomasi pa napisala sms da naj hitro gre na letalu in naj gre v neko sobico tam. Na letali smo imeli neke tri majhne sobice če smo potovali in smo bili utrujeni ampak so pa bili tudi sedeži kot na normalen letalu le da jih ni blo toliko. No kakorkoli ko mi je Tomas napiso sms da je na letalu sma se tudi midvi počasi odpravili na letalo. Ko sma se usedli in smo žće poleteli sem napisala sms Tomasi da lahko pride do naji. In res je čez kakšni dve minuti prišel. Ko ga je Emily zagledala je zagnala tako paniko da je skoraj z letala skočila ampak se je na koncu umirila in odšla v mojo sobo na letalu. Midva s Tomasom pa sva ostala na sedežih in se pogovarjala. Ko smo čez nekaj ur pristali nas je na letališči pričakal Mark. Mark je bil eden od delavcev na našem ranču. Stekla sem do njega in ga močno objela ker sem res pogrešala vse pa čeprav nismo dolgo v Londonu. Odpeljal nas je domov in hitro sem stekla v hišo in objela babico in dedka. Nato sem jima še predstavila Tomasa in Emily. Ko so se končno predstavli sem stekla ven in pozdravila vse ki pač tukaj delajo nato pa odšla k živalim. Odšla sem jahat. Ko sem končala sem se spomnila da moram Emily in Tomasi pokazati kje bosta spala ampak je to namesto mene že stroila babi………
to je naš ranč( na sliki je samo hiša bom pol dala še od okolice slike):
tole je moja soba tukaj v Kaliforniji:


02. september 2013
tole je soba od Tomasa:


02. september 2013
tole pa je soba od Emily:


02. september 2013
*Emily*
Med odmorom sem se sprehajala po okolici šole..Tavala sem kot neka ovčka sredi grmovja..Ko sem se odpravila nazaj proti šoli sem tam videla Tomasa...Joj tega človeka ne morem gledati sem si rekla..In se raje hitro odpravila nazaj v šolo..Med poukom pa me je Stacy vprašala če bi šla zdraven v Kalifornijo in seveda sem rekla ja....Odzvonilo je in hitro sem odšla domov..Spakirala sem svoje stvari...Najprej oblačila:

[img]https://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/800/draft_lens17958653module150253811photo_1305650852pink-polka-dot-luggage-se[/img]

Potem pa še moj make-up:

Moje kovčke je Nina zvlekla v limuzino in odpeljali smo na letališče...Tam sem se poslovila od staršev..Potem pa morala iti z Stacy na WC...Končna sva šli na letalo...Sedli sva in za nekaj minut uživali v vožnji..Dokler..Dokler nisem zagledala Tomasa...Bla sem tako jezna,da sem šla v sobo..Hvala bogu se potovanje ni vleklo...Ko smo prišli tja sem najprej spoznala babico in dedija od Stacy...Pol pa mi je neki gospod pokazal sobo samo zama...Imela je tudi svojo veliko garderobo...Soba:

Soba mi je bla kar všeč...Hitro sem vzela kovčke in obleka pospravila v garderobo...

Tudi make-up je našel svoje mesto..:

Ko sem končno opravila vse svoje stvari sem se odpravla tuširat potem pa hitro spat...
03. september 2013
Aja..Ta soba je od druge hiše...Malo sem slike zamešala..ehhehe
10. september 2013
*Emily*
No naš oddih se je počasi iztekal..Spakirala sem vse stvari v kovčke..Komaj sem čakala da se znebim Tomasa..Potem pa se je pričelo temniti..In seveda deževati in grmeti..Pa ne glih zdaj.Zato ni smo mogli it domov..Naš prihod domov smo mogli malo prestaviti..In tako je minila dolga noč..Zjutraj ko pa sem se zbudila je ob meni sedela Stacy..Rekla mi je=Danes grema v mesto..Heheheh..Kuple si boma neke ful lepega ker gremo jutri na poroko.=Jaz je nisem najbolše poslušala..Ko pa sem slišala besedo Šoping sem se zresnila..Heheheh
Hitro sem skočla v garderobo...Oblekla sem tole:

Pohitela sem skozi vrata kjer naju je že čakal avto..Hitro sma se vsedli..In najin mini izletek se je začel..Iztople sma kr nekje..Vglavnem meli so lepe stvari ...Kuple sma si oblekci...Stacy si je kupla tole:

Jaz pa tole:

Vglavnem ble sma v šopingi..In sma čisto ready na poroko..Heheheh
01. oktober 2013
*Thomas*
Zakaj morem jaz to čutit??
Zakaj sma že več kot dva tedna skregana??
Zaradi mene vem..
Ampak vseeno..Jaz jo hočem...Hočem jo bolj kot vse na tem svetu...
Pa če je ne bom mogu jaz met,je tudi drugi ne bojo mogli..Ona je bla moja..In upam,da še bo,..Če pa ne bo pa bo itak za vedno nekje..In to tam kjer je najbolj bolelo ko sma se skregala..V MOJEM SRCU..
Ojoj..Šla sma skozi vse težave..Zlahkoto bi še lahko šla skozi to.Sem prepričan.Sploh me noben ne more razumet..Kolko krat napišem sporočilo za njo,pol pa bi stisu POŠLJI..Samo se v tistem trenutku spomnim,da sma skregana..
Dosti je blo..Vem..Ampak mogoče nama ni usojeno.Vsi pač nimamo življenja posutega z rožicami..Vzel sem telefon in poklical Stacy..
Na telefon se oglasi znan dekliški glasrosim??
Cel okamenel sem reko:Heej..Tomas tu..Kdo pa je na drugi strani??
1=Emily
2=jaz

1:Emily...
2:Emily..??Jaz mislim,da se bi mi2 mogla pogovorit malo..
1 čem te??
2 naju..
1:Glej..S ta bo se nimam nič kaj za pogovarjat..
Zaslišal sem še samo pisk slušalke..Toraj odložen telefon..
Ja..Vsak dan bi se lahko spraševal..
Če sploh je bla v mene??
Če je pr najinem dotiku,poljubu..Sploh kaj čutla??
Če še kaj čuti??ž
Vglavnem vprašanja se vedno najdejo.Med nama bo mogoče nekega dne razčiščeno..Mogoče zaj..Mogoče čez 10.let..
Mogoče na 50.roj.dan..
Mogoče nikoli....
Takšno je življenje..Ko na življenski poti padeš..Se poberi..Tudi če polovico tvojega srca manka..Pa pojdi dalje..Z dvignjeno glavo..Life is life..
Res je samo moj..Ni od nikoga drugega..Lahko bi bil,ampak ni..
Telefon sem steška držal v roki..Ko pa sem pomislil..Da sem jo mogoče slišal zadnjič v svojem življenju..Pa da me bo na ulici strečala z svojim fantom...Pa da me bo prepoznala..Pa se vseeno delala tak da me ne pozna..Telefon sem od jeze vrgel v steno...Zlomo se je tak kot moje srce..Vse se v življenju ujema..Pač tu se to..Drugič se to..Tak je treba je to sprejet..
03. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg