Forum
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● B R I N A ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Haj. Sem Brina. Stara sem 13 let. Imam dolge,črne kodraste lase z rdečim pramenom in velike rjave oči. Sem kar velika in suha... Sem edinka moja starša pa sta ločena. Imam tudi najboljšo prijateljico na svetu Klaro.

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● K L A R A ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Helou. Sem Lena in stara sem 13 let. Imam dolge, ravne rdečkaste lase in zelene oči. Imam eno totalno tečno mlajšo sestro, ki ji je ime Lena. Najraje na svetu pa imam mojo najboljšo prijateljico Brino.24. april 2012
Pomota zgoraj: Sem Klara in stara sem 13 let.
24. april 2012
nexttt
24. april 2012
Zbudili so me sončni žarki, ki so mi svetili v obraz. Obrnila sem se in.......padla s postelje. Nekaj sem zagodrnjala nato pa vstala in zagrnila zaveso. Bolje. Vedela sem, da nebom več zaspala, zato sem si oblekla kratko majico in kratke hlače, ter se umila. Spela sem si lase ter se odpravila v kuhinjo.Na kruh sem si namazala nutello in se vsedla na stol. Hitro sem pojedla nato pa se usedla na kauč in odprla TV. NI SIGNALA je napisalo. WTF? Res, da živimo u nekem kraju, ki sploh nevem kako se imenuje ampak, da še televizije ne bom upala gledat? Jezno sem jo ugasnila in šla nazaj v sobo.
"Klaraa" sem se oglasila, ko mi je zazvoniu telefon. "Brinaa. A grema danes mal po štacunah pogledat?" je rekla Klara. "Okej. Kdaj?" "Nevem. Ob 3h?" "Prau" Super. No se vidimaa. Bajj Brina" "Čao." sem rekla in odložila mobi...
24. april 2012
u89316
u89316
Odložila sem telefon in šla na balkon. Gledala sem naokoli nato pa zaslišala
smeh. Pogledala sem čez cesto in na sosednjem balkonu zagledala fantka, ki je imel okoli 5-6 let. Čudno sem ga pogledala nato pa ugotovila da sem v spodnjem perilu in v majici na balkonu. Hitro sem stekla v sobo in si kratko majico ter kratke hlače.
Majica:Hlače:Zaprla sem vrata na balkon in zagrnila zaveso. "Klara. Kje je računalnik?" me je mirno uprašala Lena, ki je očitno prišla v sobo. "Ne vem" sem odgovorila. "Ja pa veš! Daj mi gaa!" je zdaj zakričala. "Če ga pa nimam" sem se tudi jas zadrla in jo spodila ven iz sobe. Kako so lahko ljudje tečni. "Na plažo grem" sem rekla mami, ko sem prišla v kuhinjo. "Jas tudi" je rekla Lena in se postavila predme. "Mamii" sem obupano rekla. Mama me je grdo pogledala. Obula sem se in potegnila Leno za sabo. "Ne hodi daleč, ker te nebom iskala" sem ji rekla, ko smo prišle na plažo. Lena je takoj stekla na igrala, jas pa sem se usedla na klop...
25. april 2012
nexttt

imam eno vprašanje vidim da pišeta to dve različni pisateljici
torej je mišljeno da ena govori v brininem imenu ena v klarinem ?

drugač pa mi je všeččč in komi čakam next
25. april 2012
umm. ja to je tko mišljeno ja d:
25. april 2012
okej štekam te pa še vaju lahko še neki prosim
če na primer ko ti pišeš napišeš zgoraj BRINA
tvoja prijateljica pa KLARA bo lažje za brat...

nexttt =)
25. april 2012
next
25. april 2012
u84628
u84628
next:*
25. april 2012
u88037
u88037
mwaaaa:* najbolša zgodba..neznanka_0a ma sicer prou, ampak je res legendarno:*< 33 :3
26. april 2012
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● B R I N A ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Vrgla sem se na posteljo in se zazrla v strop. Razmišljala sem, kako bi bilo, če se ne bi preselili v nek kraj bogu za hrbtom, in se starša ne bi ločila. Hitro sem stresla z glavo da bi pregnala misli. Slišala sem, kako so se vrata odprla in stekla sem v predsobo. Bila je mami. Poljubila sem jo na lice in ji rekla: "Z Klaro grema ob 3h po štacunah" "Uredu" je rekla mama in se lotila pripravljati kosilo. Ker mi je bilo dolgčas sem se obula in šla ven. Prišla sem do plaže in se vsedla na vroč pesek.
Gledala sem po morju, ko mi je nekdo zakril oči. "Klara!" sem se zadrla. Klara je odmaknila roke in se skremžila. "Kako zmeraj ugotoviš da sem jas?" je zagodrnjala. Jas sem le zavila z očmi in se zasmejala. Tedaj pa je od nikoder pritekla Lena in zlila kanglico vode na naju s Klaro, nato pa takoj stekla proč. Klara se je nekaj zadrla za njo nato pa se ulegla na pesek. Ravno takrat pa mi je zapiskal mobi. "Moram na kosilo" sem rekla Klari in jo objela. "Se vidima ob 3h" je rekla in mi pomahala. Stekla sem do hiše in vstopila. Za kosilo je bila 'pica po mamino'.

Ko sem pojedla sem šla v sobo in vključila moj laptop. Odprla sem YouTube in nabijala pesem We Are Young (ful je dobra)......

27. april 2012
Next
28. april 2012
u89316
u89316
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● K L A R A ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Ulegla sem se nazaj na pesek takoj zatem pa me je zalila še ena kanglica vode. Nek fantek se je spotaknil in me polil. Vstala sem in vsa premočena šla po Leno. Odvlekla sem jo domou in se v sobi hitro preoblekla. Nato sem šla v jedilnico, kjer je bilo na mizi že kosilo. Mama in oči sta že sedela prav tako tudi Lena. Vsedla sem se. Nato je začel oči: "Klara. Kako naj povem..." Dvignila sem obrvi in se zazrla vanj. "No. Oči je dobil službo v Angliji. Samo poskusno seveda. Za 3 mesece. In odpravili naj bi se pojutrišnjem" je namesto očeta nadaljevala mama. "Kam točno?" sem dejala potiho. "V Cambridge" je sedaj navdušeno spregovorila Lena. "In kdaj sta mi to mislila povedati?! Jutri?!" sem zdaj zakričala. "Pomiri se ljubica." je rekla mama. "Pomirim naj se?! Povesta mi da gremo v Anglijo in to čez 2 dni, in jas naj se pomirim?!" sem se zadrla in odvihrala v sobo ter zanalašč butnila z vrati, saj sem vedela da gre to mami na živce. Čez nekaj časa sem pogledala na uro in ugotovila da je pol treh. Hitro sem stekla v kopalnico in see uredila.
Oblekla sem si oblekico in si nanesla malo maskare na trepalnice.


(glej torbico!)
Vzela sem še torbico in vanjo dala telefon ter denarnico. Stekla sem v spodnje nadstropje in se obula. Brez pozdrava sem stekla iz hiše do Brinine hiše.
03. maj 2012
Nextii
03. maj 2012
next
05. maj 2012
u90852
u90852
Next
05. maj 2012
next!
05. maj 2012
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● B R I N A ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
Odprla sem vrata in šla ven. Zagledala sem Klaro in takoj vedela, da je nekaj narobe. Ko me je Klara opazila je vstala in me objela. "Kaj je narobe?" sem jo uprašala. Ko se je pomirila je rekla: "Gremo v Anglijo" "To je super!" sem rekla "Ne ni! Gremo čez 2 dni in bomo tam 3 mesece! In to zaradi očetove poskusne službe! Saj bi lahk šel sam!" je zakričala Klara in zahlipala. Objela sem jo in tolažila. Klara je še nekaj časa hlipala potem pa si obrisala solze in rekla: "Grema" Odpravili sma se do avtobusne postaje tam pa šli na avtobus. Prispele sam do nakupovalnega centra. Hitro sma stekle v Newyorker. Šle sma še v Promod, Zaro ter Ann Christine. Na koncu sma šle še k frizerju.
Jas sem si kupila:&Frizura:Klara pa si je kupila:&Frizura:
Kupile pa sma si še črne uhane.
Otovorjene z vrečkami sma se odpravile nazaj na avtobus. Ko sma prispele domou sma se zmenile da Klara prespi pri meni.
06. maj 2012
Next!
07. maj 2012
neext!!
19. junij 2012
next
21. junij 2012
next!
21. junij 2012
next!!!!!!!!!!!!!!
26. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt!!!!
11. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg