Forum
Namenjeno moji bff Lori <3
gre za 3 bff ki imajo zelo zapleteno (bff življenje nvm kak se reče)no včasih se razumejo včasih gre kera keri na živce ali kaj podobnega...mislim da vam bo zgodba všeč ker se dogaja v vsakdanjem življenju in mi je zeelo posebna!

ali boš prebral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. maj 2013roli-lenča in nike
10. maj 2013
Next
10. maj 2013
u132418
u132418
next
10. maj 2013
Bilo je v vrtcu,ko smo se spoznale bilo je vse kar sem si želela ko bi prišla v vrtec,fanta,naj.prijateljice in sovraznice(samo njih si nisem želela ).
Pač ime jima je bilo Mija,Natalija in jaz Nuša.Bil je moj prvi poljub tudi aa...s tem gdaj drugič heheh .Potem od 1-4 razreda smo ble ko rit in srajca dokler se niso začele prilizovat Roli,Lenča in Nike!Jaz in Natalija sma šle k njim še zdaj mi je žal zakaj in še sprašujem se res žal mi je da sem jih gdaj sploh spoznala!Na prešernov dan 8.februarja smo se odločile da bomo zapele pred šolo in bile smo zelo zivčne vadle smo kot zmešane,in Roli in Lenča sta naju začeli zafrkavat zakaj se družima z Mijo.Pa sma jim samo rekleAJ J*** SE! IN od takrat se zavedam da bi mogla bit z Mijo.Zdaj smo v 6. in ble smo antisuhe(ne tako suhe malo široke)bilo nam je vseeno gdo kaj reče o nas če smo slišale pohvale smo jih pohvalile nazaj,ko mi je bil kakšen fant všeč smo si stale ob strani,ko smo rabile pomoč smo si pomagale...ampak ko je v moje ljubezenjsko življenje prišel ....
next pliss vsaj 2 ;*
24. maj 2013
next
next
hhhe
24. maj 2013
Next..kdo je ktera u real lifu?
03. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg