Forum
u65741
u65741
Sem Jessica Simpson.Stara sem 18. Mam brata Zacka. On je star 22. Igram kitaro in klavir. Imam najbolšo prijatelco Chloe ona je stara 19.
Obe sovražima one direction.
to sn jaz


Chloe:
Bil je zadni mesec poletja. Zudil me je Zack, ki je skako po postli in se drl, da nama mora mama nejak povedat. Hitro sem se šla v kopanico preoblečt in si namazala nkaj make upa. Šla sem v dnevno.
''Jess in Zack, nekaj vama morm povedati.'' je rekla mama. Oba sma poslušala in je nadaljevala '' ker sem dobila službo v ameriki bosta vidva šla živet v london, ju3 mata let tako da pojdita pakirat.''
Šla sen v sobo in v dva kovčka sem si dala oblačila v najmanjši kovčvek sem dala ipad in leptop, nekaj čevlov. Poklicala sem Chloe in jo vpršala če se dobima v parku.
Šla sem v park in kot vedno me je čakala na klopci. Stopla sem do nje in rekla '' novico mam, ju3 z Zackom se boma prselila v London.'' nekaj časa sma ble tiho dokler ni Chloe rekla da ma tud ona novco. '' moja novica je taka, da se boma vsak dan vidle, ker tudi jaz in moja družina se bom peselli v london.'' Postala sn vesela in sma s objeli.
Skupi sma le k meni domov in sma se vrgle na pojstlo pa takoj zaspale. naledni dan sma sma se zbudle on 6ih zjutaj. Chloe je odhitele domov po kovčke.
na letališču smo se vkrcali na letalo. sedela sem sama. ceo pot sem poslušala glasbo. ko smo prispeli sem ša prva. ša sem po kovčke in počakala Chloe in njeno družno. skupaj smo hoteli oditi do avta a pred vhodom o bili novinarji in dekleta ki so se drla tam sem zagledala .......

a) kogaje Jess zagledala
b) nextam??
26. september 2012
neeeeeeeeeeext
26. september 2012
A) zagleda 1D
Neeeeeeeeeeext
26. september 2012
next!!!
28. september 2012
u65741
u65741
******************************************Chloe************************************************+

Na letališču je Jess zagledala bieberja. V glavi sn si mislila '' kak mi gre na živce vsepovsod ga vidim.'' Takoj smo se spravli v avto in se odpeljali do vile.z Jess sma rekli v en gles ' Omg.'' odhitele sma v hišo se malo razgledale in že takoj sma ble v svoji sobi.
moja sobarazpakirala sem stvari iz kovčka in pol sn šla v dnevno gledat tv. kot vedno je blo vse o one direction. vgasnila sn televiijo in šla na računalnik na twitter in na facebook. na fbju sn mela nekaj prošnj za prijatlstvo in sem jih sprejela. šla sem dol z kompa. bil mi je dug cajt za to sem šla poklicat fendico.
j-jas s-sara
j-heii, kak si ?
s- še kr. Ugotovila se da bojo one direction šli v london. mi lahko njhove avtograme prineseš plisssssssssss?
j- wtf??? ok ti bom probala zrihtati avrograme.
s. tnx, zdaj pa moram it se slišima, bye
j- ok bye
28. september 2012
neeeeeeeeeeeeext
07. oktober 2012
neeext
07. oktober 2012
u70265
u70265
Nextii
P.s. nova bralka =))
09. november 2012
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeext++nova bralka
06. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg