Forum
Moja nova zgodbica je že tu..saj prejšnjo bere samo eden, in zato ne morem nextat, zato upam, da vam bo ta všeč...
___________________________________________________________________________________________

Sreda, 1.1.2011, prvi (mučni) šolski dan

O, ja. Točno na ta dan (čeprav ne vem zakaj) je mama prišla do mene in rekla, da se ji ne zdim iskrena in, da naj zato svoja čustva zapisujem sem. V to knjigo, v ta dnevnik. Upam si reči, da mi to postaja všeč, čeprav ne preveč. Odkar sta se dedek in babica preselila je čisto vse drugače. No, skoraj vse. Moj maček Bruno je še vedno tako debel kot prej in moja ribica Žarko se tudi ni kaj prida spremenil. Še vedno je na dieti. Riba mislim, ne maček. Bruno noče na dieto. Uživa v trenutkih, ko mu moja mama v skodelico strese pet konzerv rib za mačke. Že milijon krat sem ji povedala, da zadostuje samo ena konzerva, ampak moja mami, tako ne posluša drugega kot izključno in samo tisto butasto domačo glasbo. Ves dan se vrti v naši hiši (kar mi gre zelo na živce). Mogoče so se prav zaradi tega naši sosedje preselili. Skoraj sigurna sem. Čeprav mi gre to zelo na živce, si mami tega ne upam reči, saj se bojim, da bo dobila živčnega. Ko začne predvajati domačo glasbo pač vzamem slušalke in grem v svojo sobo.
Še čisto malo, pa bom morala spet v šolo. Groza. No, eno dobro stran pa le ima. Spet bom videla Josha Browna (prebere se Đoš Bravn). On je najlepši fant na svetu, pod zvezdami, v galaksiji. Lola pravi, da sem nora, ker mi je všeč. Ko mi to reče skomignem z rameni in odidem v knjižnico. Seveda gre Lola vedno za mano, saj ne moreva druga brez druge. In, tako mi Lola nekaj reče in jaz odidem v knjižnico, ona pa za mano. Logično.

***
»No otroci, spet smo skupaj.« je razglasila ravnateljica, ko ji je po petsto letih le uspelo prešteti vseh 600 učencev naše šole. Čudno, da smo bili vsi, saj jih ponavadi pol ne pride, dokler jim nekdo mirne volje ne pove, da so z istimi sošolci kot lani. Takrat si oddahnejo in z opravičilom v roki odidejo v šolo. Če bi jaz to naredila, bi doma verjetno ostala brez glave. Mama bi mi jo lastno ročno odtrgala zaradi 'špricanja' prvega dne, pa tudi zaradi tega, ker bi zmotila njeno poslušanje domače glasbe. Uh, utrujajoče. Na srečo nas je tako kot lani spet učila naša učiteljica gos. Alice Frly (prebere se Alis Frli). Ta učiteljica je najboljša učiteljica na svetu! Lani, ko bi morali pisati test iz slovenščine je prišla v razred in rekla: »Učenci premislila sem si. Dam vam prosto uro. Naslednjič bomo pisali test.« In ja, ne vem, zakaj zmeraj nas doleti ta sreča, da nas ima gos. Frly. Haha, cela šola nam jo zavida. Ker smo že osmi razred imamo že takoj prvi dan pouk. In tako je bila v sredo na urniku tudi športna vzgoja. Ugotovila sem, da imamo ob sredah športno vzgojo skupaj z 8.a in v tem razredu je Josh Brown! O, moj bog. Ne morem verjeti, da mi je po 5 letih zaljubljenosti v njega le uspelo, da imamo športno skupaj z 8.a!

Pozneje v sredo, 1.1.2011, športna vzgoja z 8.a, to pomeni z Joshom Brownom

»Tamle je, tamle je, tamle je!« sem kričala Loli na uho ona pa me je le začudeno a vendar jezno pogledala.
»Učenci, danes sem za vas pripravil nekaj posebnega. Fantje boste z fanti iz 8.a igrali nogomet. Dekleta vi, pa boste z dekleti iz sosednjega razreda igrale odbojko. Ker Josh Brown v 8.a trenutno ne telovadi, bo vaš sodnik pri odbojki. No, zdaj pa gremo.« Takrat sem začutila metuljčke v želodcu. »Josh Brown za sodnika pri ženski odbojki. Saj to je noro!« sem rekla zaljubljeno, a malce preveč naglas, saj me je slišala tudi njegova (Josheva) punca Cris ali daljše Cristina. Joj, kako njo z Lolo sovraživa. Samo opravljat zna druge (no, skoraj vse. Josha ne opravlja, njemu se prilizuje). Saj ni čudno, da hodita, če pa mu Cris vsakih pet minut v roke stisne darilo!

Jaz:____________________________________________________________________________________________

Next?
25. februar 2012
u76202
u76202
Next. :3
26. februar 2012
še kak next? :3 :*
26. februar 2012
u46345
u46345
next
26. februar 2012
u70925
u70925
next
26. februar 2012
u37905
u37905
next
26. februar 2012
next :3
26. februar 2012
Hvala, da berete..

________________________________________________________________________________

Četrtek, 2.1.2011, drugi dan je še vedno boljši od prvega, a je vseeno grozen!

Prva ura. Zgodovina. O, NE. Z Lolo sva ugotovili, da nas ma ista učiteljica kot lani. Gospa Čater. Ona je Mučiteljica. Ona je nora. Ona je umsko zaostala. Ona je..Ona je.. Ni pomembno. Pač ni za na šolo. Ko sem še hodila v sedmi razred je nekega 18.4 napovedala test. In potem mi pridemo vsi razburejni 4. uro v razred in ona vpraša kaj počnemo v njenem razredu in hitro da noge iz mize. DDDDDDDD. Ste ZDAJ dojeli, da je zmešana. Uah, nima veze. Gremo mi naprej.
Prišli smo v razred in ona je pisala nekaj čudnega po tabli...Z Lolo sva počasi brali: Vsi se takoj posedite na svoja mesta, da lahko odputujemo v srednji vek na gradove, kjer bomo raziskovali.
Debelo smo pogledali in se posedli na svoja mesta. Loli sem napisala listek:
Bella: Zdaj se ji je res strgalo.
Lola: Se strinjam.
Bella: Če bi bil tvoj brat Colin tule bi ji v glavo poslal papirnato letalo, ko pa bi ona le začudeno pogledala in si ogledovala papirnato letalo bi se on že začel valjati od smeha.
Lola: Maš prav.

"Komaj čakam, da bo konec ure." sem si mislila in risala v zvezek. Ne vem, zakaj sem komaj čakala, da bo ure konec, če se je začela šele pred tremi minutami. Juuj, usoda pa taka. Risala sem in napeto poslušala kaj bo spet bleknilo iz učiteljice.

Ko je čez nekaj časa le začela govorit, sem nehala risat.
U ~ Učiteljica
B ~ Bella (jaz)

U ~ No, učenci, zakaj sem pred kjer postavila vejico?
In katere besede so pridevniki in katere smostalniki.
B ~ Učiteljica.
U ~ Ja, Bulla.
B ~ Nismo pri slovenščini temveč pri zgodovini. Aja, in jaz sem Bella ne Bulla!
U ~ Oprosti. Res se ne bom več zmotila pri tvojem imenu Bulla Styles. Mislim Bella Styles.
B ~ ..

________________________________________________________________________________

Hja..No..Zgodovine Bo Kmalu Konec..
In Potem Sledi Kemija, Pri Kateri Bodo Delali Poskuse..
Le Kaj se bo takrat zgodilo..Hmm..Le Kaj?
Vas Zanima?
Next?

________________________________________________________________________________
THANKS FOR READING

________________________________________________________________________________
26. februar 2012
u46345
u46345
next
26. februar 2012
Neext!!
26. februar 2012
u37905
u37905
next!
26. februar 2012
next
27. februar 2012
next
27. februar 2012
u61574
u61574
next pa še 1000 nextov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01. marec 2012
u79562
u79562
next
01. marec 2012
okeej..nextam..hvala vam za tolko nextov! Lovju
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

****************************************************************************************************************

O, ne. O, ne. O, ne. Kemija. Še eno leto trpljenja. Upam, da bomo delali poskuse z sluzjo, tako kot lani. In če si z Lolo pri kemiji kaj želiva je to to, da bi nas kemijo učil G. Niall Lasky (prebere se najl leski). On ti pri kemiji pusti jesti čips, čeprav je na naši šoli čips pri kemiji strogo prepovedan. Wtf..zakaj? Saj ga nihče ne jé. Še posebej ne pri pouku kemije (če seveda ni zraven g. Lasky). No, in tako smo po koncu zgodovine odšli v garderobe, da se preoblečemo v šolske uniforme. Res, ne vem zakaj, ampak samo pri zgodovini nam naša zaostala učiteljica ne dovoli za klopjo sedeti z šolsko uniformo.

(Tako približno so izgledale naše šolske uniforme na fantih in dekletih).

Medtem, ko smo čakali, da nekdo vstopi v učilnico kemije in nam s tem omogoči vstop v razred, sem v roke vzela knjigo in začela brati.

Vse v knjigi se je zdelo tako zelo resnično. "...Prijel jo je za roko in jo poljubil." Ahh, ljubezen.
Moje ljubezenske občutke pa je preklicala Lola, ki je navdušeno gledala g. Laskya, ko je ugotovila, da nas bo letos on učil kemijo. Okeej. Do zdaj je bilo vse super. Razen tistega 'mojega imena Bulla' pri zgodovini.

Lasky ~ No, učenci. Zdaj ste že osmi razred in v osmem razredu je čas, da se pri kemiji soočite z poskusi, zato sem za danes pripravil poskus z zeleno cevno sluzjo. "ŁoŁ..Kaj je to?" Okeej, res mi ni bilo čisto nič jasno.

Čez nekaj časa, pri poskusih z zeleno cevno sluzjo..

No, zdaj ko smo vsi opravili poskus je bila učilnica videti kot, da bi v njej razneslo bombo, zato nam je učitelj vzel odmor in rekel naj počistimo, po koncu odmora pa je vsakemu v roko stisnil vrečko sirovega čipsa. Yummy.
Dobro, pri kemiji smo se zabavali, a zgodilo se ni nič posebenega. Le kaj bo po koncu pouka. Bo meni in Loli spet težila zoprna Cristina?

Sam še neki fotkic..

Lola:Josh: [img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=46287921[/img]

Cristina:****************************************************************************************************************

Vas Zanima Naprej???
Next???
Več Slik Prihodnjič..
04. marec 2012
u76202
u76202
Next. :3
04. marec 2012
Neeext!!!!
06. marec 2012
Okeej..Nextam :3
****************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************

Kmalu je bilo pouka konec, in verjetno si mislite, da nama je težila Cristina. A nama ni..Čudno, le kje je? Nekaj čudnega se dogaja..
Ko sem prišla domov je Jay že bil doma..Že veste da imam najlepšega bratca na svetu.?

Jay (prebere se Đej)

Star je 11 let in je najboljši bratec na svetu. Vsi mislijo da, se mi je zmešalo, ko mojega brta pokličem JB..Kaj pa naj naredim, če mu je pa ime Jay pišemo pa se Blüp??? Nič. Ker me vsi gledajo čudno, ga zdaj kličem kar Jay. Glede na to, da je med nama 2 leti razlike, se odlično razumeva. Ko imam v šoli težave se ne zatečem k Loli ali mami mogoče k očetu, ampak se zatečem k Jayu. Nekega dne, ko se je Jay odpravil ven s kolesom in ga je zbil avto se je moje srce ustavilo. Ne predstavljam si življenje brez njega (in seveda ne brez Josha).
Ko sem prišla domov, je bil Jay že doma, ker je njegova torba ležala na tleh v kuhinji. A kje je Jay.?
****************************************************************************************************************
Bolj Kratek Next Je Ker Gremo Nekam...
Nextam???
Vas Zanima???
08. marec 2012
next :3
11. april 2012
neeext
11. april 2012
u88585
u88585
neext
26. junij 2012
next
http://www.igre123.com/forum/tema/krvavo-zivljenje/36600/
oprostite ker smetim na tako kulski temi vendar:
PROSIM BERITE
28. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg