Forum
вєℓiєνє 1. del

*********************************************************************************************************************
Some people inspire us to dream. Some hate that we dream too big. Others dream with us. No matter what...never stop dreaming.!♥

-Justin Bieber
Zakaj vedno jaz? Kaj sem jim naredila, da so take do mene? Vedno znova in znova nekoga rinejo v kot.

Sem Amanda Scott, stara sem 16 let in prihajam iz Kanade. Imam očeta, ki me nima preveč rad ampak imam zato nadvse ljubečo babico, pri kateri sem vsak vikend. Razume me in mi pomaga kot bi mi bila mama. Oče, ki dela v tovarni prihaja domov pozno in večkrat gre na kakšne sestanke, ali pa na službeno potovanje, takrat sem sama doma. Po navadi rišem , na papir zlivam vse svoje občutke, profesorica likovne mi pravi Mali Picaso. Rada pa tudi tečem, pred šolo po šoli, v ušesa si dam slušalke in se poženem v tek. Najraje sem sama, nimam prijateljev v šoli sem prava čudakinja, ampak ne moreš kaj počasi se privajam da za zaključni ples ne bom imela soplesalca in bom dola ležala ter se smilila sama sebi. Življenje je težko ampak moja babica mi vedno pravi: naj bo še tako veliko neurje vedno se bo prikazal sonček.

next?
01. september 2013
next
01. september 2013
next
01. september 2013
u150291
u150291
next
01. september 2013
u119075
u119075
next!
01. september 2013
u127247
u127247
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+nova
11. september 2013
Next
11. september 2013
u139441
u139441
Neexti
15. september 2013
u157164
u157164
OMFG NEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
22. december 2013
u157164
u157164
neeeeeext
24. januar 2014
believe 2.del

********************************************************************************************************************
Some people inspire us to dream. Some hate that we dream too big. Others dream with us. No matter what...never stop dreaming.!♥

-Justin Bieber

»Amanda!« je zakričal eden od sošolcev sredi odmora. Obrnila sem se in v obraz mi je nekaj vrgel. Očala so mi skoraj padla na tla ampak se s tem nisem obremenjevala saj sem jih še pravočasno ujela. Ignorirala sem ga ter se osredotočila na matematično nalogo. Če bi pogledali moje sošolce, vsak spada v neko skupino. V desnem kotu pri tabli se vedno zbirajo dekleta,ki se imajo za nekaj več. V zadnjih klopeh so fantje razgrajači, spredaj piflarji, na desni strani dekleta nora na ličila in na levi strani pridni fantje. Jaz,jaz sem na sredini čisto sama. Nekateri me kličejo čudakinja, drugi pravijo da nisem pri stvari, tretji pa me obrekujejo zaradi mojih očal in rahlo skodranih lasi. Kakorkoli, sama se.. Torej zazvonil je zvonec in prišel je profesor matematike, prof. Smith. Pripravili smo nalogo in učitelj je nekaj učencev poslal k ravnatelju, preleteli smo novo snov in bilo je konec zadnje ure. Hitro sem pobrala zvezke ter odšla proti vratom. Ozrla sem se po razredu, jah šele začelo se je.

Šla sem do omarice in hitro uredila stvari in že sem zunaj čakala na avtobus. Zamujal je. Zunaj pa je šel dež, kot se za september spodobi. Ko je avtobus prispel sem se usedla na prvi prost sedež in vso pot opazovala naravo. Doma sem torbo vrgla v kot in šla v svojo sobo, pregledala sem pošto in facebook. Na mizo sem vrgla zvezke in ponovila snov ter naredila nalogo. Očeta še do večera ne bo. Odločila sem se da grem teči. Oblekla sem se. Nase sem zvlekla oprijete hlače in majico, čez njo sem dala palerino, saj gre zunaj dež. Na noge sem obula moje nove zeleno rjave nepremočljive adidaske.
V ušesa sem si dala slušalke in poslušala pesmi. Začela sem teči in premišljevala sem o stvareh in o ljudeh o dejanjih in o občutkih. Zakaj ne bi na svetu bilo nekoga ki bi bil mojih let ter me cenil, ki bi mi stal ob strani tudi takrat ko ga ne bi rabila, nekdo ki bi sprejel tako kot sem, nekdo ki bi imel rad Amando Scott.
02. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg