Forum
u40536
u40536
Vsi tisti ko boste brali - če pišete zgodbe na igrah, mi daste prosm avtogram? Ker THE BEST pišete!

UVOD
--------------------------------------------------------------------------------------------

Živijo!
Sem Kate [Kejt se prebere xD] in živim v New yorku. Tam mam prijateljico Larisso in Mayo. Rada ju mam. Ta story ni ravno preveč ljubezenska, no mogoče bo na začetku, sam bistvo bo GROZLJIUKA!! Buaahh! xD
Mam mami Jessico in očija Johna. Naša družinica je lepa, čeprav sem edinka in mi to ni preveč ušeč. Ubistvu mam ful rada svoj lajf (no sej mejbi ga ma usak) sam pol se mi pojavijo grozne težave.. in pol se moj lep, ljubeznsk, bogat lajf spremeni v pekel. Sprva na verjamem,da se to res dogaja ampak dojamem. Zgodba ne bo neskončna ampak se bo enkrat tudi končala. Sam do takrat bom kar velk napisala. ZAČNEM???

Osebce:
Tim~un ka me osvaja v šoli (ubistvu bedak)
Ashley~kar direktno povedano največja sovražnica: MONA!
Larissa~cukrček moi (my bff)
Maya~medvedek Pu xD (my bff)
starši

Pa še osebc bo sam če jih naštejem bom vso zgodbo razkrila.

NO ZDEJ PA 2 NEXTA PA ZAČNEM MOJO MORO (izmišljeno)

Začneeeem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. marec 2011
u40536
u40536
2 nexta prosm?
13. marec 2011
next
13. marec 2011
u40536
u40536
bom useen
15. marec 2011
u40536
u40536
LARISSA: Oh, js hočem bit vedno podobna njej! Kako je lepa! Pravi cukr! Lubm jo xD! No res, vedno jo oponašam, zelo je priljubljena, čeprav sploh ni piflarka in ima same 4,3 in kdaj pa kdaj tudi kakšna 5. nosi visoke škornje s petkami in na obrazu ima na kile pudra, lase ima vsak dan oprane in diši kot marjetica. Ona je moj vzor! Jeep prav ste slišal.

MAYA: Maya, ja ona je super punca, seveda jo ne občudujem tako kot Larisso. Hja zto ker Larissa hoče postat emo pa ji z Mayo pri tem mau pomagava čeprav midve nisva emo. Sam odločla sem se da bom tud js emo. Če mi bo ratal. Skratka supr punca!
Bila je šola. To je nekaj dni pred poletnimi počitnicami, zato učiteljica ne sprašuje in ne pišemo. Yepii! Od samga veselja sem 3 ure špricala. Šla sem se kopat v bližnji bazen. Meli smo 5 ur. Prvo sem bila v šoli, ko sem izvedela da ne bo več sprašvala in nič testov, sem šla za 3 ure v bazen in se nato 5 vrnila. Po pouku sem odšla do moje najboljše prijateljice Larisse, kjer sva skupaj počakali na Mayčo. Ko je le prišla, smo vse skupi po "babje" odcapljale stran.
Na poti domov smo se pogovarjale če gremo po nakupih. Larissa je precej bogata in si kupi kar si želi. O srečka! Ko smo šle v trgovino, smo zagledale tri fante, ki niso bili z naše šole, oz. če so z naše šole sem jih 100% vso šolsko leto spregledovala.
Ugotovila sem, da je en od teh od Larisse fant, sam čudno da ona tega nikol ni povedala. Videlo se je da jo je sram. Zato ga je poljubila. Midve z Mayo pa sva bile zatreskane v unga tipa v sredini. Ouu cute! Takoj sem pristopila in vprašala...

J-js O-on

J: Hei! Sory če bom kar nasprotno vprašala samo.. v katero šolo hodiš??
O: Aja v isto kt ti. Me ne poznaš?
J: Aaa..nee?
O: Ja sej maš prav. js te tud ne poznam. drgačen glas maš kot tista ki sem mislil da si.. js hodim v gimnazijo ********* ********.Ti?
J: Aja? Me too!
O: a pol se pa res ne poznava še. V ker klas hodiš?
J: Ja v 2 letnk?
O: Eh js pa v 3.
Un prijatu: Ej gremo stari!
O: Jaja že grem! Ej čauči!
J: Čauu

In so odšli. Mislim da sem se kar fajn zatreskala v njega. Ampak žal sem prekinila načrt Mayi. Ko smo šle nazaj domov se je jokala, da ji zmeri js vzemem fanta in da me sovraži. Ups nism hotla sam je tk cute noo. Pol sem se ji še 100x opravičevala dokler nismo prišle domov in je kot velikan zaloputnila vrata za seboj in naju z Larisso pustila stati na dežju...next?
15. marec 2011
u40536
u40536
Nekaj slik o meni:
MAYA:

and LARISSA(1 picture):15. marec 2011
next
15. marec 2011
u40536
u40536
tnx lowerka ker bereš! < 3
15. marec 2011
u40536
u40536
Naslednji dan sva se v šolo odpravili sami z Larisso. Maya je bila mogoče še vedno jezna name. Pa kaj ji pomagam? Mar rečem njemu: "sory ne smem bit tvoja punca." Halooo?? Sama si je kriva! Ampak Mayo sem imela preprosto rada, in točno sem vedela da moje življenje ne bo dolgo trajalo zato sem šla pozvonit Mayi preden bo prepozno. A noben ni odprl če prav sem slišala da je bil odprt televizor saj se je slišalo: "na japonskem je bil hud potres, našlli so veliko žrtev...itd." Kako sem bila razkurjena, da mi noče odpret! Najraje bi ji rekla cipa, ampak pustimo jo raje pri miru. Z Larisso sva prišle do šole, a na vratih je pisalo:

OBVESTILO!

Dragi učenci!
Vemo, da vam tega nismo napovedali vendar smo izvedeli šele danes ob 5. zjutraj. Vsi učitelji šole+ravnateljica smo odpotovali v Nemčijo na ekskurzijo. Vrnemo se čez 3 dni. Ko se vrnemo bo pouk potekal navadno.

L.P.

Marjetka Bizjak, profesorica slovenščine

Oo uaaaauu!! Z Larisso sva kričali kot zmešani. Nisva si mogle oddahniti zato sva šle na fb. Vse vesele. Prijavila sem se. Imela sem 1 prošnjo za prijateljstvo. Bil je nek Nick Maiden. Pa ne mi reč da se piše Maiden! Larissa je rekla da je Maiden vzdevek, da ne pove pravega priimka. Ja sej vem no -.-' . Povedala mi je tudi da je to tis fant v katerga sem zatreskana(no ni rekla, to je tis tip v katerga si zatreskana, vendar je rekla to je tis tip ki si se včeraj z njim pogovarjala)!! Bila sem rdeča v obraz in Larissi rekla da je kao butast, da slučajno ne bo zvedela, da sem v njega. Nato sva šle po opravkih, ker si je Larissa tako želela. Sej veste da hoče bit lepa no. Ko sva šli mimo bara sva na tleh dobile listek. Pobrala sem ga in notr je pisalo:

Hej Nick, kera punca ti je bila učeri najlepša?
Una z rjavimi lasmi.Larissa je rekla,da se kliče Kate < 3
Ma kaj a si zalublen aa ; D
Ma ja no
Ej stari reeees??
Jaa
O povab jo na zmenk
Bom ej
Ok

Aaaaaa! V mene je najlepši tip na celem svetu!! Sedaj sem Larissi priznala da sem vanga. Zgleda da sta si to med poukom dopisovala! Kmalu je dan minil in šla sem spat. Sedaj boste spoznali vsebino zgodbe..next?
15. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg