Forum
V meni ni bilo več življenja. Vsaj večina. Kajti moja zavest je bila močnejša od moje podzavesti. Trajalo je leta, da sem se jo naučila obvladati. Prestopila sem prag smrti. Pa vendar sem se borila. Ne proti smrti, temveč proti podzavesti. Ko sem slišala glasove iz živega sveta, se je moja zavest okrepila. In potem mi je uspelo. Videla sem njegov obraz. Najprej megleno, not jasno. Bil je zaskrbljen. V roki je držal telefon, zato sem sklepala, da je poklical rešilca. Pa tudi po tem ker so se v daljavi zaslišali zvoki sirene. Potem sem opazila še nekaj. Prvo, nikjer ni bilo modre honde, ki me je zbila. Seveda, pobegnil je. Nikoli se ne sooči s posledicami svojih dejanj. Prasec. Druga stvar ki sem jo opazila, je bila avra okoli mojega rešitelja. Nemogoče. To je nemogoče, mi je odzvanjalo v glavi. Ne le da sem zasenčena, brez noge, s skrivnostnim rešiteljem, tudi avre berem. Nadme so se zgrnile skrbi.28. julij 2011
Rešilec je prišel in reševalci so odrinili mojega rešitelja. Njihove avre so bile temno obarvane. Znaki utrujenosti. Z reševalci je prišla tudi policija. Odpeljali so mojega rešitelja. Reševalci so me naložili na vozilo in po nekaj minutah sem zaspala. Zbudila sem se v bolnišnici ob medicinski sestri, policistu in... Deamoenu. On je tisti, ki je povzročil mojo nesrečo. Policist se je želel pogovoriti z mano in sestra ter Deamoen sta zapustila sobo. Policistu Coopermanu (tako se je predstavil) sem povedala vse:
"Deamoena sem spoznala pred 3 mesci v lunaparku. Izmenjala sva številki in potem je postal obseden z mano. Ko sem ga pustila, ni rekel nič. Potem pa sem se nekega dne vračala s poletnega dela v restavraciji, ko mi je nasproti prišel avto. Peljal je proti meni in tik pred udarcem sem ga prepoznala. Deamoenov terenec. Pobegnil je in me pustil tam. Potem me je našel...?"
Policist si je vse zapisal in mi povedal ime mojega rešitelja: Jamal. Potem je odšel po Deamoena. Preden ga je odpeljal mi je namenil sovražni pogled:
"Maščeval se ti bom za vse, Keiko."
03. avgust 2011Keiko po nesreči
Deamoen
Jamal
Cooperman
Sestra
03. avgust 2011Keiko
03. avgust 2011
Jamalova slika je napačna. Vrglo je napačni link. Se opravičujem. To je pravi Jamal:


04. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg