Forum
u87462
u87462
Napisala sem veliko zgodb, oz. jih še pišem ampak v tem dnevu sem doživela marskaj, zato sem se odločila da napišem še eno. Govorilo bo o navadni punci Kelly, stari 14 let, ki se čez čas spremeni v slavno pevko...

__________________________________________________________________________

"Kelly, usedi se," je dejal gospod McJennzie in s kazalcem pokazal na zadnjo klop. "To bo 1," je še dodal, nato pa se zazrl v mapo, v kateri se je skrivala redovalnica. S pogledom je še enkrat oplazil Kelly. Ni je ganilo. Zadnje čase kar naprej dobiva nezadostne ocene. Le kaj ji je? Ima morda kakšne težave doma? Je razmišljal njen sošolec Gary. "Učitelj! To preprosto ni pošteno!" se je umešala Lily in sunkovito vstala. "Kaj ni pošteno, mlada dama? Svet ni pošten, navadite se na to," je rekel McJennzie. Lily je zavzdihnila in nazadnje sedla nazaj v svojo klop. Le kaj ima stari mazač za bregom? Kelly vse zna, vendar ji zmeraj da nezadostno, je razmišljala Lily. "Zdaj pa odprite učbenike na strani 127, Kelly ne klepetaj," je rekel McJennzie, ne da bi pogledal po razredu. "Kaj pa sem zdaj...?" "TIŠINA!" je zavpil McJennzie, in zožil svoje majhne oči. V tistem trenutku je zgledal kot buldog. Njegovo čelo je bilo nagubano, roke pa stisnjene v pesti. Kelly je sklonila svojo glavo in z nosom skoraj padla v učbenik. "Sedi pokončno, če ne boš na stara leta, kot učiteljica slovenščine," se je zahahljal profesor in na tablo napisal imena, ki jih je imel vedno pod budnim očesom. "Ko dobite 3 črtice, veste kaj vas čaka," je rekel profesor, mrko pogledal učence, katerih imena so bila napisana na tabli, nato pa se obrnil proti njej in se blago nasmehnil. "Kelly, črtica. Še dve imaš na voljo, potem veš kaj sledi," je zamomljal profesor in pri njenem imenu narisal ravno črto. Risal jo je zelo počasi, da je kreda piskala ob njegovi teži. S celim telesom, se je naslonil na kredo, ki je tako glasno piskala, da bi lahko prebudila mrtve. "Nehajte že, za Boga!" je zakričala Lily in si z obema rokama zamašila ušesa. "Lily, črtica," se je zlobno zasmejal profesor. "Škrtmašina spet na delu," je zašepetal Gary Lily. "Gary, kolikorat ti moram še reči..." je z glavo zmajal profesor in mučno tišino spet in spet prekinil z piskanjem krede. Naj mu je že zmanjka, si je mislila Lily. "Ste prebrali?" je vprašal po minuti in s hladnim pogledom prečesal razred. Učenci so pokimali v odgovor in si oddahnili, saj je končno seznam učencev zbrisal s table. "Tako, zdaj pa Kelly, povej koliko je 2754 ° 674' 565'' minut?" je vprašal in z nogo rahlo udarjal ob tla. Kelly si je v zvezek na hitro načečkala račun, a že čez trenutek je njeno mišljenje prekinil šolski zvonec. "Kelly, povabi starše popoldne na pogovor," je rekel profesor in kredo skrbno spravil v žep žametno zelenega jopiča. "Da, profesor," je odsotno prikimala Kelly in čimhitreje kakor je šlo, smuknila iz razreda.
"Kelly je dobila cvek, Kelly je dobila cvek!" jo je zbadala Jane, si svoje svilnate svetle lase vrgla čez ramo in se privoščjivo nasmehnila Kelly. Vendar Kelly, njej se ni dalo ubadati s šolsko kraljico. Želela je le čimprej domov. "Ja, Kelly je dobila cvek," ji je v jezi pritrdila in jezno stopicala proti izhodu. "Čakaj, Kelly, veš, da si mi dolžna..." "5 Evrov?" je nadaljevala poved in mu v dlan stisnila pest drobiža. "Tu imaš," je rekla, zavzdihnila in počasi stopala naprej. "Kelly, veš, da si ti moja najljubša..." ni mogel dokončati povedi, saj je Kelly že za seboj zaloputnila vrata. No, super, še ulilo se je, si je mislila Kelly in otipala žep na torbi. In še dežnika nima s seboj! Je lahko še slabše? Čez glavo si je poveznila kapuco in stekla po bližnjici-blatni mokri potki, nato pa po vlažni trati, vse do domače ulice. "Hvala bogu-doma sem," si je rekla Kelly, si obrisala čevlje in stopila v hišo.
Zdaj ima končno čas zase in da dokonča že tako dolgo delano pesem. Prižgala je radio v njega dala CD- z naslovom Stronger by Kelly:


____________________________________________________________

Nadaljujem?
P.S.- Vem, v njej nastopa slavna oseba Kelly Clarkson, vendar sem si to zgodbo zamislila ravno o njej in njeni pesmi, ki me spominja na ta dan- 5.6.12, ta dan moram biti močna... v zgodbo bom upletla tudi par občutkov kako se mi kdaj dogaja in kako se v takih trenutkih počutim.... najprej bom govorila kot 3. oseba, v 20. delu pa začela kot Kelly! UPAM, DA BOSTE BRALI!

Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. junij 2012
u88946
u88946
next
05. junij 2012
sara Neeeexti! < 33 =)
05. junij 2012
u87462
u87462
nevem če bi kr je tko brezveze -.-
05. junij 2012
u88946
u88946
ja dej next
05. junij 2012
pa ni brezveze (:
05. junij 2012
u87462
u87462
je
05. junij 2012
u88946
u88946
ni ni ni !!!ni ni ni!!!ni ni ni!!! nexti!!!nexti!!!
05. junij 2012
u87462
u87462
Novo temo bom ustvarla tam bo čist ist, sam k tle je emo gorila s svojimi komentarji use-zasrala
pošlem link pol
07. junij 2012
tnx
07. junij 2012
u87462
u87462
nzk, saam pomojm ti bo bz k ni ljubezenska... no ubistvu tut bo mogoč mal
07. junij 2012
-.-'' če je dobr napisana mi je useen al se kolejo al se lupčkajo važn da je dobra
07. junij 2012
next
02. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg