Forum
u87979
u87979
"Be yourself" vedno pravi učiteljica baleta.
Cambridge, zelo miren kraj, a lepota naj ne prevzame tvojih oči, za stenami šole se skriva norišnica. Res, ne smem reči, da mi šola ni všeč, obožujem ta razgled in učitelje, najbolj pa učitelja za telovadbo. Ampak, otrokom se meša. Če izbereš napačno družbo je konec s tabo. Seveda pa ima naša šola tudi veliko oziroma več vzornih učencev, a kljub dobrim ocenam ne gre brez zbadanja. Naša šola nas deli na popularne učence (važiči, bogataši, res najbolj priljubljeni učenci, popolni), športnike (nogometaši in drugi športniki, navijačice), piflarji (učeci ki se cel čas samo učijo) in še zadnji, mi izločenci. Mi izločenci 'za nič' nismo dobri, vsem smo v napoto, sploh se ne vzamejo za nas, nekateri smo dobri v šoli, nekateri ne. Sedaj sem pa čisto zašla!! Pozabila sem vam povedati, kdo sem. Jaz sem Maya Turner. Kot vidite prihajam iz Cambridgea, vsak dan me prevzamejo njegove lepote. Pri mojih devetih letih smo se preselili iz Londona. Otroci so me težko sprejeli, blondinka sem poleg tega pa imam drugačen stil od drugih. Stara sem 14 let, kmalu bom 15. Bližajo se poletne počitnice in nato srednja šola. Živim za balet. Že v Londonu sem obiskovala balet in tudi tukaj ne zdržim brez njega. Moja družina je zelo bogata, v Cambridge smo se preselili zato, ker sta starša dobila ponudbo za novo podjetje. Seveda smo sprejeli, a slovo je bilo veliko težje kot sem si mislila. Imam brata Davida, ki je nor, ampak se kljub temu zelo dobro razumeva. Star je 17 let in hodi z Emo, mojo najboljšo prijateljico. Z Emo obiskujeva balet. Tudi ona je odlična baletka. Obedve sva med izločenkami. Moje sanje so, da bi postala vrhunska baletka in zato sem se vpisala na akademijo. Samo čakam na potrdilo. Vsak dan vprašam služkinjo če je kaj prispelo, ampak nič. Sem zelo aktivna oseba. Sem vegeterjanka in sem proti mučenju živali. Poleg baleta me še zanima fotografiranje.
Tole sem jaz:

Tole je Ema:

Tole je David:
Kak next? :3

a boš kej brau? :D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. maj 2012
nexttt... všeč mi je začetekkk
oprosti, ker še svojo malo oglašujem

https://www.igre123.com/forum/tema/lorina-zgodba/33863/
15. maj 2012
u87979
u87979
Sj me ne moti če oglašujete. (:
Pa hvala za next, bom en mali next dala.
------------------------------------------------------------------------
Kot vsako jutro. Spet je začela zvoniti budilka. Najraje bi jo vrgla nekam, vendar bi mama spet težila. Hitro sem se vstala in pogledala na uro, 15 do osmih. "SPET ZAMUJAM!" sem zakričala in stekla v kopalnico. "Kaj za... AAAAAAAAAAA!" sem spet zaskričala ko sem v tušu videla gromozanskega pajka. Hitro sem narobe ubrjena stopila iz tuša in v njega vrgla šampon. Ni se premaknil. "Daviiiid!!!!!!!!!" sem se zadrla in hitro šla v njegovo sobo. "Zakaj se vedeš kot 3-letnik?" sem ga jezna vprašala on pa se je le začel hrohotati. "Tole ti bom vrnila" sem mu še rekla in se hitro šla umiti. "Never!" je za mano zaklical David, ki mo šola danes odpade. -.-'' Ko sem se umila, sem se na hitro oblekla in stekla dol po stopnicah skozi vrata. Oblekla sem se bolj športno, saj sem celo pot do šole tekla. Hitro sem se preobula in šla v razred. "Heyyy" je rekla Ema ki je že sedela. "Heii" sem odzdravila. "Zakaj si pa tako pozna?" me je vprašala Ema, a sem ji le rekla "dolga zgodba". "Greva po šoli na balet, skupaj?" me je vprašala Ema. "Ne vem, mislim da gremo na večerjo z očetovim direktorjem. Bi me opravičla?" sem ji rekla. "Okej, ja, te bom" mi je odvrnila. Prvo uro smo imeli mojo najhujšo moro, matematiko in kot naročeno sem bila vprašana. -.-'' In dobila sem 3, jejjj, ampak za starša bo ta ocena slaba. Pouk je hitro minil in že mi je zazvonil telefon.

j-js m-mami
j-halo?
m-hey, te pridem iskat?
j-ja plis.
m-oki.

No in že sem jo zagledala. Pomahali mi je. Zraven nje je sedel David. -.-'' Ko bova na samem, ga bom pretepla. No, odpeljali smo se po nakupih, saj si morava z Davidom kupit nekaj za večerjo. Zagledala sem prečudovito obleko, katero sem si tudi kupila.

No, in odpravili smo se domov. Ta sem pokosilila in naredila domačo nalogo. Kmalu pa sem morala mami in očetu povedat, za trojko...
-------------------------------------------------------------------------
next?
16. maj 2012
u87979
u87979


"Mami...oči..." sem začela. "Kaj mi moraš delati še več skrbi?!" je rekel jezen oči, ki je že imel poln kufer vsega. "Trojko sem dobila!" sem zavpila in hotela čim hitreje priti do stopnic in se zakleniti v svojo sobo, saj sem vedela da mi bosta dala hišni pripor in ostati bom morala v sobi in pol leta brez telefona, računalnika in televizije. To pa še ni vse! Ves večer bom morala poslušati kako me nadirata. "Praviš, da si dobila tri!?" je še bolj jezno rekel oče. "Ja" sem odvrnila. Mama je zavila z očmmi, oče pa je zijal vame. To vedno delata! "Slučajno sem bila vprašana matematiko in dobila 3" sem razjasnila. "Pojdi se v sobo urediti, po večerji ti bova z očetom povedala za katere stvari boš dobila prepoved." mi je rekla mami in pokazala na veliko stopnišče. Zavzdihnila sem in šla po stopnicah v mojo sobo. Stuširala sem se, se rahlo naličila in se oblekla in si uredila frizuro. Malo sem se naprfumala in zaslišala zvonec. Nadela sem si uhane in kot bi mignil se je večerja začela. Oče je s prisiljenim nasmehom sprejel goste. Prišla sta dva odrasla človeka in za njima fant. Fajn, spet me bo samo gledal. -.-" Sklenila sem, da za vsako ko me bo pogledal mu bom namenila čuden obraz. Gledal me je in to mi je šlo že zelo na živce, ko pa je vprašal...
----------------------------------------------------------
pol nadaljujem. :$
04. junij 2012
u86697
u86697
next
19. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg