Forum
u50582
u50582
Uvod.
Tiana Potterson obožuje balet in seveda hodi va baletno šolo.Gospod in gospa Potterson sta starša Tiane , ki sta doživela prometno nesrečo in s tem umrla. Zato je morala Tiana pridti živeti k babici in dedku. Za Tiano je bil to velik šok. Saj bo morala an novo šolo kjer nima nobenih prijateljov oz. nobenega ne pozna. In vpisat se mora v novo Baletno šolo. Tiana je največ časa v svoji sobi kjer bere, piše svoj dnevnik in vadi gibe za balet.
~~~~

Tiana Potterson
Babica Elizabeta
Dedek Alex
~~
Nadljujem Prvi Dan Šole.... : )
30. junij 2011
u51311
u51311
next (:
30. junij 2011
^^Vljudno vabljeni:

Da še na tej strani objavite svoj naj komad!/ali glasujete zanj!?
http://www.igre123.com/forum/tema/tooooooooop-music-p/20045/1
WELCOME! WE NEED YOU!
30. junij 2011
next
30. junij 2011
u50582
u50582
Prvi Dan Šole.
Zbudila sm se odšla v kopalnico in se uredila( umila zobe, počesala, malo naličila, umila obraz). Odšla sm v sobo kjer sm se preoblekla za v šolo. Nato sm pojedla zajtr in odšla na avtobusno postajo. Na avtobusni postaji jih je čakalo saj 18. Prišel je avtobus in smo odšli do šole. Šola je bila zelo velika. Ko sm prišla v šolo sm morala oditi k ravnateljici kjer sm dobila ključ od omarice in zemljevid šole. Pršla sm do učilnice fizike. Vstopila sm in učiteljica po imenu Barbara me je predstavila razredu. Učiteljica mi je rekla naj se usedm zraven Katie ker je imela poleg sebe prazn sedež. Katie se mi je zdela zelo prijazna, pomagala mi je pri delu in tako dalje in nazadnje sem zvedla da tudi ona trenira balet. Tako sva nekak postale prjatlce. In še učiteljica je rekla naj mi ona razkaže šolo. Začetek je bil zelo dober. Po koncu pouka sva s Katie odšle na baletno šolo. Vidila sm da tudi Katie uživa med plesom. Tako sva po koncu odšle na limonado zraven baletne šole. Ko sm prišla domov sm naredila domačo nalogo in takoj odšla na Facebook in se pogovarjala s Katie. Dedek in Babica sta prišla domov. Babica je vedela da obožujem tudi žival, saj sva kot najbolše prijateljice. Zaslišala sm lajanje in to je bila majhn bostonski terier. Zelo sm se razveselila. Terireju sm dala ime Erick. Tako sm se pred zajtrkom igrala še z njo. Ob 10.00 sm odšla spat. In si v mislih rekla 'današnji dan je biu super'. (smeh)
~~
ŠolaKatieErick


30. junij 2011
u52829
u52829
neeXt!
30. junij 2011
u51311
u51311
next (:
30. junij 2011
u50582
u50582
Drugi Dan Šole.
Zjutraj sm se zbudila z lizanjem in to je bil seveda Erick.Tako sm mu dala pribolšek da me je pustil na miru. Tako sm odšla v kopalnico in se uredila.Nato sm pojedla zajtr in to so bili kosmiči z jogurtom. Nato sm odšla na atobusno potajo še prej pa sm dala lupčka na lička babici in dedku. Na postaji jih je bilo toliko kot učeraj. Ko sm prišla k omarici sm tam zagledala Katie in objela sm jo. Tako sva odšle v razred za biologijo. Nato pa sm zagledala božanskega tipa. Nism vedela kako mu je ime, ampak sm se po koncu ure pozanimala pri Katie.Ime mu je Žiga. Katie mi je tudi rekla da ni kot so ostali rad ima umetnost.Bila sem navdušena saj balet je tudi 'umetnost'.Po pouk sm odšla domov saj nism imela treninga. Ko sm prišla sem takoj odšla in pobrskala po fejsbuku. Da bi Žigata dodala. Sprejel je prošnjo za prijatelstvo, in čez nekaj časa me je kliknil.Pogovrjala sva se dolgo do pol enih zjutraj. Saj je bil petek in sm bila lahko dougo pokonci. Tako sm odšla spat.
~~
Žiga~~
30. junij 2011
u51311
u51311
next (:
30. junij 2011
u31420
u31420
next
ful dobra zgodbica
01. julij 2011
u50582
u50582
Sobota.
Bila je prva sobota potem ko sta oče in mami umrla. Ob sobotah smo hodila na različne izlete in tako daje, a današnja sobota ne bo taka. Ta dan sm bila zelo zamišljena, razmišljala sm o očetu in mami, nism morala na kaj drugega kakor to. S tem pa sm se pol dneva jokala. A vedela sm da to ne bo nč pomagala zato sm se odpravila Ericka peljati na sprehod. Odšla sva v Park , ta dan je bil zelo sončen. In srečala sm Žigata pozdravila sm ga. On se je usedel zravn mene na klopci. Pogovarjala sva se o različnih rečeh, tudi o teb o očetu in mami. Kar bolše mi je bilo da sem nekomu to zaupala. Čez eno uro pa sva z Ericom odšla domov. Ko sm prišla domov sm Ericko zamenjala vodo in mu dala priboljšek. Tako sm odšla na računalnikna facebook, z Katie sva se zmenie pri njej doma ker je sama doma. Odša sm k njej. Pogovarjale sva se in si veliko zaupale plesala in gledale televizijo nakoncu sm prespala pri njej.
~
Hiša od KatieHiša Tiane, Bbice, Dedka


01. julij 2011
u28341
u28341
next!!!! FuL dObRa zGoDbA & fUL dobr pišeš!
01. julij 2011
NeXt.! SuPeR je.!
01. julij 2011
u50582
u50582
Nedelja.
Zbudila sm se ob 7.00, Katie je seveda še spala. Sama sm odšla v kuhinjo in si naredila toast. Ko sm ga pojedla sm Katie napisala sporočilo in sm ga dala na mizo in odšla. Ko sm prišla domov sem odšla z Erickom na sprehod v park. Tam sm srečala tudi Žigata k je nekaj pisal. Usedla sm se zravn njega in ga pozdravila in on mene nazaj. Vprašala sm ga tudi kaj piše. Odgovoril mi je da bo napisala svojo knjigo, o svojem življenju. Zdelo se mi je uredu. Povabila sm ga na sok, v bližini parka je bil bar. Tako sva odšla v Bar. Pogovarjala sva se pou ure zato ker se je Žigatu mudilo domov. Z Erickom sva odšla še v trgovino po kruh in mleko, ker mi je babica sporočila na grem spotoma iskat. Ko sm prišla domov, sem odšla vaditi balet. Ob 5.00 sem odšla na facebook ,imela sem 27 obvestil. To je bila Katie na zid mi je poslala srčke (prijateljske) in se mi zahvalila za sporočilo in toast ,ki sm ga ji naredil. Pogovarjale sva se do 21.00 potem pa sem odšla spat!
ℓαнкσ ησč!
~~
Sporočilo.

doвro jυтro zαѕpαɴec!
odšlα ѕм doмov. doвr тeĸ
тιαɴα
~~
01. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg