Forum
u129686
u129686
Heej! Moj nov fan-fic. Prosim,berite. :-) Rada vas imam. :')

★Starring:
~ Julia (glavna junakinja)(s fru frujem)
~ Audrey (Dea)
~ Sanny (San)
~ 1D
~ Paul (njihov varnostnik)
~ In drugi.

No,pa začnimo:
#1.del
'' Dea! Prinesi svoj kovček! Hitro,če se da! '' sem se drla za eno mojih dveh najboljših prijateljic,ki je komaj nosila svoj mali kovček. Počasi se je začela premikati po stopnicah. Jaz sem samo pogledala na uro in zavila z očmi. Človek ne more verjeti. Priskočila sem ji na pomoč in z lahkoto njen mali kovček iz razdalje 4 metrov vrgla v prtljažnik velikega belega BMW-ja,ki sta mi ga mami in oči podarila po končanem izpitu. '' Je zdaj lažje?'' sem jo vprašala in si pokroviteljsko obrisala roke drugo ob drugi. '' Delno. '' mi je odvrnila Dea in si obrisala pot s čela. '' Do Londona je še dolga pot. '' sem ji rekla in se ji nasmehnila. ''Sovražim dolge poti. '' mi je odvrnila in si zavihala rokave svojega puloverja. Bil je res vroč dan. Res je ne razumem,zakaj si na vroče dni oblači puloverje. Jaz imam bolj občutljivo kožo,pa vseeno poskušam uživati v začetku poletja. '' Gremo,vi dve?'' se je zdaj zadrla še San. Ona je tudi moja najboljša prijateljica.Pač bolj zadržane vrste. Mi dve z Deo sva bolj različni od nje,vendar nas je ena nevidna sila povezala. Vsaj Deo in San. Jaz se ne brigam za neke sile. Drugače smo pa zelo dobre prijateljice že od 4.razreda. Ravno danes se skupaj odpravljamo na počitnice. Zelo sem navdušena,saj bom prvič bila v Londonu. Moji starši so bili bogatejši od drugih,a smo bili skromni. Dea ima razširjeno družino in to tudi veliko stane,Sanina družina pa je bila skromnejša in bolj revna,zato sem jaz plačala vse skupaj. Ampak me ne moti. Vse za prijatelje,kaj ne?
Anyway...
S težka sem zaprla prtljažnik,ki je bil poln kovčkov in Deini starši so nam dajali še zadnja opozorila.Njenim staršem sem se nasmihala in prikimavala,v sebi pa sem zavijala z očmi.Le kako se jim da to govoriti? Nisem mogla nič,zazehala sem. Deina mama me je grdo pogledala in govorila naprej. Zmeraj sem bila bolj uporniška,zato jih po moje nič ne čudi,še vedno pa držijo zamero do mene.Vsega sem imela dovolj,zato sem jima rekla. '' Ja,ja,jaz sem se naučila vozit avto,imam denar in živele bomo v hotelu - Nič nam ne bo. Nismo 10 letnice,da nam morate dajati navodila za vsak drek,ki ga najdete.''. Njeni starši so me še grše pogledali,nato pa so se poslovili. '' Dijo. '' sem jim rekla in se končno spravila v avto. '' Pa da ne boste slučajno imele odprto streho na avtocesti. '' so se še zadrli,jaz pa sem jih ignorirala. '' No,pa gremo.'' smo rekle v en glas in zavile na avtocesto.
15. junij 2013
u140645
u140645
Next
15. junij 2013
u138895
u138895
nice next
15. junij 2013
u139173
u139173
neeext!
15. junij 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeeext
15. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
15. junij 2013
u140122
u140122
neeeeeeeeeeeeext!
15. junij 2013
u129686
u129686
#2.del
Audrey:Sanny:
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPuS3t9gBGRTnRqFX-4faXZwi1AtwfnFVIAq36MX-Ykfdac13N[/img]
'' No,pa gremo.'' smo rekle v en glas in zavile na avtocesto. Pritisnila sem na gumb za odstranitev strehe in streha se je počasi začela spuščati.''Julia,kaj počneš?'' se je zadrla Dea. '' No,verjetno spuščam streho,a ne.'' sem ji odgovorila in se ji nasmejala. '' Ampak mami in oči sta rekla....'' je začela. ''Briga me,kaj sta rekla. Polnoletne smo in znamo skrbeti zase. '' Dea in San sta me samo čudno pogledali,nato pa sta se vrnili vsaka k svojemu telefonu. Bilo je peklensko vroče,zato je bilo dobro imeti odprto streho. Peljale smo se po cestah do letališča in parkirale avto. Iz avta smo vzele vse kovčke in poklicale slugo,da nam jih je odnesel na letalo,same pa smo odšle na kavo v Starbucks. Sama sem naročila ledeno kavo s smetano,Dea je naročila navadno kavo s smetano,San pa je naročila kavo brez vsega. San je bila zmeraj preprosta. Prav zavidala sem ji,da sem jaz upornica,ona pa je pridna punčka. Ampak kakorkoli.'' Potnike za London obveščamo,da je letalo strmoglavilo in da bo let prestavljen za 3 dni ,lahko pa greste na letalo,ki je na letališču,ki je od tukaj oddaljeno 143 km. Odločitev je vaša. Ponavljam.....'' in je ponovil. No,super. Ampak grem vseeno raje na drugo letališče. S puncami (in s kovčki) smo se odpravile na tisto letališče. Na poti nam je zapiskal avto. Piiiiiip,piiiiiiiiip. '' Oh,presneto.Punci! Bencina je zmanjkalo. Treba bo na črpalko.'' sem zakričala in zaslišalo se je stokanje.
~Dea~
'' Oh,presneto.Punci! Bencina je zmanjkalo. Treba bo na črpalko.'' se je zadrla Julia. Ja,samo še tega se nam manjka. Julia je na hitro in nevarno zavila na črpalko in stekla na WC,jaz pa sem vstala in vzela ročnik za bencin in začela tankati. Naša šarmerka Julia se je takoj zapletla z nekim fantom,ki je bil na WC - ju.
Obleka,ki jo je imela oblečena Julia:[img]https://ts4.mm.bing.net/th?id=H.4900545789166379&pid=1.9[/img]
16. junij 2013
neeeeeeeeeext , ful cool ! next ... takoj
16. junij 2013
u140122
u140122
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
Najbulja ever!
17. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg