Forum
u118120
u118120
Tole niti ne bo šlo tolk k pravlca. Pac opisvala bom svoj lajf! Lejte sej nism edina vrjetn k večino kar se ji dogaja zadržuje v sebi. Nekje pa je treba to ven dat ne. No in jas bom pac tu. Nobenga ne silim da bo bral)
Peace bro'
-dogotki bodo resnični
-imena izmišljena(bodo angleška)
_______________________________Sem Faith-Lola Clark. Stara sem 15 let in zaključujem 9. razred. Obožujem glasbo in ples. Treniram plavanje. Do sedaj sem trenirala ples pa zaradi poškodbe ne smem več. Imam dolge blond lase in modre oči. Nimam popolne postave. Daleč od tega. Velika sem 165. O tem koliko tehtam pa ne bi. Rada imam živali in zelo rada ustvarjam. Živim z mamo, starejšim bratom in mlajšima sestricama.
04. junij 2013
u118120
u118120Bratu je ime Justin, star je 17 let in obiskuje 2 letnik srednje šole. Včasih sva se veliko prepirala, sedaj pa imava že dve leti dober odnos. Kadi, travo, cigarete. Kar pa ni nič posebnega saj mami to ve. Ima punco po imenu Naya. Stara je 16 let.
To je Phoebe stara je 7 let in hodi v 2 razred. Obožuje živali in trenira balet. Je zelo pridna, a včasih zna biti tečna pač kot vsak otrok. Je zelo pametna, zna že celo poštevanko pa se jo še učili niso se mi zdi, zna pisati in brati, male in velike tiskane. Sedaj se uči pisati tudi pisane. Drugače pa se dobro razumeva.Uči se tudi angleščino in francoščino in nemščino.
To je Sophie, stara je 4 leta. Obožuje modo, ravno tako kot jaz. Zato se zelo rada preoblači in se navdno na dan preobleče vsahj 2krat. Je pa najbolj prisrčen otrok. Uči se francoščino in angleščino, no ravnokar je začela.
Tudi jaz se učim v šoli nemščino in angleščino pa tudi francoščino in španščino. Moja mami je namreč mnenja da so jeziki najbolj uporabna stvar v življenju.
04. junij 2013
u118120
u118120
Moji mati je ime Alyson in je stara 39 let. Hodi na aerobiko in dela kot odvetnica. Moj oče se je odselil 4 leta nazaj. Z njim nimam najboljših odnosov.
04. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg