Forum
Ok js bom iz dc eno zimsko zgodbico napisala ker sem trenutno bolana pa niam kaj za delat .
Osebe:
Js-Julija-17 let
Lara-moja mlajša sestra-15 let
Mama Jožica -40 let
Ines-moja bffffffffff-17 let
Tjaša-moja bff-17 let
Matjaž-moja simpatija-17 let
Žiga-Larina simpatija-17 let
Tomaž-Frend,zalublen vame-17 let
Tina-sovražnica zaljubljena v Matjaža-17 let

Bil je čas božičnih počitnic. Po skypu sem se pogovarjala z Ines, ko me je zmotila mama. ''Julija morem ti nekaj povedat.Saj veš da imam v Kranju prijateljico Kristino ane.'' ''Ja vem.V Kranju živi tudi Ines.'' ''Ines? A ni tvoja bff Tjaša?'' ''Ja tudi ona je moja bff ampak ines je bffff.'' ''Aha.Ines in Tjaša se torej poznata če obe živita v Kranju?'' ''Ja.Sošolki sta.'' ''No..Kristina nas je vse tri povabila na počitnice k sebi.Do 2.januarja bomo tam.'' ''Kaj? Res?!'' ''Ja.Tudi Lara je navdušena.'' ''Bomo lahko šle v kino?'' ''Seveda.Lahko gremo že jutri.'' ''Prav.Bom sporočila Ines.'' ''Pa še nekaj.Kristina ima sina Matjaža.Star je tako kot ti tako da glej da se boš lepo obnašala.'' ''Ja vredu.Saj je samo navaden najstnik.'' ''In ja baje pozna te tvoje Ines in Tjašo ker je njun sošolec.'' ''A res?'' ''Ja.In baje se tam blizu njih oddaja neka hiša.Možno da se preselimo tja.'' ''Uff s tem bi mi polepšala dan.''
Ko je šla iz sobe sem Ines in Tjaši sporočila da jutri prihajam v Kranj. Obe sta bili navdušeni, predvsem pa Ines. Zjutraj smo se vsedle v avto in odpeljale proti Kranju. Po poti smo postale lačne zato smo šle še v trgovino..Lari je naenkrat postalo slabo zato smo mogle še eno uro čakat da je postala boljše. Ko smo prispele v Kranj sem takoj sporočila Ines. Zmenile sma se da se popoldne dobima pred planet tušem. Končno smo prispele pred hišo in Kristina nas je z nasmeškom na obrazu pozdravila. Za njo pa je prišel Matjaž..
21. november 2011
u20311
u20311
nextej!
21. november 2011
u66260
u66260
inees
talent za pisanje maš pisatlca bi mogla bit
nextiiii ful lepa zgodbaa
21. november 2011
hahaa julija veš da
oo ja verjamem da ti je lepa :$ ;P
21. november 2011
u66260
u66260
hahahahaha... ti že veš jaa
sam psšššt
21. november 2011
Bil je neverjetno prelep. Mislila sem da sanjam. Ko se mi je približal sem rekla Lari naj me drži da ne padem skup. Pogledal me je z svojimi prekrasnimi očmi. Kratka pričeska mu je neverjetno pristajala. Zdelo se mi je da je bil malo v zadregi kako naj me pozdravi. Najprej se mi je sladko nasmehnil in mi dal roko. ''Eem..Jaz sem Matjaž.'' ''Jaz pa Julija.'' ''In kje je Romeo?'' ''Ni ga.'' ''Kako da ne? Pri takšni Juliji bi vsak bil Romeo.'' ''No no da ne bota skup padla.Jaz sem Lara in ti si očitno tisti ki bo osvajal mojo sestro.'' ''Lara!'' ''Grem jaz mami pomagat nosit torbe.'' ''Oprosti,Lara je včasih malo predrzna.'' ''Eh ni problema.In koliko si stara?'' ''17.Tako kot ti.'' ''Ti veš koliko sem star?'' ''Mtka use pove.Ti imaš dve sošolki Ines in Tjašo?'' ''Ja seveda.Sej smo best frendi v klassu se skoz zajebavamo.Tomaž in Žiga sta tut carja.In nas useh 5 včasih naženejo k ravnateljici.'' ''Kul.Jaz nimam takih frendov na moji šoli.'' ''No a greva noter? Tu je kar mrzlo v na tem snegu.'' ''Ja seveda.'' Še vedno sem bila v šoku da se tak popounež pogovarja z mano. Ko sem prišla v hišo mi je Lara pokazala najino sobo. Bila mi je všeč. Občudovala sem Kristino, da ima tako urejeno hišo in dvorišče kljub temu da ji je pred enim letom umrl mož. Tudi midve z Laro nimama očeta ker je umrl pred 6 leti. V sobi sem si priklopila komp in takoj šla na fb pogledat če je Ines gor, tam pa sem opazila prošnjo za prijateljstvo od Matjaža. Takoj sem ga potrdila in šla gledat njegove slike. Bil je tako popoun. Kliknila sem Ines in ji povedala da sem spoznala njenega sošolca. Navdušena mi je napisala naj pridemo jaz,on in Lara ob petih pred planet tuš. Rekla sem ji da ga ne upam vprašat če gre z nama in se je odločila da ga bo ona. Ob pol petih smo se odločili da gremo proti kinu. Med hojo smo se pogovarjali. ''Torej Matjaž a maš punco?To Julijo zanima.'' ''Lara!'' ''Hahaha ne nimam punce.Imel sem že dve ampak nekako ni šlo.Zdaj iščem takšno ki bi me sprejela takšnega kot sem znotraj ne samo zaradi zunanjosti.'' ''Pol si takšen kot Julija.'' ''Lara nehaj.'' ''Ja ok sem že tiho.Matjaž a imaš kakšne dobre samske frende?'' ''Ja Žiga in Tomaž sta samska.'' ''A bosta tudi onadva v kinu?'' ''Ja.'' ''Omg.Julija a me boš držala da skup ne padem?'' ''Padi haha.'' ''Neeee, jaz sem tudi tebe držala ko si Matjaža prej spoznala pa si mi rekla naj te držim.'' ''Wtf to ni res.'' ''No no umirita se.Gremo, Ines je že tam.'' Prišli smo pred planet tuš in takoj sem objela Ines. Predstavila mi je Tomaža in Žiga. Lara je Žiga takoj opazila. Ni mu upala niti besedice spregovorit. Tudi on jo je opazoval. Matjaž je stal tam kot kip svobode, Tomaž pa je začel pogovor z mano..
21. november 2011
u66260
u66260
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. november 2011
u20311
u20311
neext!
21. november 2011
''Julija a ti se boš preselila sem?'' ''Ne ne..No mama se nekaj hoče preselit v eno hišo ampak nevem.'' ''Lepo bi blo če bi se ane.'' ''Ja ne bi blo slabo.'' ''Bi lahk sedela z mano v classu ker mam edini mesto fraj.'' ''Haha a ines nima fraj al pa Tjaša?'' ''Ne nima.Samo js mam.'' ''A lepo.No bi že.'' ''Kaj pri vas so use punce tak dobre?'' ''Wtf? Am...nisem dobra.'' ''Uff huda si preveč.'' ''Ne nisem.'' ''No a bi šli v kino že enkrat?'' ''Počak Matjaž če osvajam no!'' ''Osvajaj ti svojo mtko.'' ''Ne ne Julija mi je všeč.'' ''No gremo že.Kje je pa Tjaša?'' ''Ni mogla prit ker ma zobarja.'' ''Aja ups.No gremo.'' Šli smo v kino in nisem vedela zraven koga naj sedim. Sedela sem med Ines in Matjažem. Bilo mi je strašno nerodno zato sem se pogovarjala z Ines. Film je bil dolgočasen. Po filmu smo šli še na sprehod in ko smo se poslavljali da gremo se mi je Tomaž približal. ''Julija a boš z nami za novo leto?'' ''Ja saj zato sem prišla.'' ''No lepo.'' Pomežiknil mi je in Matjaž je to opazil. Želela sem si da bi on to naredil. Lara se je Žigu samo nasmehnila in mi na uho prišepnila:''Fak zalubla sm se. Nasmehnila sem se ji in se šla poslovit še od Ines. Šli smo proti Tomaževi hiši in po poti nismo nič spregovorili. Ko smo vstopili v hišo sta nas mama in Kristina prišle pozdravit in povedat da nas čaka večerja. Jedli smo in vsi trije spet nič nismo spregovorili. Lari je bilo slabo in je šla v svojo sobo, mi pa smo še naprej jedli. Potem pa je Kristina začela pogovor z mojo mamo in sta naju vključile. ''No očitno sta se zasanjala.'' ''Ah ja otroci.'' ''Nisma zasanjana!'' ''Joj Matjaž saj se samo hecama.In kako ste se imeli?'' ''Super.'' ''Julija ti je všeč tukaj?'' ''Ja.'' ''matjaž se lepo obnaša do tebe?'' ''Ja itak. Prijazen je zelo.'' Takrat se mi je Matjaž nasmehnil. Bilo mi je nerodno zato sem rekla da sem končala z večerjo in odhitela sem v sobo. Lara je spala zato sem si vzela torbico in se odločila da grem ven na zrak. Povedala sem mami in Kristini. Matjaž pa me je samo debelo gledal. Izstopila sem iz hiše in sem mislila da bom usaj enkrat lahko razmišljala o Matjažu. Ampak ni bilo tako. Za seboj sem zaslišala: Julija počakaj!Grem s tabo da se ne zgubiš!. Bil je Matjaž..
21. november 2011
u66260
u66260
neext
21. november 2011
Nič nisem spregovorila samo kisel nasmešek sem mu podarila. Hodila sma po pločniku in naenkrat mi je spodrsnilo po ledu. Matjaž me je prijel za roko in na koncu sma oba padla tako da je Matjaž bil na meni. Pogledal me je in me skoraj poljubil. Odrinila sem ga iz sebe in oba sma se vstala. Šla sma naprej in naenkrat je Matjaž spregovoril. ''Torej..Ti je Tomaž všeč?'' ''Ni slab.Zakaj?'' ''No..Njemu si všeč in se mi zdi da te bo osvajal.'' ''Aja.Mogoče mu pa pustim.'' ''Lepo.A greš za božič na koncert z nami?'' ''Ja lahko.'' ''Žiga se je pa zagledal v Laro.'' ''Ooo tudi ona v njega.'' ''Grema na drink? Js častim.'' ''Ok.'' Šla sma na vročo čokolado in se potem odpravila domov. Prišla sma domov ob devetih. Izmučena sem se šla stuširat in preoblečt ter v posteljo. Lara je že spala zato sem tudi jaz kmalu zaspala. Imela pa sem nenavadne sanje. Da sem začela hodit z Tomažem. Ampak nevem zakaj me Tomaž ni tako zanimal kot Matjaž. Zavedala pa sem se da Matjaž nikoli ne bo moj. Zjutraj me je po telefonu poklicala Tjaša. ''Julijaaaaaaaa kje si ti daj pridi do mene kaj.'' ''Oh Tjaša seveda bom.Lahko danes ob treh?'' ''Ok zmenjeno.'' ''Čaw.'' Počasi sem vstala in opazila da Lare ni več v sobi. Iz potovalke sem si vzela majico in pajkice ter se šla v kopalnico preoblečt. Naličila sem se in šla v spodnje nadstropje v dnevno sobo. Tam pa ni bil nihče drug, kot Matjaž. ''O Julija si se le vstala.'' ''Jap.Kje je Lara?'' ''Ne boš verjela,Žiga jo je povabil na sprehod.'' ''Wow.'' ''A boš sok?'' ''Ni treba saj lahko sama.'' ''Ne ne ti kar sedi pa ti ga jaz prinesem.'' ''Am..Prav.'' Prinesel mi je sok in se mi nasmehnil. Nisem ravno vedela zakaj to dela ampak morem priznat da sem uživala. Gledala sma tv in čez nekaj časa je pri vratih nekdo pozvonil.
21. november 2011
u66260
u66260
next
užiwaaam
21. november 2011
Matjaž je šel odpret in slišala sem da je Tomaž. Prišla sta v dnevno sobo in ko me je Tomaž zagledal se je nasmehnil. Nasmeh sem mu vrnila in ga pozdravila. Prisedel je in spet pogledal. Matjaž je to opazil in naju še naprej opazoval. ''Kako si Julija?'' ''Super.Pa ti?'' ''Gre.A greš z mano na čaj?'' ''Ne da se mi zdaj glih z Matjažem gledama film.'' ''A sta kar sama doma?'' ''Ja.'' Pogledala sem proti Matjažu in v tistem trenutku tudi on proti meni. Bilo mi je nerodno bit sama z dvema fantoma zato sem šla proti oknu in se zagledala v snežinke ki so počasi padale. Matjaž je šel v svojo sobo, zato sem ostala sama z Tomažem. Počasi sem se obrnila proti njemu in spet se mi je nasmehnil. ''No Julija rad bi ti povedal da si mi od prvega trenutka res zelo všeč. In vse bi naredil da te osvojim. Ne morem nehat mislit nate.'' ''Tomaž..Nevem kaj naj ti rečem.'' ''Nič ni treba rečt.Samo pusti da te osvojim.'' Počasi je prišel do mene in me prijel za roko ter me pobožal po laseh. Približal se je mojemu obrazu in v tistem trenutku je prišel Matjaž.
21. november 2011
''Alo vidva golobčka! Tomaž dej ne deli tega v moji bajti ok?!'' ''Sej nisma nič..'' ''Ne ne sploh ne poznam js tebe Tomaž.'' ''Pa če nič ni no sam objet sm jo hotu.'' ''Whatever no.Dej zrihti ti rajš men pa njej vstopnice za koncert 25.'' ''Sm že.'' ''Dobr.'' ''Grem js domov počas.Ajde Julija.'' ''Čaw.'' Ko je šel sem šla v svojo sobo in poklicala Ines ter ji vse povedala. Ni mogla verjeti da je Tomaž takšen romantik. Ko sem odložila slušalko sem šla v kuhinjo in opazila da sta Kristina in mama doma. Lare še vedno ni bilo in res me je zanimalo kako se ima z Žigom. Ob pol treh sem šla k Tjaši in tam je bila tudi Ines. Lahko smo se pogovarjale o fantih. ''Torej Julija a je tebi všeč Tomaž?'' ''Ni slab ampak mi je všeč nekdo drug.'' ''Opaa.Kdo pa?'' ''A bota tiho če vama povem?'' ''Ja.'' ''Matjaž.'' ''Matjaž? Uff Julija ne bi blo glih dobro če se zaljubiš v njega.Ena važička Tina je zaljubljena v njega in ga skuša osvojit na vse načine.Že 1 leto.'' ''Briga me.Moj bo!'' ''Wow ti pa si zlobna hahaha.'' Dobila sem moč da osvojim Matjaža. Odločila sem se da ga osvojim. Najprej pa morem zvedet če sem mu sploh všeč. Tomaž me ni zanimal. V glavi mi je govorilo samo: Matjaž Matjaž Matjaž! < 3
21. november 2011
Ko sem prišla domov je bila Lara že doma. Z Matjažem sta gledala film v dnevni sobi. Šla sem do njiju in ju pozdravila. Matjaž se mi je nasmehnil. Pograbila sem Laro za roko in jo zvlekla gor v najino sobo. ''Ok povej mi vseeee!'' ''Pač..Žiga in jaz...nekako..hodima!'' ''Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Lara to je super!!'' ''Ok ne rabijo vsi vedet hahaha.'' ''Ja dobr vesela sm zate.Stay in love.'' ''Hvala. Sestrca kaj pa ti pa Matjaž?'' ''Nič.'' ''Zdi se mi da je Matjaž zate.Tomaž se mi ne zdi ravno zate.'' ''Misliš?'' ''Ja.'' Ko sma se nagovorile sma šle dol v dnevno sobo k Matjažu. Pogledali smo film, potem pa smo imeli večerjo. Tako sem do božičnega koncerta nekako flirtala z njim. Čez nekaj dni je bil koncert. Pripravljali smo se da gremo. Ko smo prispeli tja je začel pet Jan Plestenjak in bilo je res romantično. Tomaž me je hotel objet a sem se mu izognila. Matjaž me je ves čas gledal. Začel je padati sneg in nisem imela dežnika. Matjaž mi je ponudil naj stojim pod njegovim dežnikom. Bila sem samo 1mm oddaljena od njega.
21. november 2011
Pogledal me je in v tistem trenutku mi ni bilo važno nič drugega. Počasi se mi je z ustnicami približal.Najino romantično vzdušje je prekinila Tjaša ki nama je prišla povedat da greta z Ines na sprehod ker jima je dc. Ko sta odšli sem se spet obrnila proti Matjažu in spet sma se hotela poljubit. Prekinil naju je Tomaž ki je uprašal Matjaža če ima kakšn čigumi. Dal mu je čigumi in spet sma se hotela poljubit a mi je zazvonil telefon. Opravičila sem se mu in se oglasila. ''halo.'' ''Julija kako je na koncertu?'' ''Mami? Vredu.'' ''No samo da ti sporočim..Kupila sem hišo v Kranju v bližini Kristina zato se selimo.'' ''Kaj?Res?Toooooo!'' Prekinila sem in se hotela vrnit k Matjažu a ga ni bilo več tam. Tomaž se mi je približal in se mi ponudil da me pospremi domov ker je sneg naletaval kot nor. Odklonila sem njegovo povabilo in se odpravila domov sama. Zanimalo me je samo kje je Matjaž. Ko sem prišla domov čisto premražena sem tam naletela na Matjaža.
21. november 2011
Pogledal me je in tokrat se mi ni nasmehnil. Šel je v dnevno sobo in jaz za njim. ''Kaj je narobe Matjaž?'' ''Nič.Nisi mi povedala da hodiš z Tomažem.'' ''Wtf? Kdo je to izjavu?'' ''On.'' ''To ni res.'' ''Pa že če ti tako rečeš.Grem spat!'' Šel je v svojo sobo in zaloputnil z vratii. Grdo me je gledal vse do novega leta. Tisti dan pa se je spet normalno pogovarjal. Pripravljali smo prigrizke in podobne zadeve ker sta se mama in Kristina odločili da novo leto preživita zunaj. Zato bomo mi mladi imeli party v hiši. Zvečer so prišli Ines,Tjaša,Žiga in Tomaž. Do polnoči smo poslušali glasbo. Tomaž me je hotel poljubit a sem ga odrnila. To je opazil Matjaž. Razočaran se je zaprl v svojo sobo.
21. november 2011
Šla sem do njegovih vrat in mu govorila naj pride ven. Bila je ura 15 do polnoč ko je končno prišel ven. Objela sem ga in on me je nežno prijel okoli pasu. Prijela sem ga za roko in ga zvlekla v dnevno sobo. Spregovorila sem. ''Tomaž če sem ti všeč me lahko pozabiš ker ti meni nisi.Všeč mi je nekdo drug ki pravkar stoji zraven mene.Matjaž ljubim te že od takrat ko sem te spoznala.'' ''Omg Julija res si mi všeč sorry nisem vedel da ti je Matjaž všeč.'' Šla sem do Tomaža in mu rekla da je vse kul in ga objela. Obrnila sem se k Matjažu in objela še njega. Nismo imeli več veliko časa do polnoči. Oblekli smo se in šli ven odštevat. Točno ob polnoči me je Matjaž prijel okoli pasu in me nežno poljubil. Vrnila sem mu poljub in mu zašepetala ''ljubim te''. Nasmehnil se je in rekel ''tudi jaz tebe.''
21. november 2011
u66260
u66260
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
najbolša zgodbica ewer
21. november 2011
Opazovali smo ognjemet, potem pa so se Ines,Tomaž,Tjaša in Žiga odpravili domov. Ines sem pospremila do glavne ceste in jo objela. Ko sem se vrnila v hišo je Lara čisto zaspana rekla da gre spat. Z Matjažem sma se odločila da grema gledat še kakšen film. Predvajali so božično romantično komedijo. Matjaž je prinesel toplo odejo in stisnila sma se na kavču ter pokrila. Tako sma tudi zaspala. Zjutraj sma se oba naenkrat zbudila in pred sabo zagledala Kristino in mojo mamo. ''Oooo golobčka sta se zbudila.'' ''Omg mami..Em..Nisma ničč..'' ''Vema da nista nič ker sta oblečena.In vedele sma da se bo zgodilo da bosta par ker sta čisto za skupaj.'' ''Kaj?'' ''Ok vidim da vama nič ni jasno.Pridita v kuhinjo na zajtrk.'' Vstala sma se in se začela smejat. Objela sem ga in on me je nežno poljubil.
21. november 2011
Počasi sma šla v kuhinjo kjer so sedele Lara,mama in Kristina. Vsedla sma se in vse tri so naju gledale. Nama je šlo na smeh. Ko smo se najedli sma z Matjažem šla v njegovo sobo v katero me še nikoli ni povabil. Vsedla sma se na posteljo in nežno me je objel. Pogovarjala sma se o najini prihodnosti. Potem sem šla v svojo sobo na facebook in tam mi je Matjaž poslal prošnjo za razmerje. Sprejela sem in na profilu mi je pisalo:Julija je v zvezi z osebo Matjaž. Čez nekaj minut mi je na zid prilepil:Moja lepotica ljubim te najbol in te ne bom nikoli zamenjal za nobeno drugo < 3. Stisnila sem mu lajk. Vlegla sem se na posteljo in prišla je Lara čisto zasanjana. ''Ooo Lara kaj si tako zasanjana?'' ''Saj nisem..No sem..Žiga me je povabil na zmenek.'' ''Iiiii kako lepo.'' ''Še kar. Ampak veš..On je v drugem letniku,jaz bom pa zdaj fazanka in mislim da ga bo sigurno kakšna starejša očarala.'' ''Eh leta sploh niso važna.Važno da te ma rad takšno kot si.'' ''No imaš prav. Važn da se selimo sem.'' ''Jap jutri že.'' ''Kul.Potem pa šola.Sigurno boš največja afna.'' ''Kaj si nora? Nisem js za to.'' ''Hahaha saj vem.'' Lara se je zatopila v knjigo. Odločila sem se da zaspim in se odpočijem od včerajšnjega dneva. Ko sem se zbudila sem ob sebi zagledala matjaža.
21. november 2011
''Matjaž? Kaj pa ti počneš tu?'' ''Pikica nič te ni blo videt pa me je skrbelo da je kaj narobe.Tako si sladka ko spiš.'' ''Ne pretiravaj..'' Pobožala sem ga po laseh in počasi se mi je približal. Poljubil me je tako sladko kot še nikoli. Vstala sem se iz postelje in prijel me je za roko ter me odpeljal po stopnicah dol. Lara je bila v kopalnici zato naju ni opazila. Mama in Kristina pa sta bile v kuhinji in pile kavo. Oblekla sem si jakno in se obula. Odpeljal me je v shopping center. Kupil si je majico z napisom ''Julija I will love you 4 ever'' Nisem mogla verjeti. Podaril pa mi je tudi srčkanega plišastega medvedka. Poljubila sem ga in se mu 100x zahvalila. Domov sma se vrnila zvečer..
21. november 2011
Še zadnji dan sem bila pri Matjažu, jutri bom že v svoji hiši. Imela bom svojo sobo. V prejšnji hiši sem si jo mogla delit z Laro. Stuširala sem se in se preoblekla v pižamo. Šla sem si skuhat vroč kakav in se odpravila na balkon ker je bil razgled na čudovit Kranj. Pridružil se mi je še Matjaž in me objel od zadaj. Skupaj sma opazovala luči ki so se videle iz Kranja. Potem sma se poljubila in šla sma vsak v svojo sobo spat. Zjutraj je Lara še spala ko sem se zbudila. Po tiho sem šla iz sobe in se odločila da tokrat jaz presenetim Matjaža. Odprla sem vrata njegove sobe in zagledala sem ga kako je spal. Res je piki ko spi. Pobožala sem ga po laseh in ga rahlo poljubila na čelo. Kmalu me je opazil in me nagajivo potegnil k sebi v posteljo. Začel me je žgečkat in seveda sem se branila, smejala sma se tako naglas da je Kristina prišla v sobo pogledat če je vse ok. Odhitela sma se preoblečt in potem sma z Laro mogle it pomagat mami preselit stvari v našo novo hišo. Poljubila sem Matjaža in mu obljubila da mu bom vsako minuto pisala smse. Povabil pa me je da grema zvečer na spprehod po Kranju. Seveda sem privolila.
21. november 2011
julija:


21. november 2011
matjaž:


21. november 2011
ines:


21. november 2011
tjaša:


21. november 2011
lara:


21. november 2011
kristina:


21. november 2011
moja&larina mtka:


21. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg