Forum
*flasback*
"Koliko si zaslužila smrklja?" me je mama vprašala,oh komu govorim mama ona že ni mama je največja budala ki obstaja.Odšla sem do nje in ji dala ves denar ki sem ga zaslužila. "Smrklja danes zvečer greva na večerjo zato hočeva da je hiša urejena." je rekla.Oh seveda končno ne bosta doma lahko zbežim.
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Končno sta šla. Odšla sem v njihovo sobo in vzrla ves denar ki sem ga našla itak je to moj denar sama sem ga zaslužila. Hitro sem šla na letališče. "Kdaj in kje je prvi polet?" sem vprašala receptorko. " Čez 15 minut za v London." "Ok."Kupila sem karte in šla.
*end of flasback*
Sem Andy Monica Winson. Stara sem 17. Pred tremi letom sem zbežala od doma starši me itak niso marali. Trenutno sem uspešna pevka skoraj dve leti. Oblekla sem se in odšla v park. Hodila sem dokler nisem se v nekaj zaletela. Pogledala sem gor in videla fanta s črnimi lasmi mogoče dve leti starejši od mene.
"Andy" je rekel globok moški glas. "Se mogoče poznava" malo sem razmišljala tako znan mi je. "Andy si to res ti?" Je spet rekel. Čakaj malo vem kdo je. "Zayn" "Andy, Waw res si zrastla." "Zayn minilo je sedem let odkar sva se nazadnje videla normalno da sem zrastla." "Glej te zdej zelo dobra pevka si." "Tudi ti si Zayn zelo dober pevec."
13. april 2014
u168991
u168991
Hej,nova bralka,next
14. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg