Forum
u31432
u31432
No obljubila sem, da bom napisala novo zgodbo. Napisala sem že dve al pa mogoče celo 3 zgodbe ampak nisem imela več idej in sem zato od njih obupala. Niti niso bile tako brane, kar pa upam, da ta bo. Ne bo napihnjena kot so ene. Nekatere stvari se bodo dogajale, hitro nekatere počasi. Bom kar začela. V zgodbi so nekateri podatki resnični!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Počasi se mi je približeval z ustnicami. Objel me je okrog pasu, nežno prijel za vrat in potem se je zgodilo... "Evelyn, vstani!!" Nee!! Zakaj mi je mati morala uničiti tako lepe sanje ;$ -.-'. Le še malo je manjkalo pa bi to bile najlepše sanje do zdaj! No naj se najprej prestavim. Kot ste ugotovili sem Evelyn, kmalu bom stara 16, torej sem zdaj stara 15 let in pol, ampak se 'kmalu 16' lepše sliši ;$ ;D. Sem majhna ali pa mogoče tudi povprečno velika ali je 155cm normalna višina za mojo starost? Saj ni pomembno. Imam svetle dolge lase in zelene oči (: . Moja najboljša prijateljica je Nina in obe obiskujeve srednjo zdravstveno šolo. Dovolj o meni.
Bilo je novo jutro, nov dan, nov začetek. Komaj sem se privlekla iz postelje. In potem je sledilo normalno jutro kot ga že vsi dobro poznate: zajtrkovanje, oblačenje v najljubša oblačila, urejanje...

jaz:


Nina:

08. december 2011
u31432
u31432
V primeru, če date ----> next
08. december 2011
u31432
u31432
< ----- bom nadaljevala ju3 (: ni mi prej vsega napisal -.-
08. december 2011
u31432
u31432
V hladnih zimskih dneh je najbolj mučno čakati na avtobusni postaji -.-'. KONČNO! Pa sem že mislila, da bom morala peš v šolo, ki je oddaljena 15 km! -.-Svega i svašta -.- '. Na koncu se je vse dobro izteklo , saj sve z prijateljico uspešno prišle na cilj. JUHU! To mi deli ! Tam sve se pridružili sošolkam in kot vedno začele naš skupni vsakdanji jutranji pogovor in tudi branje horoskopov. Aja pa še nekaj: Ne verjemite vsemu, kar piše v horoskopu. Seveda pa se moj navadni šolski dan ne more začeti brez njega. Ravno ko moja prijateljica začne govoriti, kaj so včeraj delali v domu in kako so se imeli kul, kot če bi to koga zanimalo -.-', se je mimo nas mirno sprehodil ON! Verjetno najlepši fant na šoli. Meni pa je srce začelo noro biti, dlani so se mi začele potiti, spreletela me je vročica in začutila sem metuljčke v trebuhu. Tipično za ljubezen ;$. Seveda pa ni vse tako popolno kot se zdi, vedno pride nekaj vmes. Mislila sem že, da je samski, da ni nobene možnosti, da bi bil sploh v razmerju, niti nisem vedela kako mu je ime, ko sem nekega dne na facebooku izvohala njegovo ime in ugotovila, da je v razmerju -.-'. Facebook je preklet! Seveda, da sem ljubosumna na njo, saj to nisem jaz. Oh kako bi si želela biti na njenem mestu ;$. Ljubosumen je samo tisti, ki mu ni vseeno za ljubljeno osebo (: . . .

next?
09. december 2011
Neext!
09. december 2011
u31432
u31432
Aja ime mu je Mitja. Ima svetle rjave lase, podobno frizuro kot Louis Tominson se mi zdi in pa mislim, da mu je po obrazu celo malo podoben. Rjave oči in pa neverjetno najbolj sexy nasmešek ;$$. Na dan ga srečam najmanj 7x in takrat ko ga srečam se kotički mojih ust vedno dvignejo do oči in takrat žarim od zadovoljstva. Ko vsaj ne bi bil v razmerju ): . Pa tako je popoln *-*. V svojem bendu igra bobne. Ja z prijatelji ima bend. Kako sem se zaljubila v njega? Hm... to je zelo dolga zgodba. Ampak vse se je začelo z supermenovo majico. Ko si jo je kupil jo je imel takoj naslednji dan v šolo. Prijateljica mu je zato dala vzdevek Supermen ;D. Takrat mi je bil samo lušten, čez čas pa mi je postal že všeč. In danes mi je že fuŁ všeč
09. december 2011
u31432
u31432
< 3. Ljubim ga, in neprestano mislim le na njega skoraj v vsakem trenutki pomislim na njega, ne more mi ven iz glave.
next?
09. december 2011
u65375
u65375
uau .. Next !
09. december 2011
NexT.! Nujnoo ;DD
09. december 2011
u65375
u65375
a me lahko obveščaš usakič, ko nextaš prosim ?
09. december 2011
Neeeext!
09. december 2011
u31432
u31432
Vedno pa se mora vse zapletati. Po pouku sem morala na postajo sama, ker je Nina šla v mesto z sestro in mamo. Tam pa me je že čakal drug krog prijateljev. Ja v srednji šoli sem pridobila več prijateljev in niti sama nevem kako mi to še naprej tako dobro uspeva. Najbolj nadležno je ko moraš na avtobusu iskati prazno mesto za sedenje. Usedla sem se poleg neke punce, nasproti mene pa je sedel zelo Łep fant. Imel je nebeško modre oči in pa kodrave blond lase, ter nasmeh, ki se mu nobena punca ne bi mogla upreti. Zrl je naravnost vame. Skoraj celo pot je strmel vame. Bilo je malo neprijetno a vseeno sem se počutila po dolgem času spet kot če bi bila ljubljena. Saj me noben fant že tako dolgo ni gledal z takim pogledom. Tako kot če bi bila začarana. Na naslednji postaji je šel iz avtobusa rekel mi je: »Adijo« jaz pa sem samo z začudenjem gledala za njim. Ko je prišel z avtobusa je bil namenjen proti domu in takrat je ujel moj pogled kako sem stmela za njim. Bil mi je zelo znan pa se nisem morala spomniti od kod mi je tako znan. In tako sem samo še celo pot domov razmišljala o tem fantu.

Mitja:


fant:


next?
10. december 2011
u65375
u65375
neext
10. december 2011
u31432
u31432
Seveda sem to povedala Nini, saj je ona edina oseba, ki me še razume. »Pa ti res misliš, da se je ta fant že na prvi pogled zaljubil vate?« »Ne pravim samo, da je to možno, ampak ga ne poznam«. Ko bi vsaj lahko nekako izvedela kako mu je ime /: . Naslednji dan sem to povedala tudi Mojci, moji sošolki in tudi najboljši prijateljici. In potem vidim njo Vanjo, mojo največjo sovražnico,, kako se nastavlja Mitji. Vedno ene in iste poze kot če še ne bi bilo tako očitno da je do ušes zatrapana v njega tako kot jaz. Ampak se ne obremenjujem toliko z njo, ker vem, da ima Mitja punco, ki pa je še dolgo ne bo zapustil. Vsaj mislim tako. In dokler je Mitja srečen z punco, sem tudi jaz srečna. Vem, da govorim norije ampak, če je že tako naj bo raje z njo kot pa z Vanjo, čeprav bi še jaz bila najbolj srečna v njegovem objemu ;$. No ja, še naprej se je nastavljala, jaz pa sem si šla po sok, ki je bil v njeni neposredni bližini. Natočila sem si sok, se obrnila in zanalašč sok razlila po njej. Oh ne, uničila sem njen najljubši plašč in pa njeno rdečo torbico. 'o' Kaj pa zdaj? »Ups, sori ! Nisem te videla« »AAAAAAA!! Uničila si mi plašč. Kaj si pa misliš, da si« »Vem samo eno: Nisem takšna prasica kot si ti (; . In se ne nastavljam Mitji, ker vem, da bo itak vse zaman (; «. Sem rekla tako naglas, da je še Mitja vse slišal. Ona pa mi je zasikala »Pazi se! Vem, da ko bo končal z tisto coprnico bom jaz njegova punca. Računaj na to (;« »bla, bla, bla kot, da se bo to kdaj zgodilo (; . Grem zdaj nimam se časa ukvarjati z takšnimi kot si ti. Čao;*«.

Punca od Mitje:


Vanja:

10. december 2011
u31432
u31432
next?
10. december 2011
ja next
10. december 2011
u20311
u20311
next!
10. december 2011
u31432
u31432
»Wau, naredila si cel šov in jo ponižala pred Mitjem ;D. Bravo Ev.« mi je zaklicala Nina. »Naj, kar poskuša, itak nima nobenih možnosti pri njem.« Sem rekla. Pouk je potekal kot ponavadi, z izjemo tega, da sta Miha in Uroš uničila jelko na hodniku, je bilo dokaj vse normalno. In oba sta morala kupiti novo jelko haha ;D. Po končanem pouku sve z Nino šle na avtobusno postajo in se z busom odpeljali domov. Že spet sem mislila na skrivnostnega fanta z avtobusa. Pa tako rada bi vedela njegovo ime! Sploh nevem kje naj začnem z iskanjem. Doma sem na faceboku zapravila uro in pol, da bi ga našla poskusila sem vsa možna imena pa nič nisem našla :/ . Ah no pa kdaj drugič več sreče. Popoldne sem se z Tino dogovorila za vročo čokolado v slaščičarni. Tako sve si povedali vse, kar se je dogajalo v preteklem tednu. Najini momenti so vedno nekaj posebnega. Naredili sve nekaj slik ,saj brez slikanja on več sploh ne more živeti -.-. To je pač Tina (: . Ko sem prišla domov sem na facebooku vidla novo obvestilo. Oseba Vanja te je dregnila. Kaj bi pa ta prasica rada od mene? -.-' Dobila sem tudi sporočilo od nje: Draga Evelyn! Mitja je M.O.J.! In ne misli si, da bo sploh kdaj tvoj! Imam načrt, da bom spravila njega in to njegovo punco narazen ter ga presumerila k meni. Ha! Kaj praviš na to? Ljubica! In, da mu ne bi slučajno kaj rekla, ker potem boš dregnila naravnost v ogenj, srček! Aja in še nekaj: Pusti ga na miru!!! Ker ni tvoj in niti nikoli ne bo. Prasica! Čawčaw;*.
next?
11. december 2011
Neeeext!
11. december 2011
u65375
u65375
Next
11. december 2011
Next
11. december 2011
u31432
u31432
Halo!!! Kaj si pa ti misli, da je! Ja valda, da jo bo mel, v sanjah ;D. In ja v mislih sem imela ravno to: povedala bom Mitji. Huhu to bo veselje! Bil je sicer problem, ker še nikoli nisem govorila z njim ampak sem se opogumila in stopila do njega. Začela sem pogovor. »Oprosti, ker te motim. Vem, da se mene ta stvar ne tiče ampak Vanja hoče uničiti vajino zvezo, ki jo imata z punco, da bi potem ona prišla lažje do tebe. Sori vem, da se mene to ne tiče, ampak Vanjo res zelo sovražim. In svetujem ti, da bodi previden.« »Hm... Hvala za nasvet. Sicer pa sem opazil že večkrat, da se nekaj spogleduje z mano. Strašno čudna je. Hvala še enkrat«. Wau sem že mislila, da me bo nadrl ali pa kaj podobnega. Ampak se je izteklo še boljše kot sem mislila. Imela sem srečo, da me ni videla njena prijateljica ali pa ona, ker potem ne bi bilo dobro.
next?
11. december 2011
nextt ful dobr pišeš
11. december 2011
u37905
u37905
next
11. december 2011
u31432
u31432
Po pouku sem videla Vanjo kako je šla do Mitje in njegove punce na glavni postaji v mestu. Šla je in počila Mitjo in mu rekla: »Kako si me drzneš varati z to kurvo? . Pa tako poceni je videti!« Nato pa se je oglasila njegova punca »Da ne bi slučajno začela o tebi. Prvič te vidim in pusti naju na miru. Lahko poskušaš kakor želiš. Nikoli ti ne bo uspelo. Pa svetujem ti, da si najdeš samskega moškega (; .« Tooo!! Vanja je pogorela. O šiit!! Zdaj sem v težavah. Šla je proti meni, v njej je začel goreti ognej in ja bila je živčna in to fuŁ. »Kaj za vraga si mislila!! Za to boš še plačala. In ne reci, da te nisem opozorila!« Začela me je nadirati. Potem pa je prišel SUPERMAN! No ni bil ravno superman je pa bil skrivnosten fant iz avtobusa. Ločil naju je in naju miril. »Punci, punci umirita se. Vanja ti si najdi drugega in njo pusti na miru. Na vsakogar se spravljaš no -.-. pa kaj je z tabo?« Vanja je odšla z razočaranjem in brez besed mene pa je SUPERMAN rešil vsega zla! Jupi ^^ ;D. »Kako pa je ime mojemu superjunaku?« »Živjo sem Jan. Mislim, da sem te že videl nekje...« »Mogoče na avtobusu. (: .« »Ja pa res ti si tista skrivnostna punca. Oh ne razkrinkal sem se. Pa sem že mislil, da te ne bom več srečal. Slaba krinka« »Sem Evelyn in z Vanjo hodive na žalost na isto šolo. Kako pa jo poznaš?« »Kdo pa te prasice ne pozna ;D.«Povabil me je na pijačo, na koncu pa še pijačo plačal. Kakšen kavalir. Mislim, da se bom poročila z tem fantom. Pa takšen cukrček je ;$. Pospremil me je do avtobusne postaje. »Danes sem se imel zelo lepo. Upam, da se še kdaj srečava. Tu imaš mojo telefonsko. Pokiči me kaj in lepo se mej.« »Ja jaz tudi. In pa hvala, da si plačal, lepa gesta. Seveda, da se bova in pa hvala za telefonsko. Ti tudi. Dijo.« Danes pa sem se imela tako lepo kot še nikoli. Pa še tako lep in prijazen je, in tako popoln.
next?
11. december 2011
next
11. december 2011
u31432
u31432
Nikoli še nisem imela sreče v ljubezni. Nisem še pokusila prvih poljubov, toplih objemov in pa tople jakne ali jopice, ki bi mi jo dal on. Pa tako lepo in enostavno je biti zaljubljen. Preostali del dneva se sploh nisem nič učila. Pa kaj, če sem pa imela možgane izključene na off. Samo na Jana sem še lahko mislila in na nikogar drugega. Seveda sem morala vse sporočiti Nini. Brez poročanja pač ne gre. »Hahaha tista ji je dobro usekala nazaj :'D. Tako pa je dobila svoje!« je rekla »ja potem se je še pa nekaj zdirala nad menoj pa je prišel tisti blondinec o katerem sem ti govorila zadnjič. Potem je tudi dobila kar ji gre.« In tako sve se pogovarjali še do onemoglosti. Ko sve končali z pogovorom je bila ura že 5 popoldne 'o'. Postavili sve najini osebni rekord: 2 uri in 10 minut waaah! To pa res ni kar tako ;D samo midve sve sposobni kaj takega.
12. december 2011
u37905
u37905
next!!!!!!!!!!!!!!
12. december 2011
u39401
u39401
nextiiii ;D
12. december 2011
neext!!!
15. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg