Forum
evo ena nova zgodbicaa... ni resnična....komenterite prosm! v zgodbici mi je ime Tanja. Moja najbolša prjatlca pa je Ula. stara sm pa 14 let in moji starši so ful bogati...

1.poglavje
"prispelo je prispelo je!" sem kričala po hiši. "kaj je prispelo?"je moj starejši brat Danny zdolgočaseno vprašal. "prispelo je moje pismo. v njem piše, če sem bila sprejeta na natečaju za igralstvo v Londonu! avdicija je bila pred mesecom dni. se spomniš???"sem ga nervozno vprašala. "aja..tisto..."je s še bolj zdolgočasenim tonom glasu odgovoril brat. "in kaj piše?" me je vprašala mama, ki se je medtem priplazila na hodnik. s tresočimi se rokai sem začela odpirati kuverto. "in?" me vpraša mama. "O MOJ BOG!" zakričim. " V LONDON GREM!!!!!!!!!"
16. maj 2011
next?
16. maj 2011
neeeext!!
16. maj 2011
še 2 nexta...
16. maj 2011
nextiii < 3 < 3 < 3
pa prbri une moje zgodbice
16. maj 2011
bom...
16. maj 2011
bom kr zdej...k mam lih čas...

2.poglavje
v moj roza kovček sem tiščala še zadnjo majico. "tako. opravljeno." sem vzdihnila in kovček zaprla in ga postavila na hodnik še zraven ostalih 2 kovčkov. ko je mama videla koliko prtljage imam je zakričala "aaa! takoj izprazni ostala dva kovčka! saj ne odpotuješ za celo leto! en kovček za teden dni je čisto dovolj." mamo sem nejevojno pogledala in odvlekla kovčka v sobo.
točno ob 12 uri sem že stala pred letališčem in imela karto v roki. na sebi sem imela modro obleko, ki je plapolala v vetru. že sem odšla do stopnic in se še zadnič ozrla "lepo se imej!" so kričali brat oče in mama. no, brat si je sam pri sebi mrmral nekaj podobnega. domačim sem pomahala in vstopila v letalo. napotila sem se v prvi razredin se vsedla na žameten stol poleg okna. zraven mene je prisedla š ena punca moje starosti. oblečena je bila v rumeno oprijeto obleko z globokim dekoltejem. na sebi je imela rumen klobuk, iz njega pa so štrlela peresa. zdela se mi je naduta. "pozdrav!" mi je rekla brezbrižno in mi podala roko. ni se mi zdela vredna pozdravljanja a sem iz vljudnosti seveda mogla. "pozdrav!" se odzdravila. tudi jaz sem ji ponudila roko. imela je dolge umetne nohte, ki so bili rumeni. "odvratno" sem pomisila. "greš tudi ti na igralsko delavnico za 7 dni?" sem jo vprašala. "jap" je potrdila moje sume. tedaj je k nama prispela stevardesa. "bi želele kaj popiti?" naju je vprašala. "jaz bi kokakolo!" sem izstrelila. "jaz bom tudi kokakolo." je rekla naduta račka poleg mene. stevardesa se je že obrnila, ko sem zakričala za njo:" hey! mi lahko podaste še spisek vseh potujočih na letalu, ki so leteli na igralsko delavnico?" sem jo vprašala. naveličano mi je odgovorila:" vsekakor."
16. maj 2011
nextii, nujno...
vedla sm, da bo neki v zvezi z igralstvom... hehe
16. maj 2011
hahaha itk če je to najbolš..
16. maj 2011
ja vem, da je... hehe
16. maj 2011
neeeext!!!!!
16. maj 2011
u28341
u28341
next!!!
16. maj 2011
3.poglavje
"pozor pozor! vse potnike prosim, da se pripravite, saj se bomo kmalu izkrcali." je kričalo po zvočniku. "KAJ?" sem zakričala. zvočnik me je zbudil. bila sem čisto zmatrana, saj mi je bilo zelo neudobno spati na sedežu. "prispeli smo." mi je hladno odgovorila račka. kolena je imela prekrižana, ko je poklicala stevardeso. "vse kar sva pojedle z Tanjo dajte na moj račun!" je rekla vzvišeno. "oh, saj ne bi bilo treba!" sem rekla vljudno in se kislo nasmehnila.
ko sem vstopila iz letala sem se zarežala. "London, here I come"! Bila sem čisto iz sebe, saj sem bila prvič v Londonu. morala sem hoditi s skupinico, ki je bila prijavljena za igralsko delavnico ( med njimi je bila tudi račka- na mojo žalost, drugi pa so bili kar v redu). najbolj sem se spoprijateljila z Vanesso. bila je zelo simpatična. najprej smo si ogledali znamenitosti, potem pa smo se nastanili v hotelu s petimi zvezdicami, saj je bila ta delavnica le za najbogatejše otroke v državi. sledilo je pozno kosilo, potem pa že prva vaja! dobili smo besedila, ki smo se jih morali naučiti na pamet do naslednjega dne. igrala sem simpatočno Cloey, ki je imela stransko vlogo, glavno vlogo pa je dobila neka Jasmin. po končani vaji smo se vrnili v sobe. imela sem svojo sobo, saj sem želela zasebnost, da bi lahko v miru vadila in me nihče ne bi motil pri tem. ravno sem vadila moj del, ko mi je zazvoni telefon. javila sem se. bila je mama. "Tanja..."mama je zvenela resno. "je kaj narobe?"sem vprašala mamo. "jutri se moraš vrniti domov. prišlo je do zapletov...žal mi je...veš, tvoj brat..on je zagrešil hud zločin..."
16. maj 2011
next
16. maj 2011
u45017
u45017
Next^^
17. maj 2011
next
17. maj 2011
nextii
17. maj 2011
neeext
17. maj 2011
u37905
u37905
next!!!!!!
17. maj 2011
4.poglavje (tnx za nexte)
"mami o čem govoriš?" sem jo zmedeno vprašala. mama je odgovorila. "tanja, spakiraj kovčke. tvoj brat je pobral denar s tvojega računa za London. ne moreš ostati, saj ti z očijem ne moreva plačati vsega naenkrat. imava stroške in... tvoj brat je bil izsleden v miamiu. s tvojim denarjem za London dela kar hoče. ne vem kaj ga je prijelo. policija ga še išče, saj še sploh ni polnoleten, pa je kart zbežal od doma. oh..moram nehati. adijo..se vidiva." je še pristavila. bila sem tako šokirana, da mi je slušalka padla iz rok. v očeh so se mi nabrale solze. komaj sem še kaj videla. tedaj je pri vratih pozvonilo. vsa pretresena sem odprla vrata. tam sem zagledala račko. na sebi je imela vroče hlačke ter top majico. v roki je držala kuverto. na njej je pisalo, naj se vsi igralci zberemo pred hotelom, saj nas čaka prvi izziv. še enkrat sem preletela napisano, rački vrnila kuverto in ji zaloputnila vrata pred nosom. sesedla sem se na posteljo. kaj sedaj? london je bil moja prihodnost. sedaj jo je uničil moj brat. pogledala sem se v ogledalo. na ves glas sem zakričala"!NEEE! tega mi ne sme narediti." odločila sem se da ostanem v hotelu in se pretvarjam da ni nič. mi bodo že nekakoo plačali. uredila sem se in že stala pred hotelom. tedaj me za rokav pocuka receptor. "ehem..se opravičujem! ste vi Tanja? z mano morate... prišlo je do zapletov..."
17. maj 2011
nextiii
17. maj 2011
next
17. maj 2011
5.poglavje
komaj sem se zavedla, že sem sedela v prijetnem naslonjaču z jagodnim sokom v roki. "kaj je narobe?" sem vprašala čisto preplašeno. "moramo vam sporočiti, da gre za zanimivo zadevo. po tolikih letih delovanja v hotelu s petimi zvezdicami, se nam česa takega še ni pripetilo." je čebljal receptor. "čutila sem, kako se mi naberajo solze v očeh. "ne me vrečt iz hotela! PROSIM¨!" sem zakričala. receptor me je začudeno pogledal" zakaj bi vas vrgli iz hotela? radi bi vam le povedali, da je prišlo do zapletov z vašo sosedo, ki prebiva nasproti vaše sobe." začudeno sem pogledala receptorja. bila sem totalno zmedena. "torej ni kaj v zvezi z..ehem..denarjem?" sem zaskrbljeno vprašala. "ne, ni. le vaša sostanovalka se je pritožila, da ste ji zaloputnili vrata pred nosom in ji s tem kvarili ugled v tem hotelu." je povedal receptor. "aha...imam sedaj kakšno kazen ali kaj?" sem že malo bolj dobre volje vprašala. "ne, bilo je le opozorilo. nočemo, da se kaj takega kadarkoli kdaj ponovi" je rekel receptor in vstal. dal mi je vedeti, da sva s tem pogovorom zaključila.
spet sem stala pred hotelom. račka me je pošteno ujezila. mislila sem, da me bodo vrgli iz hotela, saj jim sploh ne plačujem mojega bivanja v hotelu.tega še niso ugotovili. na srečo. kmalu je prišla naša učiteljica in nam razdelila učne liste. "razdeljeni boste v skupine. tanja, določila sem te v skupino z jasmin in vaneso. snemale boste pri tisti čokoladnici. naslov vašega filmčka je: želja. chop chop chop! nimamo časa cel dan!" je še rekla. to je bil torej moj prvi izziv. snemale pa bomo v čokoladnici. "superca!" sem vzkliknila in se pognala proti čokoladnici. vanesa in jasmin sta pohiteli za mano. že sem odpirala vrata, ko sem skozi okno zagledala....
18. maj 2011
next??
18. maj 2011
u37905
u37905
next!!!!
18. maj 2011
več nextov...
18. maj 2011
next
18. maj 2011
next
19. maj 2011
neeeeeeeeext
19. maj 2011
6.poglavje
že sem odpirala vrata, ko sem skozi okno zagledala najlepšega fanta, kar sem jih kdaj videla. imel je temne rjave oči kot čokolada. lasje so mu padali na oči. nasmehnil se mi je. skoraj sem omedlela. bil je anglež. lepo nas je pozdravil in nam povedal, da mu je ime john in bo naš režiser. "o ne"sem pomislila. če bo on naš režiser, se ne bom mogla skoncentrirati na igro. "torej! vaša igra govori o tem, da bo ena od vas igrala brezdomko. ta bo šla mimo čokoladnice, a jo bo vonj po čokoladi premamil, zato bo stopila v čokoladnico. spet druga bo igrala prodajalko. ta ji bo ponujala raznovrstne slaščice, a ona se bo odločila samo za eno-za najbolj drago. strašno si jo želi kupiti, a si je ne more, saj je sirota. tretja igralka bo stala ob pultu in opazovala dogodek. ker se ji bo irota zasmilila, ji bo kupila kolaček. tako. to je to."je še zaklučil. "kul!" sem s tresočim glasom dejala. "katera od vas bo sirota?" je vprašal John.!"JAZ!" sem istrelila kot iz topa. želela sem temne kolačke, ki so bili temni kakor njegove oči. jasmin je dobila vlogo prodajalke, vanesa pa vlogo prijazne ženičke. takoj za razdelitvijo vlog smo šli pod masko. dali so me v razcapane obleke. morala sem biti čisto brez make upa, da so se videle moje proseče oči. zgledala sem prav super!
takoj zatem smo začeli s snemanjem. na našo srečo se je ululo, da je zgledalo vse samo še bolj dramatično. začeli smo snemati prvi prizor. stala sem pred čokoladnico in zrla v kolačke. po licih so mi polzele dežne kaplje. ustavila sem se pred izložbo. v odsevu stekla sem videla johna. približevala se mu je neznana oseba, ki je imela v roki pištolo...
19. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg