Forum"poberi se!" sem spet zaslišala glas trenerja in ga ubogala in spet zlezla nazaj na Jill-konja.
"zmogla boš..." sm ji šepetali in spet sva se pognali in tih pred skokom se je ustavila in jaz, neroda sem ponovno pristala na tleh.
"ponovi!" sem zaslišala strog glas trenerke in začela sem ugovarjati "ne zmore!! ne vidiš?!" sem se zadrla in Jill že peljala proti hlevu. "seveda zmore!" "ne!!! 14-krat je poskusila pa ni zmogla!" sm se zadrla in jill je bila kmalu u svojem prostorčku(nevem kk se reče ).


čez slabih pet minut sem že tekla proti dvorani. "mai oprosti da zamu..-" prekine me"zamujaš." hitro stečem do garderobe in se preoblečem v trenerko ter se poženem do telovadnice.


pridružim se ostalim pri teku in zaslišim Maiev glas "Ever tri kroge šprintov!" pokimam in začnem šprintat. v mislih štejem kroge in ko končno končam stečem do ostalih ki se že ogrevajo in ko jim končno začnem slediti spet zaslišim maiev glas "ever še 1o krogov...." prekine ga rayn "pa sej je dost preteklaa!" nasmehnem se mu in mai se spet posveti svojemu prenosniku.
"pridite bliže" reče mai in mi se posedemo bližje njega. "če hočemo na tekmovanje mormo nardit koreografijo za določen komad..." "ker?" ga kt ponavad usi prekinemo "turn up the music." "a maš že kej sestavlenga?" upraša Leonna in mai je prikimal. začeli smo. u slabi uri smo se naučili korakov in zgledalo je tako.
(kr neki sm poiskala )

pogledala sm na uro "shit! ei jst morm it!" sm se zadrla in stekla u garderobo in use cunje zmetala u torbo. ni blo časa da bi se preoblekla sm preobula sm se u moje bulerje in stekla proti autobusni. avtobus mi je DOBESEDNO pred nosom odpeljal. "shit!" sm rekla in iskala rešitev. mama me ne more prist iskat....kr NEVE da hodm na ure plesa... in zdej ko me bo pršla iskat u jahaški klub mene nebo tam!
ampak...zakaj mi ne dovoli da plešem? saj sta tudi moja stara starša plesala! in nakoncu zaradi tega umrla...ne, nimam pojma kako jima je usepelo umreti zaradi plesa...iskala sm rešitev da pravočasno pridem do kluba....


(ever)
.
.
.
.
.
1.next?
2.kaj se bo zgodil?
3. rada vas mam :*


(klikn)
16. februar 2013to je ever...sorry napačn link sm koperala...
16. februar 2013
u84058
u84058
next
prostorčku se reče boks
16. februar 2013
hahaha okej
16. februar 2013
u122679
u122679
neeeeeeeeeeeeext
16. februar 2013
neeeext
16. februar 2013
neeeeeeeext
16. februar 2013
u64926
u64926
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. februar 2013
IAN.
lih ko se je film pričel mi zazvoni ta jebeni telefon. "kaj je?" rečem jezno in ko slišim everin glas "mi nardiš uslugo?" sem takoj spet dobre volje.
"ja povej." "a me prooosm prideš iskat na busno? zamudila sm bus..." prekinu sm jo "že hitim!" in prekinil.
pognal sem se iz stanovanja in ga zaklenil ter stekel do avta, užgal in zdrvel po cesti do avtobusne.
"wow! si pa hitr" se je zasmejala in ustopila "smer....? kam?" sem jo uprašal ko se je pripela in odgovorila je "vn iz mesta...zej nj bi bla u klubu in pač...pa sej itak veš da mama neve za plesne..." pokimal sem in jo ponovno uprašal "kam torej?" čakal sem na odgovor....
nextam?~sorry kr je kratko sm se mi trenutn neč ne lup ;D
16. februar 2013
next
16. februar 2013
IAN
"me peleš domu da se preoblečem? pol te pelem pa na pijačo." reče in jaz pokimam ter speljem.
ko jo pripeljem do doma on iztopi in steče po stopnicah do uhodnih vrat, ter ustopi.
čez dobrih 5 minut se spet prikaže pri vhodnih uratih in steče po stopnicah do avta ter ustopi. "kam?" uprašam ko se pripasa ona. "nevem. izber eno kavarno" reče in jaz pokimam in speljem. celo pot se pogovarjava in smejiva...
EVER
ko sva se pripeljala do parkirišča sva iztopila iz avta in ian je spregovoril "pridi" pokimala sem in mu sledila do klopce. sonce je zahajalo in razgled na jezero zraven bara je bil čudovid oz. prečudovit!
"wow..." rečem bol zase kod ne, a ian me je slišal "lepo kajne?" "ja" sm odgovorila in zrla u zahajajoče sonce.
nisem opazila da je ian izginil, dokler se ni vrnil in mi ponudil pločevinko red bulla
naredila sem požirek in še vedno zasanjano gledala sonce, ki je zahajalo.
zaslišala sem smeh "kaj je?" sm zmedeno uprašal "ahh. nič. že pol ure strmiš u to prekleto sonce!" se zasmeji ian in jaz mu odvrnem "ti pa že celo življenje prekleto preklinjaš." "gdo se oglaša..." je še dodal in napadel naju je smeh. z ianom se poznava že od otroštva, saj sva bila soseda.
med smehom naju zmoti zvonenje mojega telefona "ja?" "ever!! takoj se mi nariši domou!!" je mamin hristeričen zacviliv po zbočniku telefona "ne znam risat!" sm odvrnila in prekinila.
"ever...." "domov moram..." sm ga prekinila a kamlu dodala "kaj?" pogledal je stran "ian?" sm ponovno uprašala a on je le pokimal proti avtu.
ko se posedeva in ko avto spelje spregovorim "ian?" "ha?" zamišljeno doda. "kaj je narobe?" uprašam in se potopim u njegove oči. "nič. zakaj?" doda in zamišljeno gleda na cesto "IAN PAZI!!!" moj glas čez čas prereže tišino in stem se izogneva nesreči "ian! kaj ti je?!" se napol zaderem nanj.
IAN
malo je mankalo in bi šla na potovanje na drugo stran. u kraj kjer ni izhoda...
"ian!! ustavi!!" je spet rekla in ubogal sem jo. "kaj je narobe?" "nič!" sm resno rekel in gledal predse. "ian... nekaj je! vedno..." NIČ NI NAROBE ZABOGA!" se zaderemnanjo in kmalu obžalujem. "vedno si mi zaupal..." začne "še vedno ti!" odvrnem "ne zgleda tako." doda in pogleda stran "tega...ti pač nemorem..." rečem in ko se najine oči srečajo pogledam stran....
next?
16. februar 2013
neext
16. februar 2013
next
16. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg