next
17. oktober 2015

Lucy's P.O.V.
-Približno 2 meseca, po Micaelovi 'francoski' večerji. Predzadnji teden šole, zadnji dan pred konferenco. -
Od prvega nastopa, od zdaj uradno tako imenovanih '5 Seconds Of Summer' so se pestri dnevi konca šole, prelevili v najbolj bedne dneve mojega življenja. No skoraj.
Mislim, 2 mesca smo skupaj tičali skoraj ves dan in vsake vaje, ki so jih imeli, in potem pride ta še zadnji butast izpit, zato...ja zato je to še en beden dan, saj se že cel teden le učim.
In zaradi različnih predmetov, ki jih obiskujemo imamo pač tudi različne datume zaključnih izpitov. In ostal mi je oz. nam je le še ta, ki ga pišem danes popoldne, in zato sem morala ostati doma. In prav tako tudi Nia, Michael in Luke.
Todd, Roxy, Calum in Ashton so odšli surfat, saj so valovi naravnost čudoviti, jaz pa sem ostala tu, za zvezki in živčno cimro. Ker imajo že zaključene oceno so pač šli. Brez nas. Kar je bedno.
-po testu-
»In kako je šlo?« sem vprašala Nio, saj sva skupaj stopili iz predavalnice.
»Emm, jaaa. Mislim da bom naredila... ampak tako.. komaj.«
»Ja? Nebi se ravno rada hvalila, ampak zdi se mi, da bo kar dobro.« sem rekla, saj se mi je od dobrega občutka kar smejalo.
»Piflar.« je zamomljala, jaz pa sem jo butnila v ramo... očitno malo premočno, saj sem udarec hitro dobila vrnjen.
Spet so se odprla vrata in skoznje je stopil Michael.
»Hej, ti idiot! Kako je šlo?« ga je veselo vprašala Nia, saj sva se z njim za ta testu učili še najmanj 3 tedne poleg.
»Noooo... zdelo se mi je da znam, ampak no, nisem več povsem prepričan.« je malo živčno odgovoril, in si začel z roko kuštrati lase. Nia se je z roko mahnila po čelu in zamomljala, da je za nič zapravila polovico svojega življenja, jaz pa sem se le zasmejala.
Zdaj je ven prišel Luke in še en sošolec. Bil je Dan, ja, ta Dan, ki se mi je na začetku zdel prekleto luštkan. No saj je še vedno bil, ampak nihče ne premaga Luka. In odkar poznam njega, se mi vsi fantje zdijo smešno majhni. In brez okusa za glasbo.
Pomignili smo jima, da sta nas opazila in se napotila proti nam. V tem mi je zazvonil telefon, in na zaslonu se je pokazala neka čudna neznana številka.
»Hej, veš čigava številka je to?« sem vprašala Nio.
»Emm, mislim da je to neka državna številka, vsaj začne se tako.« je malce v dvomu odgovorila.
»O presneto, pa ne da bom spet morala plačati, in to le zaradi tistih 20 km/h preveč, saj sem zamujala v šolo.« sem naveličano rekla. Nia se je zahahljala, potem pa sem vstala in dvignila telefon.
»Halo?« sem negotovo vprašala, in naredila nekaj korakov stran od ostalih, da bi imela tišino.
»Gospodična Hewitt? Nekaj vam moramo sporočiti.« je rekel moški glas na drugi strani.
»Ja? Sem spet prehitro vozila kaj ne?« sem skoraj obupano rekla.
»No, pravzaprav kličemo zaradi vašega brata Todda...« me je prekinil, ko sem mislila še nekaj dodati.
»Oh, Todd ni moj brat, le enak priimek imava. Je on vozil prehitro, ker če je ga bom...« sem še vedno povsem prepričana v to da me kličejo zaradi prehitre vožnje nadaljevala. K sreči me je vstavil preden sem začela preklinjati javnemu uslužbencu, česar sem se zavedala še le čez nekaj sekund.
»No, to ni potrjeno, ampak nek pijanec... trčil je vanje.«napravil je kratek premor.
»Punca je v kritičnem stanju, fant na zadnjih sedežih in sovoznik pa le z nekaj lažjimi poškodbami...« spet se je vstavil, in malo se mi je oddahnilo, da so ostali tr... čakaj! Ostali TRIJE?!?! Kaj pa Todd!? Todd je vozil!
Misli so mi začele bežati sem in tja in nisem ravno vedela kaj naj rečem. Kaj naj storim. Kaj naj si sploh mislim; a je moški nadaljeval.
»No, voznik, ki smo ga indetificirali kot Todda Hewitta... fant je zaradi trčenja utrpel hude poškodbe...« NE NE NE! Ne more biti mrtev?!? Preprosto ne more.
»V komi je...« je še rekel, in vse kar sem še imela v mislih je bil Todd. Zavrtelo se mi je in začutila sem ostro bolečino, ko sem z glavo udarila ob tla.

Heeey! končno niste čakali en mesec na nov next hahaha
Upam, da vam je ZANIMIVO in da radi berete!
UŽIVAJTE!
21. oktober 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
21. oktober 2015
next
21. oktober 2015
Next
22. oktober 2015
next
23. oktober 2015
neeeeext+nova bralka <3
23. oktober 2015
u168017
u168017
next
23. oktober 2015
Neeeeeeext
23. oktober 2015


Nia's P.O.V.

Medtem, ko je Michael pomagal Lucy, sem ji jaz vzela telefon, da sem izvedela za kaj se gre. Poklicala sem še Luka, ki naju je že čakal zunaj v avtu, ko sva midva z ogromno težav s sabo privlekla Lucy. Počasi sva jo poskusila zbuditi, a je nikakor nisva mogla.
»Ironično, kaj?« se žalostno posmehnem.
»Kaj?« je vprašal Luke.
»Gremo v bolnico, da bi izvedeli kaj je s prijatelji, medtem ko sami s sabo peljemo tja ponesrečenko.« se pojasnila, potem pa smo se vsi v skrbeh v tišini odpeljali do bolnišnice.
V bolnici smo Lucy nemudoma predali na urgenco, saj skoraj nismo imeli druge izbire. Michela do zdaj še nikoli nisem videla jokati, Luke pa je živčno hodil gor in dol po čakalnici v očeh pa so se mu lesketale solze. Tudi mene sili na jok in sem blazno živčna, ampak se to trudim prikriti, da ne bi še poslabšala situacije.
V čakalnico je čez nekaj ur končno stopil zdravnik, ki je deloval zelo izmučeno. Vedela sem, da je za nas še preden bi kaj rekel. Skočila sem pokonci in hitro stopila k njemu.
»Ste vi prijatelji od Caluma Hooda, Ashtona Irwina, Lucy in Todda Hewita ter Roxy Irwin?«
»Da.«
»Kje so družinski člani? Oprostite, ampak vam ne morem predati informacij. Kje je dekle s katero sem govoril po telefonu, sestra gospoda Hewitta?«
»Očitno ne v tem mestu ali državi, To dekle pa prav tako ravnokar leži nekje v tej prekleti zgradbi!« Zajel je sapo, da bi še nekaj rekel, ampak sem ga takoj jezno utišala. »Samo povejte nam kako so, prekleto in nehajte komplicirati. Kako bi se vi počutili, če bi se vam zgodilo kaj takega in ne bi vedeli kaj se dogaja z vašimi prijatelji?«
Zavzdihnil je in pobrskal po listih. »Lucy je samo v psihičnem šoku in jo bomo še danes odpustili.« Luke si je vidno oddahnil, ampak ga je takoj doletela realnost, da za 4 ljudi še ne ve, če so živi ali ne. »Calum jo je po čudežu odnesel le z nekaj modricami, Ashton ima polomljenih nekaj reber in levo nogo, zato bosta že danes lahko odšla. Roxy ima ogromno poškodb in potrebuje še nekaj operacij in bo verjetno tukaj ostala še en teden. S Toddom pa ni ravno najbolje.« Zamrl mu je glas.
»Kaj je s z njim?« je zaskrbljeno vprašal Mikey ter posmrkal.
»Utrpel je poškodbe možganov in nekaj hujših krvavitev, ter zlomov... v komi je. Ne vemo kdaj se bo zbudil. Žal mi je. Lahko pa ste srečni, da so vsaj vsi živi.« S tem je odšel, mi pa smo se skoraj složno se pretreseno usedli na stole.
»Ashton!« sem vzkliknila. Skočila sem iz stola, že več kot 24 ur nisem mogla spati, ker sem samo čakala nanj, da se končno prikaže in, da vidim na lastne oči, da je z njim kolikor toliko v redu. Stekla sem k njemu, skoraj sem ga že močno objela, ampak sem se spomnila, da ima polomljena rebra in da to ne bi bila ravno najboljša ideja. Previdno sem ga objela ter ga poljubila. Presenečeno me je pogledal in rahlo stisnil k sebi »Še veš ne kako me je skrbelo. Samo, da si živ.«
………………………………………………………………………………………………………..
Lucy ni ravno najbolje prenesla novice o Toddu, druge je še nekako, njegove pa ni mogla. Čeprav jo je slišala že drugič, jo je šele zdaj popolnoma zadela teža tega. Prej je preden bi lahko dojela padla v nezavest, zdaj pa je bila stvar malo hujša. Začela se je histerično dreti, jokati in metala je stvari v steno. Na koncu se je spotaknila ob stol, padla, se zvila v klobčič in jokala. Kar tam sredi vsega. Komaj smo jo pomirili. Vse se je poslabšalo. Z Michaelom poskušava ostale nasmejati, čeprav tudi nama ni najlažje.
Roxy se je med operacijo stanje poslabšalo in jo bodo odpustili šele čez tri dni. Calum je ves čas v bolnici. Luke ves svoj čas nameni temu, da Lucy spravlja v rahlo boljšo voljo in jo vozi v bolnico.
Stvari zaradi neprestane napetosti hitro minevajo in tako že tri tedne bolj kot ne stanujemo pri Lucy. Calum je Roxyjin služabnik in ji skoraj nič ne pusti delati, ker ga je na smrt strah, da se ji bo spet kaj zgodilo, čeprav je že precej okrevala in lahka opravila lahko opravlja sama. Vedno ko naredi nekaj namesto nje skoraj zavije z očmi, mi pa se vedno na kratko zasmejemo... In približno tako je ves čas.
Po treh tednih, od najinega prvega poljuba z Ashom jih je bilo še, kar nekaj. Ni ravno idealni čas za novo razmerje, zato to prikrivava pred drugimi, saj se mi zdi skoraj 'neprimerno'.
Danes sem se ponovno zelo zgodaj zbudila, ker nisem mogla spati. Odpravila sem se v kuhinjo, ker se mi je zdelo čudno, da ni vonja po kavi. Lucy skoraj nič ne spi in ves čas jo tlačijo more, to je tudi razlog, da sem pričakovala kavo kot vsako jutro. Luka čedalje bolj skrbi zanjo in vsak dan je bolj izčrpan.
Na mizi me je čakalo sporočilo, ki je specifično namenjeno meni. Odprla sem ga. Takoj sem prepoznala njeno pisavo.
'Hej Nia! Upam, da nisi jezna name, ker sem odšla brez slova. To sem sem naredila zase, ker ne morem biti več tam in vi mi ne bi pustili. Šla sem s Toddovimi starši, da si vsaj malo zbistrim misli. Kmalu pridem nazaj. Lucy xo'

Upam da vam je ušeč nadalvajne komentirejte kak se vam zdi prosm pa kritizirejte karkol sn prosm ne sm next napisat
oh btw HAPPY CREEPY HALLOWEEN
31. oktober 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!! in kaj naj rečem 1 november ali 31 oktober?
01. november 2015
this shit is gettin hella depressive but i like it creppy halloween back at ya even if it's over
01. november 2015
Neeeeeext
03. november 2015
OH ŠIT TOK DOUG ME NI BLO NA IGRAH JEZUS USE SEM ZA NAZAJ PREBRALA NEXT!!!
03. november 2015
u168017
u168017
next
05. november 2015

Lucy's P.O.V.
Ob 7 zvečer imam let, s Toddovo družino, ki ga je zaradi odpovedanih letov lahko prišla obiskat šele ta teden. In zdaj grem po 6 dneh od kar so tu z njimi zdaj nazaj v London. Tam bom teden dni, ali dva, da se spočijem in malo razmislim kako bodo stvari šle od zdaj naprej, in kaj če se Todd ne zbudi... Mislim, da sem se odločila prav.
»Greš ljubica?« mi je prijazno rekla Gaby, Toddova mami. Vedno je bila prijazna, in prav presenečala me je, kako lahko ohranja ta dobrovoljen obraz, ko pa vem da ji ni lahko.
»Ja, seveda.« sem hitro odvrnila, ko me je predramila iz zamišljenosti. Vzela sem torbo, in skupaj smo se vkrcali na letalo.
Premišljevala sem o tem ali sem se odločila prav, da sem jim pustila le listek s sporočilom, ampak tako se mi je zdelo najlažje. Roxy in Nii sem pred odhodom v kuhinjo postavila sporočilo. Luka in ostalih fantov ni bilo doma, zato sem list prilepila na Lukovo oz. mojo omaro v sobi, kjer je pravzaprav bival zadnje 3 tedne. Prepričala sem ga, da naj gre na koncert, ki ga je čakal že pol leta, pa tudi.. da sem zdaj lažje odšla.
Zadnje čase tako ali tako le še jočem, in ves čas premišljujem. Nimam več apetita, in nikogar nočem videti, niti prijateljev ne... nevem točno zakaj ampak, nekako jih včasih težko gledam, z njihovimi srečnimi življenji, ali pa se mi zdi, da me nihče ne razume in mi ne more pomagat. In Luke.. Luke mi skuša pomagati kolikor le more, in vidim da ga tako skrbi zame, ker ne ve kako bi mi še lahko pomagal...
Let bo dolg, zato sem poskušala zaspati, no ali pa so za to poskrbele uspavalne tabletke.

Nia's P.O.V.
"Oh Lucy, kaj si storila?" sem sama sebi zašepetala, saj sem vedela da Luke novice ne bo tako dobro prenesel. In kolikor ga poznam, bo verjetno znorel, potem pa do konca tedna ne bo vedel kaj bi sam s sabo...
Stekal sem po telefona in poklicala Roxy, ki je po koncertu ostala pri Calu. Sama sem ostala doma, da bi "pazila" na Lucy, a mi je očitno spodletelo. Roxy je utrujeno dvignila skušalko, in nekaj zamrmrala.
"Rox! Lucy je odšla!" sej se ji napol zadrla. šele tedaj, se je popolnoma zbudila, in v njenem glasu ni bilo več sledu o tem da bi še pred minuto spala.
"Kaj!? Kako to misliš "odšla?" je v nejeveri vprašala.
Šele tedaj sem se zavedla, da v dnevni sobi spi Luke, ki Lucy ponoči ni hotel buditi, in prej ko se bo zbudil slabše bo, za to sem se premaknila na hodnik, in zaprla vrata.
"Odšla je Rox! S Toddovo družino je odšla v Anglijo." Pustila nam je sporočila, a mislim..."
"Ampak... O moj bog! Ampak kaj bomo sedaj? Je napisala kdaj pride nazaj? Sploh pride nazaj!?" je panično začela, sama pa nisem našla besed, da bi jo pomirila. Nekaj časa se je slišalo le najino dihanje, potem pa sem zaslišala, da so se za mano odprla vrata. Luke.
"Roxy, emmm.. Luke se je zbudil, moram it." sem se hitro poslovila, in zajela me je živčnost.
"Hej!" me je nasmejan pozdravil, in šele tedaj sem se spomnila, da se mu niti sanja ne, da je Lucy odšla. Z pogledala sem ga z nekakšnim presenečeno ogorčenim, in mu poskušala karkoli reči, a se mi je glas zataknil.
"Nia? Je vse uredu? Se je Lucy že zbudia?" je je zdaj tudi on malo čudno pogledal.
"Emm... Luke? nekaj ti moram pojasniti.." sem z hripavim glasom začela. Prijela sem ga za roko in ga napol odvlekla do Lucyjine sobe. Ta je presenečeno obstal, saj je videl da je ni v postelji.
"Luke.. Lucy je odšla nazaj v Anglijo." sem mu povedala, potem pa hitro odšla, saj nisem vedela kako bi mu lahko pomgala... Vedela sem še da je stopil do omre, na kateri je bil nalepljen list, ki sem sklepala, da je bil namenjen njemu. Luke se je sesedel na posteljo, in če sem slišala prav, rahlo zaihtel. 'Moram poklicati Ashtona', sem pomislila.

HEEEJ! Upam da vam je všeč in zanimivo!
SE OPRAVIČUJEM, da ne objavljam tako pogosto,a imam zaradi šole precejšne časovne omejitve.
SarahHemmings hahah DOBRODOŠLA NAZAJ!
18. november 2015
next
18. november 2015
Zart tebe ne delam naloge
Next
18. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeext!!!!!
19. november 2015
Neeeeeeeeeeext
19. november 2015
neeeeeeext
19. november 2015
hej vsi! okej, najpej, upam da vam je zgodba še vedno zanimiva, no vaj vam, ki hvala bogu še vedno vztrajate!
kje naj začnem... no toliko dela imam s šolo, potem kam grem čez vikend in me ni doma in nakoncu sem bila ta teden še na potovanju, tsko da ja.. časa hitro zmanka, vačsih pa nimam ideja li pa pozabim, zato se vam res opravičujem ker ne objavljam pogosteje
PROSIM, berite še naprej in NEXT bo kmalu!
in p ares bi bila vesela za kakđno kritiko sem in tja, kadar objavim nov next, saj tako lahko lažje pišem!
09. december 2015
u168017
u168017
next
09. december 2015
u143259
u143259
Neeeeext
Omg kok je to dobra zgodba ti res fuuuuul dobr pišeš
27. december 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg