Next zlo mi je usec. Sn probej tak pisat d bo po odstavkih je lozij za brat
31. julij 2015

Nia's P.O.V.

Z veliko težavo sem se privlekla do knjižnice, kjer me čaka Ashton, zaradi trapaste matematike. Z mano je bil Michael. On je razlog, da sem se sploh privlekla do tukaj, ker drugače me ne bi bilo. Ker nisem želela vstopiti, je Michael odprl vrata in me potisnil notri. »Saj boš zmogla.« je rekel, se spodbudno nasmehnil in hitro zaprl vrata, preden bi lahko šla nazaj.
Takoj, ko sem dvignila pogled, sem za eno izmed miz zagledala Ashtona, ki je poslušal glasbo preko slušalk in s prsti udarjal po mizi v ritmu, kot da bi bobnal. Ker sem imela dovolj svoje negotovosti, sem zavila z očmi in s hitrimi koraki šla do mize z mislijo: 'prej prideš, prej končaš s tem sranjem.'
Zdrsnila sem na stol nasproti njegovega in na mizo dala svoje učbenike za matematiko. Ashton je dvignil pogled in dih me debelo pogledal. »Ti! Kaj počneš tukaj? Kako si sploh drzneš priti pred mene? Tukaj sem, ker mora priti neka punca, ki me bo učila matematiko, ampak zamuja in ta punca nisi ti, ker mi ne deluješ oseba, ki naj bi ji šola šla, sploh pa ne matematika.«
Naveličano sem ga gledala ter zavzdihnila. »Verjemi mi, da me ne bi bilo tukaj, če ne bi bila pod prisilo. Opravljam družbeno-koristno delo, ker sem se pretepala v šoli. Moja kazen pa je, da te moram 27 ur učiti matematiko in ne boš verjel, ampak sem na vseh testih med boljšimi pri matematiki, tako da bodi raje tiho in odpri svoje učbenike in zvezke.«
»Ampak ne-«
Ostro sem ga prekinila. »Prej kot bova začela, prej bova rešena en drugega.«
»Ne grem se tega.« je trmasto rekel.
»Nisem jaz kriva, da sem dobila tako kazen. Se lahko prosim pretvarjava, da nisva skregana samo za čas skupnega učenja? Prosim.«
Grdo me je pogledal in odprl zvezke.

-čez štirinajst dni-
Lucy me je povabila na surfanje z vso 'našo družbo' in ko sem se usedla v avto sem bila presenečena, da so pravzaprav bili vsi tam, še posebej pa za Caluma. Kasneje sem jo vprašala; kaj približno ji ni jasno, da nas je vse povabila, in povedala mi je, da je hotela da se spet začnemo družit, kar bo ob polni zaposlitvi lažje, saj ne bomo mogli mislit na zamere. Nisem bila ovsem prepričana kako je tako zelo verjela v vse skupaj, vendar sem si rekla, da se bom potrudila, da bo dan čim boljši.
Končno se bom naučila kako se surfa. Verjetno se vsi čudite kako to, da ne znam surfati pa sem iz Avstralije. Naj vam povem, da me je nekako vedno zanimal tajski boks, ki sem ga zelo dolgo časa trenirala in je bil en redkih športov pri katerem se nisem popolnoma pobila in mi je šel precej dobro. Pa še vsi bratje surfajo in sem jih raje pustila, ker samo takrat imam mir, ko surfajo.
Ko je Lucy zvečer kočno končala z mučenjem, sem se izmučena ulegla, a moj mir ni trajal dolgo, ker je kmalu še nekdo prišel v šotor. Ni se mi ljubilo odpreti oči in sem čakala, da bo oseba začela govoriti.
»Mislim, da bi se morala pogovoriti.«
Globoko sem vdihnila in odprla oči. »Prosim, če odideš, ker se nimam volje kregati s tabo, sploh pa ne zdajle.«
»Rad bi ti samo povedal, da mi je-«
»Odidi.« Pokazala sem proti vratom, a se ni premaknil. »Prav, grem pa jaz.« Z naporom sem se dvignila, odpela zadrgo ter se skobacala iz šotora. S hitro hojo sem šla proti plaži, ampak sem lahko slišala njegove korake kako mi sledi.
»Bi me prosim poslušala?«
»Ne.« sem odločno rekla ter poskusila pospešiti hojo, a mi ni uspelo, ker sem bila preveč utrujena. Rahlo je stekel, da je prišel pred mene, me prijel za ramena ter me ustavil.
»Pa me boš!« je rekel in me smrtno resno gledal.

No, tuki je sicer dogodek, ki se je zgodil še preden so šli na surf tip, ampak upam de še veste kam ga vključit
Upam, da vam je všeč, in kot ponavadi, komentirajte kaj vam je všeč in kaj vam ni
V nedeljo bo mogče malo daljši next, če se strinjate? Ker grem pol na morje Uživaje še naprej!
01. avgust 2015
*O*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext*O*
01. avgust 2015
u168017
u168017
neeeeeext!
01. avgust 2015
OMG OMG OMG OMG NEXT NEXT NEXT!!!!!!!!! <3 jaaaaa ti čim daljšegaaa prosim!!!!!! <3
01. avgust 2015
Neeext
02. avgust 2015
Neeeeeeeeext
02. avgust 2015

Lucy's P.O.V.
Kmalu smo prispeli do obale, in se vsi neučakani preoblekli v neoprene (nekateri so to počeli prvič, zato so imeli nemalo dela), vzeli deske in se odpravili proti obali. Do tja je vodila ozka pot, a obala je bila tako..tako lepa! Majceni kamenčki vseh barv, in morje tako čisto in ta modra barva! Najbrž je k vsemu temu pripomogla tudi družba, a vseeno.
"No kaj, boš začela z učenjem, ali boš še nadaljne pol ure strmela v morje?" me je prijateljsko butnil v ramo Todd.
"Spominja me na dan, ko sva se spoznala in ko sva tisto leto odšla v Francijo" Sem mu odgovorila z zamišljenim glasom, a nasmehom na obrazu.
"Ja? Če se malo umirim, in prikličem spomine na dan, tudi mene." Se je postavil poleg mene, in me objel čez ramo. Res sem bila vesela da ga imam. Naslonila sem glavo na njegovo ramo in globoko vdihnila. In res sem vesela, da sva skupaj prišla sem, v Avstralijo. Tako sva stala tam kake pol minute in le uživala v poslušanju valov in družbi drug drugega.
Mogoče je izgledalo malo čudno, saj so naju drugi čakali, no ali pa so se še vedno ukvarjali z neoprenom. A po dolgem času sem potrebovala nekaj trenutkov zase, da končno v celoti dojamem da sem res tukaj.
"No prav družba, ste pripravljeni na najboljši dan vašega življenja? Haha ok, hecam se. Najbrž bo to dan ko se boste poročili, ali pa se vam bo rodila hče... Ja, amm bom raje nehala. Le upam da bo eden izmed boljših."
"Ja ja, seveda. Zdaj bi pa res lahko začeli!" Je zavpila Nia, in kar oddirjala do vode.
"Noo, kaj še čakate? Da bo voda prišla do vas? Gremo, gremo!" Sem zavpila, prijela desko z dugo roko pa Luka, ki se je počasi plazil proti vodi, in stekla tudi sama. V Trenutku ko sem ga potegnila za sabo je bil malo presenečen, a se je kmalu začel le trapasto režati.
Ko sva pritekla do vode sva preskočila prvi val, potem pa skupaj padla v vodo. Ko sem se dvignila, sem videla da so tudi ostali že veselo prekopicavajo čez valove. Nia se je že trudila vsaj prilezti na desko, Todd se ji je režal kot ubrisan, in Roxy.. jaa, nevem kaj je počela ona.
"No koga boš učil ti? " sem ga veselo vprašala Luka, on pa me je presenečeno pogledal.
"Učil?"
"Ja, surfat. Saj znaš surfat, no vsaj zgledaš mi tako." sem ga zdaj tudi jaz malo presenečeno pogledala. Mislim, res mi je izgledal kot nekdo, ki je večino svojih najstniških let preživel s kitaro in desko.
"Ja, marsi kdo mu to reče, ampak naj te sprijaznim z žalostno novico. Luke, nima pojma o surfanju." je rekel Ashton, ki sploh nevem kdaj je pristopil zraven mene.
"Kaaj?! Resno?" je zdaj zavpila še Nia. Ti ljudje me strašijo, od kdaj je ona tukaj?
"Kaj? Mislim, da bi bilo najbolje, da se sprijaznite z dejstvom, ki ga je ravnokar povedal Ash.".
"Aha, no torej ne znaš surfat. Nekako dojemam. Ja, počaaasi..." je ugotavljala Nia, ki se je ravno tako kot jaz še vedno malo čudila temu dejstvu.
"Jup, Luke ne zna surfat. Štekam. Hej, vsi On ne zna surfat haha!" se je začela dreti Nia, kot bi pokadila malo trave, mi pa smo le bruhnili v smeh.
Tako smo preživeli dan, z učenjem tehnik vstajanja in pa lovljenjem ravnotežja. Vse smo bili srečni. Tudi Nia in Ashton sta se pobotala, no vsaj tako grdo se nista več gledala. Pravzaprav sta se zaradi njegove matematike in Niine kazni morala. Jaz sem se malo več ukvarjala z učenjem drugih, medtem ko se je Todd odločil da takih valov ne bo izpustil, in me za pol dneva pustil samo s temi "nesposobneži". Nisem mu zamerila, saj sam ni mogel iti z mano ko sem nazadnje šla, surfanje pa je naravnost oboževal.
Ko smo zdaj, vsi izmučeni sedeli na plaži in sproščeno klepetali, bi res lahko rekel, da je bilo popolno.
»V resnici sploh niso tako nesposobni, kot bi človek mislil.« sem Toddu namenoma rekla tako naglas, da so lahko vsi slišali. S Toddom sva se smejala, drugi pa so nama namenjali sarkastično jezne poglede.
»Družba, jaz sem IZMUČENA, zato vas počasi zapuščam. Še kdaj bomo lahko ponovili kaj takega, saj ste kar vredu učenci!« sem kmalu za tem dejala, saj so se mi oči dobesedno zapirale.

Nia's P.O.V.
Grdo sem ga pogledala, ampak sem svoj pogled takoj usmerila v tla. »Če mi moraš kaj povedati, imaš zdaj priložnost, ker jaz očitno nimam druge izbire kot da te poslušam.« Z nogo sem začela rahlo nervozno brcati po tleh in samo čakala, da bo končno kaj izustil. »No?«
»Prosim, če me gledaš, ko govorim s tabo, ker drugače se počutim kot, da se pogovarjam sam s sabo.«
»Pa te ne bom.«
»V redu…saj ni pomembno…pred nekaj dnevi sem govoril z Roxy in povedala mi je vse o vama. Ne morem verjeti, da si se postavila za njo! In to ti! Si se za to pretepala?«
»Nisem imela veliko izbire. Ne maram nasilja nad drugimi in se zato postavim za nemočne.«
»Nisem vedel, da se znaš tako dobro pretepati. Povedala mi je, da je en od fantov, ki se je spravljal na njo, njen sošolec in da si ga takrat udarila v nos. In s tem udarcem si mu zlomila nos. Se te moram bati?«
»Ups.« sem rekla in se nedolžno nasmehnila. Postalo mi je že skoraj malo neprijetno, saj nisem vedela ali bi na to morala biti ponosna.
»Presenetila si me s tem, kar si naredila. Spomnim se, da si še nedolgo nazaj bila zelo nesramna do nje in da se tvoji prijatelji niso ravno najbolje razumeli z njo, zdaj pa ste vsi prijatelji. Zakaj ste sploh bili taki do nje? In kaj vas je zdaj pripeljalo v to?«
»Nisem njena prijateljica... Michael je itak prijatelj z vsemi, še s tabo je. Calumu pa je Roxy že od začetka všeč, le izbral si je malo bolj čudno pot izkazovanja tega. Zdaj pa ji je končno vse povedal in se odločil, da jo povabi ven. Jaz pa je na začetku nisem prenesla, zaradi njene sramežljivosti. Ne prenesem takih ljudi. Zdaj pa se trudim biti prijazna z njo, ali pa preprosto ignoriram in nisem nesramna do nje, da ne užalim že tako uničenih čustev.«
»Zakaj jih ne preneseš? Kaj je narobe s takimi ljudmi? In zakaj vraga si vsakič nesramna?«
»Saj nisem vsakič.«
»Odgovori prosim.«
»Če boš komu povedal, te prebutam.«

Roxy's P.O.V.

Mislim, da do moja predvidevanja o Lukovem čudnem obnašanju potrjena, saj je zvečer nekako čudno naglas zaklical za Lucy 'lahko noč'. Mogoče je k temu prispevala kakšna pločevinka piva, a mislim, da sem v glasu vseeno zaznala kanček pomenljivosti v tem 'lahko noč'.
Če rečem, da je bil petek najboljši dan v mojem življenju bi ga podcenjevala. S Calom sva šla najprej na pico, ker pa hočeva ostati fit sva odšla na sprehod v park. ''Ti lahko zaupam skrivnost Roxy Anabelle Irwin?'' Me je kar naenkrat vprašal, med tem ko sva se gugala na gugalnicah. ''Seveda lahko Calum Thomas Hood.'' Očitno je klicanje po polnih imenih najina stvar, saj sem opazila, da to pogosto počneva. ''Potem pa pridi bližje, ker nočem da naju sliši ves park'' Naj povem še nekaj…park je bil prazen, a vseeno sem se stisnila k njemu. ''Še bližje'' ''če grem bližje se bojim, da se bom spojila s tvojim telesom. In tega res nočem, saj smrdiš.'' Grdo me je pogledal nato pa pomežiknil in mi v smehu odvrnil. ''Potem sebe še nisi vohala.''
Nekaj časa sva se gledala potem pa naslednjih 5 min umirala od smeha.
''No nazaj k skrivnosti...'' kar naenkrat je postal resen. Nagnil se je k mojemu ušesu in narahlo zašepetal.''Sem 3letni zaporedni prvak v guganju v višino in izzovem te na dvoboj!''
''Oh it's on baby!'' in pognala sem kolikor hitro in močno sem se lahko. Čez nekaj minut sem že začela dvomiti da se je le hecal, saj se je gugal res visoko.
Kot majhna sem s prijatelji vedno skakala v daljino iz gugalnic in seveda sem to naredila tudi sedaj. In skok mi je sreči uspel. Ko me je Calum zagledal je moral poskusiti tudi on. Na tla je padel malo pred mano, a ker mu je zmanjkalo ravnotežja in se je skušal opreti name, sva oba padla po tleh. ''Ojoj…si v redu?''
''Seveda sem v redu. Irwini smo trdoživi! Si ti v redu?''
''Seveda. Kakšen moški pa bi bil, če nebi bil v redu?'' Sploh nisem opazila da je ležal tik ob meni, saj sem raje občudovala zvezde. Kar naenkrat je glavo obrnil k moji. Tik pred mojimi ustnicami se je ustavil, in me pomnljivo pogledal. Namesto da bi mu kaj rekla, sem nagnila svojo glavo in ga poljubila. 

Hej! no tole bo zdaj za ta teden, tako da boste imeli dovolj
upam da časovno zaporedje dogodkol še vedno znate razporedit, saj je včasih malo težko v čisto pravilnem redu sestavit vse tri skupaj
HVALA, da berete! Se slišimo naslednjič, do takrat pa čim več nextov
02. avgust 2015
omg umiram pr stavku, da vsi misljo da Luke zna surfat pa ubistvu ne zna hhhahahahahahha Uživaaaaaj na počitncah!<3

NEXT!!! <3
02. avgust 2015
Neeeext
02. avgust 2015
*O*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext*O*
02. avgust 2015
u168017
u168017
next
03. avgust 2015
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. avgust 2015
neeeeeeeeeeeext
perfect*o*
10. avgust 2015

Nia's P.O.V.
Šla sva proti pomolu in se usedla pod njega. »Zdaj ti lahko povem, ampak obljubi mi, da ne boš nikomur povedal.«
»Obljubim.«
»Enkrat sem imela fanta. Res na začetku je bil zelo v redu in vse, ampak je od mene želel preveč in jaz mu nisem želela dati vsega. Ker sem bila sramežljiva, nedolžna, nebogljena deklica, me je pustil. Oziroma prej me je še prevaral z Amando, zanjo si gotovo že slišal z vsakim možnim potencialnim fantom zaserje. Prosim, ne naredi iste napake, kot jo je Michael. Oba sovražim, zelo sovražim. Ne boš verjel, ampak takrat sem celo še imela prijateljice, med njimi je bila tudi Amanda... in ko sva se s fantom razšla, naenkrat ni bilo več nobene. Ena od njih je potem celo hodila z njim. Z Michaelom in Calumom sem se družila že preden sem spoznala tega fanta in sta mi vedno stala ob strani in sta edina, ki vesta za to. Saj se družim tudi z Lukom in še nekaj ljudmi, ampak nihče ne ve za to in kakšna sem bila prej. Po tem sem se zelo spremenila. Ne maram se odpirati ljudem, tako kot se zdaj tebi in sploh ne vem zakaj to delam, ker ljudje te vedno samo zapustijo in ti uničijo zaupanje, čustva in vse. Postala sem zelo samozavestna, ker sem s tem sem lahko prikrivala svoj pravi jaz. Včasih sem bila bolj pozitivna, imela veliko prijateljev, spoznavala nove ljudi, ogromno sem se smejala, bila sem sramežljiva, nič nisem vedela o slabih stvareh, o seksu, in podobnem. To se je vse spremenilo. In da slučajno ne bi poskušal poiskati stare mene, ker ne želim več nikoli obujati spominov. To je preveč boleče…Do takih ljudi…kot je Roxy, sem nesramna, ker upam, da jih…bom s tem potisnila…od sebe, ker me…preveč spominjajo na to… na to, kar sem jaz nekoč bila…« Nisem več mogla zadrževati solz in hlipanje je postajalo vse hujše, zato sem utihnila. Ashton me je potegnil k sebi v objem in me močno stisnil k sebi. Nisem ga objela, ampak sem roke nerodno stisnila k sebi.
»Oprosti. Če bi vedel za to, tega ne bi poskušal dobiti od tebe.«
»Je že…v redu. Sama sem…se tako odločila.« Poljubil me je na čelo. Začel je šepete peti, kar se je zelo lepo pomešalo z valovi, ki so bučali ob obalo. Končno sem ga tudi sama objela in v tistem trenutku sem se počutila varno kot še nikoli do zdaj. Počutila sem se, kot da sem končno našla nekaj malega, kar mi je vedno manjkalo, kot bi se del mene spremenil, in spet postal delček tisteg kar sem bila...

Evo, jaz sem nazaj, in s tem tudi next!
Komentirajte in kritizirajte kaj vam je kul in kaj ne!... klasika haha
Kaj mislete de se bo dogajal naprej v zgodbi?
11. avgust 2015
Neeeext
11. avgust 2015
OMG next!! hitr, prosim!!!
12. avgust 2015
awwww*O*
*O*
neeeeeeeeeeeeeeeext*O*
12. avgust 2015
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. avgust 2015
Next!
12. avgust 2015
neext!!
12. avgust 2015
u168017
u168017
next
13. avgust 2015
haah lihk kar opažam, da sm sama seb po nesreč next komentirala
13. avgust 2015
nevem kajj se bo dogajalo. zato pa next nujno čimprej!!! zame ko mam danc glih rd !!!
15. avgust 2015


-petek, 2 tedna po surf tripu-dan ko greva po dolgem času nazaj v stanovanje-
Tako, dnevi so od surf tripa minevali kot bi mignil in k temu je najbrž pripomoglo pestro dogajanje. In seveda dejstvo da je do konca šolskega leta le še mesec dni.
Naj vam zaupam še to... za hitro minevanje časa je bilo krivo še neka.. ali raje zastavimo tako.
Nekdo.
In ta nekdo je pravzaprav...Luke. Ja, priznam. Ampak, sam je kriv za to! Začeli smo se še več družiti, hoditi na kakšne žurke in če Roxy ali kdo drug ni mogel zraven, je vseeno vztrajal da pač greva sama, in ja...začela sva se več pogovarjati o sebi in najinih željah, sanjah in podobnem. Počasi sem začela opažati majhne pozornosti, ki jih je počel zame, kot naprimer to, da mi je zjutraj ko sva kam šla, ali pa se je zabava zavleka prinesel kavo, kupil mi je CD, ki sem si ga želela, in ga je 'slučajno' videl v trgovini... ja tako se je vse skupaj začelo.
Ampak, nisem povsem prepričana da Luke čuti enako, in to počne le zato, ker to prijatelji pač počnejo. Bomo videli.. no kako se bodo stvari iztekle.
Kmalu se bliža podaljšam vikend, in s Toddom greva na vsakoletni road trip. To leto bo malo drugačen, ampak po možnosti tubi bolj razburljiv in odločila sva se, da še dodatna sprememba pač ne bi škodila, in tako sva zraven povabila tudi ostalo duščino.komaj čaka, saj vedno pustiva starem prosto pot, in izlet začrtava le okvirno.malo težje bo to tokrat, saj nas je več, ampak večinoma so se stinjali, da bodo pač šli kamor bova šla midva.

-Stvari sem zlagala v kovček, in Nio že pol ure prepričujem naj neha komplicirati. Ravno sva se prerekali o uri odhoda, ko je v sobo vstopil Todd.-
“Mislim, da moramo ob pol 9 it!” je že spet ponovila Nia.
“Niaaa, vlak je šele ob 11-ih, in ne bom šel prej kot 15 čez 9! Vedno je bil del tega tudi to da sva prišla zadnjo minuto, in če sva zamudila sva pač zamudila.” je Todd malo nestrpno pripomnil.
»Kako pa ti veš o čem govoriva?« ga je skoraj ogorčeno pogledala.
»Mogoče imata odprta vrata, in sliši se vaju že 3 nadstropja nižje.« je namignil Tood in pokazal na vrata. Prekleto. Res so bila odprta.
“Ampak, potem moraš čakat na naslednji vlak, in kaj če bodo vsa mesta na cannyoningu zasedena, ker nočete rezervirat?”
“Ooo, Nia nehaj že! Na živce mi gre, da ves čas nekaj kompliciraš in urejaš!!” sem napol že zavpila. “Se spomniš? Miiidva sva vas povabila zraven, saj sva mislila da bo mogoče zabavneje, če nas bo več. In če ne bo šlo drugače, vas bom pustila doma. Nočem se kregat, ampak nočem pa tudi da se zaradi tega vse kar sva počela 5 let spremeni.”
--------------------------------
Nia je začela gledati okrog sebe, kot da se pravkar ni nič zgodilo, jaz pa sem vstala od mize in se napotila proti vratom. »Lucy.« je rekel Todd, in me potegnila za roko. Bila sem tako jezna in hkrati žalostna v sebi, da sem grobo izpulila roko in le še rekla Nii. » Če se premisliš in še vedno želiš iti zraven, te bom z veseljem vzela, a le pod pogojem, da pustiš drugim urejati tisto kar imajo, in samo slediš.« Zgrabila se kljuko, stopila ven in se napotila proti avtu. Vsa jezna sem na Todda pozabila, zato sem ga počakala na stopnicah pred internatom, saj je imel ključe. Še dobro, sicer bi se po vsej verjetnosti odpeljala brez njega. Ko sem gledala okrog sebe, sem zagledala Roxy, kako je stala malo stran od internata in se napol skrivala za drevesom, in kmalu sem na drugi strani zagledala se nogo fanta. To bo bil najbrž Calum, in izgledalo je kot bi se poljubljala, sa se je tu in sem Roxy videlo, in potem je spet izginala za drevesom, pa tudi hihitanje se je slišalo. Res sta otročja, sem pomislila, da se skrivata za drevesom pri 18-ih letih. Kot, da v tem mestu ne obstajajo malo manj opazna mesta. Vendar se mi je kljub vsemu, na nek način zdelo romantično. Zdaj se je prestopil Cal..ki je bil v resnici Luke!
___________________________________________________________________________
Luke. Ne morem verjet. Roxy je s Calom, in Luke... noo, nekako sem mislila da sem mu... ah ja, prekleto. Res, vseeno, kot da še ni dovolj slabih reči v tem dnevu. Želim si da tega ne bi videla, da bi ta dan prespala. Da bi končno že prišel Todd, ki nevem kje se je tako dolgo obiral. Vseeno mi je, sem si dopovedovala. Tako ali tako nista, in kako si sploh lahko pomislila da bosta kaj imela. Poglej ga in poglej mene.
»Kje si se tako dolgo obiral?« sem nesramno bevsklnila v Todda, ki je končno le prišel.
»Hej, pomiri se. Moral sem še nekaj pogledat v svoji sobi. Greva zdaj domov, gledat kakšen beden film.« Je rekel Todd in me je objel čez ramo. Vsedla sva se v avto in odpeljala. Tako sva v tišini prispela domov, kjer sem šla direktno pod tuš.

No evo, končno nov next ! oprostite, da niso objavljeni tako pogosto, ampak včasih pač zmanjka časa.
Uoam da vam je všeč, in kot ponavadi, napište vse kar si mislete !
bambi boo, sicer dva dni zamude, ampak recimo da je zate (vse najboljše btw!)
17. avgust 2015
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!! tlo mi ne usec drgac ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
17. avgust 2015
Nexxxxxt in d slucajn neb kej roxy pa luke zasrala
17. avgust 2015
*O*
neeeeeeeeeeeeeext*O*
17. avgust 2015
u168017
u168017
next
19. avgust 2015
neeeeeext!!!!!!!!!!!!!! *-*
19. avgust 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg