Forum
Ok no, fulll ne redno hodm smle gor, pa sm se odločla, da bom uresničla svoje namene, da napišem MOJ dnevnik, se prau da bom opisvala moje življenje in ne bo izmišljen.

~vse bo ostalo enako, razen imena oseb, krajev, kavarn, itd.
~pisala nej bi redno (če bodo nexti), najmnj na tri dni
~oglaševanje pustim samo tistim, ki berejo

No da vam opišem kako jaz prestajam dobo ''puberteta'' kot jo imenujejo odrasli. Pravzaprav se mi zdi precej neumno, da naše obanašanje prištevajo nekemu naključnemu obdobju. Kaj pa oni vejo, o naši maldosti, ki se očitno razlikuje od mladosti pred 20 leti, torej mladosti naših staršev.
Sicer pa še sama nevem ali naj bi moje ''ljubezensko življenje'' prištela le fazi ali načinu življenja, namreč trenutno se zaljubim v tiste fante, za katere se kasneje pokaže, da so zaintirisirani za druge in imajo ponavadi še izbranko.
Imam tri primere:
1.Tale kre*en me je okoli prsta vrtel kar leto in pol. Nasedala sem njegovemu 'flirtanju', med tem ko sem mu na facebook ponesreči poslala ljubezensko izpoved. Napisal ni nič, v šoli se ni spremenilo čisto nič, tako sem slepo verjela, da se iz tega lahko še kaj izcimi... Naivno je bilo, ko si je naredil ask in seveda prva uprašanja ''v koga si?'', ''dej prvo črko'', ''a je iz tvojga razreda''... jasno je nakazal, da mu je všeč neka pounca s katero trenira a jaz sem še vedno mislila, da smao noče pokahzati kako zelo sem mu všeč.
2. Sledilo je poleti (vse se je namreč dogajalo lani) in počutila sem se prosto, ker sem ga končno prebolela. Na morju pa spoznam nekega hrvata. Ko so se že iskrile iskrice v mojih očeh in sem si ves čas dopovedovala naj se ne zaljubim ponovno, je preskočilo. žalostno me je trenutek pozneje spraševal za ljubezenski nasvet za neko italijanko. Le kaj naj bi mu povedala jaz, ki nisem imela niti enega fanta in mi še nihče ni priznal ljubezni...
3.To pa se dogaja trenutno... Ravno se mrazmišljala da je pravzaprav prav smešno biti v nikogar zaljubljen in PUF! Pred nos mi skoči nek devetar in mi pravi smešne šale. Ko se ravno ujameva prek fb-ja me naenkrat začne ignorirat... In kaj sem jaz nardila? Pa zdelo se mi je kako dobro pogovor teče...

~no ja veste kaj morte narest za nadaljevanje... ja zaenkrat blazno dolgočasna zgodba, ampak neki morm delat medtem ko bi se mogla učit, pa se mi ne da...
01. november 2013
next
02. november 2013
ok huala :3
2.11.2013
Od moje žrtve, zaradi katere sm jaz bol žrtev od njega, še vedno ni glasu, tako sem na istem.
Velikokrat poslušam mat ko se po telefonu pogovarja z 'nekom' o 'nečem'. In danes je bila tema kje ga iskati. Namreč sama je strastna tangerka, ločena, mišljenja, da ima toliko moških prijetnih kot neprijetnih na razpolago, vse kar mora storiti ona je seči po njih. In če ni sorodna duša?
glede teh SORODNIH DUŠ, mislim, da je to navadna oslarija. Kje se pa bo vate v tvoji najljubši kavarni zaletel najlepših, najgostejših las s six-packi tip? Ne edini, ki bi verjetno se zaletel vate je očalar glavo manjši od tebe. Saj ne rečem, da imam kaj proti njim, mapak če se držimo teme-No, saj lahko imaš sorodno dušo, rcm. moja je verjetno v mehiki, torej je nikoli ne bom dobila... Sicer pa sorodno dušo si lahko ustvarimo sami. Če srečamo nekega šarmantneža, res ne bi bilo težav če mu potem ko sta skupaj poveš svoje težave, kaj bi moral storiti on, da bi bila vajina zveza trdnejša-le da nista skupaj... To je potem drug problem...Vendar v glavo ti ne sme stopiti ta misel, da ga boš povsem spremenila, poleg tega pa se moraš zamisliti tudi nad tem, da lahko on ramišlja enako-tudi on te lahko spremeni!
Sicer pa, ali si sploh kdaj pomislil, da bi bila lahko tvoja sorodna duša, tvoj/a najbolši/a prijatelj/ica?? Ja, nevem zakaj ne bi bila? Zaupaš mu/ji večinoma vse, bilo bi popolno!
NO, bom nehala filozofirati in bom stopila v realnost. Trenutno se ''učim'' slovenščino, ker učiteljica Grah (ja tako se piše) sanja, da bo spraševala lansko snov. Kje naj jaz najdem tiste martine Krpane pa njene osle?!
Medtem ko sem jaz tu v Ljubljani zmrzovala in gledala v zrak, je bila moja dobra prijateljica na Širilanki. Mi si tega nikakor ne bi morali privoščiti, vendar sem vesela zanjo, kaj pa moreš. Resno pa me skrbi za mojo najbolšo prijateljico Emo. Njene ocene se opazno nižajo (do letos je imela 3 štirice, zdaj pa padajo tudi dvojke), sicer pa poleg osnovne šole, obiskuje tudi srednjo glasbeno-je zelo nadarjena violinistka. je pa veliko lepša in 'telesno zrelejša' od mene, ima tudi fanta, za katerega pravi, da do njega ne čuti nevem kaj, ampak ga ima ker jo privlači.
Ta privlačnost, ta kemija, mislim kdo razen Eisteina jo je pa sploh razumel? O to se bom spustila drugič, da ne bo šla vsa stran c:
~saj veste kaj je za nadaljevanje in učte se za šolo...
02. november 2013
u152192
u152192
kr neki! fujj
02. november 2013
next
22. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg