Forum
'The ☼ goes ▼, the ☆* come out, and all that counts¹²³⁴, is ☛here☚ and now. My ☾universe✳* will neverჯ be the sameˁᴬᴹᴱ. ﻨ'ო ցlձժ ყօս ƈձოε.'

-Ellen|13|Barcelona-Iz škatle v sobi sem izvlekla rolko. V omari sem poiskala obrabljene all starke in si jih obula. Pograbila sem rolko in stekla iz hiše. Takoj ko sem prišla na svež zrak, sem na tla vrgla rolko ter se zapodila po ulicah. |-Sem Ellen Leprechaumn, vem čuden priimek imam. Stara sem 13 let in obožujem skejtanje. Imam dolge,svetla lase, ki mi niso niti najmanj všeč. Pred kratkim smo se preselili v Barcelono, ker je tu mami dobila službo. Je modna oblikovalka in pri tolikih službah, ki so ji jih ponudili, je izbrala tisto, najdlje od doma. Tipično za njo. Življenje mi 'uničuje' tudi mlajša sestra, ki ima 10 let. Naravnost obupna je. -|
Končno sem prišla do Starbucksa. Prijela sem rolko in vstopila. Naročila sem kavo, plačala ter šla nazaj ven. Ne maram ostajati v kavarnah. Spet sem stopila na rolko in se odpeljala domov.
,,Ellen! Kje si bila?!'' me je takoj ko sem vstopila v hišo nadrla mama. ,,Napisala sem ti listek'' sem skomignila in pokazala na mizo. ,,In zakaj ga nisem videla?'' me je -kot da jaz vem- vprašala mama. ,,Ker si mogoče preveč raztresena in vse -največkrat pomembne stvari- prekriješ s svojo kramo?'' sem rekla. ,,Moje kreacije niso nobena krama ampak stvari za katere bom, če bojo šefu ušeč, dobila veliko priložnost'' je razburjeno rekla mama. Zavila sem z očmi. Mama se je namrščila nato pa me spustila iz svojih 'krempljev'. Stekla sem v sobo. Rolko sem spravila nazaj v škatlo in all starke v omaro. Obsedela sem na tleh. Naslednji dan sem morala v šolo. To mi ni bilo niti najmanj všeč. In če bo tako, kot v prejšnji šoli, se grem raje učit k naši prejšnji sosedi. Pa tudi če prek kamere na računalniku! Misli sem odgnala proč in se vrgla na posteljo. Bila sem utrujeno in sem takoj zaspala.
'The sun goes down, the stars come out. And all it counts is here and now. My universe will never be the same. I'm glad you came.' je zapela moja sestra. Priznati moram, da resnično lepo poje. ,,Marina'' sem zamomljala. Marina -moja sestra- pa je še kar naprej pela. ,,Marina! ŠADAP!'' sem se zadrla in Marina je bila očitno zadovoljna z bujenjem in je utihnila. Grdo sem jo pogledala. Zarežala se je. ,,Ven'' sem rekla naglas. Marina se je zavrtela na petah in se odpravila proti vratom.
Vstala sem. Počasi sem oddrsala do kopalnice. Umila sem si zobe ter se počesala. Šla sem nazaj v sobo ter odprla omaro. Vse obleke so popadale z obešalnikov in posledično bile zmečkane. Res imam srečo! Edina majica, ki ni bila zmečkana je bila tista, ki sem jo nosila prejšnji dan. Ker nisem imela izbire sem jo oblekla. Nase sem navlekla še kratke hlače in vzela torbo.Iz škatle sem spet vzela rolko in stekla v kuhinjo. Mama je Marini delala kitke. Pozdravila sem ju in stekla iz hiše. Na srečo je bila šola blizu, in se mi ni bilo treba voziti z avtobusom. Popravila sem si torbo in odrolkala do šole. Pred šolo se je trlo ljudi. Zrinila sem se skozi gnečo in pogledala na svoj list. Super! Prva ura je bila v tretjem nadstropju. Odpravila sem se po stopnicah. Ko sem prišla na hodnik, je bila tam ena sama punca. ,,Lahko prisedem?'' sem vprašala in pomignila na prazen prostor zraven nje. ,,Šur'' se je nasmehnila. Usedla sem se in na zid naslonila rolko. ,,Super. Še ena'' je veselo rekla punca. ,,Amm... Še ena?'' sem jo zmedeno pogledala. ,,O, ja. Še ena z rolko. Jaz tudi skejtam'' je zdrdrala punca in pokazala na rolko, ki je ležala pod klopjo. ,,Kul'' sem zamrmrala. ,,Mimogrede; jaz sem Alexandra, ampak me kliči raje Alex'' je rekla punca. ,,Lepo ime. Jaz pa sem Ellen'' sem rekla.
-Alex|13|Barcelona-[Ignoriraj cigareto]
16. avgust 2012
u101535
u101535
next. $:
16. avgust 2012
u104045
u104045
nekst :'s
16. avgust 2012
next .
16. avgust 2012
,,Uuuu. Tako je ime moji mlajši sestricii'' je dejala Alex. ,,Lepo'' ,,Živjo novinka'' sem za svojim hrbtom zaslišala glas. Obrnila sem se in pred mano je stala, dobesedno, barbika. Bila je oblečena v svetlo roza mini krilo in temno roza majico. Torbo je imela posuto z bleščicami in začuda, je bila ta oranžna. Za njo sta stali dve punci, čisto nič boljši od nje. ,,Živjo barbika'' sem rekla in se ji široko nasmehnila. Punci so se tako razširile oči, da je bila že grozljiva. Ko je prišla k sebi je priprla oči in ziknila: ,,Še enkrat me pokliči barbika pa bom poskrbela, da boš letela s šole.'' ,,Kul'' sem ji nasmejano odvrnila. Ker barbika očitno ni bila zadovoljna z mojim odzivom je prhnila, nekaj zamomljala in s svojimi 10 centimeterskimi petkami odtopotala na drugi konec hodnika. ,,Kako ji je ime?'' sem se obrnila nazaj k Alex in z glavo pomignila proti 'brabiki'. ,,Charlotte,'' se je namrdnila Alex, ,,Misli si, da je glavna ker je njena mama ravnateljica.'' Prikimala sem. Zazvonilo je in učiteljica je prišla na hodnik, ter nas spodila v razred. Ker sem opazila, da noben ne sedi zraven Alex, sem se počila na stol zraven nje. ,,MIR!'' se je zadrla učiteljica. ,,Kaže, da imamo tukaj....novinko'' je rekla in se spačila. Vsi so se ozrli proti meni. ,,No kaj še čakaš! Pridi pred tablo in se predstavi!" je skoraj zarjovela učiteljica. Hitro sem odhitela do table. ,,Noo... Sem Ellen Leprechaumn -nekaj učencev se je spogledalo in prhnilo v smeh- in...'' sem začela a me je učiteljica prekinila. ,,No, daj zmigaj že svojo rit na stol, da začnemo'' je nestrpno rekla. S svetlobno hitrostjo sem šla do stola in se vsedla. ,,Charlottina mama. Uči nas zgodovino'' je zamrmrala Alex. Kriza! Gospa Butkins (tako naj bi jo klicali) je začela razlagati nekaj dolgočasnega. Kočno je bilo konec mučenja -pouka- in z Alex smo stekle ve n.
18. avgust 2012
next .
19. avgust 2012
u104045
u104045
next
20. avgust 2012
u89666
u89666
next : 3
23. avgust 2012
neeext!
23. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg