Chapter I
''Kaj?''
''Resno! 1. septembra pride!''
''Ja. Verjetno bo zvišen in se imel za nekaj več od nas'' sem rekla in zavila z očmi. Očitno dobimo naslednje leto novega sošolca. Vse se bo vrtelo okoli njega, vsi bodo hoteli njega in on bo vse. Prepričana sem.
Eli me je grdo pogledala in rahlo porinila.
''Tega ne veš! Mogoče se boš nazadnje ti najbolj metala po njem!'' je rekla ter pomežiknila, jaz pa samo zavila z očmi. Ponovno.
Sem Sara. Stara sem 13 let in hodim v 7. razred. Imam velike zelene oči z dolgimi trepalnicami, za katere vedno mislijo da so namazane, a v resnici ne nosim make-up/a. Eli je moja najboljša prijateljica že 7 let, in, no ne predstavljam si življenja brez nje, ona pa ne brez mene. Nekako sva odvisni druga od druge. Danes se že ves dan pogovarjajo o tem da dobimo novega sošolca. Oh veselje. Iskreno, mi ni dosti do njega. Mislim, smo razred, ki se zelo dobro razume med sabo, in ON bo verjetno vse to samo uničil. Čeprav mi ni nič do njega, sem ga šla vseeno pogledat na njegov profil na fb-ju. Saj pogledam lahko, ne? In tako sem vtipkala. Luka Novak. Dejansko sem obstala z odprtimi usti pred računalnikom. No, mogoče pa niti ne bo tako grozno če bo on naš sošolec.
08. oktober 2014
Chapter II
-1. september 2013-
''Jaaa no prihajam!'' sem se že tretjič zadrla v telefon Eli.
''Spet boš pozna! in to na 1. šolski dan 8. razreda!'' se mi je zadrla nazaj.
Mama se je samo prijela za glavo ter divjala po cesti do šole.
''Pa če ti pravim da sem že tu!'' sem se še zadnjič zadrla in ji prekinila. Ljudje me ne smejo več spravljati pod pritisk. Ko sem končno prispela na parkirišče pred šolo sem poljubila mamo, in se hitro spravila ven iz avta. Pogladila sem si obleko ter vrgla torbo čez rama, in se lenobno podala proti šoli. Vsi so čakali pri omaricah. Želela sem se izmuzniti mimo njih, vendar mi nekako ni uspelo. Vsi so me začeli objemati, poljubljat in tako dalje. Mislim, 2 meseca se nismo videli. Saj vem da se vsi napravljajo, ampak jaz se hočem sezut in se spravit v avlo k Eli, in igrati candy crush. The end. Ampak ne. Ko se končno prebijem do svoje omarice in skoraj sem jo že odklenila, me nazaj potegne znana roka.
''Saraaa!!'' se mi je na uho (spet) zadrla Eli in me močno objela. Objela sem jo nazaj, in ko sma končali z pozdravljanjem, sem se spet želela posvetiti svoji omarici. Srečno sem se preobula, ko me je napadel nov val rok. Tokrat sta to bili Mia in Sandra. Oni dve sta moji najboljši prijateljici tako kot Eli, le da je Eli na višjem mestu kot onidve. Pozdravile smo se, in se srečno prebile skozi množico. Poslušala sem njihove tako imenovane dogodivščine iz počitnic, in tudi sama kdaj kaj pripomnila. Ampak z mislimi sem bila drugje. Iskala sem znane modre oči, ki sem jih vsak dan med počitnicami gledala preko facebooka. In potem sem jih našla. Tam je stal, v vsej svoji veličini, obdan z vsemi novimi sošolci in sošolkami, ki so se lepile nanj kot na med. Ampak ga noben ni posebno ganil. Takrat sta se najina pogleda srečala.
Uf, to bo še zanimivo leto.
08. oktober 2014
Eli in Sandra sta ugotovili da sem ga opazila, in da je on opazil mene. Začeli sta me porivati proti množici, Luka pa je začel nek fant potiskati proti nam. Ko sma stala drug pred drugim sem ga pogledala v oči in zmrznila. Vse kar sem načrtovala kako bo to potekalo je izplahnelo. podal mi je roko, ter se mi predstavil. Prijela sem ga za roko, in postalo mi je slabo. Še sama sem se mu predstavila, potem pa ga je množica spet potegnila nazaj vase. Zazvonilo je, in počasi smo se vsi odpravili proti matični učilnici. Vsedla sem se na običajno mesto, nekje v 3. ali 4. vrsti, zraven Eli, za nama pa sta bili Sandra in Mia. nasproi mene je sedel Luka. Na skrivaj sem ga gledala. Do zdaj sem ga opazovala samo preko facebooka, zdaj pa ga prvič vidim v živo. In takrat mi je postalo jasno, da se bosta ti dve leti ki me še čakata da dokončam osnovno šolo, kar precej zanimivi.
08. oktober 2014
Next
08. oktober 2014
Nneexxtt
09. oktober 2014
Chapter IV
''In, kako je bil prvi dan šole?'' me je vprašala mama takoj ko sem odprla vrata od avtomobila.
Premislila sem kaj vse ji naj povem. ''Fajn...'' sem odvrnila, ter se pripasala.
''Si spoznala novega sošolca?'' je takoj nadaljevala.
Zmrazilo me je, in kar naenkrat nesposobna za govoriti samo prikimala.
''In??'' je vprašala.
Pogledala sem jo, ter se ji nemočno nasmehnila.
Še sama se mi je nasmehnila, saj je že vedela odgovor.
Do doma sva se vozili v tišini.
Ko sva prispeli, sem pozdravila babico in dedka, s katerima živim v hiši. Ko sem bila stara 6 let, se je mama ločila od očeta, saj je bil pijanec. Nanj imam ogromno neprijetnih spominov, vendar se trudim da se s tem čim manj obremenjujem. Od takrat živim z babico in dedkom, ter 5 let mlajšim bratom. Ko sem pojedla kosilo, sem se pripravila za glasbeno šolo. Klavir igram že 5 let. Čeprav mama nima denarja, mi je omogočila šolanje, za akr sem ji zelo hvaležna. Ko sem končala z klavirom, dobila urnike in snov, ter končno prišla domov, sem se poknila na posteljo, ter samo razmišljala. Morda se bo pa res veliko spremenilo, tako kot je rekla Eli.
09. oktober 2014
u180897
u180897
Neeeeext
Super pišeš
09. oktober 2014
Next nujno
09. oktober 2014
Chapter V
Dnevi in tedni so minevali, jaz pa sem vedno bolj začela čutiti čudno navezanost na Luka. Morate vedeti, da je Luka iz precej višjega sloja od mene. V družini imajo veliko več denarja kot mi, in tudi v šoli je ta glavni. Vse punce norijo za njim, in vsi fantje želijo biti njegovi prijatelji. In sčasoma me je to začelo motiti. In to zelo. Mislim, na šoli je en mesec, pa so že vsi nori nanj. Nisem bila zaljubljena vanj. Ne. BIla sem že namreč zaljubljena, ampak to je bilo čisto drugače. Na primer, pri nekem fantu, sem začutila metuljčke v trebuhu, ali pa sem dobila potne roke. Pri Luku, pa mi je šlo enostavno na bruhanje. In tega si nikakor nisem znala razložiti. No, takrat sem si to razlagala, da mi gre tako zelo na živce, da mi gre kar na bruhanje.
Bil je nek deževen dan v oktobru ali novembru, in skupaj smo šli na avtobus. Jaz, seveda nisem imela dežnika, zato sem Eli prosila, če lahko grem k njej, da si enega sposodim. Luka in Eli živita v istem naselju, zato izstopita na isti postaji. Eli je imela kapuco, jaz pa v svojem rdečem plašču in baretki ki je takoj premočila nisem bila ravno na najboljšem položaju. Zato sem se odločila, da bom skočila pod dežnik k najbližji osebi. Zagledala sem velik rdeč dežnik, ki je zgledal dobolj velik za 2 osebi, zato sem hitro skočila podenj. Pogledala sem k lastniku, in zmrazilo me je.
Holy fuck.
09. oktober 2014
Newt se en plisss
09. oktober 2014
Next*
09. oktober 2014
Chapter VI
Njegove kristalno modre oči so me presenečeno pogledale, jaz pa z svojimi velikimi zelenimi očmi zrem v njegove. Imela sem občutek, da me je gledal drugače kot kdorkoli drug. Ni me gledal v oči. Gledal me je naravnost v notranjost, in na nek način me je bolelo.
''Lahko hodim s tabo?'' sem ga vprašala.
Vprašujoče me je pogledal, in šele takrat sem se zavedla kaj sem pravkar bleknila ven.
''Mislim pod dežnikom! Pod dežnikom!'' sem hitro pripomnila.
Nasmehnil se mi je ter v trenutku prikimal. Začela sem hoditi, in vedela sem, da bom ob prvi priložnosti poslušala od Eli. Ona je namreč nora na moja 'ljubezenska razmerja'. Saj ne da jih imam. Mislim, na šoli sem tako med fanti kot med puncami kar priljubljena, vendar ne čutim nekakšne potrebe po tem da bi imela fanta. Vse tri - Eli, Sandra in Mia imajo fante, jaz pa sem kot nekašen otrok med njimi. Na šoli sem kot nekakšen kupid. Pomagala sem mnogim parom, medtem ko sem sama še vedno forever alone. Mislim, saj sem že imela fanta, ampak tisto je bila takšna, otroška lubezen in 7. razreda. In ker Eli ve, da jaz nisem ravno v razmerju, hoče to spremenit, in igrati vlogo kupida, ki je pravzaprav moja naloga. Tako sva hodila z Luko. Jaz v rdečem plašču, z temno modrim šalom in črno baretko, ter rdečimi rokavicami. Oblečene sem imela temne kavbojke, ter visoke rjave škorenjčke. Čeprav sem kar visoka za svoja leta, je on višji od mene. Z svojimi proti njemu majhnimi nogami sem stopljala zraven njega. Vedno sem se počutila veliko in ogromno zaradi svoje višine, ampak zdaj je bilo vse drugače, tako kot vse v zvezi z Luko. Počutila sem se majhno in drobno. Prišla sva do prehoda za pešce, in hotela sem preko ceste, vendar me je za pas potegnil nazaj, saj je ravno v tistem trenutku pripeljal avto. Pogledala sem ga, a nisem nič rekla. Mislim da so pogledi povedali dovolj. Obrnila sem se, ter spet želela prečkati cesto, ko me je spet potegnil nazaj. 'Kaj je pa zdaj?' sem si mislila. Vprašujoče sem ga pogledala, on pa mi je samo namignil na ogromno lužo, v katero bi stopila če me ne bi potegnil nazaj. Z pogledom sem se mu zahvalila, ter se skupaj z njim podala preko ceste. Pomagal mi je preko vsake luže, v naših luknjastih cestah, čeprav bi lahko sama. Ampak sem bila rajše tiho, saj bi me drugače Eli zagotovo nadrla. Do Luka sem bila zadnje čase precej nesramna. Ko je kaj neumnega rekel, sem samo zavila z očmi, ali kaj sarkastičnega pripomnila. Ko sva prišla do točke, kjer bi se morala posloviti, se je obrnil k meni, ter me gledal z tistim globokim pogledom, ter se poslovil. Še sama sem se poslovila, čeprav sem se morala zelo potruditi da nisem kaj nesramnega rekla nazaj. Nato pa se je zgodilo natanko tisto kar sem predvidevala. Eli me je napadla od zadaj, ter me začela kot zmešana spraševati kaj je bilo zdaj to. Vse sem ji povedala od začetka do konca, ona pa je z največjim zanimanjem poslušala. Začela si je bluziti o tem kako lepo sva izgledala skupaj, in da če naju ne bi poznala, bi mislila da sva par. Samo zavijala sem z očmi, ter jo pod prisilo poslušala.
Vendar ne bom lagala. Današnji dogodki so se me dotaknili. Na dober način.
09. oktober 2014
Hellllooooo my lovers
Um, torej.
To je prvi AN do sedaj
Woohoo
Zanima me, kako se vam zdi zgodba do sedaj, kaj si mislite o njej, in če imate kakšno vprašnje - IZVOLITE.
Resno. Na vsako vprašanje odgovorim. Lahko je povezano z zgodbo ali avtorjem (torej mano lol)
Zanima me pa par stvari:
1. Katera oseba / osebi / osebeso vam najljubše? In kaj vam je na njihovih karakterjih / zunanjosti všeč?
2. Kako si predstavljate glavne osebe? (Sara, Luka, Eli)
3. Kaj predvidevate za naslednje dogovdke ki se bodo zgodili?
Upam da boste odgovorili na vsaj eno vprašanje, saj me res zanima vaše mnenje
Tako da ja, Have a nice evening,
Elizabeth :*
09. oktober 2014
Nneexxtt
09. oktober 2014
Yey, hvala kr si nextala...
Ja, no pa zacnimo z vprasanji in odgovori...
Zgodba nasploh? Madona, to je naravnost fantasticna zgodba.
Najljubsa oseba...po mojem Luka
Glavne osebe so...kaj pa vem? Meni so vsec.
Ja naslednji dogodki....Skup morta bit ane
Evo upam, da sem odgovorila na vse.
In seveda se en big NEXT.
With love...Broken_heart :*
09. oktober 2014
Chapter VII
Minevali so dnevi in tedni, ter sčasoma tudi meseci. Luka mi je začel iti vedno bolj na živce, Ne vem zakaj ga nisem mogla sprejeti. Na začetku sem res da mislila da bom ga sprejela za novega sošolca in vse, ampak zdaj močno dvomim o tem. Res. Bila sem nesramna do njega, čeprav nisem imela točnega razloga. Eli me je bombandirala s pogledi, ko sem zavila z očmi ko mi je dal kakšen kompliment, ali me preprosto ogovoril. Ne vem zakaj sem imela občutek, da se samo norčuje iz mene. To se mi je zdela nekako najbolj logična razlaga, glede na to, da ne bi niti v sanjah upala da bi čutil vsaj dobro prijateljstvo do mene. Preprosto, vse se mi je zdelo nemogoče. Imam težave z zaupanjem. Eli poznam devet let, in ona ve največ o meni. Niti v družini me ne poznajo tako dobro kot ona. Vsaj mislim da. Moj point je, da sem rabila devet let da Eli popolnoma zaupam. Pa še zdaj včasih pomislim, da me bo kdaj izdala, ali kaj takšnega. Zelo dvomim v določene ljudi. Tako mi tudi nikakor ni jasno, zakaj bi se Luka sploh želel pogovarjati z mano, če pa ima toliko boljših punc od mene okrog sebe. Edina logična razlaga ki sem se je domislila je bila, da se pač želi vsem prikupiti in se s vsemi družiti, glede na to da je nov na šoli in vse. Luka je takšen tip človeka, ki se ne želi nikomur zameriti. Želi da ga imajo vsi radi, kar je, roko na srce nemogoče, saj se bo vedno našla oseba, ki ji tvoj karakter in osebnost in nasploh ti ne bosta všeč. Tak je pač ta svet. Kaj češ. In čeprav se zdi, da Luka vsi obožujejo, imamo tukaj primer osebka, ki ga ne prenese.
Jaz.
11. oktober 2014
u180897
u180897
Neeeeeeeeeext
11. oktober 2014
Chapter VIII
Počasi se je bližala zima, in napetost med nama z Luko je rastla in rastla. Bolj ko sem se trudila da bi me že enkrat pustil pri miru, bolj je rinil k meni. In to mi je šlo blazno na živce. Zakaj si ne najde nekega dekleta, ki bi se kar stopilo če bi jo pogledal? Če naprimer Luka pogleda mene, mi gre enostavno na bruhanje. Na nek čuden način bruhanja.
Imeli smo pouk zgodovine, ko nam je učiteljica povedala, da bomo delali po skupinah. Želala sem si, da bi bila v skupini z Eli, Sandro ali Mio. Vendar je na žalost usoda želela drugače. Po skupinah smo se morali razdeliti po naših okusih, oziroma željah, katero temo bi imeli. Mene je nekako najbolj privlačil feminizem. No, mene in Tejo. Tejo je moja sošolka, ki je ekstremno tiha. Sicer pa ima fajn karakter. Posedli sva se pred računalnik v računalniški učilnici, in želeli začeti delati. Predvidevala sem, da bova v skupini sami, saj so že vsi bili razporejeni. No, tako sem vsaj mislila.
Naenkrat sem slišala, da se je nekdo poknil na stol zraven mene. Začudeno sem pogledala k osebi ki me je zmotila pri delu. In moje srce se je skoraj ustavilo. 'Kaj the fuck?' sem si mislila. Pred mano je sedel Luka, z žarečim nasmehom na obrazu. Dala sem mu pogled 'kaj delaš tukaj in pojasni svoj razlog da si me zmotil' Še bolj se mi je nasmehnil, in občutila sem željo, da bi izpraskala ta nasmeh z obraza. Privzdignila sem obrvi, in želela, da nadaljuje. Ker očitno moja obrazna mimika ni imela vpliva nanj, sem samo zavzdihnila, ter ga vprašal: ''Želiš?'' Potrudila sem se, da sem bila čim bolj prijazna.
''No, v skupini sva skupaj'' je rekel z še večjim nasmehom, če je to sploh možno. Namrščila sem se, saj mi ni bilo jasno o čem govori.
''Kaj?'' sem vprašala šokirano.
''Skupaj sva skupini.'' je ponovil.
Malce sem ga še opazovala, da bi videla če je to še ena izmed njegovih brezveznih for. Vendar nisem zasledila nobene sledi zajebancije.
Zavzdinila sem, ter pripomnila: ''Ja, skupaj SMO v skupini.'' sem rekla ter pomignila na Tejo. Luka jo je očitno komaj zdaj opazil, vendar je to hitro prekril, s tem da je le hitro prikimal. Čudak.
Ko smo že kakih 20 minut delali, in toliko da povem, jaz sem delala največ. Teja je namreč le sedela in opazovala, mene, ki sem brskala po spletu, ter se trudila ignorirati Lukove brez vezne pripombe na moje delo. Cel čas me je popravljal, in jaz sovražim če me kdo popravlja ali kontrolira. In s tem me je še bolj živciral, kot pa me živcira samo njegova pojava.
Tako smo delali, oziroma sem delala, ko je Luka kar naenkrat vstrelil ven: ''Verjameš v ljubezen? mislim, v tisto resnično, ki traja do konca?''
Šokirano sem se obrnila proti njemu, ter iskala sledi zajebavanja na njegovem obrazu. Vendar nisem našla ničesar. Bil je popolnoma resen. Nagrbančila sem čelo, ter za vsak slučaj vprašala: ''Kaj?''
''Ali verjameš v tisto resno, pravo in dokončno ljubezen?''
Premislila sem o odgovoru, nato pa odgovorila: ''Mislim, da ni mogoče, da bi dal za nekoga življenje, samo zato ker ti nekaj pomeni. Saj nismo v kakšnem Hollywood-skem filmu. Torej ne, ne verjamem v ljubezen.''
Na njegovem obrazu sem zasledilo šok in presenečenost, kar je kaj kmalu nadomestila jeza in še hujša jeza, ter morda tudi kanček žalosti?
''In zakaj ne? Zakaj misliš tak? Nočem da imaš take misli. Verjami.'' je jezno pripomnil. Z roko je držal naslonjalo stola, in to tako močno, da sem mislila, da mu bojo izstopile žile. Mislim, že nasploh se mu zelo vidijo žile. Tako po rokah, kot po vratu. Toda, zdaj, ko je bil jezen, je bil prav strašljiv. Izgledal je kot nekakšen Hulk, in postalo me je strah. Spominjal me je namreč na mojega očeta, ki se je vedno 'izživljal' nad mamo in mano. Od takrat ne prenesem ravno najbolje če se kdo razjezi. Ker ga nisem želela še bolj izzivati, sem le obmolknila, ter nadaljevala z delom. Malce se je pomiril, nato pa me spet želel kontrolirati. Nadzirala sem se, da mu nisem kaj zabrusila nazaj, saj zdaj res ni bil primeren čas za to.
Naenkrat sem začutila pritisk na roki, ki je držala računalniško miško. Pogledala sem proti roku, in videla, da me je Luka držal za roko. Videlo se je, da je bil še vedno malce jezen, saj je imel močan oprijem na moji roki, drugače pa je bil vedno nežen z mano, ko me je prijel za roko. Vem kaj si zdaj mislite. Držal za roko?! Ja. Luka me je večkrat ko me je videl samo prijel za roko. Samo toliko da me ej občutil za nekaj trenutkov, potem pa mu je bilo dovolj in me počasi spustil. Res da, je zelo čudna navada, vendar sem se privadila. Na začetku mi je bilo zelo čudno, ampak tako kot sem rekla, človek se navadi.
Torej, prijel me je za roko, s katero sem držala miško. Bila sem šokirana, in po meni so stekli milijoni mravljincev. Prenehala sem z vsem delom, ter ga pogledala. On me je že gledal, še sam nekako šokiran. Ne vem ali zaradi svojega dejanja, ali pa, ker je mogoče tudi sam občutil mravljince po svojem telesu. Pogled sem hitro preusmerila nazaj na ekran, vendar nekako nisem bila sposobna nadaljevati. Očitno je to opazil, saj je začel sam premikati miško, z mojo roko še vedno pod svojo. Bil je čuden občutek. In za trenutek sem pozabila vse sovraštvo ki sem ga gojila do njega. Nekako se me je spet dotaknil, in spet na dober način. Damn you.
Toda potem me je ruknilo. 'Kaj pa počnem?!' sem si zakričala v glavi. Hoče me speljati na njegove fore. Hoče da se zaljubim vanj, in bom naredila vse kar hoče, in me tako izkoriščal. Poznam takšno vrsto ljudi, ampak se mu ne bom pustila. Ne. Zaradi mene se mu lahko pustijo ostale punce na šoli, ampak jaz se mu ne bom. Misli da lahko dobi vsako, ki si jo zamisli. No, pri nekaterih to morda drži, vendar ne pri meni.
Hitro, se da bi prej o tem premislila sem stresla njegovo roke dol z svoje. V trenutku je okamenel. Roke je zvil v pesti, in ugotovila sem, da sem morda naredila manjšo napako. Pogledala sem ga, vendar njegov pogled je bil usmerjen v ekran. Ni me pogledal. Tako močno je držal skupaj pesti, da so mu pobelili členki, in izstopile žile. Nisem vedela kaj naj naredim, zato sem samo nadaljevala z delom. Roke je tokrat obdržal pri sebi in ni mi več namenil pogleda. Moram priznati, malce sem se počutila krivo.
Kmalu je zvonili, in v trenutku je pobral vse svoje stvari in izginil iz učilnice. Počasi sem se tudi jaz pobrala ven, in se napotila prosti Eli, ki se strmela vame z odprtimi ustmi. Uf, to bo še naporno.
Ko sem prišla domov, sem razmišljala o današnjih dogodkih. In takrat se mi je posvetilo. Luka me želi prizadeti. Ampak tega mu ne smem dopustiti. In da bom to preprečila, mu moram postaviti meje, in na nek način obzidje okoli sebe. Ne bom ga spustila ksebi, ker bom samo s tem preprečila bolečino. Ne smem se zaljubiti vanj. Morem ga začeti sovražiti, še bolj kot ga zdaj. Nesramna bom do njega, in upam da bo to dojel čim prej, ter mi začel vračati nesramnost.S tem si bom zagotovila, da se ne bo ne eden ne drugi zaljubil v drugega. Ne bom si komplicirala zadnjih let osnovne šole. Zdaj želim samo še uživati, ne pa se ukvarjati z ljubezenskimi težavami. In mislim da vem kaj moram narediti. Biti nesramna, hudobna, arogantna, in vse negativne lastnosti, ki mi bode pomagale k načrtu.
Upajmo da mi bo uspelo. Ampak to je edino dobro. Vem da delam prav. Moram. Tako je najboljše za vse.

-AN-
O faaaak.... to je bilo najzahtevnejše poglavje, in mislim da je tudi najdaljše. Verjetno ste opazili da pišem bolj krajša poglavja, vendar jih zato objavim več na enkrat. Upam da vas to ne moti, ampak to je pač moj sistem
V glavnem, opravičujem se za vse možne napake ki so bile, ali pa še bojo. Pač povem
Pravtako, mogoče ste opazili, prihajam iz Maribora, zato se ono fuulll trudim da pišem pravilno slovensko. Če pa je slučajno kakšna beseda ki je ne razumete, ne se bat pa vprašat, ampak res, jaz se ono ful trudim pisat pravilno, tak da ja....potem, zanima me ena stvar...
Kako se vam zdi Sarin ''načrt''? in kaj mislite o tem da ga sovraži, ji gre naživce in nevem kaj vse še?
Tako da ja....vprašanja in odgovori dobrodošla
aja pa še nekaj:
Čisto vsak, ki je kliknil na zgodbo, vse to mi ogromno pomeni. To je moja prva zgodba, in se na nek način še lovim, ampak se trudim po najboljših močeh ahahah....
Vem da berete nekateri, ki ne pišete NEXT-ov, in iskreno, to me ne moti, tako kot naprimer marskatere avtorje na forumu... Če nočete, ne rabite komentirati, ampak priznam, veliko mi pomeni če se odločite, da boste odgovorili na kakčno vprašanje ki ga postavim, ali pa celo poslali prošnjo za prijateljstvo <3 tako da hvala vsem (saj veste kdo ste)
Hvala vsem ki berete zgodbo, komentirate, vam je zgodba všeč, v glavnem, HVALA <3 <3
With love,
Elizabeth :*
11. oktober 2014
Jajks 2 nexta sem zamudila
Dafaq kaj se tu dogaja
U a ti si tut iz Maribora?? Carsko
Shit, meni gre Luka na zivce s tem njegovim sranjem -.-
Ja fajn, da ma Sara nacrt...Upam, da je nebo prizadel..Saj je ne bo ne?
Ja kr naj ga sovrazi haha
With love (evo moje pravo ime) Nina :*
11. oktober 2014
Aja upsa next!!!
11. oktober 2014
Neexxtt
12. oktober 2014
Chapter IX
'' Toreej... Mu nameravaš voščit ali ja? '' je kar z lepega vstrelila Eli.
'' Kaj? hahahahah '' sem odgovorila, zmeedena nad njenim vprašanjem.
Eli ja razočarano zavzdihnila, in zmigala z glavo. Kako pa naj jaz vem o čem ona govori?
'' Luka. Rojstni dan ima. Že veš kdaj in kako mu boš voščila? '' Je pojasnila. Zmedeno sem jo pogledala. Luka ima rojstni dan? Uf, jaz res nimam pojma o življenju tega človeka.
'' Aja... '' sem skušala prikriti svojo nevednost.
Eli me je opazovala, ter me ocenjevala.
'' Nisi vedela da ima rojstni dan kajne? '' je poznavno vprašala.
Pogledala sem, ter razmišljala kaj ji naj odgovorim.
'' Erm... No... ''
Eli je zamignila z glavo in razočarano zavzdihnila. Spet.
Nekaj časa sva še hodili v tišini proti šoli. Bila je bolj napeta tišina. Nekako se mi je zdelo, da sem jo tokrat zares razočarala. Ampak kako bi naj vedela da ima rojstni dan? Saj ne spremljam njegovega življenjepisa ali kaj...
'' Torej... Zdaj ko veš, da ima rojstni dan. Mu boš voščila? '' me je ponovno vprašala.
Skomignila sem z rameni, in opazovala siv pločnik pod sabo. Čutila sem Elin pogled na sebi, vendar se nisem dala motiti. Prav čutila sem, kako je skozi mene vrtala luknje z očmi. Mislim, da ji nisem dala odgovora ki ga je želela. Vem, da želi le najboljše zame, ampak jaz ne rabim fanta! Res ne! Čisto v redu mi je če sem sama, tako kot sem bila zdaj. Sicer pa še imam čas. Vsem se nekam mudi, jaz bi pa najraje ostala v svojem tako imenovan otroštvu, če bi lahko. Na čase sama sebe spominjam na Petra Pana.
Počasi sem pogledala proti svoji najboljši prijateljici, in njen izraz me je kar malce prestraši če sem iskrena. Imela je nagrbančeno čelo, rahlo priprte oči, spodnjo ustnico pa je potegnila med zobe. Ponavadi sem jaz tista, ki si ves čas grize ustnico, toda tokrat se je ona postavila na moje mesto.
'' Kaj? '' sem jo nedolžno vprašala.
Še nekaj časa me je opazovala, nato pa prijela za ramena.
'' Zdaj pa me poslušaj! Šla boš do njega, in mu voščila, prav? Če zaradi drugega, pa vsaj zato ker se spodobi. Jasno?! ''
Ups... Eli sem razjezila. Če je kaj, kar Eli ne mara, je to nevljudnost... In očitno bi bila s tem nevljudna če mu ne bi voščila. Mislim. Nekdo ima rojstni dan, pa dela tako štalo iz tega. Ampak to je Eli. Kaj hočemo.
Počasi sem prikimala, nato pa me je previdno izpustila. Eli, Eli...
Ko sva prišli do šole, in se preobuli pri omaricah, me je imela ves čas na očeh. Ja, ja, umiri se ženska!
Nikakor se nisem mogla pripraviti na to, da bi šla do njega, in mu voščila. Pa si drugače vse upam. Dobesedno. Mislim, ne vse, ampak večino...
Nato me je Eli začela potiskati proti njemu. Nekako se mi je zdelo, da sem doživljala Deja Vu, iz prvega šolskega dneva, ko se nisem mogla pripraviti, da bi šla do njega in se mu predstavila, temveč so me mogle Eli, Sandra in Mia potisniti proti njemu.
Ko sem stala pred njim, sem pozabila kaj sploh morem narediti. Potem me je Eli na rahlo in neopazno dregnila v rebra. Recimo da sem za malenkost prišla k sebi...
Luka me je opazoval s polnim nasmeškom na obrazu. Ugh, kako mi gre na živce ko se mi tako reži v obraz. Počasi sem iztegnila roko. Pogledal je proti njej, nato pa jo še sam počasi iztegnil, ter jo prijel. Po meni so ponovno zleteli mravljinci, tako kot zmeraj ko se me dotakne.
Pogledala sem ga v oči, ter ugotovila, da me že opazuje. Zagrizla sem v spodnjo ustnico, in čez moment začutila bakren okus po krvi v ustih. Lukove oči so se v trenutku preusmerile proti mojim ustnicam, in spomnila sem se, kaj mi Eli nekoč razlagala o tem.

****FLASHBACK****
'' Ni res! '' sem zakričala na Eli, in komaj lovila sapo od smeha. Tako imenovane trebušne mišice so me že bolele od smejanja.
'' Prisežem da je res! '' Je zakričala nazaj name, ter še sama poskušala normalno zadihati.
'' In kdo ti je to povedal? '' sem jo vprašala, ko sem umirila svoje dihanje.
'' Prebrala sem v neki reviji... Ampak je res! Prisežem! Vse je dokazano! '' se je branila. Ne morem verjeti s kom se družim...
'' Dokazali so, da ženske, ki si grizejo ustnice, privlačijo, in tako rekoč vzburjajo osebe nasprotnega spola! '' mi je še enkrat razložila.
Opazovala sem jo, nato pa padla v nepopisljiv smeh. Smejala sem se tako na glas, da so naju kuharice grde gledale.
Eli me je samo grdo pogledala, nato pa v hecu rekla: '' V redu. Si bom zapomnila. Vse ti bom vrnila. Boš videla. ''
Še močneje sem se začela smejati, ona pa me je samo grdo gledala. Uff... Kako imam rada to žensko.

**** END OF FLASHBACK****

Mogoče se pa Eli res ni lagala, sem pomislila. Ampak ne...To ni mogoče...
Na rahlo sem se odkašljala, in v trenutku se je prebudil iz 'transa' , ter njegove oči spet našle pot do mojih.
'' Torej... Vse najboljše. '' sem rekla, in se mu kar se da prijazno nasmehnila.
V trenutku je zažarel. Ubogi revež. Misli da sem se sama spomnila... Ajajaj...
'' Hvala. '' je hitro pripomnil, ter se mi še bolj nasmejal.
Želela sem ga izpustiti, ter oditi, vendar me je v trebuhu nekaj čudnega prijela, ter naredila sem tisto, kar ne bi naredila niti v sanjah.
Objela sem ga.
Položila sem mu roke okoli vratu, on pa je bil tako šokiran, da je vse skupaj pozabil, kaj mora narediti. Vedela sem, da je bil presenečen, vendar mi nekako ni bilo mar. Objela sem ga, ker sem to na nek način rabila. Ko je ugotovil kaj se dogaja, je še sam položil roke okoli mojih bokov, in vedela sem, da naju vsi opazujejo. Še posebaj Eli, ki bo kar žarela, potem ko mi bo vse razlagala kako je bilo, čeprav samo vse vem, ker, no sem bila zraven. Počasi se odvil roke, in tudi jaz sem se odvila od njega.
Stala sva si neprimerno blizu, in videla sem globoko v njegove oči. Čutila sem, kako je gledal globoko vame, jaz pa globoko vanj. Bil je zelo nenavaden občutek, ki ga nisem občutila še nikdar prej.
'' Hvala. '' je še enkrat rekel, toda tokrat šepetaje.
Ne vem ali je mislil še vedno za čestitko, ali za objem. Imela sem čuden občutek, da je mislim objem, vendar sem ga skušala ignorirati.
Še vedno malce šokirana od svojega dejanja, sem le prikimala, nezmožna besed.
Obrnila sem se, ter se odpravila proti Eli, ki me je z žarom v očeh opazovala od daleč.
Oh joj Eli...

AN
Hej hoj my loverrsss <3
Toreeejjj....Novo poglavje je tu...Mislim da je kar dolgo, in sem kolko tolko zadovojna z njim...Upam da vi tudi
Zanima me, če kdo želi, da naslednje poglavje komu posvetim... Imam že sicer nekega 'favorita' , ki ga imam kot bralca najraje... Tako da mogoče, naslednje poglavje namenim prav temu bralcu...
Umm... v glavnem ja.... Če ima kdo kakšno idejo, prosim naj napiše... Ne grizem...Še....hhahahah, ampak ja....Upam da vam je všeč and whatnot....tako da ja....Love ya allll
With love,
Elizabeth :*
13. oktober 2014
Neexxtt
13. oktober 2014
Ejla, jaz se res opravicujem... Ze enih 5 dni nisem mogla do fona -.-"
Okej, oa preidimo na moje kompliciranje
Zenska ti pises tak perfektno, ne, briljantno, da nisem pri sebi.
Ejejej o god objela ga je! Wow!
Okej, nevem vec kaj pisat
To je perfektno!
With love, Nina
19. oktober 2014
Shit, nekaj sem pozabla...
NEXT
19. oktober 2014
Next
26. oktober 2014
Bo kaj no? Pliska... (;
28. oktober 2014
Kaj pa zdaj? A nextala se bos?
29. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg