Forum
živjo.Sem Khloe.
Stara sem 16 let.


Doma nismo glih bogati pa tud revni nismo.
To sta moja starša:


to je naša hiša:


V šoli nisem med najbolj popularnimi ampak sm se s sošolci kr dobr zaštekala.
Mam tri Bff
Chris:


Lisa:


in Elle:


Ona je najbolj popularna punca na šoli in vsi hočejo biti prjatlce z njo.
No hodimo na menedžersko šolo in vse imamo kar dobre ocene. No naši dve norici Lisa in Ella padata na nek boyband ONE DIRECTION. No midve s Chris jih totalno sovražva .
________________________________________-
1.6. PONEDELJEK
Spet ta budilka edina dobra stvar je da jo lhk ubiješ pa ne greš v zapor. Ko se po 10 minutah prekobacam iz postelje se po 15 minutah naličim in izberem preprosto oblekco in preprost make up


S Chris se skupi peleva do šole in dons mamo v šoli en preizkus k en dokaj slaven pride v šolo in mi bomo 4 mesc kot neki njihovi menedžerji al neki. No ko pridemo si vse damo group hug. Nato sta se LIsa in Elle začele pogovarjati o uni skupini ONE PERFECTION al neki. Midve s Chris pa sva se pogovarjali o kkšnih hudih tipčih. Men je že vrsto let všeč ampak sem preveč boječka da bi se mu upala povedati. Jst ga koda ful sovražm k se mi je vedno zdel da mi bo tk lažje sm to je en sam šit.
No to je Jack:


No prvo uro mamo tisti preizkus me prav zanima kdo bo ta slavna osebnost. No nato nm učitlca začela govoriti o tem proizkusu in nato kr naenkrat današji gosti so ONE DIRECTION. Midve s Chris se začneva dušit vse druge punce pa začnejo jokat in kričt. Midve s Chris se zmnla da se bova delale k največji debilki.
No in že se začnejo sestanki prva gre noter Lisa ko pride vn je vsa objokana k koda ne bo pršla naprej in da so jo vsi čuden gledal pa to jst jo pomirim in rečem da je bla sigurno najboljša nato se oglasi Ella in reče ne Jst bom. Midve s Chris se začneva čudn gledat nato pa v sobo pokličejo Elle vsi fantje začnejo žvižgat in govorit kk lepa ritka. Nato grem noter jst in me uprašajo kako mi je ime in jst tk sm človk sm to vs zanima vsi se začnejo režat jst pa tk njim OKI NE SE MI REŽAT K PRAŠIČI OK. nato me Harry (lej k vem kako mu je ime) kaj bi naredila če bi bla njihova menedžrka jst rečem NEBI MEL KONCERTOV PA NČ NEBI DELAL ITAK BOSTE KMAL RAZPADL.vsi me ful čuden gledajo potli pa Harry izjav TI SI PA HUDA jst pa njemu TI PA GRD. Nato me učitlca napodi vn.
Pride čas resnice midve s Chris sva vse vesele k itak ne bova sprejeti Lisa se pa čist trese.
ELLE bodo pa itak sprejel ( pa sej so moški ne) Liam reče NO K VEM KK JE NAPORNO BOM KR HITR POVEDU Z NAMI GREJO LISA, ELLE , JACK, KHLOE in CHRIS . Midve s Chris se začneva režat nato pa Louis zine GOVORIMO RESNICO.
________________________
1 next in nadaljujem
01. junij 2013
Doma nismo glih bogati...

In pol živite v vili... seems legit
01. junij 2013
sej sm napisala da tut revni nismo
01. junij 2013
Kolkor jst vem, moraš za vilo bit kr zlo bogat...
02. junij 2013
ok jst bom šla kr naprej pisat
__________________________________________________
midve s Chris sva se začele skori jokat ampak se bova že spomnile kako ne bova šle z njimi.
Elle in Lisa sta bili zelo veseli (Elle se je že vlačila po njih), Jack pa je to sprejel čisto normalno. No ko je zvonilo sva z Chris zbežale ven. Ko sva čakale na bus je mimo pripeljal ferrari in se ustavu. Notr so bli oni.(one direction). Rekli so kaj pa take punčke delajo na avtobusni postaji. Jst rečem A STE DEBILI AMPAK NA AVTOBUSNI POSTAJI SE ČAKA BUS. Louis pa prbije TI ŽE VEŠ KAKO SM MISLU. A PRIDETA DA VAJU MI ZAPELEMO.
Chris pa SORRY NE PELEVA SE Z DEBILI.
Nato je bus končno prišel in Harry reče SE VIDMO ČEZ 2 DNI.
Jst pa JAJA SANJEJ
Harry pa SEJ LHK PRIDEŠ ZRAVEN MENE ČE TK HOČEŠ DA SANJEM O TEB.
Jst njemu DEBIL GRDI.
Midve s Chris sva se odločili da greva in jima uničiva živjenje v soboto sm prespala pri Chris. V nedeljo pa sva odšli pakerat.
No in že je sledil dan ko smo šli SEVEDA so imeli zasebno letalo.
Midve s Chris sva se usedle čist na drugi konc.
Elle se je vsedla dobesedno na Harry , Lisa pa se je vsedla zraven ampak ne k nobenmu fantu ampak je kmal raven nje prišel Zayn. iiiiii kok sta luškana.


No in jst sm zaspala in kr naenkrat se nekdo glasno vrže na sosednji sedež. In k jst pogledam Harry reče KOK SI TI SEXI K SPIŠ. jst pa njemu SORRY ZATE JST GLIH NE MOREMREČT DA SI SEXY.Harry se je zasmejal in prvič sm opazila da ima luknice(dimples)


.kok je luškan. KHLOE kaj pa govoriš. No in potli reče sej boš še padala za mano in jst njemu hahaha sanjej.in on SEJ RAD IN TO O TEB.
21. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg