Forum
Zbudila sem se. Pogledala sem na uro ob moji postelji. Bilo je 6.15. Hotela sem zaspati nazaj, a kar naenkrat me je prešinilo. Saj res! Na morje grem. Z mojo najljubšo klapo! Saj to je neverjetno!!
Spakirala sem še zadnje stvari. Vse je bilo tipi-topi. V roke sem vzela telefon, da bi poklicala Sarah. Ah, najbrž še spi, sem si pravila. Pustila sem ji sporočilo. Pisalo je; Končno! Kdaj štartamo? Kje se dobimo? Pokliči me! : D.
Hitro sem se prijavila na fb. Naj vsi vejo, da grem z njimi na morje. Osvežila sem status in napisala;
Danes pa z mojo najbolšo klapco na morje! Sarah, Jan, Žak! Komaj čakam! < 33,
No, začela sem se dolgočasit. Kaj tu res še vsi spijo? Šla sem v dnevno sobo in vklopila tv. Nič pametnega, lahko bi si predstavljala. Šla sem v kopalnico in se do potankosti uredila. Umila sem si lase, okopala sem se, si 3x umila zobe... Tako srečna sem bila. V tistem trenutku se mi je zdelo, da sem najsrečnejša 17 letnica na svetu. No, ura je bila že 7. Zdaj bi se pa mogel že kdo postavit pokonci! Pograbila sem telefon in Žaku napisala sms; Kaj zdej? Še vsi spite? Ajd, kdaj, kje se dobimo?''
Žak je letos dopoolnil 18 let, tako, da ima že izpit za avto. On nas bo peljal. Šli bomo v Pakoštane na Hrvaškem. Vem, da je to daleč, a tam imajo Janovi starši vikend in rekli so, da nam ga dajo v last za 15 dni. Si mislite? 15 dni brez kontrole? To je kul! Pa še več. Rekli so nam, da lahko podaljšamo, če želimo. To bo najbolše poletje do zdaj. Prepričana sem!


05. avgust 2012
next
05. avgust 2012
u95620
u95620
neext
08. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg