Forum
u31794
u31794
wi.. Neža piše po dolgem času..comment

Bila je četrta ura. ,Grizljala sem svinčnik in gledala h sošolcu Jayu. Oh nič ne piše. naj me nekaj reši.."SNEG!" Je zakričal Jay, ki torej ni imel pojma o testu. Stekli smo h oknu. Razmišljala sem, kaj bo na busni..

"Sheely!" sem zakričala. "PAZI!", je zavpila za mano. Kaj je že spet?! Obrnila sem se. Pduuuf!
Odprla sem oči. "Ja kje pa sem?" sem rekla. "Ja, na busni, nekdo te je zadel!" je razlagala Sheely. "Aja?" sem vprašala. Pokimala je. Pogledala sem svojo nogo. Čez svetle hlače se je videla kri. "ŠIT!" sem zavpila. Potem je prišel bus. Sheely je stekla. ostala sem sama. Nisem mogla hodt. "Heelp!" sem zakričala. "Pomagam?" se je ponudil nek fnt. "O, lepo bi blo, da ne bi busa zamudla, ja", sem rekla. Pobral me je in odnesel na bus. Odložil me je na praznem sedežu in odšel dalje..

next?
27. november 2010
u18082
u18082
Next.!
27. november 2010
u31794
u31794
hvala:

Zazrla sem se za njim.. Oh. Lepota! xP Bus je odpeljal in ko sem na tretji postaji hotela iztopit..Se je spet pojavil. "sama bom, hvala", sem rekla. Komaj sem prišla domov, me je mama nadrla, da mormam pospraviti stanovanje. Ko je videl kako šepam je sedla na mojo posteljo in me objela prekoo ramen. "kaj je?", je vprašala "Kepo sem dobbila v glavo in potem sem padla...pa neki z nogo", sm razlagala. "OMG!" je zakričala. Izginila je po stopnicah navzdol. Potegnila sem rokav puloverja do komolca in na roki zagledala nekoo številko. Alex. Je spodajj pisalo. Poklicala sem ga.

..minilo je 10minut in bil je v moji sobi. "Amanda, res nekaj je!", je rekel. "what?" sem vprašala "Čutim ljubezen do you.", je nadaljeval. "Res?" sem vprašala. Pokimal je. Zgrabila sem gaa za glavo in povlekla na posteljo. Sedela sva. "Jaz tudi do tebe", sem nazadnje rekla in se zasmejala. "In?" je vprašal. "lahko!" sem rekla in ga močno objela
27. november 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg