u52284
u52284
hey. sem anja in sem se odlolčla da bom napisala eno zgodbico o meni in justinu bieberju.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
sarah!!!!! se čez celo hišo dere nick. "kaj je!?" se zaderem nazaj. "prid sm nujno te rabm" in tako nisem imela izbire. po stopnicah sem se spustila počasi kot se je le dalo. "kaj je tko nujnga?"
"rabm tvojo pomoč"me je prosil "zakaj pa" me je zanimalo. "zdaj enkrat bo k meni prišla neka blondinka. ker me je v šoli skoz zasledvala ker sm ji všeč in je hotla moj naslov. pač sm ji ga dal da sem se je odkrižov.pliss reč ji samo da me ni doma in da se vrnem pozno zvečer." takrat je pozvonilo pri vratih. "naj ti bo"sem mu odgovorila in šla odpret on pa se je skril. bila je res k ena barbika. "dober dan" me je važno pozdravila jaz pa sem ji odgovorila:" veš nicka trenutno ni doma in noče hodt s tabo barbika. no in pa čav budala!" in sem ji pred nosom zaprla vrata. takrat pa se je izza pulta prikazal nick in me nadru: "pa kaj je s tabo sarah. reku sem da ji samo povej da me ni doma in da se vrnem pozno in nič drugega." "tud prov, sory no, pa kako lahko sploh gledaš to barbiko?!" "dej mir no pa čav" "ej kam pa greš?!" "kaj te briga" mi je zabrusil in se šel ubuvat "o pač me briga! in mami ti sigurno ni dovolila" "ja in če mi ni sej je itak ne bo doma še dva tedna, pa če te že zanima na randi grem" "ej povedala bom mami" sem mu rekla ker sem vedla da mam pol tud js šanse za zmenke. "okej lej tko se zmenva.:če ti ne boš povedala mene js ne bom tebe če boš šla na zmenk. ok?" "ja supr sem mu odvrnila in šla nazaj v svojo sobo.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
no to je bil začetek moje zgodbe
js sm sarah. stara sm 15 let in sem lahko tudi zelo nesramna kot sem bila s tisto barbiko.
to sem js.
imam tudi brata nicka. str je sedemnajst in skoz hod na randije.


kako se ti zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. januar 2013
u118453
u118453
next
05. januar 2013
u52284
u52284
2.DEL
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
odločila sem se da bom poklicala očija. najina starša sta ločena in midva živiva z mami v veliki hiši na robu los angelesa. oči živi v oklahomi in čez šolsko leto se slišimo samo po skaypu čez poletne počitnice pa greva k njemu. toda zdaj je bilo malo drugače. ravno danes so se začele poletne počitnice in zmenili smo se da se bova zdaj preselila k očiju in tam hodila v šolo pri mami pa bova med počitnicami.
oči:tudi on je bogat in ima ranč. rada imam živali zato sem se veselila da bom lahko vsak dan med njimi. no oči je tudi velik oboževalec avtov in motorjev in ima zato kar 5 avtov in 3 motorje. zelo rad hodi tudi na dirke in vedno kaj prispeva za svoje najljubše moštvo. nicku je kadar naju zvlači tja še kar ušeč jaz pa umiram od dolgčasa zato sovražim take dirke.

mami:
https://mi9.com/wallpaper/women-hair-styles_83909/
je prijazna nežna in ljubeča. oba z nickom naju ima zelo rada zna pa biti tudi stroga zato je bolje da si pri njej priden. rada ima kuhanje in čeprav bi se lahko najela kuharico vedno hoče kuhati sama. meni se zdi da kuha najbolje na svetu in še posebej palačinke s belo čokolado in kokosom. njami.

naj zdaj povem še to da pri mami čez šolo ne moreva biti zato ker je dobila novo službo in bo delala od jutra do noči. oči pa ima službo na ranču ko uči jahanje in podobno.
08. januar 2013
u52284
u52284
nekaj vam morm povedat. ker bi rada imela nov uporabniško ime in si ga ne morm spremenit si bom izbrisala ta profil in naredila novega.
ne vem še kakšn nejm bom mela morm še mal razmislt. ko si ga bom
spremenila vam bom povedala da sem to js. no in čav.
13. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg