Forum
u126741
u126741
Vem kaj si mislite. '' Manja,še en fanfiction o One Direction?'' Ja. Upam,da boste brale in oglaševale,oprostite za vse napake,ki bodo. Če vas bo kaj zanimal,kar bom vključila v zgodbico (Sp. strani,linki...) mi kar povejte. No,ne bom blefirala - začnimo.
=========================================================================
Hojla!
Sem Angelina Rosemary Gossip,na kratko - Rose. Vem,rosemary pomeni rožmarin. To ime sovražim,zato sem ga skrajšala v Rose,tako sem zdaj Rose.Moji starši so blazno zaposleni vsako sekundo svojega življenja,zato imam meni nič tebi nič hišo samo zase. Živim v Londonu,v prijazni hiški v obrobju mesta. Igram klavir in rada rišem . Gledam smosha in imam temno rjave
dolge lase. V šoli nisem popularna in tudi ne mislim biti. Mojemu očetu je ime Gary,mami pa Rose. Za spremembo od mene je Rose njeno pravo ime,moje ime je pa samo povzeto. Sovražim se.(To sem jaz.)
#1.del
(poslušajte ko berete)

Prebudil me je nežen zvok ptic v daljavi. Vstala sem in opravila svojo jutranjo rutino. Odšla sem v kuhinjo in spila kavo. Danes je zadnji dan šole. Nato grem po svoje. Komaj čakam. Vzela sem torbo in sama sebi rekla'' Adijo.''. Odšla sem skozi vrata oblečena sem bila v tole:
Sprehajala sem se in opazovala okolico. Aja,ali sem omenila,da živim zraven One Direction? No,to je resnica. Zaljubljena sem v Harrya. Vsak popoldan,ko pridem iz šole mi pomaha,nato pa gre noter. Okna sob imava ravno nasproti,tako da ga gledam po cele dneve in si želim,da bi bil moj.Ampak ne. Vsak dan je novo dekle pri njihovi hiši.
Pred hišo sem pobrala časopis,ki ga je poštar ravnokar prinesel. Sicer se pa razumem z vsemi sosedi,razen z One Direction,ker jih ne poznam tako dobro. Nisem pa Directionerka. Premišljujem,če bi se predstavila Harryu. Ne,to bi bilo neumno. Raje sem šla naprej,da bi pregnala neumne misli.
Sem že zamujala v šolo. Ko sem vstopila v razred sem se tiho opravičila in se usedla v prvo vrsto. Sedim sama samcata. '' Glej jo kakšna je!'' Je zašepetala Hayden. Rekla bom samo,da ni nič kaj prijazna. Vsi mislijo,da je popularna. No in jaz si mislim svoje,ha.

Mnenje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. marec 2013
u28413
u28413
neeeext
30. marec 2013
u124744
u124744
next
30. marec 2013
u126741
u126741
# 2.del hope u like it <3
Poslušaj ko bereš:


Učitelj se je sprehodil do mene,me pogledal in se mi nasmehnil. Glasbeno gimnazijo sem zaključila s samimi peticami. Odhitela sem ven iz šole in se veselila. Konec najbolj napornega dela življenja – šole. Za večno. Odskakljala sem domov – vsa vesela. Ko sem šla mimo hiše One Direction sem videla Harrya,kako je jokal. Seveda mu bom šla pomagat. '' Harry,kaj je narobe?'' Sem ga vprašala.'' Nič,nič.'' '' Povej mi.'' '' Okej,Felicity me je prevarala,prasica.'' Okej,nimam pojma,kdo je Felicity,resno. '' Kdo je Felicity.?''
'' Moja zdaj bivša. Briga me zanjo. Greš noter?'' '' Ne hvala. Poskrbeti moram za sestrico.'' '' Aha,okej. Se vidiva!'' Mi je še rekel,nato pa sva šla vsak v svojo smer. No,da vam povem,kdo za zlomka je to moja sestrica. No,to je Annie,stara je štiri leta in odkar ni več mame in očeta sploh doma odrašča hitreje. Zelo dobro se spozna na youtuberje in je strašno pametna.
To je Annie:'' Annieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!'' Sem se zadrla. Ona pa je prišla z majico od Smosha: tomahawk chop is my death blow. To majico je vzela od mene.S to majico,čopkom in kodrčki…. Oh ,tej mali stvarci se ne da zamerit. '' Ljubica,greva jest kašico.'' '' In Shane je potem rekel and I know…..'' Annie je bolj zgovorna od mene pa je v teh letih. Ona je res klepetulja in pol. In jaz sem samo prikimavala. '' Annie,boš lahko malo sama? '' '' Kam pa gles Rosica?'' Je rekla Annie. '' K sosedovim. '' '' Potem mi vse povej. Kaj pa lupcka?'' Je rekla in me objela cmoknili sva se,ona pa je šla v hišo. Jaz sem šla čez zadnja vrata čez zadnji vrt ki si ga z Annie deliva z One Direction.Potrkala sem in vstopila.
30. marec 2013
u124744
u124744
next
30. marec 2013
u28413
u28413
neeeext
30. marec 2013
u126741
u126741
#3.del Hope u like it! 
Poslušajte,ko berete:

Če bi vi videli kakšno je bilo v njihovi sobi bi padli okoli svoje osi vsaj 30. Ko sem bila stara 11. let sem imela bolj pospravljeno! Zgleda,da bo treba stopiti v akcijo. '' Fantje,kakšno sranje je tole?'' Sem rekla namesto pozdrava. ''Gremo v Nandos?'' Je rekel Niall. '' Najprej pospravit.'' Sem rekla in vsi so zavzdihnili. '' Brez jamranja. Sami si izberite delo. Ne bom vam nagajala.'' Čistili smo. Že takoj ko smo začeli sem pogruntala,da it tega šita ne bo nič.
'' Fantje,gremo v Nandos. Jaz častim.'' '' Ne,jaz!!'' Je rekel Niall.'' Nillo ali kaj si že,jaz plačam.'' Mojemu vzdevku za Nialla so se vsi smejali. '' Nillo,Nillo!'' se je drl Louis. Čudno,da ga čez dan ne slišim,saj ima sobo dva okna pod mano. S Harryem pa se lahko gledava iz okna in si piševa sporočila na bloke. To sva pobrala iz videa you belong with me. V Nandosu sem si naložila hrane,kolikor je bilo možno. '' A ti tudi ješ veliko?'' '' Ja.'' '' Suhica,pazi, ne boš mogla pojesti tega!'' Se je zarežal Louis in jedel naprej. Ampak sem bila zelo lačna,zato sem vse skupaj pojedla prej kot Niall.. '' Niall,Niall! A mi daš en krompirček?''
Sem ga vprašala in pokimal mi je. Vzela sem celo pest krompirčka. '' Ala.'' Sem rekla skozi polna usta. Pogoltnila sem. '' Naročiti grem hrano še za Annie. Lačna bo.'' Sem rekla in odšla.

**Harry**
Res je prijazna sestra. Kaj češ,staršev ji ni že 5 let doma. Eno leto sama,nato pa s sestrico. Ampak o tem ni kaj dosti za premišljevati. Premišljeval sem o tem kaj je delal Niall z njo. Flirta. Svojo hrano deli samo s tistimi,ki jih ima resnično rad. In izgleda,daje to ona. Ona je moja! Kaj ne razume kreten?! Ko bova doma se bova pogovorila. Vse kar se mi zdajle podi je strah,da jo izgubim zaradi Nialla. Maščeval se mu bom,pa tudi če je moj najboljši prijatelj. Briga me. Pa naj bo kar hoče. '' Niall,prideš malo sem?'' Sem mu rekel, on pa je z polnimi usti hamburgerja odšel za mano. '' Zakaj flirtaš z njo? Ona je moja! Spogledujeva se ! Kaj boš ti someday to pogruntal. I'm sorry, I'm a fuck up. Pa deli s komerkoli hrano! '' Grdo me je pogledal in mi pljunil že čisto prežvečen hamburger v glavo. Nato je odšel. '' Vojna!!'' Sem zavpil in šel za njim.

Vprašanja:
1.Kaj od tega bo?
a) Nose (Niall + Rose)
b) Hose (Harry + Rose)
2. Ali bodo težave?
3. Predlogi,mnenja..?
4. Next??
30. marec 2013
u124744
u124744
1.Kaj od tega bo?
a) Nose (Niall + Rose)
2. Ali bodo težave? JAAAA
3. Predlogi,mnenja..? PRE COOL
4. Next?? JAAA
30. marec 2013
1.Kaj od tega bo?
b) Hose (Harry + Rose)
2. Ali bodo težave? Ja
3. Predlogi,mnenja..? Ful fajn. tko naprej c:
4. Next?? itak.!
30. marec 2013
u126741
u126741
#4. del hope u like it. 
Poslušajte ko berete:

**Rose**
Vrnila sem se. Hm…Zakaj se Harry in Niall grdo gledata? Saj je vseeno. Vsi so prijatelji,predvidevam. '' Zakaj se Ni in Hazza grdo gledata,Li?'' Sem vprašala Liama. '' Kaj pa vem. Bedaka sta. Skos se kregata.'' Nasmehnila sem se. Harry je poleg lepote tudi smešen. '' So,Rose,se nam na kratko predstaviš??'' Je vprašal Louis. Kadar pišem ime Louis zmeraj napišem Louise. Nevem.
'' Hmm,ime mi je Rose,starši so zmeraj kje drugje,mislim v drugi državi in zato sva sami z Annie. Jaz in Annie obožujeva Smosha in imava vse majice,kape,puloverje,obeske,igre igrače itd. od njiju. Meni sta res všeč in rada bi naredila duet z njima. '' '' Kaj pa mi?'' Je vprašal Harry. '' In seveda tudi vi,bučko. Igram klavir in rada pojem,čeprav brez posluha. Obožujem tudi onega Alexandra Rybaka,ki igra violino in seveda Justina Bieberja. '' '' Wow. Lahko bi ti predstavili Justina Bieberja in karaoke time danes zvečer. Imaš da prideš. Drugače te bomo zvlekli. Aja, in pripelji tudi Annie,da vidimo tega srčka.'' Je rekel Louis in nas odpeljal domov. Preden me je izpustil je rekel,naj prineseva pižame.

'' ANNIEEE!'' ''Ja, sestlica?'' '' Annie,danes greva k sosedovim. Rekli so,da bi radi videli tega srčka. Oh, srček moj,greš z mano?'' '' Ševeda gleva Rosica. Glem pakilat.'' Je rekla in je šla. Hrano iz Nandosa sem dala na krožnik, kolo sem pa pustila v toti plastiki ki je. Vse skupaj sem ji odnesla gor. '' Dober tek ljubica. In ne pozabi spakirati pižame!'' Sem ji rekla,ona pa me je cmoknila na lička.'' Hvala.'' Je rekla in začela jesti. Kmalu sva se odpravili.

Potrkali sva na vrata in odprli so nam fantje v boxaricah in majicah. '' Tale mala stvarica toliko ve o Smoshu? Prej o čarobnih ponijih,'' Je rekel Louis. Ojoj. Tole ne bo dobro. '' Ti to meni dlekec?Pokazala ti bom calobnega ponija! To je za dojenčke!!!'' Je rekla Annie in Louis brcnila v * khm*. '' Z njo se ni za šaliti. '' Sem rekla in se vsedla na tla.

Kaj bo na Karaokah?
Kdo je lepši – Niall ali Harry?
Kaj pa bo z Annie (Čim bolj duhovito opišite.)?
Predlogi,mnenja,pohvale?
Next?
31. marec 2013
u127693
u127693
Neext *o*
01. april 2013
neeext
01. april 2013
u123285
u123285
Kaj bo na Karaokah? pojma nimam
Kdo je lepši – Niall ali Harry? obadvaa..!!
Kaj pa bo z Annie (Čim bolj duhovito opišite.)? uff nwm...
Predlogi,mnenja,pohvale? superr jee.!!
Next? jaaaaaaaaaaaaa
01. april 2013
u124744
u124744
next *-*
02. april 2013
u126741
u126741
Nextek!

#5. del hope u like it
Poslušajte ko berete:


'' Steeeeeeklenica resniceeee!'' Se je zadrl Harry,ki je verjetno prišel šele v tem trenutku. Bil je brez majice. Poskušala sem ga ne gledati kot boga. In uspelo mi je. '' Kaj ni to karaoke night?'' Je rekel Liam. Pokimala sem. '' No,tudi. Ampak se gremo najprej to.
'' Res imam srečo.'' Sem rekla z vsem svojim sarkazmom. Posedli smo se v krog. Louis se je še vedno praskal za mednožje. Annie je dobro opravila. '' Annie, pridi!!'' '' Ze glemmmm!'' Se je zaslišalo. '' Ona naj se gre z nami??''Je vprašal Louis. Takrat pa si je Louis prislužil klofuto od mene. '' Rosica,zakaj se Louie drži za glavo???'' '' Udarila sem ga,ker se je norčeval iz tebe.'' '' Blavo sestlicaaaa!''' Je rekla in izvedli sva skrivni pozdrav. Začeli smo se igrat.
Pogovor - J- jaz A- Annie N- Niall H- Harry Li - Liam L- Louise Z- Zayn
Niall je zavrtel flašo.
Pokazala je na Annie.
A: Ne bojim se te dlekec.
N: Bomo videli. Hmmmmm.....Poljubi Harrya na lica. Neeee,to je za najstnike....
Annie je vstala in poljubila Harrya na lica.
A: Fagget.
Zasmejala sem se.
Kratko je blo. Vm...
03. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg