Forum
u175556
u175556
Moje ime je Vanilla. Sicer imam veliko raje da mi rečejo Vanily. K sreči me večina tudi upošteva in me tako kliče. Nimam nobene prijateljice v novi šoli Jelhensen Travelty. Je zasebna, snobovska šola. V njej je od prvega do devetega razreda otrok. Jaz sem v osmem, saj imam 14 let.
Na žalost imam za sošolko PSIHOPATKO. Njeno ime je Violet, in je prava paničarka. Seveda je zelo popularna in so vsi fantje v razredu vanjo. Ima vse prijateljice, ki si jih lepo zaželi njena lena visokost in še 100 priveskov, ki se je prilizujejo. Prilizujejo pa se ji vsi, razen mene, neke Vicky in mislim da ji je ime Taylor. Torej... Onedve pa sta čudakinji, zato se ne družim z nobenim. Lana se zdi še kar prijetna, a ima že Merlio. Torej je vse skupaj mešanica obupa, osamljenosti, razočaranja, dolgčasa, jeze, nemoči in še marsičesa. Torej Violet in vsi njeni 'fani' me zafrkavajo, le zaradi Violet! Ni čudno, da me Merlia, Lana in Merlijina sestra Kalisa niti pogledajo ne! Niti fantje! Nihče me niti ne vidi! Razen Violet! K v meni vidi le slabo! In me zafrkava!
Pa še grda sem in neumna! Če že dobim 5, mi pravijo piflarka, če 4 ali manj pa me zafrkavajo! Če kdo drug dobi katerokoli oceno jim je vseeno. Če 5 dobi Violeta, vsi rečejo da so to pričakovali in ne BLAGOR ali kaj takega. Če dobi 4, ali bognedaj, manj, se pa na učitelje spravijo 'fani' in tudi zvalijo krivdo nase, Violet pa je angelček, tiho! Če učitelj ne ukrene nič, pridejo Violetini starši v šolo! To je šele rompompom. Ups, ura je osem. Zamujam že. V šolo moram.
11. julij 2014
next
11. julij 2014
v šolo sem prišla ravno ko je zazvonil zvonec. pri omaricah so se že zbrali violet in njeni 'fani'. očitno jim je povedala eno od 'neverjetno smešnih' šal, ki so bile smešne, kot bi rekel:"moje ime je jaz." vsi so se režali kot nori. odšla sem v razred. kmalu za mano je vstopila violet. stopila je k učiteljici in ji rekla, da jo izsiljujem. po končanem pouku me je učiteljica poklicala. rekla je naj se to ne ponovi. pokimala sem ji in odšla k omarici. tam so bili še vedno nekateri violetini 'fani'. smejali so se, kot, da bi se spremenila v osla. hitro sem se preobula in odšla domov. že na poti sem začutila veliko olajšanje, saj mi ni bilo več treba prenašati violet. ko sem prišla domov sem z odporom naredila domačo nalogo. ko sem končala sem odšla na očetov laptop, saj je bil kot ponavadi še v službi. je policijski načelnik in velikokrat je dežuren. igrala sem minecraft. ko pa sem se naveličala je bila ura že pol sedmih zvečer. preoblekla sem se in odšla na sprehod z tomom-mojim psičkom. tam sem srečala...
jaz:
violet:
oče:
tom:
koga sem srečala tam?
next?
11. julij 2014
u175556
u175556
BTW: Pozabla sem napisat, z Majo, Mrs.Perfect piševa zgodbico skupaj <3
11. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg