Forum
Zgodba se bo šla o 15 letni Zali...Mogoče se ji je nasmehnila sreča saj se ji dogajajo srečne stvari...ko pa... se zgodi nekaj, kaj ne bo nikoli pozabila..!

Zala:njena prijatelca Maja:druge osebe še sproti in slike v zgodbi bojo tudi
15. april 2012
Zjutraj mi je zvonila budilka...Drin! Drin! Drin!...Puf!!! Sem jo že mahnila in je bila tiho.Nato sem šla v kopalnico...Oblekla sem se in uredila za šolo.''Zaaaaalaaaa'' me je že klicala mama.
Mama Silvija:


Pa oče Robert:


Odhitela sem dol k njej. Na mizi sem imela pripravljeno malico.''Se vidimo ob 4-ih!''je rekla mama.Oče je stopil do mene in rekel isto, ter me poljubil na lice.Ostala sem sama.Saj sem vedno sama.Moja starša sta še samo v službi.Pa še edinka sem.Pogledala sem na uro.Ura je bila komaj šest...Nevem zakaj se vedno zbudim tako hitro.Ker se nam je pouk še komaj ob 8-ih začel, sem šla na sprehod. Nato pa našla...

NEXT?
15. april 2012
next
15. april 2012
ju3
15. april 2012
Ko sem hodila od hiše do hiše sem pred nosom zagledala....Štriri-peresno-deteljico! Nisem mogla verjet.Kar sama je bila vse 3-peresne pa okoli njej.Utrgala sem jo in z njo odhitela v šolo.Maji sem jo na hitro pokazala nato pa sva šli k pouku matematike. Bilo je seveda dolgočasno. Bla, bla, bla...Učetelj za matematiko ne zna boljšega kot pa blebetati. Saj je vseeno. Jaz ga ne poslušam.In drugi sošolci tudi ne. Po matematiki smo imeli športno vzgojo. Igrale smo odbojko. En čas smo igrale ko pa je učitelj rekel, da tista, ki bo naredila 20 zelo lepih serviranj, ji bo učitelj kupil sladoled. Mislila sem si , da nimam možnosti, saj sem tretja najboljša v odbojki. Prva je Anja, ki se vedno važi. Ampak z njo se ni za hecat. Druga pa je Maja. Njo pa že poznate. Ona me je učila igrati odbojko pri meni doma, da sem zdaj sploh na tretjem mestu. Ampak kaj se je danes zgodilo! Anje ni bilo v šolo. Bila je bolana. Mislila sem si da imam srečo. Ampak vseeno je tukaj Maja. Učitelj nas je vprašal katera bo prva prišla poskusit. In šla je Isabela. Polje je zadela samo 14 krat. Nato se je javila Andreja. Tudi ona je zadela samo 14 krat v polje. In tako še je delalo vseh 16 punc, dokler nisma jaz in Maja prišli na vrsto. Učitelj mi je rekel , da se naj potrudim, saj se gre za sladoled. No...in tako sem zadela...19 polj od 20-ih! Nisem mogla verjet. Nato je na vrsto prišla Maja. V polje je zadela 1. , 2. , 3. , 4. , 5. , in tako dalje dokler...Ni enega zgrešila. In kaj je bilo še bolj čudno, nato še enega. Tako je Maja zadela samo 18 polj od 20-ih. Jaz sem zmagalaaaaa! Ne morem verjet! Jaz imam taaaaakšno sreeečo!
NEXT?
16. april 2012
next
16. april 2012
Po športni vzgoji so mi vsa dekleta čestitala. Učitelj pa, kot mi je obljubil, mi je kupil sladoled. Bila sem tako vesela in srečna. Domov sem prišla okoli 3-eh popoldne. Naredila sem nalogo nato pa šla na fb. Nič ni bilo zanimivega. Ker sem imela še 50 evrov prišparanih sem šla nakupovat. Ko sem stopila do blagajne mi je blagajničarka rekla:'' Presenečenje! Ste naša 100-ta nakupovalka tega meseca ,zato dobite bon za 120 evrov!''. In vsi ljudje so samo ploskali v trgovini. No kupila sem si par čevljev, oblek, majic, hlač, nakita...


Nato sem šla domov presrečna. Na poti sem videla majhnega kužka. Ampak se nisem ozirala nanj. Kužek pa mi je sledil. Nekajkrat sem ga stirala vstran, ampak se ni vdal. Na koncu sem ga vzela domov. Dala sem mu nekaj za pit in za jest. Nato sem ga slikala.
Sliko sem natisnila in pripisala: Če ga kdo pogreša naj pokliče številko 041-123-321.
To sem nekajkrat prekopirala. Potem sem šla v mesto in jih nalepila na oglasne deske. Ko sem prišla domov je kužek spal. Dala sem mu ime Čapi. Ko se je zbudil sem šla z njim na sprehod. Med potjo je lovil čebele, metulje in celo posušeno listje. Bil je zelo smešen in v tem trenutku sem si mislila, da je to spet sreča.
16. april 2012
next???
16. april 2012
samo da nebi kdo to klical 041-123-321
17. april 2012
ka pa če
next!!!!!!!!!!
17. april 2012
Ko sva s Čapijom prišla domov je zazvonil telefon. Pogovor je bil takšen:
j-jaz ga- neka gospa
jober dan, Zala pri telefonu
ga: Dober dan, tukaj je gospa Jurec. Ko sem se sprehajala po mestu, sem videla na oglasni deski vašo objavo. To je moj kuža in prosim vas, da bi poveste vaš naslov, saj bi ga rada spet videla.
j: Seveda, naslov je Mariborska ulica 19.
ga: Takoj pridem in hvala da ste ga našli.
j: Ja...ni zakaj.Nasvidenje.
ga: Nasvidenje.

Čez par minut je potrkalo na vrata. In res je bila to gospa. Segli sva si v roke in se pozdravili. Izročila sem ji Čapija. '' Rubiiiii!!!'' se je zadrla gospa.Vprašala sem:
'' Rubi?''. Odgovorila je:'' Da, to je Rubi in hvala da ste ga našli !''. ''Ni zakaj'' sem rekla.
''Izvoli, tukaj imaš 2.000 evrov, ker si rešla mojega Rubija!'' je rekla medtem, ko je božala kužka. Presenečeno sem rekla:'' Toliko denarja! Od kod tokliko...''. Gospa mi je odvrnila:'' Me ne poznaš? Sem pisateljica romanov Janja Kolarič.Ideje za romane dobim od Rubija in on mi vse pomeni''. Spet sem presenečeno rekla:'' Janja Kolarič! Obožujem vaše romane''. Tako sma se še malo pogovarjali o knjigah. Nato sem se še zadnjič poslovila od Čapija oz. Rubija seveda. '' Vedno me lahko obiščeš. In Rubija tudi. Izvoli, moja kartica na kateri je moj naslov'' je rekla ga. Kolarič.
''Hvala in nasvidenje. In hvala za denar!'' sem ji rekla, ko je z Rubijem počasi odhajala vstran. Še zadnjič mi je rekla: '' Hvala tebi, da si našla Rubija! Nasvidenje''.
Tako je odšla. Z Rubijem. Mislila sem si, da je odšel najlepši kužek na celem svetu od mene. Ampak bila sem vesela da sem dobila 2.000 evrov in, da sem gospe Kolarič našla Rubija. To je bila spet sreča...

Gospa Kolarič:
NEXT? :3
18. april 2012
next
23. april 2012
oo
12. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg