Forum
Tu lahko date zgodbice potem kdo oceni ali je dobra kaj moraš popravit,...
Seveda daj tudi tvoja navodila da nam je lažje.
Mislim na naj pisatelja tu napišete zgodbico in nekdo drug jo oceni.
Potem jo popravite in imate dobro zgodbo.

ali boš sodelovala?:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. maj 2012
ZGODBICA-HIŠA STRAHOV

Živijo stara sem 6 let in hodim v prvi razred. Ime mi je Alice. Danes grem prvič v Disney land. Živim v New Yorku. Moja starša sta ločena. Živim pri mami. Imam dvojčico Bello. Z njo se ves dan kregam,ker sva različna karakterja. Ona je mirna,muzikalna in pridna. Jaz pa sem živahna,športna in nagajiva.
Danes zjutraj sem se zbudila se pripravila za šolo in odšla v šolo. Po šoli sem bila že zelo vznemirljiva saj bomo odšli v Disney land. Hitro sem se preoblekla v mojo najlepšo oblekico in vzela piškote in pijačo za seboj. Kupili smo vozovnice in šli notri. Šli smo jaz,moja BFF Rose in njena mami. Najprej smo šli v hišo strahov in sedeli smo v sedežih. V eni vrsti sva sedeli jaz in Rose. V drugi pa Rosina mami in še nekdo. Kajti v hiši strahov je bil vlakec na katerega si s usedel in potem te je peljal skozi hišo strahov. Joj bilo je grozno. Na začetku smo šli skozi podvodni tunel. V vodi so bile sluzaste pošasti. Neketare so bile sluzaste rumene,zelena in še druge ogabne barve. Jaz sem skoraj bruhala. Potem smo se vstavili v čisti temi in čakali. Čez nekaj minut smo zaslišali kričanje in potem so bili tu duhovi in netopirji. Zatem pa smo šli do postaje kjer smo šli peš naprej. Najprej smo morali po stopnicah in v prvem nadstropju e bilo veliko vrat in mi smo šli lahko v vse. Bila so vrata s številkami. Številke so bile:1a,1b,1c,2a,2b,2c,3a,3b,3c,4a,4b,4c. Najprej smo šli v sobo 1a. Videli smo krste in mi smo se morali uležati vanje. Ulegli smo se in zaprli krste. Tam je bil neke vrste televizor. Takoj ko sem jo zaprla sem morala vtipkati starost zato da ne bi bilo preveč strašno kot imajo odrasli. Videla sem vampirja ki je ugriznil neko gospo(jaz sem kričala),in bila je polna krvi(gospa). Hitro sem odprla krsto in skočila ven. Tudi Rose je šla ven. Čakali sva samo še Rosino mami. Ona je prišla ven čez 5 min. Mislim da si ona ni dala svojo starost ampak mlajšo. Joj,goljufivka. Šli smo ven in si najprej malo odpočili,nato pa smo šli v sobo 1b. Ugotovili smo da je tudi ta soba z vampirji samo da je drugače. Bili so trije sedeži. Na največjega se je usedla Rosina mami,na drugo največjega Rose in na najmanjšega jaz. Čez stol je prišla zavesa in preoblekli so nas v vampirje. Dali so nam navodila in poem smo lahko 10 minut strašili ljudi,ki so prišli v sobo. Bilo je zelo zabavno. Nato pa smo šli v sobo 1c. Tam so bili tudi vampirji. Verjetno je bilo tako,da vse sobe 1 so bile z vampirji. Ampak tu je bila zabava vampirjev saj so plesali vampirji. Mislim da so bili pravi zato sem zbežala iz sobe. Takoj za mano je prišla Rose. Rosina mama je prišla čez 10 minut. Bila je čisto bela v obraz in spraševala sem se če jo je vampir ugriznil. A potem nam je povedala da je bilo zelo strašno.
Rosina mami si je malo spočila in potem smo šli v sobo 2a. Tam j bil neke vrste kino. Usedli smo se v šesto vrsto. Čez 5 minut se je predstava začela. Naslov je bil:VOLKODLAKI! Gledali smo. film je trajal pol ure. Iz dvorane smo prišli polni v strahu. V sobi smo videli kako se volkodlaki rodijo,preobražajo in kako se jih naredi. V filmu je bilo veliko……… KRVI!!!!!! Zatem smo šli v sobo 2b. Tam smo videli volkodlake. Seveda so bili že mrtvi. Samo en je bil živ. Bil je spremenjen saj so naredili polno luno iz luči. Bilo je zelo zanimivo. Nato pa smo šli v sobo 2c. Tam smo se lahko preoblekli v volkodlake in spoznali smo kako se naredi napoj da se ob polni luni ne spremeniš. To je bilo res zelo zanimivo.
Nato pa ko so se volkodlaki končali smo šli v sobo 3a kjer so bili zombiji. Jaz sovražim zombije zato nisem šla v te sobe. Šla je samo Rosina mami saj Rose tudi ne mara zombijev. Rosina mami je iz prve sobe prišla tako prestrašena,da ni šla v ostale. Zdaj nas je bilo že tako strah da nismo hoteli iti v nobeno sobo več. Zato smo šli spet dol na postajo in tam je že čakal vlakec. Spet smo šli na vlakec,ki nas je peljal ven. Ko smo bili zunaj smo vse tri rekle:«NIKOLI VEČ.«
Potem je bil dan zelo zabaven. Nismo šli več v hišo. Zvečer ob 18.00 se je Disney land zaprev. Šla sem z Rose do nje prespat.
18. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg