Forum
u47197
u47197
Bila je zadnja minuta do zvonenja na zadnji šolski dan. Nestrpno sem čakala da bo minila hkrati pa sem bila žalostna saj sem vedela, da nebom več prihajala skozi vrata te šole in podobno saj grem v srednjo šolo in to v London. Počitnice so hitro minile in na počil je ta dan ko sem zapustil svoj rojstni kraj in odšla v Anglijo. Ko sem prispela v London me je na letališču čakala moja mrzla sestrična Larisa ki živi tam. Z Lariso se nikoli nisva družili saj je redko kdaj prišla v Slovenijo a tokrat si je vzela čas in mi razkazala London ter pomagala najti stanovanje.

Stanovanje je bilo res lepo čeprav sem si ga morala deliti z nekim dekletom z imenom Anna. Anna je imela zelo težko otroštvo saj so jo doma pretepali to so bili razlogi da sva se dobro ujeli in kar hitro sva postali prijateljici.
Moja soba v stanovanju:Zdaj še pa osebe:
Alex/Jaz/:


Larisa:


Anna:To zgodbo sem napisala že prej zdaj sem jo samo malo spremenila. Tu je link od te zgodbe preden sem jo spremenila: https://www.igre123.com/forum/tema/london-in-alex/23513/

Naj pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. september 2011
next
25. september 2011
Nextii!
25. september 2011
u47197
u47197
Neki petek sem prespala pri Larisi. Naslednje jutro me je prebudila neka budilka in takoj sem se oblekla v kratke hlače, majico z Angleško zastavo in jopico.Nato pa sva z Lariso odšle v neko kavarno na zajtrk popoldne pa sva preživele v kinu, nakupih... Ko sem se zvečer vrnila v stanovanje Anne ni bilo zato sem se preoblekla in odšla pospravljat. Kasneje je domol prišla tudi Anna.
"Heej, kako si preživela dan?" Me je vprašala.

"Odlično bila sem v kino in v nakupih." Sem ji odvrnila.

Nato pa me je vprašala zakaj sem se preobleka in da so ji bile moje hlače in majica zelo všeč. Meni ni bilo jasno kako ve kaj sem imela oblečeno če pa se nisva nič videli zato sem jo to tudi vprašala. "Moja prijateljica te je videla." je dejala. Še vedno nisem dobro razumela kako ji je lahko to kar sem imela oblečeno všeč če pa me ni videla a je nisem nič več vprašala. Dokler.............................................

Next?
27. september 2011
next!!
27. september 2011
u47197
u47197
še kakšen next mogoče???
08. oktober 2011
neeeext < 33!!
18. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg