Forum
u64926
u64926
No jz NE PONAVLAM tok da če je kkšna podobna zgodba mi NE GOVORIT DA FEJKAM.
Ime mi je Alex Californio in pojutrišnjem bom mela 13 let. Kolikor vidite, pišem dnevnik, a ne na mojo pobudo. Stric je rekel, da moram pisati dnevnik, če ne bom še koga ubila (kao ne znam sproščati čustev). Rekla sem mu, zakaj ni zadovoljen da mu pomagam in da ne bom pisala dnevnika, ampak odrasli ne razumejo, če jim rečeš ne,še posebej če to narediš naravnost. No ko sem odprla škatlo je bil notri dnevnik z napisom Alex Californio. 'Zahvalila' sem se odšla v sobo, v kateri sem razmišljala, kaj naj delam z njim. Potem sem začela pisat vanjeg in se ne ločim več od njega. Podnevi imam v škatlici mojega najboljšega prijatelja, švicarskega nožka, ponoči je spravljen pod blazino za vsak slučaj. Dnevnik pa dan in noč počiva v mojem raztrganem žepu, kjer je ravno dovolj prostora zanjeg.
Next?
20. avgust 2012
u64926
u64926
no čakm že 1000000000000000000000000000000000000000 let in ni nexta tko da bom nextla.

Danes je stric rekel, da greva v gore, češ da tam izginjajo ''konttiatimijanni'', to so pošasti res ČUDNIH navad in videza. Pa še njihovo ime je čudno . No u glavnem na vrhu je bil tud lep razgled na okolico. Čeprov nisem neka oseba da bi delovala pomirjujoče in zmeditirano, takrt sm. Stric je to opazil ampak me je pustil v taki pozi. Tako sem stala kokr moten človk in se razgledovala po Sibiriji, v kateri sem živela.
Ko sem šla za stricem, je on že pršel do enega izmed čudnih vrst konttiatimijannov. Bil je poškodovan in takrat sm vzela neka zdravila ki mi jih je stric dal enkrat poleti. Koker sem vedla in znala sem ozdravila to čudno bitje. Ugotovila sem, da dlake sploh nima, samo kožo. Baje ma neki toplotni senzor ki ga greje in potem potekajo v njih nwm kakšni procesi da se ogrejejo.
"To je vse," sem rekla in pospravila prazna zdravila.
"Hvala," je rekel stric, "to je pa tudi vse,kar lahko storiva za njo."
Zamokljeno je zamukala in zraven rignila, kot bi rekla: "Hvala, ampak zdaj bom umrla. Čutim, da bom." Potem je naslonila svojo glavo name in zaprla oči.
Roka se me je dotaknila. Bila je mrzla, a ko sem se ozrla, ni bilo nikogar... Nenavadno :/
"Greva," je rekel stric, "k Starešinam."
Če še niste vedeli, Starešine so pripadniki vaše vrste (torej ljudje) in so vam tudi podobni, le da živijo samo od sebe, živali in votline. Večina jih je starih, a pri njih živita tudi dva imenovana Mlajši Starešini in pet otrok, imenovanih Nasledniki. Torej, sestavljajo jih 15 ljudi.
Ko sva prišla, jima je oče povedal za nesrečo, jaz pa sem se sproprijateljila z Mlajšima Starešinama s čudaškima imenoma. Prvi je bil DejanKori. Bil je krajših las in črnolas, star 14 let. Bil je postaven in blede polti, podobni vampirski.
next?
21. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg