Forum
Hmm. Okej odločila sem da bom pisala eno zgodbo. No ne bom začela 1. ampak pisala sem jih kar nekaj pa nobena ni bila prav uspešna. Sicer pa pišem dve v paru z Nessy.
Probala bom pisati čim bolj slovnično. Pisala bom v 1. osebi ednine. Nextala bom ko bom imela čas.
}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Hej!
Sem Annabell. Pišem se Flurry . Hodim na eno najbolj zaželjenih šol v New Yorku. Naslednje šolsko leto bom najbrž šla na Harvard ali v Oxford. Med njima se še odločam. 29 avgusta bom 18. Moja starša sta zelo bogata in kot veste imam neskončno "prijateljev". Nekateri se štejejo mednje čeprav jih ne poznam. Nimam najboljših prijateljic ali fanta zato pa imam 1 leto starejšega brata Mika in 1 leto manjšo sestrico Elizabeth in ker imamo tako veliko "prijateljev" smo med seboj zelo povezani. Tako je tidi z očetom in mami. Mike hodi ma Yale in domov pride le ob vikendih. Eli (skrajšano za Elizabeth) hodi na isto šolo kot jaz in že od malega ve da bo šla na Browna. Toliko o družini. Jaz že od malega igram klavir, kitaro in harfo. Harfo po moji želji klavir in kitaro pa po mamini in očetovi. Rada gledam zvezde. In plešem jazz-balet in hip-hop. Nematam petja. Veliko časa preživim s svojimi ljubljenčki: Cinndy-kačo in z Milito-dihurko. Veliko se tudi učim saj imam še vedno preveč prostega časa. Včasih se udeležim tudi kake zabave. Velikokrat grem tudi na kakšne koncerte, večerje da bi moja družina pridobila večji ogled.
}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Trenutno se sprehajm v parku z mojim bratom, ki je prišel čez počitnice nazaj v New York.
»In veš kaj Ann? Spoznal sem eno punco Sabine. Saj veš hči od Simona Bruela. Tisti h katerem gremo danes na večarjo?«
»Mike vem kdo je to neka važička. In ne mi reči da ti je všeč?«
»Ne seveda da ne. Samo če te bi zanimalo. Greva zdaj domov?«
»Lahko ja.«
Nato sva se počasi odpravila do našega razkošnega stanovanja. Hodila sva v prijetni tišini in se naslanjala drug na drugega. Če naju ljudje nebi poznali bi mislili, da sva zaljubljenca. Ko sva že pred dvigalom se dvigalo odpre in iz njega iztopi dekle, ki meni in Miku vzame sapo....
}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Next??
V nasljednem delu pridejo slike.
14. april 2012
Neeeeeeeext!
14. april 2012
Video:
14. april 2012
Slikce:
Me, AnnBrat, MikeSestra, EliMami, AndreaOči, Mason
Slikce ki se navezujejo na zgodbo:
14. april 2012
Neextt!!!
14. april 2012
Neext!
14. april 2012
PišemMm....
14. april 2012
Jeeej!
14. april 2012
Jeej- Kdaj boo?
15. april 2012
Ti to se dlje pises kot jst
15. april 2012
Hahaha zvečer med x-faktorjem . Al pa prej bla sm nek.
15. april 2012
Next:Ko sva že pred dvigalom se dvigalo odpre in iz njega iztopi dekle, ki meni in Miku vzame sapo... To dekle, milo rečeno dekle bolje gospa. Bila je moja terepevtla za "velike težave". »Kaj pa ti tukaj ga. Rose Marie?« sem jo vprašala kar se da vljudno. V resnici sem jo sovražila, čeprav bi ji mogla biti hvaležna ji nisem bila, saj mi je že vsaj 2x rešila življenje. »No če že vprašaš Annabell prišla sem te pogledati saj me je že malo skrbelo da si se podala na "stara pota".« Rose Marie vedno hoče, da jo mi kličemo po polnem imenu in ona nas. »Khm... Pojdita raje v naše stanovanje, saj je tam veliko bolj mirno in še na samem bosta.« se je uglasil Mike. Reva. Vedno hoče uiti težavam. Ziher se bo izmislil da mora na "zmenek". »Kam pa greš ti, Mike?« je vprašala !!ga. Rose Marie!!
»Na zmenek se mi mudi. Oprostita.« saj sem vam rekla. In že ga ni bilo več.
» No Annabell pridi greva v vaše stanovanje. In če imaš še vedno težave imaš mene in tudi mojo telefonsko številko.«
»Oprostite toda mudi se mi na prijateljičin rojstni dan gospa Rose Marie zato mi prosim odpustite ker se moram pripraviti. Saj veste punce pač.« in ji zaprla vrata pred nosom. Vem da me bo naslednjič močno okarala in obtožila da sem zašla na "stara pota".
V petek(včeraj, danes je sobota), je prišla v šolo nova sošolka. Inna ji je ime. Danes ima zabavo in stavim da je Mike šel tja. Tudi jaz grem tja, če je slučajno ga. Rose Marie poslala za mano kakšnega njenega agenta, kot je to storila pred leti. Mislim da se party začne ob 20.00 in traja vso noč saj Inninih staršov ni doma.
Svet mora spet videti in se spomniti kdo sem jaz.
Zdaj se bodo ponovno spomnili zakaj sploh še obstajam.
Nihče več se ne bo upal niti pogledati vame.


ga. Rose Marie
}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
prej sem pozabila povedati v čem se zgodba sploh gre. Torej;
Govori o najstnici Annabell, ki je prej imela velike težave. Velike težave, ki so ji spremenile življenje. Kakšne težave je torej imela?
Kdo sploh je ga. Rose Marie?
Kaj hoče od nje?
In kaj Annabell namerava narediti?
Next?
15. april 2012
neeext
15. april 2012
Nextam po 2 nextih od različnih oseb
16. april 2012
u87820
u87820
Next
16. april 2012
u86786
u86786
NEXT
16. april 2012
Bom nextala zdejle pooooočas!
16. april 2012
Kaj pa če bi hiter?
16. april 2012
Next:Nihče več se ne bo upal niti pogledati vame.
Navsezadnje sem se odločila da se pobarvam s barvnim prelivom na rdeče. Morate si misliti da sem bila šokantno rdeča. Kot Ariana Grande. Potem sem se naličila in si še polikala lase. Končno sem bila nared. Zdaj sem samo še šla. In ja prej sem se oblekla v to:Nato sem zaklenila stanovanje in odšla v dvigalo nato pa našemu vratarju oddala ključe če slučajno pride mami iz službe in pozabi ključe. Nato sem vstavila naj bližji taxi in povedala Innin naslov. Peljala sem se približno 10 minut. Zamujala pa pribljižno 1uro. Ko sem pozvonila so se vse uči vprle vame. Nato me je Inna povabila notri. Nato pa got "posebno gostjo" v svojo sobo gjer sva si napisali na trebuhe Forever young. Jaz forever Inna pa young nato sva odšle na zabavo kjer sva hodili skupaj in pritegnili veliko pogledov. Med njimi sem zagledala tudi Mikov netrezni obraz.Neext????
16. april 2012
Neeext!
16. april 2012
Hmmm... Dones ne vem če bom nextala, ker je mami zaklenila iPad s PINom in nemorem.. Oprostite res! Bom pa probala jutri na skupnem računalniku
17. april 2012
Zdaj sem ma telefunu od mami..
17. april 2012
u73295
u73295
next!
17. april 2012
u86786
u86786


18. april 2012
Neext!!
21. april 2012
u88108
u88108
Nexteii
21. april 2012
u73295
u73295
next
21. april 2012
Oprostite, da dolgo nisem nextala bom pa jutri. OBLJUBIM!
Hvala, ker še vedno berete.
Ana
23. april 2012
Okeej.. te držim na besedo..
23. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg