Forum
Kriatjan je navaden gimnazijec, ki živi popolno življenje. V šoli je med najzaželjenimi 'samci' in med najpriljubljenimi frajerji. Njegova družina je srečna in imajo vse, česar se jim zahoče. Ko v šolo dobijo nova učenca-dvojčla, gracy in johna- se cela šola obrne proti njemu in postane navadna zguba. Ko nek dan pride domov najde očeta s prerezanim vratom ležati v njegovi pisarni, mamo na tleh v kuhinji v komi in jegova mlajša sestrica mia izgine. Kristjan se ujame v vrtinec skrivnosti, nevarnosti in umetnosti vohunstva. Najhuje pri vsem pa je, da mu edina lahko pomagata le človeka, ki sta proti njemu obrnila vso šolo...
Vas zanima kaj več? Nextite!
11. junij 2014
next
11. junij 2014
"umakni se, zguba!" kristjana je v jarek ob cesti porinil njegov bivši najboljši prijatelj in se čez ramo hinavsko zasmejal, ko se je s kolesom odpeljal mimo.
kristjan je zavzdihnil in se pobral iz jarka in si za silo otrkal umazane kavbojke.
kaj se je sploh zgodilo? še pred enim tednom je bil med najpopularnejšimi, zdaj pa je bil največja zguba.

bil je petek, prekrasen dan. kristjan je pri kosilu sedel z največjimi frajerji in popularnimi puncami. kar naenmrat sta v jedilnico vkorakala novinca-dvojčka, john in gracy. gracy je bila lepa rjavolaska z kar malo presamozavestno držo. john je bil krepke postave in za svoja leta kar preodrasel. brez povabila sta prisedla k njihovi mizi.
"ha-lo! kaj delata tukaj?" ju je vprašal nekdo
"ljudje ob tej uri običajno kosijo." je rekla gracy.
"luštkan poba. si za večerjo pri meni doma?" je v johna vrtala neka blondinka "mojih ni doma, tako, da se lahko razkomotiva. ne bova uporabljala gume, boljši je naravni občutek."
"seveda je. sploh če si želiš poroda pred maturo." je rekel john
"kristjan hartuy" gracy je ponudil roko
"gracy twiga." sprejela je roko in ga pogledala naravnost v oči. kristjana je ob pogledu nanje zmrazilo. bile so drugačne od tistih, ki jih vidiš pri ostalih dekletih.
zdelo se mu je, da ga skrivaj opazujeta zato je odšel od mize.
naslednji dan so ga ignorirale vse punce in tudi njegovi prijatelji so ga odgnali. ko je na hosnjiku srečal gracy s skupino punc-njegovih punc-se mu je privoščljivo nasmehnila.

zakaj? kaj jima je naredil?
mimo njega je zapeljal ogromen avto in ga zalil z blatom. okno se je odprlo in notri sta sedela gracy in john.
"imata kaj proti meni?" ju je vprašal
"tvoj oče je znanstvenik izumil je..." je začel john, a ni dokončal, ker ga je kristjan grobo prekinil
"kaj imaš s tem? od kod veš to?"
"mislim, da ta informacija ni tako zelo potrebna." je rekla gracy in pogledala za avtom, ki je odpeljal z kristjanovega dvorišča. "upava, da se zavedaš, da sva ti s tem, ko sva te zadržala rešila življenje. zdaj pa teci domov in pokliči policijo."
12. junij 2014
"mia?!" kristjana je grabila panika. ko je prišel domov je našel očata v njegovem laboratoriju s prerezanim vratom, laboratorij pa je bil v razdejanju. v kuhinji je našel mamo, ki je bila sicer še živa, ampak v komi. poklical je rešilca in policijo. sestre pa nikjer ni našel. "MIA! jaz sem kristjan!"
pri vratih je pozvonilo "ti si pa hitri." je rekel in šel odpret, čeprav se mu je zdelo, da ni slišal siren.
pred vrati je stal moški, ki niti slučajno ni bil ne kriminalist, ne reševalec.
"kdo ste?" je vprašal kristjan
"preveč sprašujejš." iz žepa je potegnil sprej in z njim poškropil kristjana, da je omedlel.

kristjan je počasi odprl oči. še vedno se muje vrtelo v glavi, ampak je bil saj pri zavesti. sedel je na stolu v nekakšnem dvigalu, ki se je občutno dvigalo.
kmalu se je ustavilo in cev pred njim se je odprla in stol je sam od sebe zapeljal pred mizo, ki je bila poleg stola, ki je bil obrnjen stran, edini kos pohištva v sobi.
"se opravičujemo zaradi spreja" izza stola se je zaslišal znani glas "ampak tako mi delamo z novinci." stol se je obrnil in na njem ni sedel nihče drug kot gracy. "ne bon ovinkarila. tvoj oče je izumil postarejevalnik."
"ja in?" kristjan je bil zelo razburjen. kako si mu drzne ukrasti življenje, njegovi družini udirati v zasebno življenje in ga še zvleči...tja?! "kaj ima to veze s tabo?"
"veš kje je?"
"izginil je, skupaj z mojo sestro. bolje zate, da nimaš prstov vmes!"
gracy je ignorirala njegovo zadnjo pripombo. prižgala je veliki ekran za njenim stolom in se obrnila. "že nekaj mesecev ugrabljajo deklice med enim in desetim letom. zdi se nam, da ima to nekaj s tisto napravo."
"vam?" kristjanu ni bilo nič jasno
"agentom in drugim uslužbencem TVD-ja. ja, sediš v eni naših pisarn. najin oče je direktor. jaz sem vosja diagnostike in terentska agentka." vsedla se je na mizo pred kristjanom "john vodi oddelek za igračke."
"igračke?" kristjanu se je zdelo čedalje bolj noro
gracy je v rokah vrtela majhno pištolo "kot je ta."
"kakšno vezo ima to z mano?"
"pomagal nam boš. eden naših agentov boš. če hočeš nazaj sestro, prijatelje in normalno življenje."
"nimam izbire, ne?"
gracy se mu je nasmehnila "mislim, da oba veva odgovor na to vprašanje."
24. junij 2014
nexxttt
24. junij 2014
hitr next!!!
24. junij 2014
"skloni se" je rekla gracy kristjanu, ki bi mu kmalu že stotič v glavo priletelo streljivo, ki so ga preizkušali. "upam, da se zavedaš, da nisi v vrtcu"
"se" je rekel kristjan "ampak prvič sem na takšnem kraju"
"kar navadi se." gracy je pomahala Johnu, ki je za steklom preizkušal pištolo
"grac!" je vzkliknil John, ko si je snel zaščito "ravno prav! tisto, kar si mi naročila-sem uspel končati." v roko ji je potisnil srebrno pištolo.
"smem?" John se je umaknil sestri in ta je stopila v strelsko sobo. pištola je bila zelo zelo zelo majhna. ko pa je z njo ustrelila je razneslo celo vadbeno lutko. ko je prišla ven jo je ponudila še kristjanu "zelenec? poskusiš?"
kristjan je prijel za pištolo in ga je stresel električni tok "a sta zmešana?!"
"a, hartuy!" John se je zavihtel čez pult "imam opremo za tebe!" izpod pulta je privlekel ogromen kovček. odprl ga je in ga zasukal k njemu. v njem sta bili le dve stvari. kuli in slušalke za iPod.
"a me imate za norca?" prijel je kuli in ga zavrtel med prsti.
"dvakrat pritisni in nameri" John se je usedel na stol in brkljal po vezju televizije
iz kulija je zletela špica in zadela žensko, ki je mimo ravno nesla kup papirjev. gracy je je dotaknila broške "mike. spet ena na tleh"
"slušalke pa so za..."
"če jih vklopiš v iPod so navadne, če pa jih daš v ušesa in pritisneš na del, ki ga vtakneš v napravo pa se takoj povežeš z nami."
"naspi se." je rekla gracy "jutri na vse zgodaj greva v sirotišnico"
"kaj?" kristjan si je spravi slušalke in kuli "zakaj pa tja? tam so samo mal deklice"
gracy je ostala hladna in se še vedno igrala s pištolo "lahko enkrat poslušaš?"
24. junij 2014
next
24. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg