Hellooooooo!
Novα zɢodвιcα, αɢαιɴ, jα х'D
No, wнαтever želιм vαм lepo вrαɴje, pα ѕe vιdιмo тαм ɴα ĸoɴcυ prveɢα delα :'p
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦Končno sem vstopila v tuš kabino, po eno urnem čakanju, da se je Sam spravila iz kopalnice. Odprla sem vodo in se začela tuširati. Po nekaj časa je začela teči mrzla voda. Nimate pojma kolikokrat se mi to zgodi. "Sam, ubila te bom!" se zaderem izpod tuša, "Kaj je že spet?" vpraša Sam nekoliko zdolgočaseno, "Spet si porabila vso toplo vodo!" rečem jezno, "Ups?" reče Sam. Zavila sem z očmi in se dokonca stuširala z mrlo vodo, ker mi drugega ni preostalo. Čudno, da še nisem zbolela zaradi Sam.

No, ja zdaj bi pa bil že čas, da se predstavim. Sem Alexis Turner in stara sem 14 let. Skoraj nihče me ne kliče Alexis, za vse sem Alex. Živim v sirotišnici, ker sta me starša tukaj pustila ko sem bila stara še komaj par dni. Gospa Williams pravi, da naj bi moja mama zanosila po nesreči in moja starša nista morala preživljati otroka takrat. Oh, kako lepo je vedeti, da si bil napaka.. Ampak, ja, sem se pač sprijaznila.
V tej sirotišnici sem preživela vseh svojih 14 let in tukaj imamo tudi šolanje. Prav za prav je samo ena učiteljica, ki nas vse uči. Na žalost ni veliko ljudi, ki bi posvojili otroka. Če pa ga, pa imajo po navadi srečo ta mlajši, ne pa najstniki kot sem jaz.
No, na srečo imam tukaj vsaj tri prijateljice:
Sam, ki mi je kot sestra in si zaupave vse. Sam je prišla sem na isti dan kot jaz, verjetno sva zato tudi z njo tako povezani, res nevem kaj bi brez nje. Ona je verjetno najbolj nora oseba, ki jo poznam, ampak v dobrem smislu.
Ali, ki je moja zelo dobra prijateljica, a Sam nihče ne nadomesti. Sem je prišla dva meseca za nama z Sam.
In potem je še tu Jane, z njo nisva zelo povezani a jo imam vseeno zelo rada. Saj jih imam vse rada. Ona je prišla v sirotišnico tri mesece za Ali. Vse skupaj smo kot družina, če bi ena od nas odšla, ne bi bilo več enako.. Saj si res želim, da bi me kdo posvojil, a potem bi se morala ločiti od njih in tega res nočem.
Da omenim še to.. Ko nam je gospa Williams priskrbela prenosnike za šolanje in pa tudi malo za zabavo sem odkrila to stran.. Youtube. Pač stran na kateri so videoposnetki in tam sem našla veliko youtuberjev. Emma Blackery, Luke Cutforh, Cherry Wallis, Marcus Butler, Caspar Lee, Zoella, Joe Sugg, Smosh in še veliko, veliko več. Od vseh youtuberjev pa so moji najljubši Shane Dawson, Joey Graceffa, PewDiePie in Lisa Schwartz. Shane je moje življenje, moja inspiracija in zdaj bi bil že čas, da neham nakladat, ja.
To bo verjetno dovolj opisovanja mojega življenja in prijateljev, kajne? x'D

Ko sem izstopila iz tuša sem se obrisala in si posušila lase. Medtem ko sem si sušila lase sem si prepevala pesem Superluv od Shane-a. "Cause I'm running out of time, I know what I came to do, and I didn't come to lose, so I'll fight untill you're mine, and if trouble comes around I won't be backing down.." sem prepevala, "Ne spet te pesmi." se zadere Sam, "Shh, to je najbolša pesem ever!" rečem, "Aha, seveda." reče Sam. Oblekla sem se v pižamo in šla nazaj v najino sobo. Sam se je ravno nekam odpravljala. "Kam greš?" jo vprašam, "K Ali in Jane, ailo nekoliko zgodaj. greš zraven?" vpraša Sam, "Nope." rečem, "Okej, kak hočeš. bye!" se poslovi Sam. Vzela sem najin prenosnik in šla na Shane-ov channel. Pogledala sem par videev potem pa se odpravila spat, čeprav je bilo nekoliko zgodaj in nikoli ne grem tako hitro spat.
♢♢♢ ♢♢♢ ♢♢♢

Alexis Turner (Alex) :


Samantha Lewis (Sam) :


Alison Carter (Ali) :


Janet Ross (Jane) :


Gospa Williams:

♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦
Se oprαvιčυjeм, če ѕo ĸje ѕlovɴιčɴe ɴαpαĸe..
Upαм, dα vαм je вιl prαvι del všeč. No, jα тo вι вιlo тo ^^ Bye <3
06. april 2014
next
06. april 2014
Evo tukaj je next :'D Hope you like it!
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦"Alex, čas za šolo.." me prebudi Sam, "Mnn.. N..eee.." zamrmram in potegnem odejo preko svoje glave, da bi lahko dalje spala. "Daj no, zbudi se, zamudile bova!" reče Sam, "Kot, da je tebi mar.." rečem zaspano, "Hm.. prav imaš." se zasmeje Sam z kopalnice. Čez nekaj časa pa spet zaslišim njen glas. "Ampak pri šoli je vsaj ena dobra stvar.. da vidim Jaya." , "Ti pa tvoj Jay." rečem in se spravim z postelje. Ja, danes je ponedeljek, da imamo šolo. Ugh. Odvlekla sem se do kopalnice. "A si?" vprašam Sam, ki se je gledala v ogledalu. "Jap, kopalnica je vsa tvoja." reče in odide v sobo. Umila sem se in se oblekla. Ko sem bila oblečena sem svoje lase spela v čop in se odpravila v sobo. Vzela sem svoj nahrbtnik in tako sva se z Sam odpravile v učilnico kjer smo imeli pouk.
Sam se je med poukom potiho pogovarjala z Jayem, Jane je zasanjano buljila v tablo, Alison pa se je dolgočasila tako kot jaz. Po petih urah pouka smo končno končali z poukom in vsi so se odpravili k kosilu, razen mene. Sama sem odšla v sobo in se vlegla na posteljo. Ko bi vsaj lahko bila nekje drugje...
Nekdo je vstopil v sobo. Pogledala sem proti vratom in videla Alison. "Hej," reče ko opazi, da jo gledam. "Hej." jo nazaj pozdravim, "A je kaj narobe?" vpraša in pride do moje postelje in se vsede na njo. "Mhh.. Samo želim si, da bi lahko že enkrat šla od tu." ji odgovorim, "Jaz tudi.." reče Ali "Vendar boš videla, da te bo kdo prej ko slej kdo posvojil." me poskuša potolažiti, "Mogoče pa imaš prav." rečem in se rahlo nasmehnem, vendar njenim besedam nisem verjela. Mislim, zakaj bi me zdaj kdo posvojil, če me 14 let nihče ni?

*naslednji dan*
Zgodaj zjutraj je v sobo vdrla Gospa Williams. "Punci! Dobre novice imam!" se veselo zadere. Odprla sem oči in pogledala gospo Williams, potem pa pogledala Sam, ki je zmedeno gledala zdaj mene, zdaj gospo Williams. "Oh, sem vaju zbudila?" vpraša, z Sam sva pokimale, "Oprostita mi, ampak to so res dobre novice! Danes obe sestanka z ljudmi, ki hočejo posvojiti!" reče. Z Sam sva obe izbuljili oči. Nevem, če se naj veselim ali naj jočem ker zdaj obstaja možnost, da se bom ločila od nje, Ali in Jane. "No zaradi sestankov sta opravičeni od pouka." reče, potem nama je dala še informacije kdaj so sestanki in odšla.
Ko je odšla sem se začela jokati. "Sam, kaj če naju bodo ločili?" zahlipam, Sam je prišla do mene in me objela. "Alex, naju ne bo nikoli nihče ločil, tega nebom dopustila!" reče.
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦
07. april 2014
next
08. april 2014
Next
08. april 2014
Next je spet tu ^^
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦Z Sam sva hoteli čim več časa biti skupaj.. dokler sva še skupaj. Nemorem verjeti, da se to res dogaja.
Nekaj minut pred poukom sva se z Sam odpravile do Ali in Jane. Vstopili sva v sobo in zagledali Jane na postelji. "Heeej!" naju pozdravi Jane. "Hej." rečeve z Sam, "A je kaj narobe?" vpraša Jane, "Ja.." rečem, "Z Alex imava danes srečanje z ljudmi, ki naju hočejo posvojiti." reče Sam. Vrata njune kopalnice so se naglo odprla in ven je stopila Ali. "Kaaaj?!" reče Ali, "Ne morem verjeti, da je možnost, da bomo ločene." reče Jane, "Tudi midve nemoreva." rečem, "Torej vaju ne bo pri pouku danes?" vpraša Ali, "Ne." reče Sam. "Čeprav sem žalostna, da bosta morda odšli upam, da dobita dobre skrbnike." reče Ali, "Jap." reče Jane. "Skupinski objem?" vpraša Jane, in vse smo pokimale in se objele. Ko smo prekinile z objemom je Ali pogledala na uro. "Shit, Jane! Midve morava it!" reče Ali. "Midve itak zdaj greva. Lepo se imejta." reče Sam, "Vso srečo!" rečeta Ali in Jane. Z Sam sva odšli nazaj v najino sobo, še vedno v pižamah ().
Čas je bilo za moje srečanje, Sam pa je še čakala na svojega. "Čas je, da grem." rečem žalostno, "Vem." reče Sam in se poskuša rahlo nasmejati, čeprav je bila žalostna. "Kaj če me posvojita? Nočem se ločiti od tebe!" rečem, "Alex, pojdi na srečanje, bodi vesela, se smej in tudi, če te posvojita se bova že nekako videli." reče Sam, "Kaj pa če bova daleč narazen?" vprašam, "Še vedno obstaja skype." reče Sam, "Prav." rečem in jo objamem. "Zdaj pa pojdi." reče Sam. In odšla sem proti pisarni gospe. Williams in poskušala delovati čim bolj veselo.
Potrkala sem na vrata. Gospa. Williams jih je odprla. Nasmehnila se je. "No, pa je tukaj!" reče, nazaj sem se ji nasmehnila in vstopila. Zagledala sem moškega z kratkimi rjavimi lasmi in žensko z dolgimi blond lasmi. Čakaj, na nekoga me spominjata.. Potem pa sta obrnila glave in videla sem njuna obraza. To sta bila Shane in Lisa!!!
Oh moj bog! Zdaj sem postajala vse bolj živčna.. Kaj če jima ne bom všeč? Če me kdo posvoji, bom res presrečna če bosta to onadva.
"No, Alex, lahko se vsedeš tukaj." reče gospa Williams. Shane in Lisa sta sedela na kavču nasproti pisalne mize. Gospa Williams se je vsedla za pisalno mizo. Jaz pa sem sedela na stolu poleg pisalne mize, tako, da sem videla gospo Williams, pa tudi Shane-a in Liso. "No, Alex, to sta Shane Lee Yaw in Lisa Schwartz." reče gospa Williams, "Vem, ja." mi je ušlo iz ust, gospa Williams pa me je čudno pogledala, "Zaposlena sta pri youtubu.." rečem potiho. "Kaj pa je to tubeyou?" vpraša gospa Williams, pogledala sem Shane-a, ki se je komaj zadrževal, da ne bi prhnil v smeh, Lisa pa je se mi je samo nasmejala. "Veste, to je internetna stran pri kateri sva zaposlena.. To je najina služba." razloži Lisa, namenila sem ji hvaležen pogled. "No, kakorkoli, pustila vas bom, da se malo spoznate. Alex, malo se lahko predstaviš gospodu Yaw in gospe Schwartz." reče gospa Williams. Pokimala sem in tako je odšla. "Torej veš, da sva youtuberja?" vpraša Shane, "Jup." rečem sproščeno. Nevem zakaj, vendar sem bila kar na enkrat sproščena. "Povej nama kaj o sebi." reče Lisa, "Sem Alexis, vendar me vsi kličejo Alex. Stara sem 14 let, moj rojstni dan je 15 julija. Zelo rada pojem, med moje hobije spada tudi risanje. Aja, pa sovražim matematiko. Moja najboljša prijateljica je Sam, imam pa še dve prijateljici Ali in Jane, vse smo tukaj v sirotišnici. Hm.. Še kaj?" rečem, Shane in Lisa sta odkimala in začeli smo se pogovarjati o bolj vsakdanjih stvareh. Vmes smo govorili tudi nekaj o youtubu, potem pa je prišla nazaj gospa Williams.
"No, tako upam, da ste se spoznali. Alex, ti lahko zdaj greš, da se pogovorimo še o nekih stvareh, pa prosim pošlji potem sem Sam." reče, "Prav. Adijo Shane, adijo Lisa!" rečem, "Adijo Alex." rečeta v en glas.
Odšla sem v sobo. Tam je bila Sam, ki je visela na računalniku. "Kako je šlo?" vpraša Sam, "Super. Aja, pa ti moraš zdaj it btw." rečem, "Točno!" reče Sam in se zasmeji, "Ko prideš nazaj moram govoriti s tabo! Ne boš verjela kdo je bil na srečanju." rečem. "Ok!" reče Sam potem pa odide iz sobe. Vrgla sem se na posteljo, potem pa začela razmišljati.
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦
08. april 2014
next
08. april 2014
u169254
u169254
nextt
21. april 2014
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦Sam je končno prišla nazaj z srečanja. "Ne boš verjela kdo je bil na srečanju!", "Kdo?", "Okej, ti prva." Vse to sva rekle v en glas potem pa se začele režati.
Z Sam sva se vsedli na mojo posteljo. "No, povej najprej ti." reče Sam, "Shane in Lisa, Sam! Tam sta bila Shane in Lisa!" se veselo zaderem potem pa začnem cviliti. Sam me je gledala z odprtimi usti. "Ja, vem! Še sama nisem mogla verjeti." rečem, "Ne, Alex, ni to. Tudi pri meni sta bila Shane in Lisa.." reče Sam, "Kaj? A misliš, da se odločata med nama?" vprašam, "Nevem.."

*naslednji dan*
"Imam čudovite novice!" me spet prebudi krik gospe Williams zgodaj zjutraj. Odprla sem oči in jo pogledala. "Alex, gospod Yaw in gospa Schwartz te bosta posvojila!" reče, osupnila sem, potem pa pogledala Sam, ki je bila videti žalostno. "Ampak, to še ni vse.. Sam, tudi tebe bosta posvojila!" reče gospa Williams. Obe z Sam sva zacvilili. Pognala sem se z moje postelje na njeno in jo objela. "In zdaj bova sestre!" rečem in se zasmejim. "Punci... mislim, da je čas, da nekaj izvesta." reče gospa Williams in z Sam sva se umirile. Vsedla se je k nama na posteljo, potem pa rekla "Razlog zakaj vaju bosta gospod Yaw in gospa Schwartz posvojila obe je, ker... Sta sestri. Zato sta sem prišle na isti dan. Alex tvoje pravo ime je Alexis Lewis.", "Kaj?" vzklikneva z Sam v en glas.
Po verjetno eni uri razlaganja gospe Williams zakaj nama ni povedala in ostalega nakladanja sva z Sam končno dojeli, da sva res sestri. Sestri dvojčici. Natančneje dvojajčni dvojčici. Jaz imam sestro.. Sestro imam! Imam družino! To je najsrečnejši dan mojega življenja!
Preden je gospa Williams odšla iz najine sobe nama je rekla, da naj začneve pakirati, ker greva že danes živet k Shane-u in Lisi.
Z Sam sva začeli pakirati pri tem pa sva se pogovarjali.
"Ne morem verjeti! Moj idol naju bo posvojil pa še sestri sva!" rečem, "Mhm.." zamrmra Sam. "Kaj je narobe?" jo vprašam medtem ko sem pakirala svoje stvari. "Nič.. Samo Ali in Jane bom pogrešala.." reče Sam, "Tudi jaz ju bom."
Za nekaj časa ko sva z Sam že spakirali sva zaslišali trkanje na vratih. "Um.. Naprej?" bolj vprašam kot rečem, noter je vstopil Shane. "Hej, sta pripravljeni?" se nasmehne, "Jap." reče Sam, "A se še hočeta posloviti od koga?" vpraša Shane, "Če te ne moti bi šle do Ali in Jane?" vpraša Sam, "Seveda ne." reče Shane "Ta čas lahko jaz vajino prtljago odnesem v avto." nadaljuje, "Ok." rečem. Z Sam sva odšle do sobe od Ali in Jane. Vstopile sva in zagledale Ali in Jane na postelji. "Midve sva se prišle poslovit.." rečem. Ali in Jane sta prišle do naju in naju objele. "Obljubita, da se še kdaj vidimo?" vpraša Ali, "Obljubiva." rečeva z Sam. Z Ali in Jane smo se še malo nekaj pogovorile, vmes sva jima povedale, da sva z Sam sestri, potem pa sva se odpravile v najino sobo. Tam naju je čakal Shane. "Pripravljeni?", z Sam sva pokimali. Odpravili smo se do avta. Tam sta čakali Lisa in gospa Williams. Ko nas je Lisa zagledala se je nasmehnila. "Torej je to slovo." reče gospa Williams, "Saj vas še kaj obiščeva." se asmehne Sam, "Ja. In hvala za vse kar ste storili za naju." rečem. Gospa Williams naju je objela. "A vas lahko slikam?" vpraša gospa Williams in komaj takrat sem opazila, da ima v eni roki fotoaparat. "Seveda." odgovori Lisa. Shane in Lisa sta se postavila za naju z Sam in vsi smo se nasmehnili. "Tako. To bi bilo vse.. Ah ne! Še ena stvar. Od zdaj je vajin priimek Yaw. No to je pa zares vse." reče gospa Williams. Še enkrat naju je objela, potem pa smo se vsedli v avto in se odpeljali.
♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦●♦
26. april 2014
u169254
u169254
neeext
26. april 2014
u171937
u171937
next
15. maj 2014
next
08. avgust 2014
u179139
u179139
Omg nextat moreš*-*
06. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg