Forum
u84691
u84691
Nek fant se je priklonil in me povabil na zabavo. Lepo sem se oblekla in odšla. Vedela sem da bo to samo še ena divja zabava v mojem življenju. In spet se bom napila in pozabila na vse moje težave. Na vse kar se mi je zgodilo. Spet se bom poljubljala s fantom ki ga ne poznam. Vendar to sem hotela. To je moje življenje. Brez njega bi bila le še ena zguba brez prijateljic. Vendar ne. Jaz sem najbolj priljubljena punca na šoli. Lahko delam kar hočem. Fantje so moje lutke. Vsi so. Plesali smo, pili in se zabavali. Zaspala sem na kavču z steklenico v roki. Ko sem se zjutraj zbudila me je zelo bolela glava, počutila sem se svobodno. Nihče mi ni ukazoval, kaj naj delam, mi govoril da nisem popolna, da sem zguba. Počasi sem vstala in takoj se mi je zavrtelo. Usedla sem se nazaj na kavč in stresla z glavo. Čez nekaj časa sem spet poskušala vstati in tokrat mi je uspelo. Iz torbice sem vzela telefon in poklicala taxi. Odpeljal me je do kavarne. Naročila sem močno kavo. Takoj ko sem jo popila so se mi misli zbistrile in spet sem lahko trezno razmišljala. Zamislila sem se. Sploh nisem opazila da je nekdo sedel zraven mene. Šele ko je spregovoril sem ga pogledala. Bil je moj brat. Zavzdihnila sem in popila še en požirek kave. Spet me je začel kregati. Nisem ga poslušala. Ko je nehal govoriti sem ga pogledala in videla žalost in razočaranje v njegovih očeh. Nisem se hotela spremeniti. Vstala sem in odšla. Vedela sem da mi nebo sledil. Sprehajala sem se po ulicah Londona in razmišljala o mojem življenju. Nisem ga hotela spremeniti, vedela pa sem da tako ne morem živeti do konca življenja.
24. marec 2012
u84691
u84691Mee [Lexy]
24. marec 2012
u84691
u84691Brat [Ethan]
24. marec 2012
u84691
u84691
Prvič sem se res zamislila kaj se bo zgodilo z mano, če ne neham piti. Nisem hotela postati taka kot moja starša. Naredila sta samomor nekega večera, ker sta bila preveč pijana in se nista zavedala posledic. Ko sem zvečer prišla domov sem ves alkohol, ki sem ga imela vrgla v smeti. Hotela sem ostati trezna, vendar nisem zdržala. Sploh se nisem zavedala da sem postala odvisna od alkohola. Poklicala sem taxi in se odpravila v klub. Tam so me pozdravili in me spustili noter, saj sem bila tam skoraj vsak večer. Usedla sem se zraven nekega fanta. Pozdravil me je in pogledal stran. Naročila sem vodko. Po nekaj kozarcih sem bila pijana.
_______________next morning_______________
Zbudila sem se. Pogledala sem okoli mene. Bila sem v spodnjem perilu. Pomislila sem ~Kaj sem naredila?~. Solza mi je spolzela po licu. Pogledala sem osebo zraven mene. Bil je tisti fant iz kluba. Hitro sem se oblekla, naročila taxi, ki me je pripeljal k bratovem stanovanju. Živčno sem si grizla ustnico in pozvonila. Odprla mi je Ethanova punca. Pozdravila me je, jaz pa sem samo odšla mimo nje k Ethanu. V kuhinji je kuhal kavo. Vprašala sem ga »Ethan se lahko pogovoriva. Na samem«. Odgovoril je »Seveda. Greva v mojo pisarno«. Odšla sva. Povedala sem mu vse. Ničesar ni rekel. Vedela sem da je zelo razočaran. Povesila sem glavo, takrat pa je rekel »Pojdi domov in spakiraj. Preselila sem boš sem. Z Carry to bova pomagala«. Pogledala sem ga. Mislil je resno. Ničesar nisem rekla. Odšla sem.
Ko sem prišla domov, sem res spakirala vse stvari. Ko sem končala, sem še zadnjič pogledala svoje stanovanje in odšla.
24. marec 2012
u84691
u84691fant iz kluba
24. marec 2012
u84691
u84691Ethanova punca [Carry]
24. marec 2012
u84691
u84691
Bilo je kot da bi pustila del mene za sabo. Vendar sem bila vesela, saj sem vedela da mi bo Ethan pomagal pri moji odvisnosti. Pozvonila sem. Tokrat mi je vrata odprl Ethan. Pomagal mi je nesti stvari v mojo novo sobo. Tam me je pustil da razpakiram. Med tem sem si prižgala glasbo. Plesala sem in pela med pospravljanjem. Ko sem razpakirala sem odšla v kuhinjo in si naredila pomarančni sok. Dan sem preživela sama v stanovanju. Sama. Ko je bila ura osem sem odšla v trgovino. Tam sem srečala moje prijatelje, ki so me povabili v klub. Nisem bila prepričala, vendar sem se na koncu vdala. Na poti v klub sem poklicala Carry in ji povedala kam grem, in jo prosila naj ne pove Ethanu. Obljubila je da bo poskušala. Ko smo prišli v klub sem si naročila brezalkoholno pivo. Moji prijatelji so me čudno gledali vendar rekli niso nič. Plesali smo. Zelo sem uživala in pazila da nisem pila alkohola. Ko je bila ura deset, sem bila že močno potrebna alkohola, zato sem si naročila kozarec viskija. Ko sem ga spila sem se počutila bolje. Takrat me je nekdo udaril. Padla sem na tla. Začel me je brcati. Čutila sem kako mi je kri tekla po obrazu. Nisem se mogla premakniti. Počasi sem vstala, vendar sem takoj padla nazaj na tla. Poklicala sem taxi in odšla domov. Pozvonila sem. Odprla mi je Carry in skoraj zakričala »Kaj se ti je zgodilo?«. Počasi sem se odpravila v kopalnico, Carry pa mi je sledila. Tam sem si očistila rano na glavi in medtem povedala Carry kaj se je zgodilo.
Razočarano je rekla »Oh Lexy kdaj se boš spoznala da ti alkohol škodi«. Skomignila sem z rameni in odšla v mojo sobo. Zaklenila sem jo ven, saj sem vedela da mi bo še nekaj časa težila če jo spustim noter. Zaspala sem.
24. marec 2012
u84691
u84691
Moja nova zgodbica:
http://www.igre123.com/forum/tema/r-veller-c/31239/
O punci ki so ji umorili starše in se zaradi pisma vsako leto preseli. Medtem ko raziskuje smrt njenih staršev pa spozna da ima nadnaravne moči.
24. marec 2012
neext
24. marec 2012
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
Yσυ'яє.Mу.Dяυg
next
24. marec 2012
u84704
u84704
next.
24. marec 2012
next (:
24. marec 2012
u33561
u33561
Next ;]
01. april 2012
next
01. april 2012
Haj :3 prosim si prebereš? upam da ti bo ušeč
https://www.igre123.com/forum/tema/dreams-or-really-life/31601/

next
01. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg